Till er alla


Gott nytt

Tack alla ni gulliga för era krya på dig hälsningar. Jag är fortfarande sjuk så det blir en lugn kväll. Nyårsafton och många blickar tillbaka på vad som hände 2008. Allt som sker präglar ju oss och har väl en slags mening ovasett om det är bra eller dåligt. Jag väljer att blicka fram mot ett underbart 2009. För mig blir det en slags livsförändring. Inget mer beroende av någon annan, inte ta hand om någon annan, få bry mig om mig själv, ta hand om mig själv, hitta mitt drömboende, jobba med drömjobbet och sen få ha massa kul. Hoppas ni alla får ett Gott Nytt 2009!

Jiiipppiiii

Jag har blivit sjuk. Perfekt till nyårsafton. Jag ligger här helt död och svettas och kan knappt äta då halsen är igensvullen. Vad är det här? Har inte varit sjuk på 3 år och nu har jag varit sjuk 3 gånger på 2 månader. Jag vill inte. Jaja, bara att ligga här och försöka friskna till, bara att skriva det här inlägget tog på krafterna. Usch, sova!

Hysteri

Det är sådan hysteri så här i mellandagarna om vad man fått i julklapp. Alla vill veta för att dom själva ska visa upp vad dom fått. Vilken ytlig värld vi lever i, är det så viktigt? Men samhället ser ju ut så här och antingen accepterar man det eller blundar och går in i en annan värld, man bryr sig helt enkelt inte. Det finns så många där ute som blir ledsna för att dom inte fick någon julklapp, det är så orättvist. Nästa år tar jag och lillasyster och packar väskan och drar till varmare breddgrader. Julen är för barn och barnfamiljer, inte för oss glada singlar! :)

(Märks det någon bitterhet hos mig idag? :)

Så söt


Mysmusik


En slappardag

En riktig slappardag har det blivit idag. Slalom på tv, hejja Anja och en massa läsande liggandes i sängen. Fick ett fotbad i julklapp som jag tänkte testa nu. Så det blir fortsatt en slapp dag. Ibland behöver man det och imorgon börjar vardagen igen, för en stund iaf. Snart nyårsafton!

Besviken

Vad hände? Hur kunde Timo åka ut, vem var bättre än hans kör och hans utstrålning? Nu blir det inget mer körslaget för mig!

Lite kär

Kollade lite på körslaget igår och föll helt pladask för Timo Räisänen, hur söt kan man bli och grym musik gör han också. Ska nog fortsätta kolla på körslaget:)

Märkesrea

Branten kör grym rea på svenska märken!

Spanat in rean på nätet

Inte så bra rea på H&M, medans Ellos slagit på stort, upp till 70%.

Veckan som gått

En dag för sent kommer uppsamlingen av alla veckans viktigaste händelser. Here we go:

* Linda Rosing har försökt "fräschat" upp sig inför sitt nya dejtingprogram. Lite fläsk från rumpan in i läppen, snyggt!
* Och Fadde flyttade ut från mammas källare och gjorde samtidigt slut på det långa förhållandet med Sigrid.
* Natacha Peyre fick grönsaker i julklapp av sin mamma, så himla kul, skrattar ihjäl mig!
* Katrin kunde inte låta bli och sprutade in lite botox, eller försöker hon driva med oss?
* Och alla modebloggerskor har flytt landet för lite vila på Bahamas(mellanlandning i USA), Mexico & Sydafrika. Är det lågkonjuktur nu?
* Anine Bing tipsar om en diet så här efter jul, hon behöver verkligen gå på diet!
* Och ja, Jennifer Aniston var photoshoppad på nudebilderna, nähä, vad ovanligt
!

I övrigt har det hänt andra oviktiga saker som att upploppen fortsatte i Rosengård med sympatier från folket i Tensta, ännu fler har blivit varslade, oroligheter i Israel, 4 år sedan tsunamin och Obama har rekordstöd av det amerikanska folket. God fortsättning!

Dagens humör

Oj så skoj vi hade igår. Vi dansade så det blev skavsår på fötterna, drack goda drinkar och hade roligt. Så pass roligt att vi nu ligger däckade på soffan. Som man brukar säga: aldrig mer!

Skål från oss

God fortsättning, nu börjar kvällen!

Högsta volym

Den här kommer spelas på högsta volym ikväll och gunga till, grymt skön!

God fortsättning

Underbar jul, lugn och skön. Lite julklappar blev det också och en massa god mat. Hoppas alla haft en bra jul. Ikväll vankas lite fest, först en god middag sedan uttgång som kan bli hur bra som helst eller ett magplask. Vi är inte riktigt på g, trötta och sjuka och jag har festat tillräckligt den här veckan. Men det är bara juldagen en gång om året så det är bara att ladda om. På med stassen och ut i vimmlet. God fortsättning!

God Jul

Till er alla önskar jag en riktigt God Jul!

Time

Herregud, ingen sömn och full fart hela dagen. Strax ta en dusch och dra till en god vän jag inte träffat på länge. Efter det in till stan och träffa C, vilket dygn, men härligt.

Glöggfest

Hade lite glöggdrickande igår och jag kan verkligen rekommendera hjortonglöggen, supergod. Det blev lite annat dricka också så idag får man lida, men äh man lever bara en gång. Fullt upp idag. Ingen sömn har jag heller fått så jag skulle helst bara vilja lägga mig i sängen och sova hela dagen. Men ikväll väntar middag med en kompis jag inte träffat på länge. Ska sladda förbi lillasyster också och önska henne god jul. Nu blir det en kaffe innan dagens bestyr börjar. So long!

Blogg.se julvila?

Det funkar ju inte med bloggen idag. Har försökt hur länge som helst att göra inlägg. Kanske har julvila?

Nästan

Tänkte nästan skriva att det är måndag och ny vecka, vilket det är, men inte vilken vecka som helst. Det är ju julveckan. Dagen har börjat superskönt med frukost i sängen och slalom på tv:n. Nu spelas Brandys nya på full volym, humöret är på topp. Hoppas alla får en lika bra dag som jag troligtvis ska få!

Mikaela på NRJ

Gulliga Mikaela De Ville som har sin dagliga show på NRj har skrivit ett fint inlägg om Bracy på sin blogg. Dessutom lite rabatt till alla NRJ-lyssnare, tack tjejen!

Det gungar

Grymt bra låt med donnan Brandy, hon är tillbaks. Den svänger ordentligt. Snart är den väl sönderspelad på radion om den nu inte redan är det?! Tyvärr fick man inte lägga ut den, snåljåpar!!!

Berns

Eric är på Berns och där är knappast jag:( Hur kunde det här bli så fel att inte jag var där? Nu är jag deprimerad!

Gillar!

Katrin är med i nya numret av Café. Några av bilderna gillar jag. Dom här var snygga. Jag gillar lite styling så man knappt känner igen personen. När jag är färdig och har en snygg kropp så ska jag också göra mina egna Cafébilder, 5 kg kvar så watch out:)

Dan före dan före...

4:e advent och nu har vi bara 3 dagar kvar innan julafton. Jag har tyvärr inga julkänslor, men ser fram emot lite lugn och ro. Familjen åker till Vemdalen idag, men jag har valt att stanna hemma och fira en liten egen jul. Det kommer bli bra och känner man sig ensam sladdar man bara över till kusinerna.

Nu är det favorit-tv, alpint och en kopp kaffe på det, so long!

Lördagsmusik

Den här killen hade jag helt glömt bort och drog nu fram i gömmorna. Jamiroquai funkar alltid!

Snyggt!

SannaE har gjort ett bra jobb med Bracy, snyggt. Den 15 januari är det dags!

Julgran?

Dags att ta in julgranen snart. Om jag hade fått välja så hade jag tagit en vit eller rosa, Ett litet annorlunda val, men kul!

Myslördag

Ligger i sängen med datorn i knät och en kopp kaffe brevid. På tv:n börjar strax damernas Super-g, favorittv. Kollar aldrig sport annars, men jag missar nästan aldrig alpint, det är så spännande. Efter tv:n måste jag göra massa armband som ska iväg. Sen blir det nog en runda på stan, men ingen julstress för min del. Man ska bara ta det lugnt, so long!

Lite shopping

Dom här snygga stövlarna och stövletterna fick följa med hem igår. Stövlarna från Belle Shoes och stövletterna från Din Sko, kunde inte låta bli:)

Veckan som gått

Här kommer nu den heta sammanfattningen av veckan som gått. Detta tillhör ju det största som hänt den här veckan. Så here we go:

Blondinbella i tv-format? Hur tänkte man här? Tänkte man alls?
Gossip Girl-stjärnan ammar fortfarande sin tvååring. Men usch så hemskt! Hur kan hon göra så?
Alla vill träffa Färjan-Håkan! Han gör kvinnorna tokiga för han är ju så läcker!
Stackars Sara från A-teens, hon ville ju bara vara med i Melodifestivalen, men Marie är faktiskt ihop med Måns och det ger VIP!
Visst kommer Björn Gustafsson dyka upp på Melodifestivalen?
Och Hugo Stenbeck firar på som vanligt när han är hemma i vardagslivet i Sverige!


Annars har det väl inte hänt så mycket viktigt. Lite kravaller i Aten och i Rosengård, USA har sänkt räntan till 0, arbetslösheten bara ökar, men Västerås består!

Glöm inte gratis konsert

Idag gäller det. Bege dig till Berns kl.16 och köa en stund. Lyckas du så får du komma in på gratis konsert med coola Lady Ga Ga som börjar 18.00!

Sassy utmanar

Sassy, jag antar utmaningen och listar fem saker jag tycker om med mig själv:

1. Jag är omtänksam med ett gott hjärta
2. Jag tror på mig själv och ger aldrig upp
3. Jag är stolt att jag lyckats få ett drömjobb
4. Jag är smart
5. Just nu kär i mig själv med allt vad det innebär
Nu utmanar jag ALLA som läser det här inlägget att egoboosta sig själva! Det är BRA att peppa sig själv och att framhäva sina positiva sidor!

Hela veckan

Nu var även denna vecka strax slut. För många börjar julledigheten idag och nu är det inte långt kvar till juafton. Själv har jag knappt någon julkänsla, men det gör inget. Eftersom jag ska fira jul ensam i år så ska jag nog bege mig till Stadsmissionen och hjälpa till på julafton. Får se vad som händer, men det kommer bli en bra jul iaf!

Idag är det ju fredag och självklart ska jag sammanfatta veckan. Det är på gång. Mycket viktiga saker som hänt, så häng kvar!

Im so happy

Jag ska börja jobba i projekt hos en skodkedja, jag är så lycklig. Drömjobbet att få vara med att öppna nya butiker + jobba med produkter man älskar. Så nu kommer livet att bestå av drömmar. Få jobba med Bracy och armbanden och det här. 2009 kommer att bli ett toppen år. Kunde jag ha fått en bättre julklapp?

Fina pjucks

Superfina vardagspjucks från Whyred!

Nicole Richie

Nicole har ju designat egna smycken House of Harlow 1960. Inget speceillt faktiskt, men hårbandet hade jag gärna velat ha.Kan tänka mig att Kyssjohanna kommer ta in kollektionen.

Äcklig tomte?

Hur lågt kan man sjunka? Han är inte fräsch någonstans. Och självklart skulle jag ta betalt om han ville tomta hemma hos mig!

Fin dag

Solen skiner, hör hur fåglarna kvittrar utanför, nästan lite vårkänslor om det nu inte vore för att det är så kallt. En fin dag.Idag blir det nog lite julklappshopping om jag hinner. Ska ha storstädning idag också så jag får se. Ett tips vart du kan handla dina julklappar i lugn och ro är att åka till Stinsens köpcentrum (om du bor i Sthlm). Alla butiker finns där, inte alls mycket folk, bra resturanger och fik. Ingen julstress alls där, perfekt centrum för att slippa stressen och trängsel. Nu blir det en fika och sen börjar städningen!

Gratis konsert

Kommer bli grymt och det är gratis!

Härlig dag

Jag känner på mig att det här blir en bra dag. Jag har ett bra humör och nu ska jag ge min kompis hennes julklapp och den är lite speciell för att hon värd så mycket. Hon kämpar på med ett tufft jobb, ensamstående med 2 småbarn. Hoppas du blir glad L och att jag kunnat hjälpa dig! Nu blir jag borta hela dagen!

Spännande dag

Haft ett givande möte idag, besked på fredag. Handlar om jobb, jag längtar tillbaks till stressen, hetsen, arbetskamraterna, rutinerna, ja allt det man nästan avskyr när man har en vanlig anställning. Får se hur det artar sig.

Ska svara på kommentarerna så snart jag hinner, men strax ska jag lägga mig för imorgon väntar en tuff dag med en julklappsöverlämning till min allra närmaste vän!

Rabatt

Brandos ger nu fri frakt och 10% rabatt med Rabattkod GTJ32. Finns mycket fint där!

God morgon

Kaffe i sängen och Vakna med The Voice på tv:n, härlig morgon. Strax bege mig iväg. Fullt upp hela dagen och nu ska jag dra, so long sunshines!

Äkta eller inte?

Kan du se vilken av dessa Chanel som är en Vintage för 13000:- eller kopia för 2000:-?

Till mig

En tidig julklapp på väg till mig!

Blondinsbellas liv blir tv!

Jättekul att media fattat att bloggarna har makt och påverkar, men att gå från bloggform till tvformat känns så där. Att varje dag få följa Isabellas liv precis som i bloggen känns inte så jätteupphetsande. Kommer sändas på TV400 (hur många har TV400?) och om lika många som följer som följer hennes blogg kommer se programmet, då blir det nog en tittarsuccé!

Bloggtorka?

Ett enda inlägg igår. undrar om jag hade bloggtorka? Närå, bara trött och seg och noll inspiration. Man ska inte skriva inlägg bara för att.

Försöker förstå att nästa onsdag så är det julafton, herrejesus vad tiden sprang iväg. I år blir det ingen jul för mig och det känns bara så bra. Jag gör som Ebba och det kändes helt underbart att läsa hennes krönika, lite förståelse. Jag ser mest fram emot juldagen då det blir fest hela dagen och natten lång med bästa vännen, det kan vara så att det blir årets jul!

Nyvaket

Klockan är 13.30 och jag är nyvaken. Var på bus till 4 i morse så det var skönt att sova, men jag kan nog sova lite till. Nu ska det bli lite kaffe och läsa tidningar, sen ut i skogen med hundarna. Underbar 3:e advent!

Snyggast?

Vacker, manlig med ett pojkaktigt utseende som är extremt tilltalande. 30 åriga James Franco gjorde 2008 års bästa reklamfilm för Gucci Homme

Rabatt

I helgen har Sid & Sally 50% rabatt på alla jeans, så passa på!

Mysig lucia

Det blev en mysig start på luciadagen. Åt lussebullar klockan 7 i morse och tittade på luciafirandet på tv:n. Somnade in lite och nu är det storslalom på tv, en perfekt slapparlördag. En riktigt trevlig Lucia önskar jag alla!

Lucia

Japp, uppe och tittar på Lucia på tv:n. Fått i mig lite lussebullar okså, viktigt med traditioner. Årets lucia är mörk, jättefint med hennes mörka lockar!

Bra avslutning

Var ju ingen tvekan att Kevin skulle vinna. Måste också säga att vinnarlåten var riktigt bra, kanske den bästa? En sak undrade jag, vad gjorde Il Divo där, är Idol verkligen deras pubilk? Och sjunga en Abbalåt på spanska i Sverige? Kanske inte så bra tajmat...Jaja, kolla lite tv innan sömnen infaller. Upp tidigt imorgon och fira lucia!

Vilken värld lever jag i?

Upptäcker helt plötsligt att det är Lucia imorgon, vart har jag varit? Jag hade ju tänkt en lång sovmorgon imorgon, men nu måste jag ju upp och kolla på fina Lucia och ta en morgonfika med tända ljus!

Idol

Kevin tar hem det här med bred marginal ikväll, go Kevin!

Btw. Jag hade rätt om mitt skvaller om Alex Schulman, grattis!

Veckan som gått

Då var det dags igen att summera veckan, känns bäst så! So here we go:

Baren-Meral är tillbaks. Jaha, vad hade vi förväntat oss?
Jennifer Aniston har bytt manager. Av med kläderna säger han, det är de som gäller 2009!
Jag är fortfarande lika glad att Britney är tillbaks snyggare än någonsin. Så glad att jag kilade över till Marie och sjöng Womanizer!
Veckans "soon to be" pappa måste vara Alex Schulman, men gick det så fult till att han gjorde henne på smällen innan han lämnade Katrin?
Frank är ju verkligen den snyggaste reklamkillen just nu!
Hon är cool och går alltid sin egen väg, lite som Sassy. Bär pälsen!


Annars har bensinpriset gått ner under 10 kronor, 28 härliga miljarder till den svenska bilindustrin, Nobelmiddagen gick förbi och som grädde på moset så har man gripit en farlig kvinnlig Al-Quida anhängare!

Varning Eniro

Jag skulle gissa på att eniro.se blivit hackat. Det här möts man av när man försöker söka något där!

Ricky Martins tvillingar

Här är hans små bebisar!

Stackars Andreas Carlsson

Han kommer inte tjäna så mycket pengar på vinnarlåten från Idol, bara runt några hundra tusen, stackare!

Läs och dela vår glädje!

Nu är det spikat och pressmeddelande utskickat!

Rean har börjat

Jag har ju prickat in den 26:e som en grym shoppingdag, men allt är väl redan slut då? För er lyxlirare så har Nathalie Schuterman redan startat med 30% rea. Dessa YSL pjucks blir dina för 4800:- på rean. Själv ska jag nog kila förbi Din Sko och kolla utbudet!

Mads!

På något sätt gillar jag det här. Och skorna, dom skorna...Just de, det var väskorna som var reklamen!

Gärna agera dagens!

Mysigt och enkelt ska det vara idag, men ändå snyggt! Tights och kofta från Bik Bok, Väska från Accent och skor från Din Sko! Godmorgon!

Se där

Kikade igenom bilderna på VR:s hemsida från Topshopkvällen igår. Där hittade jag Jennifer (systerdotter till vänster). Nu ska jag kolla lite tv innan sömnen infaller!

Gossip Girl

Jag såg det senaste avsnittet av Gossip Girl igår. Herregud så bra det var. Tårarna bara rann för Chuck Bass var helt förstörd och Blair lyckades äntligen säga I Love You, men var det försent? Oj så tårarna rann!

Fina koftan

Äntligen fick jag tag i den här söta koftan från Lindex. som jag jagat!

Gårdagen

Jag gick inte själv på Veckorevyns shoppingkväll, men Jennifer gick istället. Hon tyckte inte alls om det och hon var mycket besviken på goodie bagen som innehöll Veckorevyn och ett par trosor, Veckorevyn brukar ju kunna göra bättre än så. Men jag tycker Jennifer (lite trött) var ganska fin med sina glittriga naglar och fina accessoarer!

Nobeldamerna

Ush så trista Victoria och Madeleine såg ut. Victorias klänning var finast, men jag undrar hur man tänkte med Madeleines klänning och den lilla puffiga boleron? Tantvarning!

Grattis Lotta

Lotta Gray vann igår priset som Årets Mama-hjälte, det var hon verkligen värd. Läs hennes blogg och bli inspirerad. Grattis Lotta!

Min stora stora idol!

En gammal låt och en ung Eric Gadd, vackert!

Fin present

Titta vilken gullig present jag fick idag av Mavala. De översta flaskorna är choklad, så sött. Sen var det 3 glittriga lack, tack så mycket!

Skvaller

Det här var faktiskt lite roligt, även fast jag börjat tröttnat lite på Schulmans humor så var det här faktiskt lite skoj, bröderna Schulman goes Salming. Sen säger ryktet att Alex ska bli pappa, sant eller inte?

När jag tittar lite närmare på bilden (från Alex blogg) så ser jag ju att dom är på syrrans jobb, hoppas hon fick skratta lite:)
(C, är bilden tagen på ditt jobb?)


Don't forget!

Utförsäljning av armband. Ett ex av varje finns det och alla kostar 59:- inkl.frakt oavsett tidigare priser!

Heja Göteborg

På 10-topp listan på mest sökta ord på Google så hamnar Göteborg på en 7:e plats, men vart tog Stockholm vägen!

Mitt i veckan

Onsdag redan och så säger jag varje vecka. Men tiden går så fort när man vill hinna med så mycket som möjligt innan jul. Den 21:a styrs bilen mot Vemdalen och en härlig vecka med skidåkning och en massa annat skoj. Jag längtar!

Ikväll är det Veckorevyns shoppingkväll på Topshop, jag vet faktiskt inte om jag hinner gå, ska du gå?

Pysselkväll

Har suttit och gjort armband hela kvällen. Sen ska de fotas och redigeras. Fy så trist det är att redigera, jag är ju inget proffs så jag hittar ju inte alltid den bästa bakgrunden för att bilden ska bli så bra som möjligt när man ska redigera. Här är iaf ett armband på bild i redigerat läge då jag tagit bort bakgrunden.

Outlet på nätet

Vingåkers Outlet har öppnat webbutik. Utbudet är sådär om man jämför med vad man kan hitta på plats. Här är lite kläder och väskor. Jeans från Tiger, svarta jeans från Boomerang, klänning från Tiger, väska & plånbok från Tiger! Obs! Massa billiga parfymer finns också där!

Kalas imorgon

Imorgon har ju Veckorevyn sitt shoppingkalas i SOUK-gallerian, ska du gå?

Tänk om det är sant?

Den här tischan vill jag ha och tänka på att det är sant. Hur fin är den inte? Bra julklapp för 279:- hos Sid & Sally

Just nu på Expressen

Wow, det första man möts av på Expressens första sida, just nu! Det är så hett så jag trillar av stolen.

Glöm inte!




Massa fina armband kommer du hitta där!

Mamis sessa

Nu ska jag göra som min gamla katt alltid gjorde, kura ihop mig i mitt mjuka täcke. Jag saknar min sessa!

Skorea

Nu finns dessa skor till pangpriser på H&M. Dom med kilklack (små i storlekarna) kostar nu 129:- och stövletterna (normala i storlekarna) 249:-, vilka kap, men jag betalade naturligtvis fullpris:(

Katie Holmes vill också vara het

Hon lyckas ju verkligen. Så här snygg har hon aldrig varit, vilken mejk och vilken frisyr, galet vackert! Dessa bilder är tagna för NY Times!

Jennifer Aniston het?

Oj vad hon har tagit glammiga bilder för en kalender. På en av bilderna står hon under ett vattenfall och tröjan blir naturligtvis genomskinlig.  Hon kanske vill ha en hetare image?

Utförsäljning

Dubbelt orange mockaband med 2 små mynt och ett större, ca.18cm inkl. lås. 59:- inkl.frakt. Fler armband finns längre ned. Maila mig på [email protected] vid intresse. Obs! Endast ett ex av varje armband!

Utförsäljning

Beige flätat mockarmband med ett plasthjärta och en hand med texten Handmade. Samma pris här 59:- inkl.frakt och armbandet är ca. 18cm inkl.lås!

Utförsäljning

Vitt flätat mockaarmband med en hopeberlock ca. 19cm inkl.lås. Ordinarie pris 95:- Nu 59:- inkl.frakt Maila mig på [email protected] vid intresse! Endast ett ex av varje armband!

Utförsäljning

Peaceberlock och ett löv på grått flätat mockaband. 59:- inkl.frakt (ord.pris 95:-) Armbandet är ca. 19 cm inkl.lås
Maila mig på [email protected] vid intresse! Obs! Endast ett ex av varje armband!

Utförsäljning

Blått, rött och brunt flätat mockaband med hjärtberlock där hjärtat går att öppna. Cirka 18cm inkl.lås. Pris 59:- inkl. frakt (ord.pris 95:-) Maila mig på [email protected] vid intresse!

Utförsäljning

Nästa armband är ett gult flätat mockaarmabnd med en Hello Kittyberlock. Armbandet mäter ca. 18cm inkl. lås. Priset är 59:- inkl.frakt (ord.pris 95:-) Maila mig på [email protected]!

Utförsäljning

Det här armbandet är ett hjärta fäst i ljusbrunt mockaband. Armbandet mäter ca. 18 cm inkl.lås och priset är nu 59:- inkl.frakt (ord.pris 95:-)
Maila mig på [email protected] vid intresse. Obs! Endast detta exemplar!

Utförsäljningen börjar

Jag kör ut några bilder idag på dom armband jag har till utförsäljning. Detta armband är med 4 mockaband i grönt och en stjärnfallsberlock.Armbandet är cirka 18cm. inkl.lås. Priset är 59:- inkl.frakt. Maila mig på [email protected] vid intresse!

Ny vecka

Måndag igen då, vill ha helg hela tiden just nu. Ligger och tittar på morgon-tv och dricker kaffe och väntar på att syster ska ringa så jag får höra vad som hänt. Håller alla tummar att det är bra och att hon får komma hem!

I helgen gick jag en sväng förbi Bik Bok och det var väl sådär, det bästa var utplockat och jag tror mer på vårkollektionen än det som är i butik nu. Annars var det så mycket folk ute att man bara ville hem.

Idag ska jag försöka fixa bilder på alla armband som jag ska sälja ut. Alla armband kommer kosta 59:- inkl.frakt oavsett tidigare pris och det finns bara det exemplaret som jag lägger ut bild på. Kommer tillbaks med bilder snart!

2:a Advent

Egentligen hade jag tänkt börja med en utförsäljning av en massa armband, men det får jag ta en annan dag. Just nu hemma en kortis sedan ska jag till sjukhuset då min syster blivit inlagd igen. Hon är nyopererad och något har gått galet, men det ordnar sig säkert. Så 2:a advent firas på sjukhuset, hoppas ni får en fin 2:a advent!

Lördagsspan

Fasiken, måste bege mig till Bik Bok, hur snygga grejer har inte dom fått in? Här är lite inspiration från deras Lookbook. Nu ska jag bege mig till söder och gå på öppet hus och titta på smyckestillbehör hos Made By Roz!

Rock it Robyn

Fatta att vår svenska Robyn är nominerad till en amerikansk Grammy i kategorin bästa dansalbum. Hur stort är inte det?

Naturligtvis Britney idag

Sitter här fortfarande och smaskar och lyssnar på musik. Fast jag har hunnit kolla på ett fel på telefonen, men det gick ju inte att fixa för jag är ingen tekniker. Så därför tänkte jag lista min 5-i topp lista över vilka låtar jag tycker är bäst med Britney. Håller du med eller vilka är dina favoriter?

1. Toxic

2. Overprotected

3. Womanizer

4. Piece of me

5. If U Seek Amy

Nu plockar jag fram

Fredagsstress så det skriker om det, men nu sitter jag här med julmust och en twistpåse, mums. Lyssna på gamla godingar och hittade den här, De La Soul, hur grymma var inte dom och vart tog dom vägen?

Veckan som gått

Fredag igen, känns som det var det nyss, men det är härligt med helg. Fredag och skvaller som jag gillar blir det idag och så ska jag lyssna på massa musik. Här är lite onödigt vetande:


Brittan fyllde år och släppte platta och är snyggare än någonsin!
The Hills stjärnorna har gift sig och hennes mamma är riktigt arg, blev dottern drogad innan bröllopet?
Mammas pojke har gjort det igen. Han lovade att fråga mamma först!
Braten Björn Gustafsson släpper samlings DVD, årets julklapp till småtjejerna?
Kevin och Robin i Idolfinalen? Ikväll får dom besök av Leona Lewis!
En ny mode&design tidning såg igår sitt ljus!
Sofi Fahrman är i NY och umgås med Ugly Betty-gänget, kommer vi få se henne i något avsnitt?
Och i tomtelandet har en besökare blivit misshandlad, spriten har flödat och det sas till gråtande barn att tomten var död!

Sen har det naturligtvis hänt en del andra oviktiga saker som att räntan har sänkts, en ny fildelningslag, SAAB ska säljas, arbetslösheten stiger, finanskris, men snart är det julafton!


Sveriges hetaste Britney-fan?

Kolla den amerikanska fansiten för Britney, vem är inte det om inte svenska Cecilia från Expressen, jihooo:)

Nya fildelningslagen

I april är det dags för den nya fildelsningslagen (Ipred) som nu är justerad till att istället gå hårt på dom som delar ut, alltså lägger ut filmer och musik. Skivbolagen ska ha rätt att ta fram personuppgifter på dessa personer och sedan skicka krav till dom, betalar dom inte så blir det domstol. Däremot ska man inte gå lika hårt fram på dom som laddar ner. Kan väl tycka så här: Så länge det inte finns tillräckligt bra tjänster till bra priser att ladda ner lagligt så kommer fildelningen att fortsätta. Dessa personer som delar ut är ju långt bättre tekniska än vad folk på skivbolagen är vilket kommer leda till att fildelarna alltid hittar nya vägar, och den olagliga nedladdningen kommer fortsätta i samma takt. Summa summarum är att jag tror att den här lagen kommer bli obetydlig så länge det inte finns bättre lagliga alternativ!

Melodifestivalen

Oj vilken festival det ser ut att bli 2009. Nu är det ju klart att Marie Serneholt ska vara med, Agnes är klar, BWO (som inte skulle ställa upp nåt mer), Emilia, Sarah Dawn Finer, Jennifer Brown, Markoolio och en massa fler. Hur kul kan inte det här bli?

Söta svalor

Så söta tröjor med svalor på sidan, dessutom till pangpriset 179:-, ett fynd. Dessa är från Ellos som nu också ger 40% rabatt på valfri vara och 30% rabatt på resten av din beställning!

Billigare

Nu när vi går ner i en lågkonjuktur så börjar ju alla ha sina reor tidigare och ännu större rabatter. Mellandagsrean försvinner väl nästan i år eftersom dom flesta redan börjat. Många passar på nu inför jul med olika erbjudanden och idag erbjuder Sid &Sally 30% rabatt på hela sortimentet av Tommy Hilfiger Denim, kanske julklapp till bror eller pojkvännen? Själv har jag inte köpt en enda julklapp, så det måste jag ta tag i. Nu blir det jobba hela dagen, kanske lite bloggande, men först mer kaffe!

Snygg reklam

Skitsnygg kille med grymt bra låt som här dock sjungs av Roisin Murphy, jag föredrar orginalet med Bryan Ferry

Dokumentären

Jag såg Britney "For the record" igår och den var helt okej. Så avslöjande var hon inte, förutom när det gällde giftermålet med Kevin, men annars var det ingen direkt öppenhet. Rätt intressant dock eftersom Brittan är så intressant och hon jobbar hårt. Dokumentären visas på TV4 på lördag!

Mitt i veckan

Redan onsdag, fast det sger man varje onsdag:) Är så trött och seg, får nämligen inte sova så mycket. Vi har en löpande tik här + en hanhund. Hanhunden grinar hela nätterna och vaktar tiken, han är helt galen. Så nu ska vi nog ge honom en hormonspruta, för det här är inte bra för honom heller. Nu ska jag sätta mig och ringa, so long!

Armband innan dokumentären

Blev lite pyssel i form av ett svart/vitt flätat peacearmband!

Kändisar designar Barbies kläder

Här är då resultatet av alla kändisars design av Barbies kläder till förmån för Barncancerfonden. På dom här bilderna är det Blondinbella, Engla, Ebba Von Sydow och Carolina Gynning. Jag gillar Ebbas bäst om än något förutsägbar, men modern dagens Barbie!

Dokumentären

För att fira Britney tänkte jag nu kolla på dokumentären Britney-For the record!

Mer Brittan!

Grym låt från skivan, Shattered Glass. Men lyssna när hon säger Glass, GLÄIEJS, säger man så...

Grattis Britney

Idag fyller bruden 27 år och jag hoppas hon firar ordentligt (dock utan droger). Titta så fräsch hon blivit och skivan är grymt bra, kanske hennes bästa?

Mingeldags med Veckorevyn

Dags för inbjudan till Veckorevyns julklappskväll på SOUK med mingel, Ebbas favoriter och bra rabatter på Topshop, ska du gå?

Party nails

Nya snygga partyfärger från Mavala, Diamond Collection. Finns i butik nu så du kan ha snygga naglar till nyår!

Till Jane

Jane, om du läser det här så kommer vi på torsdag. Våra telefoner är också trasiga, men jag såg din kommentar. Bra med en blogg ibland:)

Busy day

Strax iväg för att visa spaprodukter, alltid lika skoj, men är inte på världens bästa humör idag. Vaknade med lite huvudvärk och det känns lite irriterande. Har legat lite lågt med mina powerwalks då jag vart sjuk, men nu ska jag ta tag i det. Strax åka iväg, men först det obligatoriska kaffet, god morgon!

Rött

Beställning på ett rött halsband och ett rött armband. Fint till julen!

Ny vecka

Måndag igen och man har redan varit igång ett par timmar. Verkligen måndagstrött och seg, men snart så är man igång. Tiden bara rinner iväg och inte långt kvar till jul. Hannah är tillbaks från sin Thailandsresa och hon klarade sin hemresa galant, välkommen hem. Nu blir det en fika och span på nätet!