Tävlingar

Vad tycker ni om att ha tävlingar på bloggen? Vad ska det vara för tävling, ska man svara på frågor, länka till varandra eller hur ska den gå till? Vad ska man vinna då? Vad är en bra vinst? Personligen tycker jag det ska vara en tävling som inte pågår allt för länge och hellre lite mer mindre vinster än en enda som t.ex ett armband, helst en riktigt härlig goodiebag med överraskningar! Vad tycker ni? Kom med förslag så får vi se vad som kan hända:)
image230

Kommentarer
Postat av: anna

jag är lite mot tävlingar i bloggen, mest för att det känns som ett billigt sätt att få besökare och sådär. men om det är nån bra tävling så är det väl kanske bra :)

ja tingsek är riktigt bra. lyssnade mkt på den skivan i somras.

2008-03-28 @ 19:21:08
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Elina

Jag älskar tävlingar. Tycker att det är både kul och spännande. Vet att en del tycker att det tar för stor plats i bloggvärlden, men jag tycker att det är roligt. Jag tycker det kan vara kul med många olika tävlingar istället för en stor goodiebag eftersom att det är mer chans då att man vinner. men jag tycker samtidigt att det är kul med goodiebags eftersom att man ju blir riktigt riktigt glad ifall man vinner.
En del har hemliga paket man kan vinna, det är också roligt eftersom det blir extra spännande.
Men då vill man se efter att tävlingen är klar vad det hemliga paketet innehöll.
Sen angående hur tävlingen ska gå till så finns det ju hur många sätt som helst.
Jag gillar personligen inte tävlingar där man ska lyckas pricka in en viss kommentar typ kommentar nr 300 eller nåt liknande. Men det finns det ju folk som gör.
Tänk på sen att när du väl skickar ut vinsten till den som vunnit, att du då inte märker
kuvertet/paketet med grattis eller något annat som kan göra att folk blir lockade att öppna. hände mig nämligen att jag vann ett jätte fint armband, men när det kom ner i min brevlåda var det upprivet i ena hörnet.. alltså hade någon på posten öppnat o tagit mitt armband.
Kram Elina

2008-03-28 @ 19:24:10
URL: http://finaelina.blogg.se
Postat av: Jessica

Anna: Jag kan hålla med dig till viss del. Men jag tycker inte att det ska vara en tävling där det ska länkas hit eller dit. Men med ett schysst pris kopplat till nån fråga eller två så kan det ju bli bra:)
Tingsek är riktigt riktigt bra inför det stundade skivsläppet med Eric G

2008-03-28 @ 19:25:25
URL: http://accessoaren.blogg.se
Postat av: Jessica

Elina: Tack för dina jättebra tips. Kanske som du säger att det är bättre att ha mindre små så att fler vinner. Sen tror jag också att det är roligare med hemliga priser som visas när tävlingen är slut. Tack för tipset angående posten, stackars dig. Hoppas du vunnit fler tävlingar efter!

2008-03-28 @ 19:27:43
URL: http://accessoaren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0