En hälsning

image50

Nyckelringar

Titta så söta, dom vill jag ha. Skulle passa bra att ha till nyckelknippan då min från Gucci börjar bli sliten.
image49

Min lilla lista

image48

På beachen

Här har vi någon som njuter av värmen i Miami. Det kan inte vara långt kvar nu innan bebben kommer, ganska tätt efter deras första. Jaja, Zlatan är Zlatan!image46

Klockor

En tråkig lördagskväll när man inte har nåt annat för sig så kan man alltid titta efter klockor. Jag är verkligen behov av en ny. Kanske nån av dessa skulle va nåt? Tritoni är en favorit, fast Swatch funkar också. Tycker det är väldigt bra kvalitet på deras klockor och dom håller i flera år. Dessutom tidlösa i designen!
1) Tritoni
2) Gucci
3) Dyrberg&Kern
4) Swatch
5) Marc Jacobs
image45

Hemmakväll

Usch vad tråkigt det är på tv:n, i stort sett inget alls att kolla. Ska kolla på Underbar och älskad av alla. Egentligen har jag inte tid att kolla på film för jag har en stor rapport om entreprenörskap som ska vara inne senast 8/1 och innan dess ska 2 böcker hinna läsas. Jag har ingen som helst motivation, ingen alls!!! Till saken hör att jag får besök på måndag och nästa fredag åker jag till Vemdalen och är borta 1 vecka. Hur ska jag hinna med pluggandet? Äh, som jag brukar säga, allt ordnar sig. Om man kanske skulle ta och kolla filmen, fixa lite kaffe och en god skinkmacka...hmmm eller ska jag plugga? Svårt val...hahaha Imorgon är en ny dag!

Nyårsafton

På måndag är det Nyårsafton och pengarna sinar säkert för många. Hade man varit ute i tid hade detta varit ett bra budgetalternativ. Enkel, men classy. Slutsumman för hela outfiten hamnar på ca.600:-
image44
Accessoarer från Asos
Skor & Klänning från Ellos
Strumpbyxor från Legwear

REA

Hittade lite fina grejer hos kyssjohanna. CC Skye och Kenneth Jay Lane var några finisar som jag hittade. Visst, fortfarande dyrt och man kan hittade liknande för en billig peng, men dom är fina och det är ju på rean man ska passa på!

image42

Våren enligt Ellos

image40
Ellos har verkligen rykt upp sig de senaste året. Faktiskt så tycker jag att deras vårgarderob ser bättre ut än H&M:s, det ser mycket mer användarvänligt och skönt ut, riktigt våriga avslappnade kläder!

Fransar

Jag vet att fransarna är så ute att dom börjar bli inne igen:) Kan inte hjälpa, men den här var så snygg och jag föll direkt för den. Ser väldigt bra ut för 249:-
image39

Layouten

Svårt det här med hur bloggen ska se ut. Jag håller på och ändrar fram och tillbaks. Inte lätt det här. Vill inte bara ha tråkig font utan lite mer personlig som jag hoppas jag hittat nu. Gjorde om headern också så att det blir samma stil. Är dock rädd för att det kan bli för plåttrigt, men äh nu kör jag så här ett tag till så får vi se. Kom gärna med förslag!

Vill ha

Tänk om man kunde hitta någon av dessa på rean...Mest förtjust är jag i Jasna för Pistol ser lite för ruffig ut, breda i skaftet och alla har dom, dom känns lite uttjatade, men snygga är dom ändå. Annars kan man som vanligt hitta hur mycket som helst hos Acne, undrar hur deras rea ser ut?

image35

Tillbaka

Nu är jag tillbaks från en härlig jul i Sälen. Mycket snö och kallt hade vi och väldigt mycket skidåkning blev det. Är ganska öm i kroppen då jag är nybörjaren i skidbacken. Det är så skoj att jag i slutet av nästa vecka drar till Vemdalen och åker en vecka till. Så nu blir det intensivplugg, tvätt, städ och packa igen. Men först ska jag fira nyår och spendera lite tid med att kolla in lite nya accessoarer. Rean då? Näpp, det hinner jag inte utan kollar istället hur det ser ut med rean i nätbutikerna!
image33

Ny?


image32

Jag var tvungen att göra ett inlägg till, såg nämligen dessa i en annons och blev helt till mig. Kollade på Make Up Stores hemsida, men hittade inte så mycket info mer än att det är en sportfoundation. Känner någon till den och testat den? Vilken hudtyp passar den till? Känner du kanske till nåt annat märke med liknande produkt?


God Jul till alla

Nu blir det inget bloggande förräns på torsdag. Hoppas alla får en riktigt bra jul och snö som jag kommer att ha massvis av. Hoppas julklapparna blir vad ni har önskat er. Själv får jag en av de bästa julklapparna till nyår. Då kommer nämligen min allra bästa vän ner till Götet och firar nyår tillsammans med mig. Ät gott, vila och njut av ledigheten!
image31

Mot Sälen

Nu är det snart dags att åka till Sälen (imorgonbitti). Det blev en ny skidjacka, vit med rosa detaljer. Sen blir det ett par varma pälsskor (gamla Vagabond) och rosa snygga skidglasögon och naturligtvis dom vita pjäxorna.image30

Fint mönster

Var inne och kikade på asos och deras rea och hittade då detta. Vilket underbart mönster. Man blir så glad av det och börjar tänka på våren, så fint. Man kanske inte ska matcha hela serien, men weekendbagen och passfodralet tar jag gärna!
image29

Accessoaren

image28
Coola accessoarer. Det söta med dom tuffa skorna. Allt från Net-a-Porter

Snart Jul

Nu börjar vi närma oss jul. Många är stressade och ska hinna med dom sista inköpen och laga all mat. Själv gör jag det sista med pluggandet. Ska handla lite mat som ska tillagas innan resan till Sälen går av på söndag. Ingen stress bara lugnt och skönt. Hoppas alla får en riktigt God Jul och att ingen behöver vara ensam!

image27

Favvo armband

image26
Det här är några av mina favoritarmband. Jag använder dom nästan varje dag och det är så bra kvalitet på dom, fast det är lite billigare armband. Silverarmbandet kommer från cocoo.se, det gröna från Gina Tricot och det svarta från Glitter!

Armband

Jag tycker om ganska enkla armband och speciellt i läder. Dom här är så smala att man kan ha flera på rad. Väldigt fina tycker jag. Har tyvärr inte hittat dom i någon butik/nätbutik utan dessa är för återförsäljare.


image25

Till festen

Det här skulle inte jag tacka nej till att ha på festen!
image24
Armband och hårklämmor från asos
Väska Gucci Våren 2008
Skor Net-a-Porter
Klänning H&M
Skärp Net-a-Porter

Marc Jacobs

image23

Hur snygg är inte denna klocka från Marc Jacobs? En uppdaterad version av den kända äppelklockan som är en storsäljare. Den här passar perfekt till fest och den vill jag ha!

Halsband

Byta kedja på den här så har man ett riktigt snyggt blingigt halsband.


image22


Peacearmbanden

Titta, Cocoo har fått in ett liknande armband som Dogeared har, det fina peacearmbandet som man aldrig tröttnar på. Det kanske inte har lika fina detaljer, men priset är ju bara 85:- och dessutom har du 30% rabatt om du uppger koden JULRABATT hos cocoo på beställningar innan julafton.
image21

Skidresa

På söndag blir det avfärd mot Sälen. Inget julstress, bara skidåkning i 4 dagar vilket ska bli helt underbart. Jag måste dock hinna köpa en ny skidjacka..hmm rosa eller vit? Äh, det blir nog en svart till slut.
image20

Önskelistan

Veckorevyn har frågat en massa modebloggare vad dom önskar sig i julklapp. Mest önskade de sig Ibook, resor och naturligtvis en hel del designerkläder. Själv skulle jag inte tacka nej till den nya MacBooken som kommer efter jul, eller varför inte den grymma iPhone som också dyker upp efter jul?!

Perfekta stövlarna?


Aj så snygga. Dom alldeles perfekta stövlarna. Men det är bara att drömma vidare med det priset på ungefär 5000:-. Det finns liiite andra grejer att prioritera just nu. Man kan ju alltid drömma att dom kommer på rea!


image3






Nätbutiker





Här kommer lite mer tips om nätbutiker!

www.eshop.leshopstockholm.se
Cornelia, Dádas diamond och en del andra coola märken. Schysst, men litet utbud av smycken, men däremot mer kläder och skor. Fraktavgift
www.bettiesgalleria.com
Svenska i USA som säljer designerinspirerande smycken. Helt okej utbud och billigt. Billig frakt och relativ snabb leverans. Kommer snyggt förpackat.
www.leshop.se
Mycket snyggt och cool. Bra ut och varierande priser. Olika märken som t.ex CC Skye
Fraktavgift
www.hm.se
H&M funkar alltid med de billiga smyckena. Litet utbud på hemsidan och fraktavgift
www.lindex.se
Lindex har också ett litet utbud på hemsidan. Billigt och del fynd. Fraktavgift
www.timi.se
Snygg svensk design med ett bra utbud och mellanklasspriser. Smyckena frontas av Gathania från Idol. Du måste bli medlem för att handla i webbutiken
www.mayadesign.se
Unika och egen designade smycken. Årest kollektion bars av deltagarna i Idol. Bra utbud, men säljs snabbt slut så snabba på!
www.asos.com
Grymt utbud och nu med olika märken. Här hittar du både designade och designinspirerande smycken. Bra priser och levererar till Sverige mot fraktavgift!

Mina favoriter









image16

Dogeared gör enkla, men riktigt snygga smycken. Passar dom flesta och med bra priser (mellan 250-1500:-). Smyckena är personliga och med olika budskap. I USA är dessa smycken en storsäljare, vilket jag hoppas det blir här också så att vi kan hitta dom i lite fler butiker. I Sverige kan du beställa deras smycken hos kyssjohanna.

Stenar



image14

Så snyggt med falsettslipade glasstenar, helst svarta. Snyggt att ha till vardags som i en ring. Till fest kan man ju addera väskan, toppen (köpte jag) och kanske ett armband!

1) Armband ca.100:- från asos
2) Örhängen ca.250:- från asos
3) Top 198:- från H&M
4) Armband ca.100:- från asos
5) Armband 165:- från cocoo
6) Armband ca.100:- från asos
7) Armband ca.200:- från asos
8) Halsband ca: 500:- från asos
9) Top 298:- från H&M
10) Ring ca.300:- från asos
11) Ring ca.100:- från asos
12) Ring ca.300:- från asos
13) Kuvertväska 185:- från cocoo

Varmt bad









image5

Efter allt pluggande så skulle jag bara vilja ta ett långt bad och sen se en film. Gärna i den här miljön tillsammans med nya Elle (decembernumret på bilden). Men icke, mera plugg då det är inlämning just nu (entreprenörskap) och tenta på fredag (marknadsföring). Men till helgen blir det nog ett varmt långt bad, skönt!

Våren 2008







image12


Nu är vi redan där då man tittar på vårens och sommarens trender. Julen har inte ens varit, men tiden går fort. Tittar man på H&M:s vårvisning så ser man att etnostilen kommer igen i smyckena. Stora halsband och breda armband, något som vi brukar se på somrarna. Armband och halsband på bilden kommer från asos, accessorize och posh vintage

Nätbutiker

 

Här kommer lite tips på bra nätbutiker med mycket accessoarer ofta med bra utbud och priser. Fler tips på nätbutiker kommer så håll till godo så länge!
www.cocoo.se
Bra utbud, billigt, snabb leverans och fraktfritt (gäller ej postförskott)Uppge kod Julrabatt så får du 30% rabatt fram till julafton
www.kyssjohanna.se
Bra utbud och olika märken, olika prisklasser, bra kvalitet , snabb leverans och fraktfritt
www.bagsandfashion.com
Mycket bling bling, billigt, kanske inte den bästa kvalitén, snabb leverans och fraktfritt på smycken
www.chique.se
Okej utbud, går att hitta små smultron, väldigt billigt. Fraktavgift
www.miaji.se
Helt egen design. Här kan du verkligen hitta något unikt. Lite dyrare, men ändå prisvärt och gratis frakt.
www.jewel.se
Nordisk design och lite dyrare, men bra utbud och fraktfritt



Favorit som håller än






Här är en personlig favorit från Dogeared. Peacemärken har ju varit i ropet ett tag, men börjar försvinna. Detta fina armband går dock inte att motstå. Kanske en julklapp? Går att beställa på kyssjohanna som just nu har brun/silver inne, men jag tror att dom skulle få in brun/guld innan jul.
image4

Fina örhängen






image10

Aj så fina örhängen. Snyggt till en enkel outfit. Finns mycket fint hos kyssjohanna!

Nyårstassen








image9





Dessa pjucks tillhör systerdotterns planerade nyårstass, ganska coola faktiskt! (Suddig bild från mobilen)

Vinter





image8





Här i Sundsvall var det -16 grader när jag imorse begav mig till tentan (som gick bra), så här är det kallt. Nu är det resa mot sydligare breddgrader (Sthlm) och förhoppningsvis lite varmare där. Men det är ju snart jul så det ska vara snö och kallt, det blir lite mer julkänsla då!

Norrare breddgrader




image7


Befinner mig i lite norrare delar av Sverige, nämligen Sundsvall och här är det snö och runt -7. Hade verkligen behövt den här jackan nu för det är kallt här. Nu blir det en sista genomgång innan tentan skrivs imorgonbitti!

Bloggar från tåget




Sitter och bloggar från tåget (mellan Gbg-Sthlm) och försöker fixa till layouten på den här bloggen. Inte det lättaste när det inte riktigt är min grej..men men det ordnar sig nog. Det blir säkerligen en del ändringar här innan jag blir nöjd. Hade hellre tagit ett bad i den här miljön än att sitta på det här trista X2000, men vad gör man inte för tentan!



image6

Sex and the City



image2
Filmen som många ser fram emot har premiär 30/5-2008 (USA?) och jag är en av dom som längtar till premiären. Innan dess får vi nöja oss med bilder från inspelningen och en del trailers. Här är en bild på huvudrollsinnehavaren Carrie och hennes vackra armband som du kan beställa här för runt tusenlappen!

Premiär




image1



Nu har jag flyttat hit till blogg.se och det känns mycket bra.Första inlägget på accessoarbloggen. Jag startade bloggen då jag tycker att det saknas bloggar kring ämnet accessoarer och framförallt smycken. Många skriver om mode och skönhet och har med dagens bild osv. Jag kommer inte att visa några dagens bilder på mig själv, utan det här blir mer en tipsblogg på vad som är mina favoriter. Jag kommer också att tipsa om bra nätbutiker både i Sverige och resten av världen och hur du beställer från utlandet. Med smycken kan man göra så mycket med sin annars så ganska trista outfit (om man har en dålig dag). Smycken gör skillnad. Hoppas du också hittar dina favoriter, en del av mina favoriter ser du här ovan på min arm!