Semester

Nu tar jag semester från bloggen under ett par veckor. Måste lägga min tid på annat och inte känna att jag måste göra inlägg bara för att. Dock vet man aldrig om det kan dyka upp ett inlägg här eller där. Hoppas ni alla får en lika bra tid som jag ska ha, nu ska jag jobba järnet! Glöm inte bort att kika in på Bracy!

Träningsvärk

Det blev en lång dag igår på min första dag på den nya arbetsplatsen. Kom inte hem förräns vid 22-tiden och idag har jag ont i hela kroppen, snacka om otränad:) Men det känns bra och det verkar vara ett trevligt ställe med schyssta människor som jobbar där- Utbudet helt okej, några godbitar såg jag så jag ska visa dom senare. Nu ska jag sticka och jobba igen. So long!

Nattens gala

Golden Globe gick ju i natt för er som var vakna. Inga priser alls till Sverige. Klänningarna var så där, trenden verkar ha varit bar axel. Undrar vad Cameron Diaz hade gjort med håret, eller snarare varför hon inte gjorde nåt?

Första dagen

Idag är det min första dag på den nya arbetsplatsen och jag är väl inte direkt utvilad. Somnade vid 2-tiden så jag gissar att jag kommer sova som en nyfödd bebis inatt istället. Kollar på Vakna och tar en kopp kaffe och strax ska jag bege mig. Ganska mysigt att gå upp så här tidigt ändå...faktiskt...ska bli lite skönt att få arbetskamrater igen och lite fasta rutiner. När man jobbar med eget så kan man ju betsämma det mesta själv och det blir lätt sena kvällar och upp sent. Men nu är det nytt år och nya tider!

Remixat

I brist på nya låtar släpper många artister remixalbum över gamla låtar, vilket jag oftast gillar. Nu har Kylie släppt sin version, Boombox. Känns så där och är väl inte så jätteklubbig, bästa spåret är den gamla remixen Can't get blue monday out of my head!

Testat skor

Hittade dom här på Din Sko och dom var så snygga, speciellt när dom kom på. Inte alls svåra att gå i fast klacken är 11cm, kanske man ska slå till?

Kleerup-Ingen överraskning

Det går ju inte att undgå att läsa om vad som händer i Kleerups värld. Det är ju knappast en hemlighet att han drar en lina eller två när det är dags att vara kreativ och han är knappast ensam om det. Man kan tycka vad man vill om polisens razzia på Grammisgalan, dom gjorde sitt jobb och jag tror inte skvatt på att polisen var ute efter att få en löpsedel hos kvällstidningarna.

Det jag tycker är en extrem dubbelmoral inom mediavärlden i Sverige är att man ser skillnad på knarkande män och knarkande kvinnor. Kolla vad som hände med Sanna Bråding, hon blev av med alla sina uppdrag och fick stå ensam och ta skammen. Tar man däremot Fredrik Strage som förra året åkte dit, han blev bara hyllad och fick ännu mer uppdrag, samma sak med Fredrik Virtanen som polisen tog på förra årets Grammisgala. Knarkare som knarkare, nån gång når dom botten!

Sista dagarna

Uppe tidigt för att utnyttja sina sista lediga dagar till max. Lite jobb blir det i helgen, men det är bara skoj, sen börjar allvaret på måndag på en ny arbetsplats. Börja om från början, lära sig nya rutiner, nytt folk, nya chefer, nya uppgifter, men oj så skoj det ska bli. Det kommer uppta min mesta tid inkl. vissa helger så bloggen kommer nog bli lite vilande, men naturligtvis kommer jag visa er när det kommer in lite snygga skor.

Tittade lite sporadiskt på Let's Dance igår, och av det jag såg så var ju Magdalena och Laila i en egen klass. Blondinbella och Kitty var väl inget vidare. Jag ska heja på Magdalena, hon var ju så duktig och söt. Nu blir det en sväng på stan, so long!

Stora bloggpriset

Nu har ju Aftonbladet startat sin egen bloggala och ska utse de bästa bloggarna, vad grundar man det bästa på? Dom fem finalisterna inom kategorin mode är klara och naturligtvis handlar det om de med flest läsare och som uppnått mycket publicitet. Roligt också att vissa av finalisterna själva sitter med i panelen. Hoppas nu att Veckorevyn & Ebba tar greppet om de mindre bloggarna på sin Blogawards!

(Bild från Aftonbladet)

Veckan som gått

Då var det fredag igen, och sista lediga dagarna innan den riktiga verkligenheten väntar på måndag. Har försökt uppdatera mig på det viktigaste som hänt i veckan, det absolut viktigaste:

*Fredagarna är räddade nu när dansbandskampen är slut, Let's Dance börjar ju idag!
*Den stora modetidningen Pause har utsett årets mäktigaste bloggare och naturligtvis har alla vinnarna gjort ett inlägg om detta!
*Heidi från The Hills har målat sina naglar med Chanel-loggan!
*E-type sörjer sin döda hund!
*Jonas tog med sig sin prinsessa på en skidresa till Åre...NOT självklart till heta Verbier!
*Och grammisgalan, vem var det som la något otillåtet i Kleerups nyårstårta?


Annars har det varit en lugn vecka. Kriget fortsätter i Gaza, Obama är tyst, Gangsters hänger ut andra gangsters och sen har det väl aldrig varit så kallt som denna vecka!

Rea Friis & Co

Nästan 50% och mer på alla varor i Friis webbshop. Här är några godbitar!

News

Jaha, torsdag redan och snart är veckan slut. På måndag börjar verkligheten vilket jag tycker bara ska bli skönt, är lite less på att försöka hålla reda på alla röda dagar. Knappt jag visste det var torsdag idag.

Sitter och skummar igenom dagens nyheter och hetast är väl egentligen vad som hände med Kleerup, man såg bara i tv:n att nån hämtade honom och han drog. Tydligen var han arg på bl.a Håkan Hellström som jag tyckte sa den bästa repliken på hela kvällen om Gynning och Kleerup, bra Håkan. Sen var det visst ett narkotikarace som folk körde på igår, som jag misstänkte alltså. Idag tycker jag lite synd om Veronica Maggio, hon var värd så mycket mer!

Fin

Han var iaf fin på Grammisgalan och gjorde ett bra uppträdande. Nu kan jag sova gott!

Go Håkan

Håkan Hellström är ju full...hahaha vad skön han är som jämförde grammisprisets utseende med det manliga könet. Och Timo, såg ni hur fin Timo var. Snart ska han upp på scenen!

Update: Oj vad bra det gick med min gissning på vilka som skulle vinna. Gillar inte Anna Ternheim och hennes musik, Veronica Maggio skulle ha vunnit. Kleerup måste hem och tagga ner, både full och påtänd, eller så kan han väl gå till nån av Stureplangruppens ställen!

Hur f-n kunde E.M.D vinna årets låt???

Ego 2009 Helt oretuscherat

Jag ger inga nyårslöften utan har väl små mål genom hela året. Dom som känner vet att jag avskyr att vara med på bild. Snart ska jag fotas av en riktig fotograf och då tänkte jag att jag skulle öva lite innan. Så idag stod jag framför spegeln och försökte mig på diverse poser, dock skrattade jag en del så varenda bild blev suddig och jag ser mest kissnödig ut, gammal och med diverse överflödig hud här och där, men det bjuder jag på hahah...Hur ska detta sluta?Kommer det gå att fota mig? Tack Wysteriia för tipsen:)

Här var det armband


Och ja, jag fastnade visst på bild:)

Ny väska

Ett fynd på rean, runt 180:- på Ellos. Fin med dragkedjor och nitar, perfekt storlek då mycket får plats!

Nominerade Grammisgalan



Här är min tipsrad på vinnarna på årets Grammisgala:

Årets låt

Amanda Jensen: Do you love me
E.M.D: Jennie let me love you
Veronica Maggio: Måndagsbarn
Marcus Krunegård: Jag är en vampyr
Kleerup feat. Titiyo: Longing for a lullaby
Vinnare: Kleerup feat.Titiyo (blir tufft)

Årets kvinnliga artist:

Amanda Jensen
Anna Ternheim
Frida Hyvönen
Lykke Li
Veronica Maggio
Hello Saferide
Vinnare: Veronica Maggio

Årets manliga artist:

Håkan Hellström
Kleerup
Markus Krunegård
Per Gessle
Timbuktu
Timo Räisänen
Vinnare: TIMO RÄISÄNEN, men det blir Håkan Hellström

Årets album:

Anna Ternheim
Kleerup
Håkan Hellström
Veronica Maggio
Hello Saferide
Vinnare: Kleerup

Årets grupp:

Backyard Babies
Bo Kaspers Orkester
The Hellacopters
Kent
The Soundtrack of our Lives
Vinnare: Kent

Kvällens vinnare blir helt klart Kleerup som har 6 nomineringar, men jag hejjar på Veronica Maggio och Timo Räisänen!

Tv idag

Oj oj, jag längtar lite tillbaks till videobandspelar tiden, när man spelade in allt på videoband och sparade. Ikväll är det en livekonsert med Robyn kl.20.00 på SVT2 samtidigt som Grammisgalan på TV4. Vad väljer du? Jag väljer Grammisgalan för där ska Robyn uppträda med ett nytt svenskt superband + Timo Räisänen tillsammans med In Flames, så valet är enkelt. Jag hoppas jag hinner hem till Grammisgalan för strax ska vi iväg och fota igen, jag måste hinna, bara måste!

För mycket

I min kära barndomsstad händer det för mycket just nu. Det känns som att brottsligheten eskalerar för varje dag. Häromdagen var det en bil som brann här utanför. Igår misstänktes en polis på väg hem på cykel blivit beskjuten, sen var det den stora branden i en bildäcksfirma. Tyvärr blev det så stor brand att ett tiotal företag fick sina lokaler nerbrunna, allt är borta och det kommer rök därifrån fortfarande. Naturligtvis verkar branden ha varit anlagd då det finns vittnen som såg folk springa därifrån inatt. Jag ska dra härifrån så snart jag bara kan, den här staden är inte den fina kringelstaden den en gång var. Jag vill/kan inte vara med att försöka till några förändringar för jag tror tyvärr det är försent!

Spana in

Vi hade ju fotograferingen av Lottas armband igår. Nu har hon gjort ett inlägg om det i sin blogg (Sanna sminkar och jag filmar). Hoppas att hon hade lika skoj som oss och att hon fick släppa sina tankar för en stund och njöt. Fin blev hon iaf!

Wallanderpremiären

Fick ju som sagt gå på premiären av Wallander ikväll. Filmen var bra, lite seg i början, men sen växte den och kanske tillhör den en av de bästa i serien. Hann inte med så många kändisar då vi var lite sena. Justitieministern satt bakom oss och pladdrade med Fredrik Kempe om att hon skulle köpa en sådan ångmaskin istället för strykjärn.

I studion

Vilken dag. Underbara Lotta Gray fotograferades för Bracy idag, hon som har bloggen Vimmelmamman. Vi hade hur kul som helst. Lotta gav mig också biljetter till kvällens kändispremiär av Wallander, tack Lotta.

Vill passa på att tacka följande personer som ställt upp för oss på Bracy!
Camilla på Up Models-världens bästa syster som fixat ihop det här
Linda Fotograf som fotade Lotta så snyggt idag
Lotta Gray som ställde upp för ett gott ändamål

Andrea Belluso som ställde upp med sin studio

Lågkonjuktur?

Det märks att lågkonjukturen tagit fart i Sthlm när 400 personer nästan slåss om att få titta på en sparv. Förr i tiden när det var högkonjuktur så såg man Sthlmarna festa vilt på Stureplan, nu ser man dom på Järvafältet! Hoppas alla får en lika bra dag som jag ska ha, dock inte på Järvafältet!

Nattis

Fixat penicillin så nu ska jag bli frisk. Imorgon väntar en dag i fotostudion tillsammans med Sanna och ett gäng till. Ska ta massa foton så ni får se lite. Ska bli spännande. Nu blir det dokumentären på TV2 och sen sova. So long!

Är dom inte lika?

I mina söndagsfunderingar så tittade jag på dessa skönheter och det slog mig hur lika dom är. Vem är Carmen Electra och vem är Lauren Conrad? Eller är det bara jag som yrar i mitt förkylningstillstånd?

Små funderingar

Härlig söndagsmorgon med frukost i sängen och slalom på tv, kan det bli en bättre start på dagen? Har iofs inte sovit så mycket då mitt öra värkt hela natten och jag skulle gissa på öroninflammation, får jag aldrig bli frisk? Det får bli en penicillinkur så blir det säkert bra.

Jag har funderat rätt länge på en sak när det gäller amerikanska filmer. Jag undrar om amerikanska producenter tror att vi är helt blåsta här i Europa. Jag tänker på t.ex bilscener eller deras datorer. I serien 24 som är en påkostad serie så ser man att när dom sitter i bilarna att det är inspelat i en studio, men vi skulle ju inte fatta det. Sen när dom använder sina datorer så blippar dom och har sig. Roliga program i datorerna har dom också där dom kan hitta allt. Dessutom, har ni någonsin sett dom använda musen till sin dator? Dom gör allt med tangentbordet, men vi over here fattar ju inte ändå. Jaja, bara små söndagsfunderingar..

Det brinner

Det brinner utanför vårt hus i en bil. Kanske någon som fick för sig att kasta in en raket. Fram med mobilen bara...haha Vad ska man annars göra en lördagskväll?

"Ny" städmusik

Enrique Iglesias har släppt en samlingscd och vilka minnen som dyker upp när man hör Bailamos, Rhythm Divine...Sommar, bad, kärlek och jäkligt bra musik när man städar:)

Bra början

Härlig start på dagen med att TV4 visar Top Gun. Det var verkligen länge sen man såg den. Hur snygg var inte Tompa i den och alla deras kläder. Sen när dom spelar beach volleyboll då tittar man extra noga. Idag ska jag ta det lugnt och verkligen bli frisk, så mer film och dricka kaffe i sängen!

Titt på våren

Spanat runt lite och märker att cowboymodet är på gång igen. Kanske inte helt ut med hatt och allt, men det finns mycket snygga plagg i cowboystilen och jag tror att mocka kommer bli det stora materialet och mycket fransar.

Snabba

H&M är snabba och redan kört igång med vårkläderna. Inget vidare utbud, kommer säkert in bättre senare. Däremot hittade jag skorna, dom skorna som kommer bli perfekta till ett par tajta jeans och en snygg topp. Jag tar gärna båda färgerna. Dom ska jag nog beställa.

Nytt år

Japp, då var vi inne i 2009, härligt. Gårdagen blev ganska bra trots halsfluss. Mycket hummer, skumpa och oxfilé. Efter tolvslaget skrek vi oss hesa till Timos Sixteen, jäklars vilket drag det blev då, men idag är inte halsen så bra kanske. Avslutningen på natten blev framför Wii Sports och rockringen, så där försvann en massa kalorier. Idag blir det en slappardag, en bra början på året och jag tänkte kolla på Björn Gustafsson "Ett livsverk" så man får skratta lite. Den här bilden på Marilyn Monroe (så vacker) tycker jag avspeglar den lycka jag kommer känna för allt som ska ske under 2009!