Sex and the city

Herregud så sen jag är för nu har jag äntligen sett SATC, men måste man se den när "alla andra" gör det? Äh, man får göra som man vill :) I allafall, hur bra kan en film bli? Den här var 5 + och jag tyckte 3 timmar var 3 perfekta timmar. Samantha är ju favoriten och dom kan ju göra en film bara med henne :) För er som ännu inte sett den, se den nu för jag ska se den igen!

In med hösten

Hösten är här så in med en ny header som passar lite mer till hösten. Jag tycker det är supermysigt med hösten. Blåsigt och kallt ute och då gör man som jag gör just nu, ligger nerkrupen i sängen och kollar film!

Slappis

Inte sovit mycket. Somnade vid 5-tiden i morse och har segat hela dagen. Kollat på Lipstick Jungle, hela säsong 1 och jag kan verkligen rekommendera den. Snart börjar den sändas på Kanal 5 tror jag, så håll ögonen öppna. Sen trodde jag att det skulle bli lite halsband idag, men icke, noll inspiration. Vet ungefär hur dom ska se ut, men lusten finns inte där. Kanske imorgon?
Glöm inte: lovefromj.se

Nya hemsidan

Nu är hemsidan äntligen igång. Naturligtvis behövs det finsjusteringar, men jag tycker den är så fiiin:) Du kommer direkt till hemsidan när du besöker den här bloggen där jag nu bloggar ifrån!

Princess of fashion!

Idag är det minnesdagen av prinsessan Diana, 11 år sedan den tragiska olyckan. Hon var så vacker och hade en enorm koll på fashion och tyckte jag, låg före sin tid!
Vi minns också producenten Denniz Pop som tyvärr gick bort för 10 år sedan.

Målar och städar till disco


Grattis MJ

Popkungen 50 år idag, vart har han tagit vägen? Varför kör inte Kanal 5 samma firande av MJ: s födelsedag som man gjorde med Madonna förra veckan? Michael Jacksontv en hel dag hade varit skoj.Det här superbästa uppträdandet får duga!

Fredagsmålning

Idag målas det för fullt. Ska måla lila väggar cremevita i det rummet jag använder. Sen ska skrivbord och stol köpas in så vi har ett litet kontorshörn där vi kan jobba ifrån. Samtidigt som målningen så försöker jag göra klart min hemsida, där något går riktigt snett, jag får en den inte att bli publicerad. Vet inte hur det här ska sluta!

The Hills

Äntligen en serie som kört igång med en ny säsong. Så nu blir det dom 2 första avsnitten för säsong 4!

Fransväska

Jag älskar fransar och har länge varit ute efter en fransväska. Så idag fick jag en jätesöt från min syster. Passar perfekt att hänga tvärs över axeln, perfekt!

Nu skiter jag i det här

Förutom att sakna kissarna så försöker jag ju publicera min hemsida, men det går åt skogen. Har kommit ett steg på vägen, men mycket kvar. För en person som kan det här med ftp och publicera hemsidor så är det nog en lek, men jag fattar inte mycket. Så nu skiter jag i det här och lägger mig och läser istället!

Jag saknar...

...mina kissar. Speciellt Tussie som är här på bilden med sin lilla bebis. Någongång ska jag skaffa katt igen, en svartvit hona ska det vara och jag kommer köpa den genom ett katthem för övergivna katter. Jag saknar Tussie så mycket!

Redan torsdag?

Vad hände, hur kan det vara torsdag redan, hjälp! Jag har ju inte kommit någonstans med min hemsida, hur lång tid ska det ta? Jag är ju inget proffs så det får ta den tid det tar. Emellanåt surfar jag runt och kollar kläder, läser tidningar och bloggar. Såg att Acne fått in den finfina stöveln Jasna igen. Den var min favorit även förra året. Naturligtvis behövs det nya höststövlar och dom hade ju varit så fina. Men jag och P har redan hittat våra favoritstövlar och dom ska vi slå till på. Men man kan alltid titta och njuta av Acnes stövlar!

Går inget bra

Hämtade hem min dator idag från Macdoktorn, fixad trodde jag, men då är det laddaren som pajjat så det är bara att köpa ny. Jag har ju en dator till så jag klarar mig, men jag har all musik och en massa bilder på den som jag vill åt. Sen sitter jag ju och försöker fixa hemsidan, men det går åt skogen. Nu ska jag testa en annan modul så får jag se om det går bättre. Så synd om mig så ett par svarta chinos och en t-shirt fick följa med hem!

Så trött

Försöker få ordning på hemsidan, ser bara en massa css-koder framför mig och en krashad hemsida. Men jag ger mig inte, snart ska den bli klar och se så som jag vill ha den. Äh, kanske kolla på en film istället och försöka sova lite. Det finns ju en morgondag också, so long!

Nu ska det byggas

Nu är det full fart med att fixa hemsidan. Eftersom jag inte vill använda färdiga mallar så får jag göra allt själv. Kan inte koda, men det här ska nog gå bra ändå. Wish me luck!

Ut igen!

Nu har det strulat till sig rejält med mina domännamn, dom har "missat" något vilket gjort att jag inte kommit igång ännu. Nu ger jag dom denna dag också sen vill jag ha tillbaks mina pengar och öppna webbhotell på nåt annat ställe. Jag ska väl inte behöva betala för något som inte fungerar? Vad tror vissa företag? Nu är jag så irriterad att jag går ut och klipper klart gräsmattan!

Britney kan sjunga?

Hahahahah Tror ni på det här?

Promenad

Så var dagens ärenden fixade + en promenad i skogen med Zigge. Sen har det blivit problem med mitt domännamn, så allt måste göras om från början, det hade blivit nåt fel som dom sa, alltid är det nåt man ska bli irriterad över. Hoppas det löser sig snart så jag kan sätta igång och jobba med hemsidan, jag längtar. Nu ska vi klippa gräsmattan och sen kolla på Iskariot, nån svensk film som jag hoppas på!






Framför datorn

Under i stort sett hela veckan ska jag sitta framför datorn och göra i ordning min nya hemsida, superskoj och man kommer nog lära sig mycket. Först ska jag iväg och lämna in en annan dator, sen ska jag sitta här resten av dagen. Måste ju ta lite pauser så då får det bli lite bloggande!

Filmtajm

Nu har jag precis sett P.S I Love U. Helt okej söndagsfilm, men inget jag skulle betala för att se på bio. Kärleksfilm om ett gift par där mannen dör i cancer och han efterlämnar en massa brev till frun. Han har ordnat så att breven kommer vid olika tillfällen. Ganska förutsägbar, men ändå fin på något sätt, kärlek är alltid fint :) Har ni ingen annan film att se så kan ni se den här!

Heroes

Idag kör Tv4 Plus Heroes hela dagen och även nu på kvällen. Den är grym den serien och nya avsnitt kommer 3/9. Har du inte sett den innan, se den för den är så bra. En annan serie jag ser fram emot är nya Fringe på Kanal 5 och sen naturligtvis Entourage, finns det nån bättre serie? Men nu blir det inga serier utan istället filmen P.S I Love You!

Spännande

Basketfinalen pågår för fullt mellan Spanien och USA. Det är superspännande, men med Kobe Bryant i sitt lag så vinner nog USA, spännande!

Göra reklam på andras bloggar

Du som har kommit på det smarta sättet att tjäna 400:-, fortsätt med det, men kom inte till mig och min blogg och försök få mig hoppa på dina smarta grejer. Jag är inte intresserad, du har inte ens ställt frågan till mig utan istället spammar du olika bloggar med ditt "tjäna-pengar-lätt" Om man nu gjorde det så skulle inte du behöva spamma våra bloggar om skiten. Jag har bett dig snällt och trevligt, men någonting är det som gör att du inte bryr dig. Så vi gör en deal nu, en gång till jag ser ditt ip-nummer göra reklam för något på min blogg så anmäler jag dig till blogg.se, så får vi se hur länge du får ha kvar din blogg, okej?

Så fint

Åhhhh....

Dag på stan

Träffade P nere på byn och det blev en riktigt skojig dag. En del shopping och fika med P. Köpte nytt nagellack från Mavala i nån mörkröd nyans (visar sen). ny kofta och lite annat jox. Sen blev det skjutsande till Ålandsbåten för syrran skulle iväg på lyxkryssning då dom ska bo i sviten och bara ta det lugnt (avundsjuk, jag?) Själv sitter jag och målar naglarna i svart, ska strax kila iväg och köpa snask och sen slappa. Imorrn har jag fullt upp.

Det fint i Sthlm nu på kvällen, solen var på väg ner och en massa luftballonger flög över lugna Sthlm, som är så fint på somrarna!

Lördagsslapp

Idag blir det en riktig slappardag. Ska bara iväg en sväng till stan, sen ska jag vara hemma hela kvällen, kolla tv och läsa en massa + lite hårinpackning, lite brunfärg på kroppen och lite annan skönhet. Nu ska jag dricka kaffe och sen iväg på stan!
Spana in min snygga slappartröja med den underbart snygga texten Eric Gadd:)


(Hur fasiken sitter jag på bilden, försöker jag framhäva något eller?)

Jag är så nöjd!

Kom precis hem från konserten och kan bara säga: Oj så bra han var, som vanligt. Var orolig för att det skulle börja regna, men det sprack upp och var superfint resten av kvällen. Han dansade så coolt, sjöng så bra och bjöd både på nytt och gammalt. Sista låten var "Kom hit och ta" och då blev jag helt galen för det var ju min första Gaddlåt och det var 1989 (om jag minns rätt), oj vilken lyckad kväll. Måste lyssna lite på dom gamla låtarna igen.

P.S Ett tag trodde vi att vi hade hamnat på Disneyland

Snart dags

Kameran är laddan, Gadden spelas för fullt och nu är det nära. Kl.20 är det dags för Eric G att inta scenen och jag som står där och sjunger med, dansar och tar en massa kort. Snart dags att dra!

Btw, det blev ingen ny mobil, fick tillbaks min andra så det funkar ju bra nu. Istället blev det nya glasögon så jag kan se både på kvällstid och dagtid och dessutom dricka alkohol utan att täcka för ena ögat (du vet vad jag menar P:). Kunde inte motså en tröja och ett par nya chinos, gick bara inte!

Nu snart dags att dra!


På mobiljakt

Nu ska jag gå på mobiljakt, kanske det slutar med denna 3G-telefon?

Fredag

Så var det äntlgen fredag, fast helg för mig betyder inte ledigt. Lite lugnare är det, men det blir mycket sitta och göra armband, men det är så kul. Annars så är det ju Eric Gadd som gäller idag, oj vad jag längtar, kommer leva i ett brus hela helgen. Nu ska jag dricka lite kaffe och kolla morgon-tv, vilken lyx!

Hemma hos Kallur

Jenny Kallur och ex.tennisspelaren Pim Pim har ju separerat och ska nu sälja sitt hus uppe i Falun. Så har du 3 millar över och vill bo i en nybyggd funkisvilla med tåg som dundrar förbi och ha grannarna vägg i vägg  så varsågod!

Imorgon smäller det

Då var det dags för årets konsert nämligen Eric Gadd. Han har hängt med mig sen jag var 16-17 år och jag har gillat honom under alla år. Varje sommar har jag sett hans konserter så denna ser jag mycket fram emot. Imorgon på Grönan så är det jag som står längst fram och tjoooooar:)

Har en massa saker som måste fixas innan. Datorn ska till macdoktorn, kolla på skrivbord, fixa med smyckesleverans från Bangkok och en massa annat, så fullt upp. Nu blir det lite tv innan sömnen infaller!

Söta Jennifer

Det här är min söta systerdotter. Henne får jag ta med mig på shoppingturer och vi brukar ha skoj. Hennes favoritbutik är Topshop, men hon är besviken att det är så dyrt här jämfört mot i England på Topshop. Jaja, dessa tonåringar:)

Åhhh...

Den här ser bara för mysig ut, så slapp och skön. Men och ett stort men, jag är inget större fan av second hand, så den får hänga kvar hos New Vintage!

Några kappor

Här är några riktigt fina kappor från H&M som jag tänkte gå och prova. Sen vet jag att det finns en riktigt fin i organisk bomull också, den måste jag kika på!

Shoppingen

Det blev ju lite shopping förra veckan. Skoletter från Din Sko, Acnejeans och gympisar från Nike. Sen blev det dessa från H&M också. Svart mjuk klänning med breda ärmar (kan användas som tunika också), lång grå tunnstickad kofta, rutig blus från Mamaavdelningen (perfekta) och ett par riktigt mörka smala jeans. Nu saknas bara höst/vinter kappan!

Sovmorgon

Underbart att få sova länge, vaknade ganska nyligen och nu ligger jag i sängen och käkar frukost med datorn i knät. Ligger och kollar morgon-tv och lite senare blir det nog os. Måste ju spana in söta Johan Wissman!

The Boots

Bootsen med lite cowboykänsla och kort skaft är här och många verkar gilla dom. Här är tre av mina favoriter. Har lite funderingar på att slå till på dom från Ellos som dessutom ger 40% rabatt på valfri vara. Fast jag har ju precis köpt ett par skoletter som liknar, men men...
Nu ska jag spana lite tv och sen sova!

Smyckestrend

Det här tror jag blir en riktigt stor trend i höst. Långa och många kedjor, kanske inte lika många som på bilden, men nästintill. Snyggt är det och något jag kommer skaffa mig. Vem vet, kanske finns på min hemsida sen när den är klar?!

Kofta

Koftjakten går vidare och den här hade jag gärna velat haft om den fanns i plommon, då hade jag slagit till direkt. Koftan är från Acne och finns snart i butik och den finns i grått också. Ska gå och spana nån dag!

Sen händer det andra grejer också, mycket grejer. Jag har nu lagt framtiden i mina egna händer och ska nu satsa för fullt på mina armband och kommer också utveckla ett större sortiment. Så nu satsas allt jag äger och har, men jag vet att jag att jag hade ångrat mig om jag inte gjort detta. Så nu blir det inge mer i butiken jag jobbat i (kanske hjälpa till i en butik om det krisar), men annars ska jag satsa på mitt och där ingår också bloggen som nu ska få mycket tid!

(Bild från Acne)

Vilken morgon

Har inte riktigt hämtat mig från gårdagens chock på motorvägen, är fortfarande riktigt förbannad på den äckliga gubben. Han ska nog få sig ett besök i helgen:) Vaknade ganska nyligen, har alltså försovit mig och har världens huvudvärk, underbart. Kanske att lite kaffe kan lösa det? Jag tänker inte stressa, då blir det bara värre. Vaknade i alla fall till solsken ute och relativt molnfritt, så det känns lite bättre. Nu blir det kaffet och sen bege sig till jobbet!

Hänga ut ett äckel

Nu ska jag nog göra något olagligt, men det skiter jag i för han har kränkt mig till det yttersta. Den äckliga mannen kör en rostfärgad Volvo V70 med registreringsnummer GDS 487. Vid 8-tiden i morse började han följa efter mig på Essingeleden norrut. Först brydde jag mig inte så mycket, men sen när han la sig brevid mig så tyckte jag det var suspekt. Jag kollade dit och vad ser jag? Jo en 60 årig gråhårig äcklig gammal gubbe som sitter och tajjar samtidigt som han tittar på mig och hånler. Ditt jävla äckel, hoppas polisen får tag i dig!

Vacker ung dam

Igår jobbade jag på Drottninggatan och då såg jag denna unga vackra dam,bloggerskan Sigrid. Hon trippade fram på minst 10 cm klack och en bedårande klänning (gissningsvis second hand). Många var vi som tittade på henne för hon har en sådan utstrålning och är vacker. Oj, nu låter jag som värsta stalkern:) Läs hennes blogg här!

(
Bild från Sigrids blogg)

Varför?

Jaha, vilken normal människa vaknar av sig själv pigg klockan 6 på morgonen? Inte många tror jag, men jag gjorde det precis, hur pigg som helst. Jaja, åker till jobbet vid 8-tiden så fram tills dess får jag surfa och kolla på OS. Jag har ju också inlett min jakt på en kofta och den skulle kunna ha slutat här när jag såg den här. Plommon, fickor och lite längre modell, hur snygg som helst från Ellos. Nackdelen är att den är i 100% akryl och det vill inte jag ha, så det blir att leta vidare.

Nu satsas det!

Full rulle hela dagarna. Håller på att bygga en hemsida (www.lovefromj.se) och väntar på att domänregistreringen ska bli klar så jag kan starta upp min nya hemsida. Troligtvis flyttar också bloggen dit, men vi får se. Sen håller varmärkesprövningen på för fullt, men det tar 4-6 månader, så det är bara att hålla ut.

Från det ena till det andra så är det dags att hitta höstjackan, blir nog en shoppingdag snart igen och då tillsammans  med P, vad roligt vi ska ha. Snart dags också att INTE fira att man blir äldre, men så är det för alla. Nu dags för käk!

Så var det ny vecka

Måndag och en helt ny vecka. Är på jobbet och snart kommer nog regnet, men det känns som det är höst redan så det är okej. Trivs faktiskt med hösten, men är ju född på hösten så då blir man en höstmänniska. Nu ska det drickas kaffe och jobba!

Mer shopping

Här skorna jag köpte i fredags. Supersköna fransboots från Wedins som kommer att användas flitigt. Sedan dom snygga skoletterna i äkta skinn från Din Sko, hur snygga är inte dom? Bra pris också (600:-). Båda kommer nog användas hela hösten, mycket nöjd med mina köp. Fler bilder kommer på inköpen. Snart dags för Sex and The City!

Rain again!

Skönt ändå att man jobbar när det regnar. Fast det hade varit riktigt skönt att ligga i sängen hela dagen och kolla på film. Men nu står man här och det är bara att göra det bästa. Nu ska vi fixa kaffe!

Congrats Madonna

Vilken Madonnakväll, konserten var bra och nu fortsätter det med dokumentären "In bed with Madonna". Nu blir det snart bedtime för mig med!

Budgetbutik på nätet

Här är en bra budgetbutik på nätet. Det är danska Only som har startat denna butik. Märket finns ju också hos Vero Moda. Spana in alla snygga armband för runt hundralappen!

Strul

Bloggen strular rejält idag, går inte att lägga upp bilder och jag kommer inte in på själva bloggen. Får kolla sen när jag kommer hem. Står på jobbet just nu, men längtar bara heeeeem och få vila och lata mig. Idag är det lördag så då blir det snask. Tror jag ska försöka mig på någon slags sund kostvana och därför försöker jag hålla mig till godis på lördagar. Gympadojjorna är också inköpta nu så nu jäklar ska det bli promenader, så kanske...men bara kanske:) Man ska äta och må bra, inget annat och INTE för någon annans skull!

Fredagsspaning

Igår blev det shopping hela dagen, så nu är man pank, men det var det värt. Var inne på Topshop och tittade på alla snygga skor, deras skoavdelning på SOUK är helt underbar, vilka skor. Själv köpte jag 2 par skor igår, men inte därifrån, det blev skoletterna från Din Sko och fransbootsen från Wedins (bilder kommer). Men tog lite bilder från Topshop och här är ett par snygga mockastövlar med lite sned grövre klack, lite cowboystil. Sen kommer ju fransar superstarkt (tror jag), tror det blir större nu till hösten än vad det var i våras. Det är riktigt snyggt med fransar!


Äh, det funkar inte att ladda upp bilder, får testa senare, ska iväg och jobba nu!

Bästa bloggen!

Om jag bara skulle välja en endaste blogg som jag måste läsa så är det denna. Jag är nog inte ensam om att följa den, den är så cool, hon är så cool. Bloggen är väldigt personlig och snygg att titta på, precis som hon är. Jag talar naturligtvis om Carolina Gynning som på sin blogg visar hela sitt register!

Fredagslåten

Jag har ju precis som många andra fallit djupt för Kate Perry så denna spelas för högvarv (sen, jag vet:), men den är så grymt bra!

Äntligen fredag!

Japp, ledig och det är sååå skönt, men imorrn väntar jobb igen så nu gäller det att ta vara på dagen. Sov man länge? Ja en hel timme längre än vanligt. Strax ska jag bege mig ut på stan och spana, kanske blir det lite shopping. Behöver lite schampo, ny mascara (ska testa Lumenes nya som fått högt betyg), ny doft och lite nya underkläder.  Sen ska jag också införskaffa nytt material till armbanden.

Såg dessa skor hos Josefssons och dom är ganska lika dom från Din Sko, men dom här är billigare (399:-) och dessutom 35% rabatt just nu, ett kap med andra ord!

Dagens shopping

Blev lite shopping idag i form av ett par jeans från Acne, gympisar Nike Air Max (90-tals retro) och sen blev det världens snyggaste och sötaste högtalare till min Mac. Ser ut som 2 söta blommor. Ursäkta röran, håller på att försöka gömma sladdar, får väl se hur det ska gå!

Veckan snart slut

Torsdag idag och jag jobbar bara halv dag, jiiippiii. Dessutom ledig imorgon, superskönt. Tydligen ska värmen komma tillbaks, de hoppas jag på. Imorgon blir det nog en heldag på stan, ska bli skoj att se allt höstnytt, kameran hänger nog med så det kommer lite bilder på bloggen, so long!

I'm Back

Är tillaks i lite bättre form, men extremt trött. Hade nog behövt en solresa, men det får duga med en hel shoppingdag som jag snart ska ta mig. Ska in på Din Sko och kika på dessa snyggingar, ser ju helskön ut, men vilken färg?

Ups and downs

Ibland är det en bra dag, ibland har man sämre dagar. Idag är en riktig pissdag. Återkommer senare!

Jag vill ha Kitson i Sverige

Tänk om vi kunde handla på Kitson, vad fattig jag hade varit då:) Det finns allt från snygga kläder till coola väskor och smycken. Kolla in dom hr armbande som kostar runt 200:-

Comme des Garcons samarbete med H&M

Här är den första bilden jag sett som finns på samarbetet och det ser riktigt lovande ut. Det här ser jag fram emot!

Måndag

Ny vecka ny tid och kanske nya utmaningar. Vädret är helt okej, det vräker inte ner i allafall. Har precis läst Sofis Mode och där fanns en massa väskor från oss med, så glöm inte kika i Sofis Mode. Nu blir det en kopp kaffe och sen mera jobb, so long!

Mr Shaft

King of soul har avlidit, Mr Isaac Hayes blev bara 65 år och soulen har förlorat ännu en stor man, sad!
Även komikern Bernie Mac som bl.a var med i Oceans Eleven har avlidit 50 år gammal, vad händer i världen?

OS

Kollar ni på OS? Känns det intressant överhuvudtaget? Inte för min del, kanske lite friidrott senare och simning, men annrs känns det lite småtrist. Och Sverige kommer få max 2 medaljer, that's it. Vad tror ni? Nu ska jag kolla film och sen försöka sova, upp tidigt till jobbet, so long!

Höst?

Är hösten redan här? Vart tog sommaren vägen? Samma sak varje år, sommaren bara springer förbi. Men hösten kan också vara mysig med trevliga hemmakvällar med en bra bok eller film. Dessutom slipper man känna stress att man måste vara ute i solen och krav på en massa aktiviteter bara för att det är sommar. Dessutom så kommer det en massa fina nya höstkläder som jag ser fram emot!

Måste besöka

Har inte varit förbi Lindex på länge så jag måste verkligen förbi där snart. Såg att det kommit in en massa fina saker.

Vilken fest

Festen på Stureplan lockade nästan 50000 festande människor. Hela Stureplan invaderades och var öppet för alla, Kleerup stod på Spy Bars balkong och spelade, det måste ha varit häftigt, men tyvärr var det några som förstörde festen och det slutade visst i kaos, skadegörelse och misshandel. Varför kan man inte bara festa på ett vettigt sätt när det var så bra anordnat?

Miss Janet

En klassiker med Janet Jackson - That's the way love goes, grymt bra än idag och missa inte fröken Lopez som dansar i videon. En bra fredagskvälls låt för er Sthlm:are som inte är inne och firar 08-dagen:)

Nyheter

Spana in alla nyheter som snart finns hos Cocoo. Massa fina saker och dom coolaste klockorna av dom alla, Casio verkar komma in igen. Titta och hitta dina favoriter!

Billiga smycken

En ny webbutik (Choty) har slagit upp där du kan göra fynd. Dom här fina armbanden är därifrån för 69:-, ett fynd!

Fair trade

Snygg marinblå rättvisemärkt tröja från Topshop, snygg!

Dalarna

Ett gäng tjejer från Dalarna klev just in i butiken och jag önskade jag hade min kamera med mig. Dessa tjejer som alla är runt 20-25 års ålderna är så trendiga, alla är så avslappnat snyggt klädda med Chanelväskan på axeln. Grym stil tjejer!

Håkan Hellström

Håkan Hellström är numer ett skyddat varumärke inom de flesta klasserna, där ser man!

Varumärke

Vilket jobb det här med att fixa varumärkesskydd. Det tar en massa tid och pengar. Jag gör det för framtida affärer när det gäller mina smycken. Har redan fått förfrågan om att lämna ut armband så dom kan produceras i större kvantiteter vilket då skulle påverka mitt "varumärke", mitt framtida skyddande varumärke. Så fort ansökan är inne hos PRV så är det skyddat tills ett beslut ges om jag kan ha det som varumärke eller inte. Håller just nu på att kolla om namnet är ledigt och än så länge ser det grönt ut.

Så min plan (dröm) blir följande: Fixa varumärkesskyddet, lägga upp en plan för varumärkets hantering (vad jag vill, hur det ska användas osv), sälja vissa rättigheter och sedan är drömmen att starta en egen liten gullig affär för mina smycken, andra schyssta smycken, spaprodukter och väskor. Bra blandning va för en riktig tjejaffär:)

Måste bara spela..

Coola Robyn med en av de bättre låtarna...

Bara regn

Vaknar till regnet och man vill bara somna om, så skönt det hade varit, men istället iväg till jobbet. Såg ni programmet om Robyn igår? Det var ju så bra, hon är bara för cool och även amerikanerna verkar ha fattat det den här gången. Hoppas hon blir riktigt stor "over there". Nu blir det lite mer kaffe sen jobbet!

Skön

Såg den här på H&M:s webbshop och den ser ju hur skön ut som helst. Grå collagetröja kan man aldrig ha för många av och med två söta hästar på så är den ju perfekt!

The day

Jaha, så har den här dagen gått utan att nåt speciellt har hänt, bara jobb, men så är det och jag är glad att jag får jobba med det jag gillar. Läste att Monki ska samarbeta med Ida Sjöstedt och en kollektion som släpps i höst, spännande med mycket svart och spets. Jag tror att dom flesta kommer att använda något spetsplagg i höst. Det kommer bli samma hit som det blommiga plagget nu i sommar, ja Sverige är litet. Nu blir det lite tv innan sovande!

Söta svalor

Lite lunchdags med inslag av bloggande:) Hittade dessa söta örhängen hos Kyssjohanna. Det är så sött med svalorna, lite fred över dom, söta!

Mitt i veckan

Redan onsdag, dagarna går så fort nu på sommaren känns det som. Snart är ju hösten här, men det gör inget. Ska strax iväg till jobbet och hemma sent. Nu blir det lite kaffe innan jag åker!

Beställt

Det här är på väg hem från H&M till mig, kunde inte låta bli. Lite nytt till hösten!

Hem till mig?

Jag tror att båda dessa väskor från asos skulle passa bra hemma hos mig. Så snygga och båda prickar in höstens trender, rosetter och kedjor. Annars har jag bara jobbat hela dagen och snart dags för sängen innan jobb imorgon igen. Min största dröm är att få ha något eget och det ska nog inte bara få vara en dröm, någon gång så...nu blir det drömma:)

Regn

Inte mycket till bloggande idag, men så blir det ibland. Det har regnat hela dagen, vilket egentligen bara är skönt när man är hemma. Syrran har fyllt år idag så idag var det hennes idag. Nu ska jag läsa Sofis mode och sen kolla tv innan sömnen, so long!

Mischa Barton

Ni har väl inte missat Mischas väskkollektion? Den finns nu på asos och det är lite vintagekänsla över väskorna och här är mina 3 favoriter.

Ehhh...?

Hur gick det här till? 1 på Toppblogg. Undrar om det räknas hur många läsare som man tappar och inte tvärtom:)

Väntetid

Här bloggas det för fullt, sovit hela dagen så nu är man mer eller mindre pigg:) La in en beställning på H&M och ville verkligen ha dom här byxorna, men tji fick jag. Dom levereras nämligen inte förräns i mitten av oktober. Varför finns dom då ute i webshoppen? Dåligt säljknep. Får kolla när dom kommer till butken istället.

Vill ha

Det här ska nog klickas hem från H&M ganska snart. Dom är ju så himla bra på snygga vardagskläder. Det här är min stil i höst tillsammans med en lång halsduk!

Beckham

Victoria är på omslaget av augustis nummer av Allure. Snyggt, men väldigt väldigt likt omslaget hon gjorde för Vouge!

Sjuk

Jaha, vaknar upp södagsmorgon och är förkyld som inte beror på föregående kvälls aktiviteter. Kan vara allergi då det var en del djur på besök. Mår kasst och ska lägga mig igen och stannar hemma imorgon vilket inte uppskattades av chefen. Men det får dom fixa, jag är väl inte oersättlig?

Avslutning

Kvällen/Natten avslutas med lite skön reggae:)

Lördagskväll

Ett gäng sitter och spelar Band Hero med trummor och allt, själv sitter jag här med grym dansmusik och en god drink.
Have a nice evening!

Äkta silver

Här är mitt första armband i äkta silver. Mycket bättre material att jobba med och som håller i flera år. Skulle jag sälja armband med äkta silver så skulle dom kosta runt 250:- jämfört med dom andra i nickelfri metall för 95:-. Men samtidigt, likadana armband från ett märke kostar mellan 600 och 1000:-, så visst blir det ett bättre pris. Jag har här använt mig av rosa, grå och grön mocka som flätats ihop!

Spanar in skor

Snart är det ju dags för nya höstskor, som om förra årets inte funkar:) Fransarna verkar bli kvar och rött känns fräscht. Helst skulle jag vilja ha ett par riktigt mörkröda stövlar, oxblodsröda. Stövletterna med fransar från La Redoute, höga kängor från Ellos och dom andra från Topshop.

Ledighet

Idag känns det som en bättre dag, var på extremt dåligt humör igår, men det måste man få vara ibland. Ledig hela helgen vilket bara känns så bra, ska inte göra något alls, bara vara. Skulle egentligen åkt iväg, men det blev ändrade planer så kanske man skulle dra in och kolla på paraden? Får se om jag har lust, eller så ligger jag bara kvar i sängen hela dagen och kollar på film. Nu ska jag ta lite kaffe!

Allt är skit

Ibalnd känns det så iaf. Just nu är allt skit och piss, märks det att jag är irriterad? Jobba ytterligare nån timme, sen hem och ta en macka och sen lägga mig!!!