Morgonrock

Är i behov av en ny morgonrock att gå runt och mysa i. H&M har ju världens sötaste så den ska snarast införskaffas. Ett kap för 249:-. Nu blir det en dusch och sen tv, so long!

Visste ni?

Har ni hört att Wedins skoaffärer ska läggas ner under september? Det är Eurosko som har köpt upp hela klabbet. Wedins ska behålla Rizzo, Don Donna samt accentbutikerna. Tycker det känns lite trist eftersom det var ett bra lågprisalternativ. Eurosko kör ju med mycket märkesvaror så det blir ju helt klart dyrare skor. För Wedins känns det säkert bra att ha sålt sorgebarnet som bara gått i förlust för dom. Lycka till!

Sidan färdig

Nu har jag gjort om min Bloppis lite, massa nya bilder så kika förbi vettja!

Veckans disco

Det här är ju helt klart veckans låt med snyggingen Martin i spetsen. Årets pridelåt, svänger på bra!

Vill ha

Snart höst och dags för lite nya höstkläder. Högst upp på listan står ett par Acnejeans (Hep eller Hex) ska det vara. Sedan ska jag verkligen ha stövletterna från Hope, dom är ju redan en klassiker. En snygg och bekväm jacka eller kappa blir det nog också (denna från Ellos) samt en ny snygg väska.

Sjukdomar

Jag är dålig i magen, syster ligger hemma och kräks, har vi blivit magsjuka? Vi gissar nog mer på att vi ätit en gammal tårta. Vilken härlig dag det här kommer att bli:) Står just nu på jobbet och vi öppnar tio så nu hinner jag med en kopp kaffe innan det är dags. Har blivit lite mer att göra och ännu mer blir det väl när våra väskor kommer att finnas med i Sofis Mode. Vet tyvärr inte vilket nummer, men jag uppdaterar så fort jag vet!

Lite slappa och zappa

Nyduschad och klar för sängen. Blir lite kollande på tv innan man somnar. En liten sommarblomma från mig till alla andra, man ska bry sig om varandra, kärlek:)

Behöver er hjälp

Nu är det ju så trevligt som att jag ska börja sälja mina armband i butik. Problemet jag har är ju att jag inte har nåt namn. Har funderat en massa och nog hittat ett ganska passande namn. Min idé är ju att dessa armband är personligt handgjorda av mig, naturligtvis av kärlek. När kunden sedan köper armbanden så följer den lilla smyckespåsen med (grå) där det också hänger ett litet silverhjärta i äkta silver utanpå påsen (bilden). Mitt förslag på namn blir Love from J (kärlek från J (J=Jessica). Vad säger ni, låter det bra?

Tuesday

Jaha, tisdag och veckan rullar framåt. Idag hoppas jag kunna gå hem tidigare. Har massor att göra samt beställningar på armband, jag håller tummarna för en tidig hemgång. Nu ska jag dricka morgonkaffet innan jag åker och jobbar. Värme och sol som vanligt, men jag hörde på nyheterna att kylan var på väg, vilket jag bara tycker är så skönt:), men man ska inte klaga!

Dyker upp som svampar

Likadan flätade mockaarmband som jag gör finns nu att köpa hos kyssjohanna. Mina kostar 95:- och deras 595:-, skillnaden är namntagen, annars exakt likadana, jag ska nämligen också börja göra i riktigt silver, men då blir dom lite dyrare, runt 250:-, men det är fortfarande billigare. Nästa vecka börjar mina armband säljas i butik Sparkling Crystals i Haninge Centrum och från september i SOUK-gallerian, jag återkommer med namnet då det är en ny butik som ska öppna upp där (gamla Lollipops). Så spännande det ska bli.

Annars har det varit en tuff dag, knappt nån rast och jobbat i 11 timmar, inget jag alltid trivs med så det ska de bli ändring på. Nu blir det lite tv innan jag somnar in. So long! (Armbandet på bilden är från LA Sthlm som finns hos kyssjohanna)

Monday morning

Så var det måndag igen och en ny vecka, förhoppningsvis en bra vecka. Så mycket vet jag att jag är ledig hela nästa helg. Igår blev det inte så myckt sol då det regnade här från och till och åskade. Istället blev det städning, tvätt och lite flm. Såg en riktigt dålig film (The air that I breath), den var så dålig att jag stängde av den. Nu blir det lite morgonkaffe och strax iväg till jobbet, so long!

Nytt igen

Det är nästan lite terapi att sitta och göra armband. Idag blev det ett flätat med fyra färger, supersnyggt och lite annorlunda. Jag gillade det! Med detta sagt blir det film och sen sova!

Mange Schmidt?

Varför måste man knarka? Alla dessa "stora" artister som inte klarar av livet och tar till droger. Nu har det ju hänt igen, denna gång på en festival så var stjärnan så påverkad att han inte kunde fullfölja konserten. Kan det vara Mange Schmidt?

Lägg ner karriären om man måste ta droger. Det är inte ett dugg synd om dessa "stjärnor", dom ska aldrig hyllas för att dom tar droger som alla gjorde när det tex. gällde Kate Moss. Droger är skit!

Tidig?

Vaknar runt 7.30 på min enda lediga dag, är det friskt? Jorå, det var bara bra för nu ska jag städa och tvätta. När jag är klar med det så kommer belöningen i form av läsning i solen. Så fort jag är klar så ska jag bara slappa och inte göra nånting. Syrran ska göra en god sallad innan dom åker iväg så jag behöver inte ens göra mat idag, kan det bli bättre? Nu dags för lite kaffe och sen sysslorna!

Sommarens hetaste accessoar

Enligt Damernas Värld så är dom flätade läderarmbanden sommarens hetaste accessoar. Jag kan bara hålla med och nu ska mina armband snart börja säljas i butik, så poppis har dom blivit. Jag hoppas trenden håller i sig!

Nostalgi

Titta, den fina Casioklockan finns snart igen hos Cocoo. Så cool den är och jag föredrar silver framför guld.

Värmebölja

Förstår ni hur varmt det är i Sthlm idag? Just nu 32 grader och inte en endast vindpust. Här står man lite skyddad iaf, men jag hade hellre legat vid havet och njutit av solen. Nu ska det bli en sen lunch!

Sunshine

Vaknar upp en tidig lördagsmorgon till 22 grader och ska åka och jobba, kul va! Not, men så här kan livet se ut. Ska lyssna på lite schyssta låtar i bilen så känns det nog lite bättre.

Paraden

Alla som befinner sig i city imorgon får inte missa Pride Paraden. Vilken fest det kommer bli i hela Sthlm. Själv jobbar jag, men lite kommer jag kanske att se. Nu blir det nattis, är slut som människa!
Update: Det är ju nästa lördag paraden är, alltså den 2/8!

Armband

Precis gjort klart en beställning till imorgon och här är resultatet. Såg det röda flätade armbandet i Expressen Fredag idag, men skillnaden var priset. Mitt kostar 95:- och det i tidningen kostade 2765:-, skillnad va!

Ledig?

Blev det en ledig dag? Nope, är på jobbet och det känns sådär. Hade precis satt igång och tvättat och hade behövt städa lite + göra armband. Får göra allt på söndag istället då jag ska vara ledig. Nu blir det jobba till 19, sen hem!


Ledig?

Tog sovmorgon ända till 8, jiihooo:) Kunde inte sova längre. Kollade precis telefonen och såg att min chef ringt vilket säkert innebär att jag måste jobba, på min enda lediga dag, why? Jag ville ju ligga ute i solen idag, inte jobba. Känner mig lite sliten faktiskt och hade behövt den här ledigheten. Får ringa och kolla vad som händer. Lite kaffe behöver jag nu!

2000 för en tischa?

Skulle ni betala 2000 för den här t-shirten? Skulle inte tro det, gå till H&M och köp en grå t-shirt för 70 spänn, sen kilar ni förbi en syaffär och köper sammetstyg, klipper ut egna bokstäver som ni klistrar fast, vips så har du en egen t-shirt för runt hundralappen! Nu säger jag godnatt!

Höstväskan

Väskan i höst ska vara stor och gärna med fransar eller väldigt enkel. Min favorit är fortfarande den från Hope som nu finns för halva priset (ska snart slå till). Här är några favoriter jag hittat!

Ny beställning

Vill så snart jag kan lägga in en beställning på H&M för lite höstnytt. Det här var verkligen basicsnygga kläder som passar perfekt till hösten, älskar plommonfärgen, vinrött som är så snyggt med svart och grått!

Mums

Slitigt på jobbet hela dagen, massa nytt som hade kommit in som skulle fixas. 15 minuters lunch hanns bara med och det är inte bra när man jobbar 10 timmar, men ledig imorrn så då ska jag ta igen mig och göra ingeting. Jo jag ska sola och bara njuta av värmen, underbart! Fick iaf en god smarrig pizza när jag kom hem, mums:)

Godmorgon

Vad härligt det hade varit att få vara ledig och lägga sig i solen. Men istället ska man stå inne hela dagen, men egentligen gör det inget. Nu är det en kaffe och knäckebröd med leverpastej som intas tillsammans med morgontv, hur skönt som helst. Ska strax iväg och jobba!

Nytt

Gjorde ett nytt armband till mig själv. Den här gången i flätat läder med sommarfärgen turkost. Passade bra med ett peacemärke och ett löv. Matchar bra brevid min klocka, I Like:) Med detta säger jag godnatt!

Pssst

Anna (kompis) och Mikaela (NRJ), en hemlis väntar i brevlådan imorgon:)

Snälla syrran

Titta vad snäll min syrra är, dessa coola träpjucks köpte hon till mig. Dom är liksom fulsnygga, och helt underbara att gå i. Sen fick ett par ballerina följa med hem, ett par enkla i skinn och svarta, kan man aldrig ha för många av. Dessutom 50% rabatt på reapriset så det var ju ett kap. Nu blir det grillat och potatisgratäng!

Trött

Oj så trött jag är idag, som Anna påpekade i en kommentar så blir det mycket jobbande, men ett val jag gjort själv så allt är okej. Har precis hällt i mig en latte som smakade underbart. Idag hoppas jag få iväg mina armband som är så fina. Ska knopa ihop lite fler på fredag, har lite beställningar och jag hoppas jag är ledig på fredag så då ska jag nog hinna.

Idag är det ett underbart sommarväder som ska hålla i sig hela veckan, härligt. Nu blir det jobba!



(Bild från espressohouse.se)

Till butik

Vet ni vad? Dessa armband och många fler hoppas jag att jag ska få sälja ute i butik. Den första laddningen ska gå till Sparkling Crystals i Haninge centrum, så spännande. Jag tror verkligen att dom funkar i hennes butik. Sen får vi se hur det går, jag håller alla tummar.

Idag slutade jag tidigt, men har haft fullt upp ändå. Blev klar med armbanden nu vid tolv och jag ska upp sju så nu blir det sova. Ska bli spännande och se hur det kommer att gå för mina armband. So long!

Sommar igen

Så skönt att få sova ut, sov nog en 8-9 timmar vilket behövdes. Dessutom vaknar man till solsken och det ska visst bli
25-30 grader hela veckan, underbart. Hoppas man kan vara ledig i helgen och få sig lite sol. Nu blir det jobb!

Glömde

Fasiken, jag glömde min kärlek (datorn) på jobbet. Jag som hade tänkt att se film innan jag somnar, men nu får det bli lite tv istället. är så trött att jag nog lägger mig snart. Ska spana runt lite på nätet och sen lägga mig, so long!

Mycket idag

Full rulle på jobbet. Gick upp tidigt imorse så nu är jag trött. Blir att lägga sig tidigt idag, men lite bloggande blir det nog när jag kommer hem! So Long!

Fullt upp

Enda lediga dagen och det har varit full rulle. Besök på IKEA där några småbord, täcke, handdukar och påslakan fick följa med hem. Ett besök på Hornbach blev det också. Sen hem och montera allt, städa lite och sen var det kvällen. Besökte faktiskt ett solarium (jag vet, inte bra), men jag är aldrig ledig och jag vill inte vara blek. Tog en lång dusch, scrubbade och sen blev det fixande med naglarna. Nu ligger jag i sängen och det är dags att sova då jobbet väntar imorgnbitti!

Kofta

Min jakt efter en fin höstkofta går vidare Nu har också H&M fått in lite nytt. Här några som jag gillade. Det lutar nog åt att hitta en grå, igen...

Ledig

Så skönt att få vara ledig en söndag, synd bara på vädret, vill ju ha sol. Ska fixa massor idag, måste passa på. Här hemma så har syrran köpt ett akvarium och vovven är ganska förtjust i fiskarna och vill gärna leka med dom, han är ju för söt!

Bättre

Man kanske ser armbanden bättre på den här bilden?!

Armband

Ikväll satte jag mig och pysslade lite och resultatet blev dessa. Bilden blev lite mörk, men man ser lite iaf. Den första är rosa flätad med rosett, sen är det ett grått flätat med löv och peaceberlock, ett grå/svart flätat med ett pytte peacemärke och en fredsduva och sist är det ett vitt i guld med peaceberlock och ankare. Gillar ni?

Härligt Peacearmband

Kyssjohanna har fått in lite nyheter och det här föll jag för!

Lördag och jobb

Hade mer än gärna varit ledig och gått ut och shoppat. Får tänka positivt att jag istället tjänar pengar som jag kanske senare kan spendera:) I allafall så måste jag hitta ett par skor att ha inne så jag gick och testade dessa som var så sköna och fina. Tyvärr fanns dom inte i min storlek, men jag är ledig imorrn så då ska jag på jakt. Nu blir det lite mer kaffe, sen jobb!

Veckans låt

Avslutar fredagskvällen med att lägga ut min favoritlåt just nu, Flashing Lights (Kanye West)

Resturang Sahara

Var förbi min vänner som har resturang Sahara på söder. Supermysig och fullt med folk. Gillar du libanesisk mat så är det ett ställe värt att besöka. Notera barstolarna i tigermönstrat tyg:)

Äntligen H&M

Som jag väntat på höstens nyheter från H&M, alla andra har ju börjat. Det här föll jag för då det inte fanns så mycket mer. Men härliga färger verkar det bli, mustiga! Tack för inspirationen Käthes modeblogg på Amelia!

Rosa

Kollar lite på nätet medans jag dricker mitt morgonkaffe och ska bege mig till jobbet. Såg dessa väldigt söta på forever21. Hur söta är dom inte och med det fodret inuti, blommigt. Dom skulle jag gärna vilja ha!

Snabbshopping

Jag saknade en klocka och behövde verkligen en. Hittade den mest perfekta idag för halva priset på Ur&Penn i större modell, svart och i plast. Ganska lik Tritoniklockorna. Sen fick ett fint nagellack följa med hem också, ett knalligt rosa, inte neon utan mer fucsia, härlig färg från Maybelline som jag inte testat innan. Nu blir det lite tv innan sängen!

Mina favoriter

Dom här armbanden åker på nästan varje dag, mina nya favoriter av alla mina armband. Egen design!

Vilket väder

Fattar ni hur regnet vräker ner här på stan? Åskan dundrar på också. Här i butiken är allt lugnt, jag är klar med det mesta jag skulle fixa (pappersjobb) så nu blir det att stå i butiken ett tag. Mina problem från gårdagen finns kvar och snart är det ganska dags att titta efter ett boende. Hur lätt är det i Sthlm?  Vi får se hur det kommer gå, nu blir det nog en kaffe snart!

Bad day

Haft en riktigt dålig dag, ibland har man sådana och jag har lust att vara en rosa fjäril som bara flyger iväg från alla problem!

TV

Nu är det dags för lite tv innan sömnen. Upp tidigt som vanligt för att jobba. Hoppas jag kan somna ordentligt idag och inte som igår när jag låg och kliade mig. Är ju allergisk mot djuren som finns i huset, diverse hundar, katter och chinchillor, som en bondgård, usch. Nu blir det tv!

Höstkofta

Vill ju så gärna ha en ny höstkofta, varje höst samma sak. Kollade runt lite och såg dessa 3 fina hos Ellos och med 30% rabatt blir det ett bra pris!

Brun

Nu är jag sugen på en brun väska och hittade denna. Påsmodell så mycket får plats, ett kort handtag och ett längre så man kan ha den över axeln eller tvärs över, perfekt. Den blir min för ett billigt pris med rabatter, annars 399:-. Den ska nog få följa med mig hem snart (från charmantmode.se)!

Det regnar mycket


Tips på Converse

Vill ni köpa billigare Converse så ska ni bege er till Zoe på Drottninggatan i Sthlm. Där finns dom för 500:- + 30% rabatt. Ska nog kila förbi nån dag och köpa mig ett par. Såg också att Lindex fått in mysiga storkoftor som den på bilden. Byxorna är också från Lindex!

Så var denna dag slut

Klockan börjar närma sig 22 och jag kom hem för en timme sedan. Vilket väder det blev på eftermiddagen, fick nästan rulla fram på motorvägen för att inte få vattenplaning. Åskan ska vi inte prata om, det dundrade mellan husen inne i stan så att man blev livrädd. Nu blir det snart sova för att vara utvilad till jobbet imorgon. Så här är mitt liv just nu, jobba, ta mig hem, äta, duscha, kolla datorn och sen sova. Vilket liv va! Men jag har valt det själv så jag ska inte klaga. Däremot har jag en del andra saker att ansvara för just nu som jag inte bett om och som tar en massa energi från mig. Jag hoppas dock att det är löst tills nästa vecka. Nu duscha!

Stress

Sovmorgon idag och nu ska jag klippa gräsmattan innan jag drar iväg till jobbet. Solen skiner och det ska bli fint väder hela veckan. Nu blir det lite kaffe innan gräsmattan och jobb väntar. So long!

Dagen som försvann

Helt plötsligt är klockan 00 och jag måste verkligen sova. Ska upp tidigt till jobbet imorrn, men först hade jag tänkt hinna klippa gräsmattan, får se hur det blir med det. Idag blev det i allafall grillat och P hade gjort en god sallad och potatisgratäng till, mums. Nu blir det nattis!

Söndag

Så var denna vecka slut och jag ska strax gå och jobba. Idag blir det SOUK och där brukar det vara fullt drag så dagen går säkert fort. Ska också lära upp en ny tjej som jag hoppas på. Vill passa på att tipsa om en superskön t-shirt från H&M. Det är nog en av de skönaste t-shirts jag haft, lite längre och mjuk bomull. Du får dessutom köpa den ena för 50:- så det är ju verkligen ett kap. Passa på innan dom tar slut (från H&M)!

Vilken dag

Nu är klockan snart 24 och det är först nu jag har börjat slappna av. Gick upp vid 8 efter ha somnat vid 3-tiden, gick då ut med hundarna. Sen körde jag och P igång att städa och röja ett rum som jag ska ha när jag tillfälligt bor hos syrran. Som jag slitit hela dagen, jag är slut som människa. Hade verkligen behövt vara ledig imorgon, men måste jobba. Min snälla P bjöd på en supergod middag fast egentligen skulle jag bjuda henne för att hon ställer upp så mycket för mig. Men det är så man gör med sina bästa vänner, man ställer alltid upp utan motkrav och det kan vi göra med varandra. Nu ska jag i allafall försöka sova några timmar innan jobbet kallar, nattis!

Herregud

Vad vi har skrattat och pratat om gamla minnen, tårarna har runnit av skratt. Vi var på väg att lägga oss vid 1-tiden och nu är klockan över halv 3...hahaha Nu ska vi verkligen sova för imorrn ska det röjas, inget ledigt här inte, so long!

Läggdags

Fasiken vad trött jag är, men kan inte riktigt dra mig från datorn och P. Vi sitter och snackar och då går tiden. Nu är klockan snart 01 och vi fortsätter väl ett tag till. Imorgon blir det en röj dag, städning och uppackning. Nu ska vi fortsätta kackla och sen sova precis som Sigge och Betsy gör på bilden!

För det regnar här i Stockholm idag

Ganska skönt just nu att stå inne i butiken när regnet öser ner. Ska strax kila över till en annan butik så då får man sin del av regnet. Nu jobb!

Sovmorgon

Idag blec det sovmorgon, jiihooo, sen jobba till 20. Men imorgon är jag ledig så det är skönt. Ska drica lite kaffe nu och sen sticka till jobbet. Här är en bild över soliga Västerbron, solen skiner här i Sthlm idag, men skulle visst regnet komma. Jaja, so long!

Nattis

Har P här hemma och det är så kul, vi har skoj tillsammans. Hon är här hemma på dagarna och tar hand om hundarna. Just nu skvallras det:) Har Pernilla Wahlgren separerat eller inte? Vad har hänt i veckan? Hhahahaha, vad skoj med skvaller. Vi konstatrerar i allafall att det säkert är jobbigt att vara kändis. Nu ska vi snart lägga oss, jobbdag imorgon ända till 20! So long!

Lite söta

Känns som att Mussetröjorna är förbi, men jag tycker dessa är riktigt söta. Finns på Lindex och är Disney orginal!

Tips

Här är ett tips för dig som vill ha en fräsch dagkräm, men ändå lite färg. Jag använder min Lancome Aqua Fusion året om och blandar ut den med lite dagkräm. Perfekt och dryg och väldigt bra om du har torr hy!

Sol även idag

Lyckos alla er som är lediga, vi har ju toppenväder i Sthlm. Själv jobbar man inomhus och får titta på solen genom fönstret:( Idag är det full rulle som vanligt, jobbar till 19, sen bilen hem och man är slut när man kommer hem, en dusch, lite mat sen vill man bara sova. Nu ska jag ta lite morgonkaffe och sen jobba!

Lindex kapar

Lindex har ju gjort en riktig ripoff från Anya Hindmarch väska "Im not a plastic bag". Dom är ju rätt lika. Var inne och kände på den och väskan kändes välgjord och var ganska snygg. Passar lata sommardagar!

Uppdatering

Dåligt med bloggande nu för tiden när man jobbar. Men så blir det. Hinner inte på jobbet, senare kanske när det lugnat ner sig och höstväskorna och accessoraerna kommit in. Har lite nytt att visa då. Känner mig fortfarande stressad, men lite bättre. Ska strax lägga mig. Satan i gatan också, fick p-böter idag eftersom jag verkar ha problem att läsa skyltarna. Naturligtvis var det parkeringsförbud mellan 9-11 och det såg jag, NOT, irriterande. Nu blir det lite tv och sen sova!

Solen

Det ser ut att bli en fin dag idag, så typiskt när man jobbar. Imorgon skulle det också bli fint, men sen till helgen lite sämre. Och ännu värre är ju att busstrejken börjar inatt igen. Hur ska man ta sig hem och till jobbet? Som tur är så kan jag ta bilen, men alla andra som är beroende av bussen då? Jaja, nu ska jag fixa lite här på jobbet, ta en kaffe och sen öppnar vi. So long ute i solen!

P.S
Man jobbar bättre när Eric Gadd är på cd-spelaren:)

Testar Macen

Har märkt att safari inte funkar optimalt här på blogg.se så nu går jag över till Firefox. Det var problem med att lägga in bilder samt att texten flyttar på sig och lägger sig konstigt, som kanske syns på tidigare inlägg. Nu hoppas jag att det funkar bättre. Nu måste jag kliva i säng!

Fina armband

Såg dessa fina hos BagsAndFashion, supersygga och rätt lika Hermés armband. Dom vill jag ha!


Vilken dag

Kännt mig stressad hela dagen, fast det blev en kort arbetsdag så har ändå en stressad känsla infunnit sig. Snart är det dags att sova, men jag känner mig inte tillräckligt lugn för att somna in. Ni  vet när man ligger och räknar timmarna innan man ska upp, så stressande. Hade nog behövt vara ledig en hel helg, men det verkar dröja ett tag. Samtidigt behöver jag pengarna så all övertid tas tacksamt emot. Nästa månad ska jag dock försöka jobba lite mindre. 

Nu ska jag kolla lite tv och sen försöka sova, so long!

Tisdag

Vaknar till en dag med regn igen, vart är sommaren? Man blir ju lite piggare om det är soligt ute, nu vill man bara ligga kvar och dra sig. Ska strax iväg till jobbet. Idag ska jag fortsätta pyssla med papper, sortera och skriva ner rutiner mm. Sen ska jag nog gå hem lite tidigare idag, får se om jag kan det. Nu blir det morgonkaffet och lite nyheter innan jag åker iväg, so long! 


!

Lägga sig på kudden

Nu ska jag nog luta mig mot kudden och spana lite tv innan sömnen. Upp imorrn tidigt och iväg och jobba. Trivs bra och har mycket trevliga arbetskamrater, schyssta tjejer och vi verkar trivas tillsammans. Nu blir det kudden!

Höstväskan

Måste bara visa en väska som butiken jag jobbar i kanske ska ta in till hösten, jag hoppas. Jag får annars köpa detta visningsex. Den är så snygg, lite Miu Miu stuk på den med långa axelbandet och räfflade skinnet. Min favorit och snart min!













Linne

Såg ett sött linne från Levis hos Sid & Sally. Ser riktigt skönt ut och finns på rean för 249:-, fynd för att vara Levis!

Grått

Det var svårt att gå upp idag. Somnade vid 02-tiden och klockan ringde 7, det går inte, det är inget kul att gå upp så tidigt. Dessutom regnar det och är alldeles grått ute, man blir ju inte piggare direkt. Idag åker jeans och conversen på, det var ju ett tag sen, men nu är det lite kallt så det blir perfekt. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, göra mig klar och sen köra till jobbet!

So long

Dags att krypa ner i täcket och sova. Upp tidigt för att jobba, egentligen hade jag velat sova ut ordentligt, men det får vänta tills nästa helg. Ska kolla klart på CSI och sen sova, so long!

Väska

Den här väskan fick följa med hem häromdagen. Den är grå som jag letat så länge efter och den är stor. Tyvärr har den ingen axelrem, lång som jag vill ha, men den kostade 125:- (med rabatter) så det var inte så mycket att orda om!




Pyssel igen

Testar att göra armband med lite guld då jag bara gör i silver annars. Tog en guld peaceberlock och en rosa glittrigt Musse Piggberlock på rosa mockaband. Blev helt okej, men jag föredrar silver och det är de jag kommer fortsätta med.

Namnsdag

Idag har jag namnsdag, men jag stavar Jessica med c och inte k, men undrar om jag ska fira med tårta eller champange? Jag menar, det är en stor dag!

Jobbsöndag

Söndag och jag ska jobba, känns okej, men det hade inte varit fel att få sova tills man vaknar och sen slappa och kolla film. Jobbar bara mellan 12-16 så det finns tid. Idag måste jag hinna bubbla i jacuzzin, det ska bli skönt. Sen blir det nog en god söndagsmiddag syrran tillagar, hoppas jag:) Nu blir det en kaffe sen åka och jobba!

Dags att sova kanske

Har suttit och installerat en massor på datorn på bl.a Gimp. Det hela slutade med att jag satt och lekte ett par timmar med programmet och ritade en massa bilder (bild här nedan), det är så skoj. P kom förbi idag med jordgubbar och glass, mycket gott och kul att träffas. Imorgon blir det jobb så nu ska jag försöka sova!

Visste ni?

Den här killen som medverkat i Sökarna, 9:e November, Ett hål i mitt hjärta och en massa andra filmer, just nu står på T-Centralen i Sthlm som spärrvakt. Eller så var det hans dubbelgångare, vad hände?


Söta från Indiska

Var förbi Indiska igår och såg lite söta blusar, men inget köp blev det. Sandalerna kan jag inte bestämma mig för om dom är fina eller inte, dom har nåt. Måste dit och prova dom igen.

Mer armband

Såg att Cocoo fått in nya armband. Här är ju helt klart min favorit. Tyvärr var priset för högt, 165:- då ett likadant kostar runt  80:- på afroart!
  

Lite nya armband

Har lagt in nya bilder på armband på min bloppis, kolla här (http://accessoaren.blogg.se/bloppis/2008/june/), funkar inte att länka. Här är ett av armbanden, gult flätat med krona!

På jobbet

Hade lovat att visa lite bilder från jobbet, men det har inte blivit så mycket fotande. Här är i alla fall 2 bilder från en av butikerna. Tjejerna som jobbar där supertrevliga och duktiga!

Ny kompis

Lördag och morgon för mig som somnade vid 3-tiden, men jag blev väckt så det gick inte att somna om, lika bra det så man inte sover bort hela dagen. Syrran har en Cockerspaniel (Sigge) och han har fått en ny kompis i Chihuahuan Betsy och dom är så söta ihop. Igår somnade dom tätt tillsammans på soffan och jag var framme med kameran, så söta!

Fortfarande vaken

Ingen bedtime ännu och klockan börjar närma sig 02 och jag är riktigt trött. När man sätter sig framför datorn så märker man inte att timmarna flyger iväg. Imorgon ska det bli lite bubbelpool ute på altanen som finns här hemma hos syrran. Hoppas på lite sol också, nepp nu blir det nog sömn strax!


Lekstuga

Lite fest hos grannarna, men jag ville hellre hem och leka med min nya dator. Fixar massa program så jag kan kolla på filmer, redigera bilder mm. Det är så kul att ha en ny dator, den är helt underbar. Jag bytte till Mac för ungefär 5 år sedan och jag går aldrig mer över till PC, no way. Nu ska jag fortsätta leka. Imorgon ska allt vara klart så jag kan visa lite bilder!

Rean

Kikade in på Acnes webshop och det fanns en del kvar. Den här snygga t-shirten finns kvar i svart, perfekt basictröja. Kommer väl att hamn runt 400:- när rean sätts igång kl.17!

Fredag

Härliga veckan är slut och det är redan fredag, vart tog veckan vägen? Kul har det varit, trivs super på nya jobbet. I helgen blir det bad i jacuzzin, leka med nya datorn och pyssla med armband. Nu blir det en latte och sen jobba. Tillbaks later!

Kanske spana?


Min nya kärlek

Vilken härlig syn som mötte mig när jag kom hem, min nya Macbook. Åh så fin hon är, vit och glänsande, kan det bli mer kärlek? Nu blir det leka hela helgen:)

Grönt på H&M

Såg att lite nytt kommit in på webbshopen, inte så mycket att hurra för, men dom tar sitt ansvar för miljön och breddar organicsortimentet i alla fall. Ska bli intressant och se fortsättningen och fler plagg!

Sun is shining

Godmorgon alla där ute, solen skiner och det verkar bli underbart väder. Njut så länge det varar. Själv ska man ju stå inne hela dagen, men det gör inget, får ju jobba med det jag älskar.

Det här med busstrejken börjar bli jobbigt, man kommer ju knappt hem. Får be om skjuts hela tiden. Hoppas det är slut snart. Nu blir det en kaffe sen jobba!

Kvällens pyssel

Det här är några av armbanden som gjordes ikväll. Saknar så mycket material som naturligtvis är försenat, men lite går det att göra. Det här är ett brunt flätat mockaband med ankare och ett rosa läderflätat med min bokstav J. Nu dusch och sova, nattis!

Slitigt

Idag var en kämpig dag, trött hela morgonen. Fick gå till Souk och hjälpa till och där var det full rulle. Massa turister och väldigt mycket folk på stan. Vädret var okej, men inte så super, kanske bättre imorgon. Nu ska jag käka lite och sen fixa med beställningar på armband. Kvällen avslutas med fotbad och scrub. So long!

God Morgon

Onsdag och snart är veckan slut och min första arbetsvecka. Det har varit full rulle och mycket trevliga arbetskamrater har gjort det till ett lätt jobb.

Nu ska det bli 25 grader i dag och imorgon, men sen ska regnet komma till helgen, typiskt när man är ledig. Men min nya Macbook kommer så jag har nåt att leka med:) Nu blir det jobba hela dagen. So long!

Pssst

Såg att den snygga klänningen på H&M hade kommit in igen. Förra gången sålde den ju slut samma dag den kom in!

For me

Det här ska jag göra nån gång i sommar, gå på spa. Framförallt att få pedikyr och sen lite massage. Är nog lite ovan att stå så mycket, men det går nog bra.

Vilket fint väder vi fick idag, men sen kom värsta störtskuren på eftermiddagen och folk bara välde in i butiken, så det var ju bra för buisnessen:) Nu ska det bli hemlagade hamburgare, en dusch och sen sova. Ska blogga massa i helgen och ta lite kort från butiken på en massa snygga väskor och en del smycken. So long!