Ledigt

Det blev lite ledigt idag, perfekt. Ska ner på stan och kika lite. Möta upp en kompis för lite fika, ska bli skoj. Måste till Acne och kolla in allt vårfint som kommit, behöver lite nytt. Har inte kikat i butikerna på länge så det ska bli kul att förhoppningsvis hitta nåt nytt. So long säger jag så länge!

Dags att dra

Jag är på väg bort från den här staden och nu är det verkligen dags efter nattens brandbomber. Vad ska hända nästa gång? Spränga pendeltåget? Nu känns det som enough!

Åhh Monki

Behöver man säga något? Monkis snygga skor...kom till mig

Jag sa aldrig

Förra hösten när det började snackas om trasiga jeans så sa jag aldrig, inte på mig. Men men, naturligtvis har jag också trillat dit. Mina första köpte jag på Gina Tricot, ljusa och perfekt slitna. Dom här skulle dock vara sjukt snygga till våren, eller dom funkar lika bra nu, snyggt Acne!

Ny doft

Den här kan jag verkligen rekommendera. Var inne och sniffade på nya DKNY Fresh Blossom idag, så underbar. En riktigt härlig vår/sommardoft, fruktig och fräsch. Finns just nu på Kicks för 475:-

Hurra

Så fick dom då varandra till slut. Så spännande det här kommer bli, hurra för monarkin! :)

Bloggbråket

Jag håller på Ebba. Hon har helt rätt i att ingen har ensamrätt på att gnälla. Linda Skugges aktie sjönk som sten med den åsikten att bara mammor kan känna stress och press i livet, stick och brinn säger jag bara. Vart är empatin för andra människor? Klart vi alla kan känna press fast vi inte har barn och bor i villa i förorten. Jag förstår att vi alla är individer och med olika känslor och beteenden, kan inte Linda Skugge också lära sig det?

Råttorna intar köket

Man får lite avsmak att besöka Burger King sedan man läser att råttorna dansar fritt i deras kök. Fast säg vilken resturang som inte har råttbesök? Dock verkar BK-Odenplan ha ovanligt stort råttbesök, en gäst filmade upp till 10 råttor när han var där, mysigt!

Konsertdags

Nu börjar det närma sig. Ska på 2 riktigt bra konserter. Först ut är Timo Räisänen den 5/3 och sen den 27/3 är det dags för Veronica Maggio. Jäklars vad jag längtar!

Bra gissat!

Oj så bra min gissning blev igår angående melodifestivalen. Hur f-n kunde BWO och Molly ställas mot varandra? Vad tänkte man med där? Dom 2 bästa balladerna mot varandra, jaja tur att båda gick vidare. Kul också för Rigo och gänget, trodde faktiskt inte det. Och hur bra var inte EMD, också ganska otippat, jag trodde inte på dom iaf.

Nu är det en ledig söndag och jag ska sitta i Logic och mixa lite music. So long!

Mitt tips

Melodofestivalen ikväll kommer kanske sluta så här:
Direkt till final: Molly Sandén och BWO
Till andra chansen: E.M.D och Velvet (Kanske Mikael Rickfors)
Men det är bara jag som spekulerar...hahaha Skön hemmakväll efter en stressig dag på jobbet, imorgon ledig dessutom så mycket sova nu, so long!

Bilder Rihanna

Nu är alltså bilderna ute på en misshandlad Rihanna, vet inte riktigt vilka ord jag ska använda för Chris Browns vidriga beteende?

Melodifestivalen

Här kan du läsa intervjuen jag gjorde med Rigo som är med på lördag!

Fixa filmen


Dagens

Det här skulle funka som dagens om det var lite varmare, snart så!

Lite sliten

Igår och idag jobbade jag i en annan butik och hjälpte till att styra upp deras lager så lite sliten i kroppen är man. Saknade ju Jenny så jag åkte förbi. Sen skulle jag ha intervju med Rigo som är med i Melodifestivalen på lördag, efter mycket om och men blev det en telefonintervju och då mitt i snacket dog hans batteri, så nu kör vi mailvägen.

Imorgon ledigt och jag ska iväg och kika på en lägehet, jäklars vad jag vill ha den och dessutom inflyttning redan i mars, I want. Nu ska jag spana tv och sen försöka sova, so long!

Intervju melodifestivalen

Ska kanske träffa det här gänget imorgon för en intervju. Dom ska visst vara med i deltävling 3 på lördag. Spännande med lite annorlunda bidrag. Dock verkar ju inte resten av svenska folket tycka det, synd!

Gör film

För dig som älskar att göra film, spana in vårrullen. Stockholms största filmfestival för unga oetablerade filmare. Ta din chans och anmäl dig nu här. Sista anmälningsdagen är 16:e mars, så move on!

Det svänger

Tomas Rusiak har gjort det igen.Fasiken vilken hit han gjort åt Adiam Dymott, snyggt svängigt!

Ladda ner

För er som gillade Lasse Lindhs bidrag igår kan nu ladda ner den helt gratis här, väldigt nice!

Ny ängel

Nu har Sanna lagt upp en ny månadens ängel hos Bracy.

Spana in

Kolla mina skor och kolla in Sofis skor, same same but diffrent. Priset skiljer väl en så där 5000:-

(Bild från Sofis mode)

Vad hände?

Så jäkla bra var inte Melodifestivalen, så himla förutsägbara låtar. Vad är skillnaden mellan fiaskot Hero från förra året och bebisen Måns låt? Dessutom har han mjölktänderna kvar. Vad fan hände? Lasse kom sist med sin grymma härliga Jag ska slåss i dina kvarter. Är det ingen av mellotittarna som har hört annan musik än den från dansbandskampen? Nu är jag sur. Jag ska köpa slåss-sigeln imorgon!!!

Kärlek

Hoppas ni alla får mycket kärlek idag. Själv fastnar jag ju bara för upptagna killar, men det är kärlek det med, man kan alltid vara vänner. Jaja, istället för en romantiskt middag så blir det ett glas Amarula och Melodifestivalen, inte illa det heller. Nu håller jag allt på Lasse, men det blir Mums och H.E.A.T som går till final, mitt tips!

Sjukt roligt

Fasiken vad skoj vi hade igår. Hamnade på en filmvisning av en skejtarfilm (ja jag kommer ihåg att det var nåt med Alien Workshop) :) Jag fick nåt snyggt att titta på (snygg Eric, bild 3) och sen var M (bild 1) cool med snygga armband och Hoffa (vårt partyanimal, bild 2 var grymt dragen och drog hem till söder med 2 kebaber). Sjukt roligt M, vi ses snart igen! Sliten dock som människa idag och dessutom jobbat hela dagen, same imorgon, men sen ledigt på söndag. Nu blir det ett bad och sova!

Melodifestivalen

Här kan du läsa min intervju jag gjorde med Lasse Lindh inför delfinalen på lördag!

Snyggt

Dags att införskaffa sig ett par nya jeans från Acne, sjukt snygg bild. Gratis frakt nu om du köper 2 par!

Stress

Ångest, har försovit mig, stress stress, men inte så mycket att göra åt saken. Har tandvärk, tog lite pills och somnade gott och då hör man inte larmet. Så nu blir det en snabb kaffe och sen springa till bussen. Läste tidningen lite snabbt och läste att Chris Brown spöat på flickvännen Rihanna precis innan dom skulle in på Grammisgalan. Varför? Han ser ju ut som världens snällaste, men den mest oskyldiga kan vara så skyldig. Tydligen har han blivit gripen och Rihanna hade synliga skador, snart lär det väl dyka upp bilder på det. Jaja, nu en snabb kaffe och springa iväg, so long!

Lasse Lindh

Japp, det blev en träff med Lasse Lindh. Jag föll som en fura för hans charm, även fast han var lite trött. Han är ju så ödmjuk och är lika söt som Timo:) Hoppas han får gå till final på lördag och du Lasse, om du mot förmodan skulle läsa det här, börja förbered festen på lördag:)
Så fort intervjuen ligger uppe så ska jag lägga ut den!

(Foto:Jessica Eriksson)

Why?

Det går inte att sova och jag som ska upp klockan 6.30...jiiipppiii. En annan rolig sak, not, är att jag fick förfrågan om att intervjua Lasse Lindh imorgon, tror ni att jag kan? Nope, sitter fast på jobbet, why, han som är så söt och gör bra musik. Jaja, vad är väl en bal på slottet? Ska verkligen försöka sova nu!

Blondinbella jagar gratis

Sitter och läser SVD och ser att Konsumentombudsmannen ska granska Blondinbellas senaste pr-knep. Blondinbella vill nämligen ha gratis mat och kläder mot att hon skriver om företagen i sin blogg och lägger ut länkar. Det är ett fritt land, alla får göra som dom vill, jag får vädra mina åsikter i min blogg.

 Jag förstår inte riktigt vad Blondinbellas rådgivare tänkte med här? Hon har tiggt mat hos Ekolådan mot att hon länkar till dom i sin blogg, dessutom vill hon ha den hemlevererad. Sen tigger hon kläder också mot samma tjänst. Jag blir förvirrad...tjänade inte hon en massa pengar, har hon inte vädrat det i alla intervjuer att hon är miljonär? Är det inte hon också som säger att hon är en förebild för en massa människor? Vill man nu vara denna förebild samt att man tjänar så mycket pengar så kan man ju också försöka leva upp till det. Inte stå för en dubbelmoral som förr eller senare kommer fram. Eller så kör du med raka puckar att du dealar till dig gratisgrejer, inte hymla med det!

Kom igen, köp dina egna kläder och köp din egen mat själv, det är bra mycket häftigare att kunna betala sina egna grejer än att utnyttja andra människor för egen vinnings skull för det är precis det du gör Blondinbella. Du gör bland det värsta man kan göra, utnyttja andra för att kunna framstå som så mycket mer än någon annan, dålig människobild inom team Blondinbella?

Söndagsseg

Ligger fortfarande i sängen, men strax upp och städa och fixa. Stör mig fortfarande lite på melodifestivalen igår, det var rätt låg nivå på låtarna. Snyggaste outfien satt på Marie Serneholt, snyggt som attan!

(Bild från SVT)

Melodifestivalen

Riktigt kasst var denna delfinal 1. Bäst var helt klart Alcazar med Knock on Wood-låten. Hoppas det här blir bättre än så här, hej och godnatt!

(Bild från SVT)

Klackarna

Fredagskvällen blev riktigt lyckad, tack M och jag hoppas på en reunion ganska snart. Du var snygg som vanligt med din coola outfit. Och jag fick en trevlig pratstund (resten av natten:) med en enormt söt kille, men inte var han singel, varför dras alla upptagna killar till mig, vad vill dom? Jaja, får väl njuta av stunden...hahah Min outfit bestod bla. av ett par kilklackar liknande dessa på bilden, fast med dragkedja på sidan. Helt nya och gissa om jag har ont idag, glömde lägga in gelkudde så nu har jag svullna fötter. Nu ska det göras armband och sen laddas inför melodifestivalen, en lugn hemmakväll blir det idag, so long!

Kärleksmys

Eftersom man ingen kärlek har så får man ta med bästa vännen på Veckorevyns filmpremiär, det blir lika kärleskfullt det, tack Ebba!


Äntligen fredag

Äntligen helg och ledigt. Dags att bege sig till jobbet och en lång arbetsdag, men kvällen kommer avslutas med lite drinkar på trevliga Anglais, perfekt avslutning på fredagen. Imorgon börjar ju melodifestivalen, kul att spektaklet börjar igen och jag håller ju alla mina (2) tummar för BWO. Nu måste jag springa och sätta mig i bilköerna, godmorgon!

Till mig

Dessa godingar är på väg till mig just nu, fanns i rosa också, men jag älskar ju svart så dom här blir perfekta!

Färg

Riktigt grått väder här i Sthlm idag, tur att det kommer lite snö. Fick en kort arbetsdag idag, riktigt skönt. Heldag imorgon, men sen blir det lite goda drinks på Anglais med en cool tjej. Ser framemot helgen. Skulle egentligen varit på melodifestivalturnén, men jobben krockade, kanske nästa år? Får kolla på tv:n istället. Nu blir det käk och sedan ska det göras armband på löpande band. Lite mer färg åt folket!

Livet är tufft

Det är verkligen så. Det här är ett flummigt inlägg, men det kan man behöva göra ibland. Livet är verkligen tufft, men har man bara kul så rullar det på. Jag försöker alltid vara glad för det jag har, men mer vill alltid ha ännu mer. Jag vill ha kärlek, kan man beställa det nånstans? Haha det var ju inte så länge sen jag blev singel, men det saknas nåt, fast jag älskar mitt singelliv och att få vara ego för en gång skull, hur underbart är inte det? Men som sagt, lite kärlek då och då hade inte varit fel, men det är killarna det är fel på, inte mig:) Nu säger jag godnatt!

Vikthetsen

Bra inlägg av Ebba angående alla påhopp på Jessica Simpsons senaste viktkurva. Appropå Ebba så såg jag den här bilden från Ellegalan, Ebba var ju helt outstanding, snyggt!

Armbandet just nu!

Det här används flitigt just nu, gjort av mig. Dubbelt flätat mocka med peaceberlocker, faithberlock och ett hjärta. Passar till allt. Finns tyvärr inte till försäljning just nu, men liknande och en massa andra fina armband hittar du som vanligt hos Bracy.
Stina-Lee visade också ett av mina armband på sin blogg, kul!

I'm Back

Sådär, lite paus från bloggandet, vilket har varit skönt. Har mest jobbat och det går hur bra som helst. Lite shopping har det blivit och en liten kryssning häromdagen, vill man ha sig ett gott skratt så kan jag rekommendera att ta en kryssning. Nu ska jag läsa en massa bloggar jag inte följt på ett tag och försöka göra lite inlägg, sjukt sugen igen!

(Från kryssningen)