Britney

Skivan släpptes alltså i Sverige innan USA, konstigt. Har lyssnat igenom den och den är bra, riktigt bra. Max Martins bidrag är bäst tillsammans med Womenizer!

Adventsstake

Jag är inte mycket för dom traditionella advenstljusstakarna, jag vill gärna ha det ganska enkelt. Hittade den här och dom var ju så söta. Fint att ha flera stycken och enkla vita eller svarta gardiner till, julmysigt!

Första advent

Redan första advent, men vart tog snön vägen? Så här hög julstämning är det på Biblioteksgatan i Sthlm!

Slut som människa

Då var man hemma från bröllopet 10 timmar senare med svullna fötter och en verkande rygg. Lördagskvällen spenderas med att titta på Anja i slalom, kan det bli en mer fartfylld lördagskväll? :) (Fasiken vad rolig jag var där)

Dolphan

Dolph Lundgren måste vara Sveriges snyggaste 50-åring. Han är ju sååå sexy i nya MQ reklamen tillsammans med frun!

Festfixande

Nu ska jag strax iväg och förbereda en bröllopsfest. Mycket att stå i och idag har jag dessutom svullna fötter, gick ju runt med 10 cm klackarna igår så jag får skylla mig själv, amatör. Jag hoppas verkligen att festen blir bra nu och jag får se om jag orkar vara med senare under kvällen, det kommer ju vara en del stress. Nu ska jag dricka kaffe så jag piggnar till!

Britneys nya cd idag?

Släpps Britneys nya cd idag? Jag trodde den skulle släppas den 2/12, fattar ingeting? Har inte märkt nånting att den skulle släppas idag, inget i butikerna, inget på nätet. Har jag missat nånting? Äh, jag måste nog gå och sova!

Fashion bip bip

Så grymt snygg bild av fotografen Andrea Belluso från hans bok Swedish fetish, den är fashion och tilltalande på något sätt!

Snygga skor

Puh, hemma efter en lång dag på stan med Sanna, en tjej jag diggar skarpt och vårat samarbete kommer bli så Bracy! Vi hann kika lite butiker och hittade dom här godingarna på Zara. Hur snygga är dom inte? Runt 800:- på Zara

The star

Stjärnan har anlänt och hon är riktigt busy. Det här är Sannas verklighet i Stockholm. Fika och jobb på Espresso House på Stureplan!

Dra iväg!

God morgon sunshines! Vaknade i tid så nu ligger jag kvar i sängen med knäckemackor, kaffe och spanar in morgontv. Har tänt ett ljus, så det är ganska mysigt. Hur ska jag klara av att ta mig upp härifrån? Strax göra sig klar och åka in till stan och träffa upp Sanna. Har ni sett hennes snygga pälsmössa förresten? Skitsnygg på henne. Vi ses snart tjejen. Nu ska jag fortsätta mysa!

Seg

Segt internet, jag är seg. Dags att dra sig mot sängen och försöka sova lite. Imorgon väntar en fullspäckad dag tillsammans med Sanna. Vi ska ha så skoj och hoppas vi hinner kolla lite butiker i stan också och sen lite god mat på det. Datorn och kamera hänger på så jag hoppas vi kan blogga lite från downtown, so long så länge!

Eventet ikväll

Nu försöker jag ta hjälp av blogg.se och andra bloggare för det vore så skoj om någon av er ville gå ikväll. Det är Mayadesign som har ett stort event ikväll för att lansera sin senaste smyckeskollektion. Jag trodde verkligen jag kunde gå, men har fått förhinder. Jag vet hur kul det är få kunna gå på sådana här event, även fast man inte tillhör det stora bloggarna, så please, ta chansen nu, jag har 2 platser. Skriv en kommentar här eller maila mig så snabbt som möjligt

Rean har startat

Nu börjar alla kedjor starta rean, är det inte lite tidigt? Ja det är väl den här finanskrisen som gör att vi får handla ännu billigare, perfekt. H&M har precis kört igång sin på webbshopen!

Vill du gå?

Ikväll har Maya design ett event för att lansera sin nya kollektion. Är du sugen på att gå? Finns 2 platser och det kommer bli mingel, goodie bags, musik och en massa snygga smycken. Dessutom får du rabatt på allt du handlar under kvällen! Maila mig om du är intresserad. Eventet är redan ikväll på Grev Turegatan kl.18 i Stockholm!

Dagens wish

Lite varmare i Sthlm idag, runt 6 grader så det här skulle jag lätt kunna sätta på mig. Allt från Topshop utom koftan som är från Lindex och armband från accessora!

Robyn

Ikväll spelar Robyn på hemmaplan, och hon ställer upp gratis för alla papperslösa asylsökande ska ha rätt till vård i Sverige. Spelningen är på Debaser och fler som ställer upp är bl.a Anna Järvinen och Weeping Willows. Jag hade gärna velat se Robyn, tror hon är grym live, men jag är tyvärr upptagen.

Torsdag

Så var det snart helg igen, veckorna bara springer iväg. Idag blir det massor av jobb och imorgon kommer Sanna till Sthlm, ska bli så skoj att träffas igen, my new partner in crime. Vilket team vi kommer bli, du, jag och Bracy!

En annan sak som hänt är att Christian Walz släppt en ny cd, precis som Titiyo. Alla försöker väl till julhandeln. Kommer ni ihåg Christan Walz? Just nu är han med på TV4 och spelar lite nytt och det låter väl sådär, lite slätruket, men resten av cd:n kanske är bättre. Jag hade chansen att träffa honom för ett par år sedan och min uppfattning om honom är att han då iaf var väldigt dryg, väldigt uppe i det blå och tror sig vara så mycket mer värd en någon annan. Nu när jag ser honom så ser jag fortfarande den där attityden, jobbig människa.

Jaja, nu ska jag sluta störa mig och dricka kaffe!

Britney har gjort det igen!

Hon gör ju alla rätt nu för tiden, så snyggt Brittan för tidningen Rolling Stone!

Bangkok röran!

Alltså, vad pågår där nere? Det är ju värsta kaoset där nere på flygplatsen som övertagits av militanta människor. Sen läser jag i tidningen att vissa känner sig övergivna för att Thai airways inte kan ge några besked. Vad kan dom ge för besked? Snart slutar dom skjuta och släppa bomber, ta det bara lugnt!!! Näe, dom är väl inga fredsförhandlare, var det inte ett flygbolag?

Pack of love!

Nästa gång du ska köpa kondomer, köpa några med snyggaste illustrationer av Liselotte Watkins hos accessora!

Inspiration till nyårsdressen!

Så snygga, men allt är naturligtvis slutsålt i webben, men lite ska finnas kvar i butik, kolla in skorna!

Dagens kap!

Denna ursnygga body kan köpas för 99:- bara idag hos Lindex. Imorgon är det dags för den fina volangklänningen för 99:-

Till er!

Ni som vann Titiyoskivan, nu kom den signerad och fin. Lägger den snarast på brevlådan så har ni nåt riktigt bra att lyssna på i helgen!

Just det!

Har precis suttit och läst alla tidningar på nätet och såg den här bilden på Björn Gustafsson. Fotografen påstår att det är hans riktiga muskler, men att han fått skuggor och blivit sprejad med bus som gör att dom ser större ut. Jag tycker inte det ser ens äkta ut nånstans, det är för mycket på hans spinkiga kropp!

Julsängen

Det här var ett riktigt julsovrum, man längtar. Nu längtar jag till sängen, so long!
(Bild från hemtex)

Ugly Betty

En av anledningarna att kolla på Ugly Betty heter Daniel Meade!

Onyx

Sådärja, nu har jag testat Mavalas nya färg Onyx. Ser svart ut, men är riktigt mörkt vinrött, supersnyggt nu på vinterhalvåret.

Ebba tipsar!

Ebba tipsar om den finfina butiken i Göteborg, Mouche öppnat webbutik och samtidigt får man 20% rabatt på valfri vara (uppge ebbasblogg). Kanske du hittar en dyrgrip till julklapp? Jag skulle gärna vilja ha det här, bara så ni vet!

(Plånbok och nyckelring Marc by Marc Jacobs)


H&M:s samarbeten

Så var det dags igen för ett spännande samarbete. I april släpper H&M en kollektion skapad av Matthew Williams och vi förväntar oss mycket färg och snygga dresses! Det här ser jag mer framemot än vad jag gjorde med det nuvarande Commes des Garcon!

Twister

Här skapas det.

Armband

Fred & Kärlek är fint!




Cool

Jag gillar Lady Gaga och hela hennes stil för hon tar verkligen ut på svängarna. Hur bra är inte nya singeln Pokerface? Svänger grymt!

Vinterskor

Dags verkligen att kika på ett par varma skor till vintern. Själv har jag plockat fram mina från Vagabond med superskön päls. Här är några andra alternativ. Ska nog själv kolla på den klassiska curlingkängan, den funkar alla år. Dessa skor kommer från Bianco, Din Sko och have2have.se

Godmorgon

Uppe med tuppen, himla skönt. Kollar lite morgontv och strax frukost. Kul att se sin nya bloggdesign som jag gjorde i trött tillstånd inatt. Nu lite frukost och mer tv!

Lite omgjort

Det behövdes lite nytt utseende här på bloggen och jag vill hålla det ganska enkelt. Blev ganska nöjd, men man blir aldrig färdig. Kommer väl att ändras igen, lika ofta som man vill ha nya kläder:)

Dags

Kanske dags att försöka sova lite vettigare tid än igår (vid 05-tiden), kan ju vara bra. Imorgon jobba med syrran och skicka iväg armband. Sanna here it comes:) Livet är väldigt intressant tycker jag och hur det kan te sig. Så kul att träffa på nya människor som kan inspirera en, komma med en massa nya ideér, ideér som kan bli hur bra som helst. Jag tror verkligen på att allt har sin mening och det som händer, händer och det är bara att "go with the flow". So long säger jag!

Peace

Istället för V-tecknet!

En månad kvar

Herregud, bara en månad kvar till julafton. Men känn ingen stress för det. Jag tänker inte stressa iaf, bara ta det lugnt!

Känner du igen?

Soft och bra låt. Känner du igen den? Just nu spelas den i Rexonareklamen. Den är så skön!

Cool shoes

Dom här var riktigt coola och lite halvsnygga och skulle passa nerklätt till jeans och t-shirt.

90210 bevvan

På dom här bilderna var bevvanskådisen Anna Lynne McCord (Naomi i serien) riktigt snygg

Ama

Klockan är typ 3 och jag kan inte sova, så vad gör man då? Jo man kollar på American Music Award. Trist, tråkiga artister, ingen fashion. Många artister har man aldrig ens hört talas om. Alicia Keys var nominerad tillsammans med Eagels för bästa rock/pop, hur gick det till? Hon vann iaf, likaså Jonas Brothers och Kanye West. Lite pics från röda mattan!

Bästa bloggen?

Oj vad snyggt det här är. Hon är så vacker att man blir yr, hennes stil är så vacker, bloggen är nog den bästa inspirationen jag kommit över på länge i bloggvärlden. Jag pratar naturligtvis om Emma Nygren

(Lånad bild från emmanygren.se)

Sjukt program

Kollar lite på Sanningens Ögonblick på Kanal 5, det är så sjukt. Snart slår väl hennes man henne, det är helt galet och hur kan man ställa upp, gör man verkligen allt för pengar?

Vidrigt väder

Nu har det blåst upp till storm i Sthlms-området och det ska blåsa rejält fram till 01 i natt. Inget skoj, men jag hoppas det slutat till imorgonbitti annars är väl hela Sthlm lamslaget. Just nu sägs läget vara värst i norra Sthlm, men här jag befinner mig i södra Sthlm går det inte att gå ut.

Mera Britney

Åh så snyggt!

Snygga Britney

Jag bryr mig inte att photshop missbrukats på bilderna, hon är snygg iaf!

Varför bloggstrejk?

Kan anställda på SL ha strejk så kan jag, ha! Nämen, så här ligger landet till. Ibland är man bara trött och noll inspiration och då är det bättre att låta bli än att bara slafsa ihop nåt bara för att man måste. Har legat sjuk hela helgen, men det finns en tjej som gett mig sjukt med inspiration idag och det är Sanna, tack tjejen. Vi är grymma så är det bara, eller hur Sanna?! :)

Har en massa fina pics att visa på supersnygga Brittan, vänta bara!

Bloggstrejk


Grym låt

Den här har jag fastnat för nu!

Storebror Johan

Idol-Johans bror var ju faktiskt mycket sötare än Johan...hahaha

Idolkärlek


Linn gillar

En blogg som jag ofta läser är Linn Gustafsson på pause.se Nu har hon lyssnat på Titiyos nya i ett dygn och hon gillar den. Jag med, inte så mycket liknelser med hennes tidigare skivor, det här är mer elektronisk.

Cool

Roisin Murphy är grymt cool och snygg. Känner du inte till namnet så är det hon som sjunger Sing It Back med Moloko. Hon kör verkligen sin stil och inte vad som gäller. Hon är så skön och gör dessutom grym dansmusik!

Blowjobs=Bra service?

Alltså Ryanair, vad är det för kalkonföretag? Deras arbetsnamn för en extrabra service är Bed & Blowjobs, please, gör er av med er tråkiga vd som kom på det ofräscha arbetsnamnet!

Åh Acne

Nu är delar av Acnes vårkollektion släppt, snygg som gatan som vanligt!

Why?

Vaknade upp i morse, mådde finfint. Drog iväg en repa på stan och sen lite andra ärenden. Kom hem precis och jag mår så kasst. Denna förkylning alltså, varför får jag den igen? Jag hade ju influensan för 4 veckor sedan, dessutom försökte jag ju bota den med saffransbullar och choklad, men det blev inte så mycket bättre. Kanske att man skulle ta sig ett varmt bad och verkligen gå och lägga sig? Men först har jag lite som måste fixas, men bara lite, sen tar jag sängen i besittning!

Massa fint i butik

Var precis på en liten runda på stan. Kollade in på H&M och Lindex + Din Sko. Söta tröjan med renen på från Lindex var inte lika fin på riktigt som på bild, men motivet var sött. På H&M fanns världens sötaste tryck med Bambi, så söt. Och på Din Sko fanns drömskorna, dom var så snygga och dessutom grymt sköna. Ser konstigt ut med byxorna i skon på bilden, men jag testade bara lite snabbt.

Friday

Så var det fredag igen och veckan har tait slut...Fasiken vad fort den här veckan har gått. Strax iväg, tänkte se om jag hittar pälsen, men sanningen är att jag passar inte päls, väldigt snyggt på andra, men tyvärr inte på mig. Kallt ute är det också, vi har nog minusgrader, så på med dunjackan, men först måste jag dricka kaffe.

Fuskpälsen slut?

Tror ni det är helt kört att gå ut och leta efter den här imorgon? Det tror jag, men ska försöka iaf..

TV-Kväll

Strax börjar Fringe som jag tycker bara blir bättre och bättre, ser ni den? Sen blir det Gossip Girl & Entourage, grymma serier. Perfekt med tv och godis när man är sjuk, so long, värmen i sängen väntar!

Bra betyg

Titiyo får finfina betyg för sin nya platta Hidden. Så kul att hon kommit tillbaka och dessutom producerat det mesta själv. Ska bli skoj att höra skivan som inte ska likna något hon gjort tidigare! Grattis till er som vann cd:n!

Snabb kurering

Om du vill bli snabbt frisk från en förkylning så är detta de perfekta botemedlen!

Godbitar från H&M


En blogg

För alla Bevvan-fans har Veckorevyn t.o.m startat en blogg enbart för detta. Där finns också bilder från kalaset igår!

Vinnarna är...

Grattis till er 3 som vann ett varit signerat ex av Titiyos nya cd Hidden. Maila mig era uppgifter så snart som möjligt så vi kan skicka cd:n hem till er. Stort grattis igen!

Vinnarna:
Carola (svartakatten)

Garbomannen
Mölnboanna

Lite bilder

Här är lite bilder från igår när Veckorevyn hade sin 90210-premiär.

90210 premiären

Så där, hemma igen efter Veckorevyns och Tv400:s premiär av 90210 Beverly Hills. Helt okej tillställning, bra uppstyrt, men med höga förväntningar på goodie bagen blev vi besvikna. Alla verkade ha fått olika. Jag mötte upp Sanna innan som jag inte träffat tidigare, supersöt och väldigt gullig. Hoppas vi ses igen. Just nu är jag inte så pigg så jag avslöjar vinnarna av Titiyos cd imorgon!

Förkyld

Angående inlägget nedan så ska jag inte nappa på det, precis som Maja säger, det finns ändå lite principer och moral, men tanken är kittlande:)

Här sitter jag och botar mig med kaffe och julmust för jag mår kasst. Förkyld och svullen hals och rinnande näsa. Perfekt svullet ansikte och ringar runt ögonen inför kvällens tv-premiär, har någon bättre uppladdning än mig?

Testat

Jag har ju försökt mig på nätdejting, men kanske inte riktigt min sak, men man vet aldrig. Till saken hör att jag fick ett extremt erbjudande, ett ganska sjukt eller vad säger du om det här:

Killen är snygg i min ålder och han har ett välbetalt jobb och han har ambitioner och är trevlig. Nu har han helt seriöst erbjudit mig att han ska bli min slav, ja det är sant. Helst av allt vill han shoppa skor åt mig och massera mina fötter. Dessutom vill han städa åt mig och betala allt för mig om vi går ut. Jag skojade lite med honom och sa att vi ses på Topshops skoavdelning på lördag så ska vi shoppa skor. Helt seriöst så ville han det och han sa att jag får välja hur många som helst, jag får bestämma. Och det är de som är grejen, han njuter av att en tjej bestämmer över honom.

Hur sjukt är det här och hur skulle du ha gjort? Ska man utnyttja detta och honom? Han är en vuxen människa, med en annorlunda böjning, ska man ta det och få lite skoj och massa skor? Inte vet jag...

Snygg

Helena Seger var klart snyggast på Fotbollsgalan, men kan inte Zlatan klippa sig?

Rätt lika

Dom här två "herrarna" är rätt lika och jag tror Alex kommer vara en kopia av Bert Karlsson när han blir 55!

Bara undrar...

Använder du www när du ska in på någon sida på nätet? Det behöver du inte, det är så 99-tal...hahaha

Enkelt snyggt

Det här är en kärlekströja som funkar till allt. Basic och säkert superskön. Just den här kommer från Alexander Wang för 2000:-, men en ganska exakt likadan finns på Gina Tricot för 149:-

Släpps idag

Idag släpps Titiyos nya cd och 3 lyckliga vinnare ska presenteras här. Vilka tar hem ett signerat ex? Vi kör ett par timmar till så avslutar vi tävlingen kl.21 ikväll så presenterar jag vinnaren strax efter det. Så passa på att lämna ditt svar här

Kvällens

Ligger här lite halvsjuk, men jag ska ändå gå på premiären av Bevvan. Hade ju tänkt ha nåt flashigt på mig, men jag orkar inte så det blir en enkel stickad klänning/tunika som jag aldrig använt, strumpbyxor eller tajta byxor och faktiskt bruna skor till det, det får duga för det är ju ingen gala direkt. Vill känna mig bekväm också!

Uppe med tuppen

Herregud vad tidigt det är. Var uppe vid halv sex, usch. Är nog mer än en kvällsmänniska än morgonmänniska. Ikväll vankas det ju premiär, Sverigepremiären av Bevvan anordnat av Veckorevyn, spännande. Har jag tur så ska jag möta upp Sanna E innan, fasiken vad kul att få träffa en annan bloggerska, som man följer dagligen, kul. Nu måste jag ha 3 liter kaffe för jag börjar dessutom bli sjuk, hosta, täppt nästa och svullen hals. Trevlig dag!

Så söt kärlek


Vinterkräksjukan?

Den flottiga "mannen" Fadde skriver på sin blogg att Gynning, Kleerup och Rosing är årets kräksjuka. Vad blir du då, Fadde?

Söta accessoarer

Supersöta accessoarer från Monki!

Miljövänlig dator

Asos gör nu en bärbar dator med miljövänligt skal i bambu. Snygg, men som tur är så kör man ju med Mac och dom har ju haft miljötänket relativt länge och det mesta i deras nya datorer är miljövänligt, inte bara skalet!

Kallt

Var precis ute på promenad med hundarna och det var kallt, riktigt kallt. Du som ska ut och åka bil i Sthlm idag, hoppas du har vinterdäcken på för det är glashalt, det är som en isbana. Även på gångvägarna är det isbana så passa er.

Idag ska jag försöka hinna fixa kläderna till imorgon, men det är inte så viktigt, det löser sig alltid. Ska till syrran sen och det är viktigast! För att klara hela dagen måste jag ha kaffe så det blir de nu!

Tack!

Tack till kusin Jinnie som bjöd på årets godaste palt. Skönt att bara få framdukat och hemlagad mat och med den där busiga blåbärsdrickan så vart det ju perfekt, tack! Nu blir det lite tv innan det är dags att blunda!

Slipp stress

Nu ska man hångla för att slippa stress enligt ny expertis. Perfekt, men vem ska man hångla med?

Kreativitetn flödar

I denna röra gör jag halsband och armband, det blir som bäst då. Det här är perfekt terapi!

Kläderna

Det här kan jag nog tänka mig att ha på mig till onsdagens tillställning, bekvämt!

Handsome

Han är så cool i Entourage och dessutom snygg, eller så är det karaktären som gör utseende, men han har något!

Onsdagens premiär

Jaha, på onsdag har Veckorevyn och Tv400 sin premiärvisning av 90210 Beverly Hills och snart börjar ju surret om vad man ska ha på sig. Visst är röda mattan utrullad, men ingen större glamour för min del, vi ska trots allt sitta i en mörk biograf så det blir nog nåt mer bekvämt för min del.

Mys

Nyss hemkommen från sjukhuset och en nervös syster, men allt kommer gå bra. Hemma och tar en paus innan vi ska dit igen. Idag hade jag gärna klätt mig i lite myskläder, en skön stickad väst och nån mjuk tröja och tajts till det, hög mysfaktor. Allt från H&M utom stövlarna som är från asos.

Tidigt

Klockan är strax över fem på morgonen och det är måndag. Smaka på den, fem på en måndagsmorgon. Det här var inget kul. Visst är det lite mysigt att ligga i sängen med en kopp kaffe och se att det är kolmörkt och kallt ute, men det bästa hade varit att få sova. Idag är det min systers stora dag för operation (vill inte gå in på detaljer) så nu ska vi göra iordning allt inför sjukhuset, därför denna tidiga uppgång. Nervöst för oss alla, men allt kommer gå bra. Nu ska jag ta ännu mer kaffe så återkommer jag senare, so long!

Filmtajm

Ikväll tänkte jag först se ett färskt avsnitt av Lipstick Jungle, sen lite ruffare film, Gomorra. Den baseras på boken med samma namn och handlar om den Italienska maffian. Har hört att den ska vara rå och ganska våldsam, men sevärd. Roberto Saviano som skrivit boken har ju varit tvungen att gå under jorden för att han fått dödshot från maffian, kanske inget att ignorera. Jag tror den blir sevärd!

Det snöar

Wow, värsta julkänslan. Det snöar ordentligt här just nu. På med vinterdäcken kanske?! :)

(Lånad bild från gobbe.se)

Produkter

Nu blir det produktvisning av syrrans spaprodukter. Kommer massa folk och gott fika blir det. Härlig söndag och kanske att det blir en liten skönhetskväll med massa spaprodukter!

Slalom

Söndag och vintersäsongen på gång. Spanar in slalom som en liten tradition när det är dags varje år. Just nu är det herrarnas slalom och jag spanar in Bode Miller lite extra, han har så söta valpögon, men dom ser man ju inte:) Fast det går riktigt bra för svenskarna också. Lite kaffe och slalom, perfekt söndag!

Tror ni Rosing tackar nej?

Kleerup & Carolina Gynning bröt ju upp för ett tag sen och nu går ju ryktet att Kleerup & Linda Rosing hänger ihop. No way säger jag. Jag tror att Kleerup bara vill testa Rosing, han vill gå emot strömmen, men vem vet kanske blir det äkta kärlek? Men hade inte Rosing ett kontrakt med kanal 5 att hon inte fick ligga med någon innan hennes dejtingprogram? Eller är Kleerup en av dejterna? Oj oj, vilken röra...

Trött

Hur trött kan man bli? Inter mer än mig tror jag...Somnade in vid 4-tiden och skulle mer än gärna sova ett par timmar till, men söndag idag och det innebär besök här hemma. Så nu blir det städa och fixa fika.

Läs Ebbas inlägg om nätdejting, jag har testat och kan delvis hålla med, men det är ändå ett bra sätt som kan ge ett riktigt bra resultat. Läs hennes krönika också, speciellt dom sista raderna...Har Ebba träffat en 33-årig fotbollsspelare? :)


Rajraj

Nu ska jag på rajtantajtan...hahaha Länge sen:) Nu är det fullt fart och massa bra musik. Ha en kul kväll där ute i natten!

Ida Engberg

Just nu lyssnas det på lite skön house. Idag Engberg är ju Sveriges grymmaste DJ och här är hennes Disco Volante, visst den är inte helt fresh, men den är grymt bra en lördagskväll på riktigt hög volym och dansskorna på!

Fina Titiyo

Hon är så snygg och cool. Hon och Robyn spelar i en egen liga. Cool klädstil också. Vinn hennes nya signerade cd här!

Istället

Istället för nybakade bullar fick jag nybakad foccacia, mums, varm och med havssalt på. Tänkte kolla lite 90210 Bevery Hills som faktiskt blivit lite bättre. Sen tänkte jg kolla in den nya vampyserien True Blood. En riktig rysarlördag. Jag hoppas P har det bra där hemma!

Vill gärna

Idag är jag sugen på att baka kanelbullar och lussebullar. Sen lägger man sig tillrätta och kollar en massa sköna filmer, äter varma bullar och dricker varm choklad. Det hade jag gärna gjort idag. Men jag måste hjälpa syster, så bullar en annan dag!

Vaken?

Mer sovande än vaken, den onda tanden höll mig vaken till 5-tiden. Jag skulle gärna vilja sova mer, men jag ska med syster och visa produkter. Det är bara att gå upp och dricka massa kaffe och försöka fräscha upp sig. Återkommer, so long!

Vinn hennes nya!

Nu är det dags för sängen snart. Har fått tandvärk, men ingen tandläkartid. Har lite pills jag får ta under natten, men det gör ont. Lägger ut tävlingen här igen, passa på att lämna en kommentar och good luck. Finns 3 ex just nu, men jag kanske kan skaka fram några till så var med nu!


Fram till den 19/11 har du chansen att vinna ett signerat ex av Titiyos nya cd "Hidden". Skivan släpps den 19/11.
Svara på den här frågan: Vilken låt hade Titiyo stora framgångar med 1989? Lite hjälp...I was talking to the...Är ni med?

Varför Robin E?

Neeeej, det är inte sant? Why? Han var ju grym, men det kommer gå bra för SödertäljerockRobin!

Livet leker

Fan livet är rätt bra ändå. Colan är framme och Glamour på tv:n. Kan det bli bättre?

Fredag=Idol?

Ikväll ska jag kolla på Idol för första gången på ett par veckor. Har väl inte riktigt hängt med, men fattar iaf att Johan är alla småtjejers dröm, men kan han sjunga? Nope, inte enligt mig, han bara skriker. Mina favoriter är Robin E och Kevin. Vilka är era favoriter?

Hon är het

Jessica Stroup som spelar Silver (bästa karaktären) i 90210 Beverly Hills är het. Hon spelar så bra där och hon lyfter hela serien med sin coola karaktär och alla snygga outfits, håll ögonen på henne!

Holy...

Var inne hos en bloggaren pernillaelisabeth och hon visade ett par ankelboots från Chicy. Så jag kilade in på deras webbshop och blev smått förälskad. Herregud vilka snygga skor dom har, dock är prisklassen den övre 900-1600:-, men snygga är dom!

Sug efter sött?

Jag har inte druckit cola på cirka 15 år, men något har hänt. Jag känner ett extremt sug efter coca cola och speciellt en kall burk cola. Varför då? Jag drack en colaburk förra helgen och den smakade  gudomligt så imorgon ska jag köpa mig 2 burkar, det får bli mitt lördagsgodis. Är du colajunkie?

Titiyo tema

Jag kör ju lite Titiyo tema fram till den 19:e då hennes album släpps som du kan vinna här, dessutom signerad. Fredag innebär mer musik, i allafall för mig så nu kör jag på en gammal Titiyo hit!

Undies

Jag gillar inte H&M:s underkläder så värst. Just BH köper jag aldrig där, däremot trosorna är riktigt bra och helt okej kvalitet. Här är lite fint som jag hittade i webbshopen. Linnena var ju supersöta och dom måste jag gå och kolla på!

På min önskelista

Body Shop har fått in Japanese Cherry Blossom igen och den doftar underbart. Så det här paktet ser jag gärna under julgranen!

Wild & crazy

Fredag idag så lite wild med leopard leggings och fuskpäls. Allt från Topshop utom stövlarna som är från asos.

The Voice

Ligger och kollar på The Voice och nu är Linda Rosing med. Hon har verkligen skärpt till sig, säger inte så mycket knepiga grejer, men det här med operationerna, vad är grejen? Hon berättade att hon lyft överläppen för att ha ett litet leende, så sjukt. Hur kan man ens komma på den tanken? Men det är ju svaret på att hon från och till ler lite falskt på vimmelbilderna!

Äntligen fredag

Härligt, nu börjar helgen och här blir det fullt upp, men inte klackarna i taket. Lite god mat och jobb blir det istället. Så du som ska på galej i helgen får sätta på dig glitterskorna och dansa åt mig också. God morgon!

Var tvungen

Sitter och kollar debatt om den elaka vägen till kändisskap där Alex Schulman sitter och är enligt mig patetisk. Han försöker förklara alla sina påhopp på olika människor. Det blir mest platt fall och dumt försvar att han talar ungdomens språk. Jag har nog fått nog av hans humor. Elak humor är inte rolig humor! Nu ska jag fortsätta kolla och sen sova!

Sängen kallar

Dags att knyta sig strax, men först lite Bevvan som jag fastnat i. Serien började inte så bra, men nu har det hänt nåt och man blev lätt beroende, eller så är det jag som har konstig smak:)

Så jag säger so long och påminner er om att Coola Titityo släpper nu skiva som hon signerat några ex av och som ni kan vinna hos mig här. So long!

Nu kör vi

Det blev en tävling för alla som saknat Titiyo hon är back. Nya singeln finns ute nu och snart kommer albumet Hidden. Albumet släpps den 19/11, men redan nu har du chansen att vinna albumet här hos mig, dessutom är cd:n signerad. Jag lottar ut 3 signerade ex.

Allt du behöver göra är att svara på frågan här nedan och lämna svaret här som kommentar. Glöm inte din mailadress (ingen förutom jag som ser den). Vinnaren presenteras den 19/11.

Vill du förhandboka ditt eget ex så är det bara att klicka på bannern (kommer snart) och boka upp dig. Lycka till!

Vilken låt hade Titiyo stora framgångar med 1989? Lite hjälp...I was talking to the...Är ni med?

Svenskt

Snart dags att köra igång en tävling, det är ju så skoj och den här känns speciell. Eftersom jag är musikgalen så blir det en musiktävling, inget mode eller skönhet, finns det en massa andra bloggare som har och som gör det riktigt bra. Svenska artister som jag lyssnar mycket på är Robyn, Blacknuss, Veronica Maggio, Eric Gadd, ja soulpopen är det som gäller för mig.

Kan inte ni kommentera här vilken av dessa artister som varit mest saknade eller som man kanske vill höra mer av?

Robyn
Titiyo
Blacknuss
Magnus Tingsek
Fibes Oh Fibes




Fadde & hans brudar

Gillar ju lite skvaller emellanåt och detta kan jag bara inte låta bli. Vad ser tjejerna hos Fadde? Vad är det som lockar? Fast man kanske skulle fråga sig vad det är för typer av tjejer istället...:) Nu är ju Fadde singel igen då brevbäraren drog, så tjejer nu har ni eran chans...hahaha

Ni måste kolla in hans blogg, ni kommer att dö, den människan är varken smart eller klok, speciellt inte med något slags automatgevär i handen.

Funkar idag

Det här skulle lätt kunna åka på idag om jag bara hade det hemma. Tröja och byxa Lindex och skorna som ska tillbaks till mig från Din Sko!

Drömboende

Emellanåt kikar jag in på Hemnet för att kolla lägenheter. Här är ett av mina drömboenden. Högt i tak, stilrent, inte en massa tjafs. En etta i en gammal industribyggnad, perfekt för mig och med en terass på 20kvm, kan det bli bättre?

Istället för Fjällräven

Tydligen ska alla ha Boomerangjackan i år. Förra året gällde ju Fjällräven och alla år innan dess var det Canada Goose. Den här tycker jag ser ut att vara ett skönt alternativ till andra hypade dunjackor. Dessutom får du 30% rabatt på den här!

Vinterskorna

Jag kör på mina pälsstövlar från Vagabond, men jag och P har tjatat om att köpa oss ett par snowjoggers. Dom är så fula att dom blir coola. Sköna så det skriker om det, dessutom inte alltför många som traskar runt i dom. Kanske slå till det här året, vad säger du P?

Rusning till H&M?

Blev det någon rusning till H&M? Jag har försökt kolla runt på bloggar, läst tidningarna, men det är helt knäpptyst. Var det så ointressant den här gången? Var det för spektakulär design för den svenska smaken? Personligen föll det mig inte alls i smaken.

Update: I Malmö var det visst kö i 10 minuter och dom flesta ville åt den prickiga
I Göteborg började folk köa redan vid 9-tiden
I Sthlm var det också långa köer, men många som gick ut utan att köpa något

Jag blir yr

Tror jag hittat skor som jag vill ha. Men det var visst ett litet problem, runt 3000:- paret från Dior. Tur då att vi har Din Sko här hemma!


Frukost

Nu vaknade jag till liv. Hade gärna velat haft en riktig hotellfrukost, det hade varit mums. Istället en skål med fil och musli + kaffe, men det får duga en torsdagsförmiddag. God morgon!

lite Lipstick Jungle

Nu är dags att krypa ner i sängen. Tänkte kolla på ett färskt avsnitt av Lipstick Jungle som jag är helt såld på. Så grym serie, har du inte sett den, se den. So long!

Harmoni och kärlek

Herregud vilken inspiration jag har ikväll. Här kommer ytterligare ett armband. Ring med budskapet Harmoni och sen ett stort rött plasthjärt, harmoni och kärlek. Orkar inte ta fram kameran så datorns kamera får funka!

Peace

Sitter och leker med Photo Booth och har riktigt kul. Kanske säger mer om mig än att det är ett bra program...Men peaceberlocken är ett fint budskap!

Jag funderar

Varför har jag fått en stor finne och varför har jag en virvel vid luggen?

Gamla bilder

Sitter och kollar i arkivet på gamla bilder från december. Redan då låg väskan högst upp på önskelistan.

Imorgon kommer dom

Imorgon släpper ju H&M sina designkläder och den här gången i samarbete med Commes Des Garcon (eller hur det stavas:)
Inget för mig känner jag när jag ser delar av kollektionen, inte alls min stil. Kommer absolut inte köa imorgon bitti. Kommer du jaga kläderna?

Premiär med Veckorevyn

Hell yeah, jag ska gå när Veckorevyn kallar och smaska burgare och spana in Idolerna. Goodie bagen lär det heller inte snålas på! Jag har ju redan sett premiären, men med mitt dåliga minne så kan jag se den igen! :) 

Dagens armband

Har pysslat lite och gjort ett nytt amband att lägga till i samlingen. Peace, love och höst!

Funkar på mig

Det här skulle funka som min dagens idag. Kofta från Lindex, skor från Sko Uno, resten Ellos!

Spetssko, hiss eller diss?

Skor med spetsig tå börjar ju komma tillbaka. Jag har aldrig fallit för det, och kommer aldrig göra det så för mig diss!

Nya Bevvan 90210

Japp, kollade nya 2000-talets bevvan igår. Lite nostalgi, det var ju verkligen en serie alla följde och nu försöker väl dom få den här nya versionen lika populär. Dock tror jag inte den blir det, först att det finns mycket mer konkurrans som inte fanns förr, sen att den inte är speciellt trovärdig, visst skådespeleri är inte det bästa. Vilka 15-16-åringar har ett eget jetplan som dom flyger iväg med för att äta middag? Not trovärdigt, inte heller att hänga med Chanelväskan på nattklubb och dricka drinkar en vardagskväll.Föräldrarna ser lika unga ut som sina barn.
Kul att se The Pit och Nat jobbade kvar, cafét dom hängde på i gamla bevvan. Kelly och Brenda återsågs, så det var lite nostalgi. Jag tror inte jag kommer följa den här serien, det finns andra alternativ! Nu måste jag ha mer kaffe!

Tishorna

Finfina tishor från Rika som finns i den härliga webbutiken youheshe.com, spana in! Nu tänkte jag faktiskt kolla på 90210, det var ju ett par år sen. Det är den nyinspelade serien jag tänkte kolla in om den är lika bra, men det kanske ändå var bättre förr? So long

Jag visste det!

Telia släpper iPhone utan abonnemang, men med kontantkort för 5495:-, visst dyrt, men dom ligger runt 5000:- på Blocket också., men kanske sjunker lite i pris nu!

Nu händer det grejer

Nu ska det hända lite grejer här på bloggen. Jag har ju hållt igång den 1 år snart och det känns som att det är dags för lite förnyelse. Reklamen för Cocoo åker bort, tack för den här tiden och det går jättebra för dig, kanske tack vare många bloggare som skriver om hennes grejer. Jag har ju en reklamfri blogg, men jag kommer inleda lite roliga samarbeten och då kommer jag lägga ut banners. Sen hoppas jag på en del förändringar i designen, det är på g.

Jag

Känner mig trött (stora påsar under ögonen, fast dom finns visst alltid där), frusen och lika grå som vädret är utanför. Trist dag och ingen inspiration till att göra något överhuvudtaget. Måste verkligen ta mig i kragen och få lite armband gjorda, lite deadline. Upp och hoppa!

Acne

Jag är inne på Acnes webbshop i stort sett varje dag. Och varje gång hittar jag nya favoriter. Det är nästan så jag dreglar över alla snygga kläder som tilltalar mig så mycket. Hur snyggt och enkelt är inte det här? Vanlig lammullströja, snygga jeans och heels. Fast jag hade bytt skorna till ett par ankelboots!

Mmmm Mavala

Dom är så perfekta Mavalas nagellack, små och behändiga. Visst dom håller ju inte så bra, men desto oftare får man byta färg. Dom här färgerna, Onyx och Jasper är jag sugen på. Hoppas dom kommit ut i butik. Det är Mavalas nya kollektion som dom följer upp med efter Rosa Bandetkampanjen, snyggt!



Reaktion på Ebbas uppriktighet

Varför blir folk så upprörda för att Ebba inte tycker att alla passar i allt? Herregud, det vet man ju själv vad man passar i. Det i sig behöver ju inte betyda att man trycker ner någon annan. Jag tycker det är ganska avslappnat av Ebba att våga uttrycka sig så på sin blogg. Mår folk så dåligt av det och slänger sin energi på att bli upprörda över något sådant så är det snarare dessa människor som har problem med att vara öppensinnade och uppriktiga! Skönt att jag fick säga mitt! :)

Cecilia Expressen Fredag

Den otroligt coola och snygga Cecilia fick sin lilla Bonnie igår, grattis till de nyblivna föräldrarna!

Ny trend?

Elin Kling menar att vi ser en ny trend från Hollywood i att gå utan behå, men jag vet inte. Jag tycker inte det är fräscht, hellre en snygg behå än ett par löst guppande tuttar. Trend? Nej tack!

Godmorgon Sverige!

Som om hela Sverige läste min blogg, jo i min fantasivärld gör dom ju det. Men nu är ju inte sanningen ens i närheten, fast några utanför Sthlm läser min blogg så då kan jag säga godmorgon Sverige av ren kärlek!

Sängdags

Kolla lite Ugly Betty sen blir det sova. Ska med syrran till frissan imorrnbitti, ska bli skoj. Sen är det jobb som väntar. Nu blir det sängen. So long!

Ankelboots eller inte?

Har du hunnit tröttna på ankelbootsen? Det har inte jag, snygga och passar till allt. Jag vill gärna ha tag i ett par svarta med platå och dragkedja, men det verkar svårt. Jag har ju mina från H&M som egentligen är perfekta, men sååå osköna. Ska nog gå och testa dessa i skinn från Din Sko. Dom andra är från Calvin Klein (shoes.com 900:-)

Nästa väska

Min nästa väska jag ska ha ska var med massa dragkedjor, det är så snyggt och riktigt djupt svart. Liknande den här på bilden. Måste gå på jakt snart!

Kom till mamma

Men Jezuz vilka snyggingar jag hittade i Haléns webbshop, wow!

Irriterande

Jag och datorernas värld verkar inte vara bästa vänner idag. Sitter och försöker uppdatera min hemsida, men helt plötsligt har jag inte tillåtelse att göra det, jag möts bara av "permission denied", på min egen server??? Känner mig lika irriterad som Ari Gold!

Julen här snart

Sitter och hjälper syrran med hennes webbshop och nu är det verkligen dags att julpynta sidan och lägga upp julerbjudande. Ganska skoj att pyssla och jag längtar lite till när man får börja slå in paketen!

Avanna

Nu kommer inlägg efter inlägg, så blir det när man har tid och hittar massa trevligheter på nätet. Den här tröjan skulle gärna få komma hem till mig. Perfekt lila färg och den ser så mjuk och mysig ut. Naturligtvis är det bloggaren pyttis som ligger bakom designen!

Lindsay Lohans leggings

Vilken designer Lindsay är (ironi) som nu kommit med ännu fler leggings, snygga visst, men 600:- för dessa är kanske lite väl. Finns liknande på Åhléns för 169:-!

Rabatt

Just nu har du 30% rabatt på hela beställningen hos Ellos. Tycker inte det hänt så mycket i deras sortiment på sista tiden, men lite kan man nog fynda!

Vakna

Skönt att man vaknar i tid och hinner och kolla på The Voice. Ska strax iväg så det blir bara en snabbistitt tillsammans med kaffet. Den här veckan kommer det förhoppningsvis hända en del grejer med bloggen, vill gärna ta den vidare, utveckla den lite. Har inlett ett roligt samarbete som jag kommer skriva mer av i veckan. Nu ska jag dricka mitt kaffe oh kila iväg!

Smarta tjejen

Glöm inte kolla in Linda Rosing på Kanal 5 nu kl.21. Ska bli intressant för hon har någon fascinerande, så jag ska kolla när hon svarar, om det blir pinsamma frågor eller pinsamma svar!

Sexy man

Otroligt sexiga Tom Ford ska nu göra film. Men varför kan han inte själv spela huvudrollen?

Fynd i sin egen garderob

Ibland kan man även göra fynd hemma. Den här dök upp igår. Den är så söt så den ska jag börja använda!

Åhléns rensar

Åhléns har fått en ny VD som nu börjat rensat i ledet. Marknadschefen, marknadsdirektören och försäljningsdirektören har alla fått gå. Verkligen på tiden. Jag har själv jobbat inom det företaget i några år och ja, säljtänket var väl inte så modernt kanske. Utbudet vet ju alla hur det är, det är väl mest Cityvarhusen som är okej och det visar ju också alla siffror hur det är. Medans detaljhandel som helhet ökar med 10% så ökar Åhléns med 2% och det förklarar ju att Åhléns har problem så en omstuvning är ju på sin plats. Men vad ska man göra med hemsidan? Den är ju så kass så att det blir pinsamt.

Varför inte utnyttja all ny teknik som finns? Inleda samarbete med olika bloggare? Börja med webbutik? Näe, när vi ställde dessa frågor och många andra till ledningen så sa man att det finns ingen försäljning i dessa ideér. Istället skulle man dra ner på kostnaderna och då speciellt på säljtimmarna och mantrat var att öka försäljningen med 2%. Va??? Lite mer aggressivitet och istället satt målet på 10% så hade man istället kanske hamnat på 5%. Men man tänker i gamla banor, eller ska jag säga tänkte, för med den nya VD:n kanske det blir ett nytt försäljningstänk?!
(Siffrorna är bara exempel, men ganska nära sanningen)

Glöm inte nu!

Gör inte som jag som är på väg att glömma Fars Dag, det blir inte skoj om jag gör det.
Jag börjar visst få lite sömnproblem. Somnade vid 4-tiden och vaknade nu vid 10-tiden, hade ju behövt sova till 12, men men
Strax ner till byn, Jen ska testa Boomerangjackan som alla helt plötsligt vill ha, men först måste jag ha massa kaffe!

Efterlysning

Hitta detta inlägg hos Sanna och naturligtvis ska vi alla hjälpa till!

Den är lilla chihuahuatiken blev stulen ur Amandas hem i Husby-Kista i April i år.
Tiken väger ca 1,2kg och är vit med orange teckning.
Förutom hunden stals även ett rött koppel och en blå/vit matskål.

Har du sett hunden eller rent av kanske köpt den av någon?
Kontakta Amanda per mail eller telefon snarast!
0707233838
[email protected]


Hunden har chip och tatuering på mage med "AEZ1090".
Hon lystrar till Shakira eller Kira




Glöm inte

Nu är det Fars Dag. Imorgonbitti blir det ett fint mms till min far.

Chihuahua

Alltså Chihuahua är ingen vacker hund. Det här är Betsy som spatserar runt här om dagarna. Är Chihuahua en hund överhuvudtaget kan man undra, kläder måste dom ha annars skakar dom sönder. Stackars djur som längtar hem till Mexico!

American Boy

Jag vill också ha en american boy som tar mig till NY och LA!

Whyred Outlet

Whyred har öppnat en outlet på nätet och här är lite av det du kan fynda!

Shopping i Sthlm

På torsdag är det en finfin kväll i Västermalmsgallerian!

Pinsamt eller?

Det pratas ju en del om att arbetsgivare kan rata en för vad man skriver i sin blogg. Vad tror ni om den här bloggen och tjejen som har bloggen? Hon är 20 år och använder ord som knu**a, fi**a osv. Hon berättar ganska ingående om sitt sexliv, hur hennes kön ser ut. Är det för att chocka, för att locka en massa läsare, eller är hon bara ärlig? Hade jag varit henne så hade jag nog använt ett mer smakfullt uttryck, med tanke på att hon bara är 20 år och man vet aldrig vem som läser bloggen, men det är bara vad jag tycker!

Höststövlarna

Det här måste ju vara dom mest ultimata höststövlarna. Dom satt på mina fötter igår, men jag köpte dom aldrig, why? Dom satt ju perfekt och var dessutom supersnygga, vad velar jag om?

Morgonkaffet

Var på bio igår och såg Låt den rätte komma in. Den var välgjord och skådespeleriet var riktigt bra. Den var obehaglig på nåt sätt, men jag tror att ni som läst boken kommer bli lite besvikna, men så brukar det vara. Jag tycker att filmen passar bättre hemma en mörk höstkväll än på bio. Nu tänkte jag se lite lättare saker som Lipstick Jungle. Har ni inte sett den serien så gör det, den är grym. Till serien ska jag dricka mitt kaffe!

Biotajm

Snart lite middag, sen ska vi på bio. Vi tänkte se den läskiga Låt den rätte komma in. Vi ska köpa massa godis (får springa extra mycket imorgon), men det är ju fredag och biotajm så då får man äta massa godis och popcorne. Nu käk!
 

Lite shopping

Jag hittade jackan till mig, precis som jag ville ha den. Lång och glansig dunjacka, perfekt. Sen blev det en grå stickad klänning/tröja + en stor svart bas t-shirt som man aldrig kan ha för många av. Nu ska det bli en runda i skogen och sen blir det bio ikväll, so long!

Världens otur

När jag flyttade upp hit så hade jag packat ner alla min vinterjackor inkl. skidkläder i sopsäckar och ställt i förrådet. Nu skulle jag ta fram dom och upptäcker att en hink med grön målarfärg ramlat över säcken, ingen fara tänker jag och öppnar upp säcken. Alla mina vinterjackor har fått grön färg på sig och jag får inte bort det, har ni nåt tips?

Så nu tänkte jag dra och handla en dunjacka så jag slipper frysa. Hade tänkt mig en lite glansigare, helst lite längre, men kan vara snyggt med en kort också. Kappa har jag redan så det behöver jag inte, så därför tror jag det blir någon liknande som den på bilden!

Acnedressen

Den alltmer populära Acneklänningen bars igår på EMA utav en av tjejerna i Sugababes, coolt. Och Ebba blev lite förälskad i Kanye West, han är ju så cool så varför inte :) Efterfesten verkar ha varit roligare än själva galan!

Oj då

Så mycket att göra att jag inte ens hunnit göra ett inlägg?? Näääää...har sovit ända till nu. Kunde inte sova inatt och somnade vid 3-tiden, så jag behövde verkligen sova ut. Fredag idag, lovely och helg. Ikväll blir det bio, annars lugnt, hoppas på en träff med Camilla imorrn. Nu ska jag ha massa kaffe!

EMA

Europe Music Awards känns så där...Inga heta artister och man fattar ju direkt vilka som vinner, det är ju alla artister som är på plats utom Brittan som vunnit helt rättvist, men hur Tokio Hotel kan vinna över Metallica?? Stort frågetecken, men det är kanske dom yngre som röstat. Jaja, nu skiter jag i det här och lägger mig och kollar på Arkiv X!

Test

Jag har ju testat Basicspas produkter ett tag, men inte riktigt hunnit berätta hur dom är. Egentligen ska man använda scruben en gång/vecka, men jag kan inte låta bli den och använder den oftare än så. Den doftar underbart och river ordentligt. Den innehåller dessutom olja så du behöver knappt smörja in dig efteråt, den lämnar huden lite sexy skimrande av oljan:) Imorgon kommer Sanna recensera scruben och kroppscremen!

Fuskpälsen

Nu har jag varit på jakt efter fuskpälsen, men inget napp och jag tror inte att päls passade mig. Det finns dock en liknande som den på bilden här, fast med lite grått i + skärp i midjan på Cubus. Så är du ute efter en så finns den där för 600:-

Trasig trend?

Trasiga jeans är hett nu och kommer väl ännu mer till våren. Nu är det dags för den trasiga strumpbyxan. Vad tycker ni, hiss eller diss? Personligen, nej tack! Tackar Elin för lånad bild!

Rachel Bilson

Så här snygg var Rachel Bilson när hon gick och röstade i tisdags. Hon har en basicstil, inget så jättevågat, men jag gillar hennes stil, och kolla in väskan, wow!

Drömma sig bort

Åh den är så bra och jag hejjar på Duffy ikväll. En riktig höstlåt!

Höstdag

Ska strax ut i höstvädret, lite disigt, men det gör inget. Torsdag idag och ikväll är det Europe Music Awards och en som bloggar därifrån är Kenza, så kanske hon får träffa killarna från Tokio Hotel. Tror den här galan kommer bli bra, ska nog kolla, ska ni? Nu måste jag ha lite mer kaffe!

Dags

Nu är jag faktiskt riktigt trött så jag ska krypa ner i sängen. Har ju inte blivit så många timmars sömn efter ha varit uppe och kollat på presidentvalet. Ska bli skönt att sova en heeel natt, so long!

Uppdaterad nätdejting

Nu är det nya att man ska flörta med mobiltelefonen. Man sätter på sin Bluetooth och kollar vilka som också har sin BT på. Man väljer nån från listan och skickar en bild och flörtandet är igång. Men alltså, hur funkar det här? Är det inte en ganska stor chansning? Vet man vem man skickar till? Visst man vet att personen finns i närheten så man får väl kolla vem som kollar sin mobil när man skickat en bild. Men hur vet man om det är en tjej eller kille? Äh jag börjar nog bara bli för gammal för ny teknik!

Skarp blogg

För alla singlar så har en ny blogg kommit till världen. Hon skriver roligt, skarp i tonen, men med en underbar humor. Emelie på Veckorevyn hittar du här. Jag såg henne på Blog Awards och hon är söt som en bakelse:) Läs och skratta!

Vilken inspiration

Jag säger bara wow, ge mig. Bild från Sthlmstreetstyle!

Kate for Vanity Fair

Snacka om att vara sönderretuscherad. Jag ser knappt att det är Kate Winslet. Hon som beklagade sig i media för ett par år sedan att hon inte ville bli retuscherad på bilder, hon var emot retuscherade bilder. Där ser man!

Rabatt

Nu är det 40% rabatt på den dyraste varan och 30% rabatt på resten när du handlar hos Josefssons. Hittade några godbitar!

Rabatt

Nu är det 40% rabatt på den dyraste varan och 30% rabatt på resten när du handlar hos Josefssons. Hittade några godbitar!

Segis

Är ju helt slut som människa. Somnade vid 6-tiden så nu kommer man vara trött hela dagn. P bangade i natt och låg och sov, du missade ju när det skrevs historia.

Jaja, full fart idag och imorgon är det ju Europe Music Awards som jag antar går normal tid så jag slipper vara uppe hela natten. Nu måste jag ha 3 liter kaffe!

OBAMA

Klockan är 4.30 och Obama vann, härligt. Amerikanerna och resten av världen är ett lyckligt folk just nu!

Yes we can

Laddad som ett litet barn på julafton. Sitter och kollar alla möjliga sidor hur delstaterna ska rösta och antal elektorer. Lite music till Obama så jag inte somnar. Jag tror och hoppas att valet redan är klart mellan 02 och 03!

Nu laddas det

Nu laddar jag och Obama för en historisk förändring. Inatt ska det skrivas historia. Jag har aldrig varit så intresserad av ett politiskt val tidigare, det här är som en bra rysare. Nu måste jag dricka massa kaffe!

Dagens planering!

Ut i skogen - Strax
Äta - Efter skogen
Sova - Efter maten
Ställa klockan på 01 - Innan jag somnar
Kolla valvakan när Obama tar hem det här - Skåla och hoppas på en bättre värld!

Vad är er plan för kvällen?

Mjukisar

Det är verkligen dags att sätta på sig halsduken, kallt nu. Jag vill gärna hitta en ny med lite färg, annars kör jag mest på svart. Dom randiga från Sonia Rykiel hade gärna fått värma min hals. Fast vi fick ju en liknande i goodie bagen från Blog Awards, så kanske använda den!

Fining

Vilken söt klänning som kommit in till Lindex webbshop!

Fuskpälsen

Jag vill ha en fuskpäls, men svårt att hitta. Antingen är dom för korta eller så är det en kappa. Kikade runt på nätet och hittade den här hos tantpostorderföretaget Cellbes, och tänka sig, helt rätt modell. Naturligtvis är den slutsåld annars hade jag beställt den direkt!

Tisdagschic

Ibland vill man kanske klä upp sig lite och ha lite färg. Den här klänningen/tunikan i julrött är ju så fin. Allt från ellos utom skorna som är från Whyred!

Flätat

Dags igen för nyheter från cocoo och den här gången fastnade jag för dessa flätade armband. Är ju helt såld på flätat så det här passar mig!

Stackars

Igår kväll var vi hos veterinären och hämtade Betsy. Hon var fortfarande lika dålig, hon var så ynklig, stackars Betsy. Hon har fått någon infektion, men dom vet inte vart. Men nu på morgonen verkar hon ha blivit lite bättre så antibiotikan kanske hjälper. Nu ska vi tillbaks med henne till veterinären för mer prover, stackars lilla Betsy!

The Man

Imorgon natt blir det att vara uppe hela natten och kolla på det spännande presidentvalet i USA. Ska ni? Jag hejjar så klart på mysiga Obama. Han har nåt och inger trygghet med sina bruna ögon. Nu hoppas vi på The Change!

God efterrätt

Under Halloween satt vi och mös med en superstor och supergod efterrätt, sen var det visst spindlar på väggarna!

Wow, bra idé!

Visste ni att alla ni som bor i Sthlm och ska hem en sen natt och är lite rädda kan ringa nattknappen? Man ringer ett nummer till polisens nattjour så kan man få sällskap hem av nattvandrare. Fasiken vilken bra idé, grymt bra!

Hiss eller diss?

Såg den här blusen hos H&M, gillar mönstret och till ett par jeans och heels kan den vara snygg, men modellen tilltalar mig inte, så vad säger ni, hiss eller diss?

Beckhams paket

Vad tror ni? Är det äkta eller är det en satsumas gömd där? Ser fint ut:)

Ja tack!

Ryanair satsar ännu mer i krisen och snart kan vi flyga från London till New York för 100-lappen. Det måste man ju satsa på. Hoppas verkligen det blir så för dit vill man ju åka. Jag undrar dock vad det är för typ av flygplan dom ska använda? Ska man sitta trångt en sån lång resa bara för att det är så billigt, eller? Jo, men man kan nog lida lite:)

Måndagsgöra

Så var helgen slut och man ska vara i farten igen, men det vill jag inte påstå att jag är. Nu ska vi packa beställningar och fixa med det. Sen har Betsy blivit dålig (Chihuahuan) så hon ska till veterinären strax. Hon ligger bara där, är varm och vill helst inte göra någonting. Vi hoppas att det inte är så allvarligt med henne. Nu måste jag ha kaffe!

Vilken helg

Inget mer alkohol för mig, 2 dagars festande får räcka och nu mår jag kasst. Klockan är runt 16  och jag kom precis hem från gårdagens inflyttningsfest, så kul det var, hellyckad kväll. Nu måste jag sova lite och försöka ta igen mig, so long!

What a man

José Gonzalez hade gärna fått suttit på min sängkant med sin gitarr och spelat lite sköna låtar. Han har nåt!

Blivande musikblogg?

Är ju ett musikfreak så jag kan inte låta bli att slänga in lite bra musik då och då. Här är en riktigt skön grym låt!

Soft musik


Kenneth Bager, en favorit med skön musik!

Slappa

Vill bara ligga i sängen hela dagen och läsa modetidningar och äta choklad. Men måste strax gå upp, käka och sen dra på inflyttningsfest, jihoooo...

Vilken kväll

Jag fattar inte vad jag gör upp när jag gick och la mig vid 4-tiden, men det är så typiskt. Blev resturangbesök igår sen skulle vi dra förbi Collage, men det kändes inget vidare så vi hamnade på Hard Rock Café av alla ställen. Där var det verkligen Halloween. Stekarn var där med sin afrikanska vän så vi fick en upplevelse tillsammans med stekarn. Stekarn är ingen kompis utan en viss typ av kille som har en stekarstil...hahahah Så vi skrattade. Sen drog vi vidare och jag är nu ganska trött. Kanske sätta på en film och försöka sova lite till. Ikväll vankas det inflyttningsfest så jag måste vara redo. So long!