Dagens besök

Idag får Grand Palace ett besök!
image118

Lite bilder

Här kommer lite bilder från resan. Bland annat är det från vår lyxiga första klass resa från Hong Kong till Bangkok, sen är det lite bilder från Hong Kongs rena och fina flygplats och resten är från Bangkok. Just idag hade vi ösregn så vissa hade problem att starta sina bilar:)
Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong

Resturang med tv på Hong Kongs flygplats

Champange och egen tv i första klass

Välkommen till Bangkoks flygplats

Hotellets annorlunda trädgård

Bangkok

Bangkok

Idag regnade det








Bangkok

Sådärja, nu var vi framme i Bangkok efter 27 timmars resande. På resan mellan Hong Kong och Bangkok hade vi sådan tur att vi blev uppgraderade till Buisness class på flyget, vilket lyx. Gratis champange och en massa god mat. Nu har det blivit lite shopping (Tods fina väska, Birkenstock och Juicy Tubes) på varuhuset MKB som har 2000 butiker på 8 våningar. På hemvägen till det inte alltför fina hotellet så möttes vi av en elefant på gatan, ganska ovanlig syn för oss svenskar. Just nu när klockan är 23 här så har vi 30 grader och en luftfuktighet på ca. 70%, och klibbig känner man sig hela tiden. Nu blir det kanske en drink och dopp i poolen. Imorgon blir det ännu mer shopping och jag återkommer med bilder!

Resa

Nu går den långa resan mot Bangkok med mellanlandning i London och Hong Kong. Framme om ett dygn ungefär. Sen blir det sova ett par timmar innan shopingracet kör igång. Hoppas på god mat och några dopp i poolen. Jag kommer att lägga in bilder under resans gång så håll utkik! So long

Bangkok & Hong Kong

Nu är tentan avklarad. Köpte en chokladbit åt mig själv för att jag va så duktig:) Nu ska jag bara skriva några sista sidor på den absolut sista rapporten innan nästa kurs. Men först ska jag iväg till Bangkok och med mellanlandning i Hong Kong i 3 dygn. Oj vad det ska bli härlig shopping, god mat, sola och bada. Imorgon blir det tvätt och packning för på söndag bär det iväg!
image107

Rosa iPod

Mycket rosa idag. Men den här vill jag ha till kärlekens dag eller varför inte nu?
image106

Ja tack!

Tänk och skriva tentan i den här. Så mycket lättare det skulle kännas då. Från Josefsson!
image105

Tenta

Nu ska det skrivas tenta. Wish me luck!
image104

Rosetter

Jag tycker det är väldigt sött med rosetter, bara det inte blir för mycket. Kanske på väskan, örhängen eller nån annan accessoar. Här har jag samlat några fina rosetter från Asos och Topshop utom dom röda örhängena som är från Glitter
image103

Dagens

Blev lite superreashopping idag. Dessa stövletter har jag sneglat på ett tag. Slog till idag. Har kostat 799:- och jag betalade 247:- så det var inte så mycket att dividera om. Mycket snyggare i verkligheten och supersköna, ett riktigt kap från Wedins!
image102

Sorgligt

Så tragiskt att Heath Ledger gick bort vid 28 års ålder. Fast det inte image101är någon man känner så blir man ändå berörd, han var en idol för många runt om i världen. Jag hoppas verkligen inte att det var drogrelaterad, men det verkar det inte ha varit. Han hade lunginflammation och tog sömntabletter. Tänker på hans dotter som nu får växa upp utan en pappa, men hon har nog mycket kärlek runt omkring sig!

Peace

Var inne på en annan blogg och fann dessa underbara peacearmband som jag så svag för. Dom här är nästan snyggare än Dogeared's. Det finns massa snygga smycken, väskor och kläder i den här nätbutiken där armbanden finns. Signar du upp dig på U.S Global Mail så kan nätbutiken leverera hem till Sverige.
image100

Ny modetidning

Äntligen släpps en ny modetidning i Sverige, som jag längtat. Härliga Sofi Fahrman startar tillsammans med Aftonbladet -Sofis mode- där bland annat Katrin Schulman kommer att vara krönikör. Sen kommer dom att öppna en webbsajt i samaband med första numret som kommer på måndag. Vad jag förstår så kommer det att va en slags bilaga till Aftonbladet som man kan köpa för 15:-. Så en riktig glassig modetidning blir det nog inte, jag har dock höga förväntningar på innehållet från proffsiga Sofi!
image99

Seg dag

Blev inte så mycket sömn, hade extremt svårt att sova. Upp kl.9 för att plugga, måste bli klar! Sitter och kollar in lite väskor och jag undrar om denna miljöbag finns kvar? Passar perfekt till våren! Får kila ner till Designtorget och kolla!


image98


Guldbaggegalan

Usch vad trist Guldbaggegalan va då min favoritfilm (Darling) inte fick så många priser. Leo var en annan film som borde fått pris. Men i detta gubbland så ska vi hylla det fiiina kulturella (inte alls bitter). Näe satsa på framtidens skådisar och regissörer istället!
image97

Nagellack

image96
Det här med nagellack är en helt egen vetenskap. Jag har hittat mina favoriter i Essie och som en god 2:a Biotherm. Båda sitter som berget och har massa snygga färger. Min favoritfärg nu under vintern är lite mörkröda och röda. Sen under våren/sommar blir det lite mer rosa och andra knalliga färger.

Beautybag

Wow vilken grej jag hittade. Börja prenumerera på beautybag för 299:-/bag så får man hemskickat till dörren en rosa snygg shoppingbag fylld med skönhetsprodukter till det dubbla värdet. Den rosa bagen skickas ut 4ggr/år. Jag föll direkt och beställde!

Amanda Jensen

Många har gett hård kritik till Amanda och hennes nya singel "Do you love me". Personligen tycker jag den svänger ordentligt, visst lite skrikig är hon emellanåt. Men oj vad den växer och är maffig. Jag blir så glad av denna 60-tals popiga låt. Var lite öppensinnad och lyssna på den välgjorda produktionen av Vincent!

Drömmer

Medans jag pluggar så sitter jag och drömmer om dessa emellanåt. Jag har väl drömt i ett år om att få äga dessa fina stövletter, gud så snygga. Jag vill ha dom nu! Får väl vänta ett tag till bättre ekonomiska tider.
image95

Mera Gossip

Glömde skriva att serien startar här i Sverige på Kanal 5 den 29/1. Dessutom kommer dom 3 heta huvudrollskillarna (Nate, Dan och Chuck) till Sverige på onsdag för att promota serien. Stockholmstjejerna får hålla ögonen öppna då det ryktas om party ute i Sthlmsnatten för killarna!

Gossip Girl

Som sagt, idag skulle jag bara vilja stanna inne och kolla klart på Gossip Girl. Jag har kommit fram till mitten av seriens säsong 1. Jag var lite skeptisk i början och trodde den bara skulle vara för tonåringar, men oj så fel jag hade. Jag är fast. Huvudrollskaraktärerna är Serena, Blair, Dan, Chuck och Nate samt deras överklassfamiljer och vänner. Blair är häxan och Serena, Blair's bästa vännina är den fd. bitchen som blivit den coola schysta tjejen. Serena hade en fling med Nate som nu är tillsammans med Blair. Dock så är Nate och Blair lite omaka och bryter så småningom upp. Oj oj vilken såpa:) Serena har nu träffat en ny kille, Dan som inte tillhör överklassen, men Serena verkar falla för hans stil. Serena , Dan och Serenas mamma är mina favoriter. Dom är snygga, coola och har riktigt snygga kläder och accessoarer. Musiken i serien är också riktigt bra med Justin Timberlakes musik i första avsnittet och sedan rullar det på med grymt bra musik. Mycket i serien kretsar kring mode och framförallt kärlek. Det går snabbt mellan varven och serien har ett högt tempo så man lessnar aldrig. Säsong 1 består av 13 avsnitt och det sista avsnittet visades i USA för 10 dagar sedan. Det är ännu inte klart vad jag vet om och när säsong 2 ska börja!

Mys

Idag skulle jag bara vilja ligga i sängen och kolla på Gossip girl i myskläderna. Men inte, istället är det tvättstugan och plugg, men imorgon kanske?! Alla kläder är från Ellos förutom koftan som är från H&M.
image93

Ny kvinnosajt

Jag hittade precis info om en ny kvinnosajt som startats upp. Namnet skulle från början ha blivit Mariaplaza, men ändrades till Marianova. Det namnet får mig dock att tänka på sjukhus och sjuksyrror...ingen bra början. Sajten vänder sig till kvinnor 30+ (till mig alltså:) vilket känns, äntligen!!! Innehållet då? Jo, användarvänlig sida, mjuka pastelliga färger används för att locka oss kvinnor:) Annars handlar det om de vanliga, mode, skönhet, horoskop, recept osv. Jag har bara snabbkollat, men mitt första intryck känns sådär, men jag ger det en chans, behovet finns uppenbarligen!

Nätbutik

Oj vad man kan hitta mycket hos accessora. Alla prisklasser och stort utbud. Bäst tycker jag personligen att Ms Bijoux är som är snabba på att följa trenderna till ett oslagbart pris. Här nedan är lite av vad dom har. Dessutom finns en bra blogg med accessoras senaste nyheter. Dom har inte bara smycken utan också väskor, skönhet, underkläder mm. Superbra nätbutik och okej fraktavgift.

Fredag

Nu är det fredag och för oss innebär det god mat som idag består av kycklingfilé fylld med vitlök, ris och en god sallad. Sen tar vi årets första semla och kollar på Let's Dance. Ska bli intressant och se hur Uffe Larsson sköter sig, tycker nästan lite synd om honom och hur taskiga alla har blivit mot honom sen han gick ner i vikt. Visst han ser annorlunda ut, men han är väl ingen sämre person för det? Näe, låt han dansa så länge det håller!

Bling

Om du vill ha ett litet tufft och blingat USB-minne så är väl det här perfekt att bära runt halsen? Finns för 1400:- på applestore. Är man i behov av ett minne så skulle jag ha valt det här, lätt snyggast. Nu blir det plugg, ska skriva en debattartikel som ska vara inne på söndag...hmmm, hur ska det gå? Allt löser sig, men innan skrivandet så ska jag nog kolla in ett nytt avsnitt av Gossip Girl.
image90

Vill ha Vår

Vilken fin vårlik väska. Ted Baker som finns på asos.
image89

Doggisen



Här är den efterfrågade hunden Zigge som fick följa med på skidresan!

Korr

image86
Här är naturligtvis armbandet med skyddsängeln. På bilden nedan var det hjärthalsbandet som visades!

Gulliga

Jag gillar smycken med budskap. Dessa kommer från Tales from the earth och armbandet har en liten skyddsängel medans halsbandets ringar symboliserar veckans 7 dagar. Du hittar dom hos kyssjohanna.

Behöver

Min dator kör på sista svängen, snart brakar den ihop totalt. Skulle därför behöva en ny och jag överger inte Mac utan fortsätter med MacBook!
image78

Regn

Usch vilket tråkigt väder. Har precis varit ute på långpromenad med bekantas hundar och det blev geggigt och blöt blev man. Nu blir det lite film, tänkte se Tatuerad Torso-Helen Huss. Har inte läst boken så inga förväntningar.
image72

Armband

Vitas snygga armband kan jag aldrig få nog, jag gillar deras stil. Enkla och snygga, lite lagom tuffa. Inte så dyra som CC Skye, runt 300:-
image71

Lite färg

image70

Fining

Den här skulle jag vilja ha. Fast jag har en liknande från second hand, men den här är ändå ganska oslagbar. Patchwork och fransar är nåt som fortfarande funkar för mig!
image69

Snyggisar

Hittade ännu mer grejer hos Glitter. Där hittar man alltid nåt som funkar och billigt är det så dom får ofta ett besök!image67

Flätor

Oj vad detta är snyggt. Bilden är från förra årets Golden Globe, men jag tycker att flätan är ännu snyggare nu. Glitter har ett hårband som är en fläta och den funkar också!




.image66

Coola smycken

Surfade runt lite på nätet och såg dessa fina örhängen. Väldigt vintage och vackra. Australiens designer Ghost & Lola som finns att köpa här. Skulle ha visat en fin bild, men blogg strular just nu så det får bli en annan gång!

Snöigt

Här snöar det lite för mycket just nu för skidåkning, så jag stannar inne och pluggar och lite bloggande. Inte så mycket till sikt, dimman ligger tät (bilden är precis tagen). Kanske blir det bättre under eftermiddagen. Varit runt och kollat butikerna här och alla har samma kläder och märken, dessutom verkar Snö of Sweden ha ensamrätt på att sälja smycken här, finns inget annat märke i hela Vemdalen, trist.

image65

Skidåkning

Här i Vemdalen är det fullt med snö och ett par minusgrader. Kom hit igår (söndag) och har idag åkt skidor hela dagen. Sitter rätt skönt här på Björnrikecentrat och bloggar, bra med trådlöst nät. Imorgon blir det fortsättning i backarna, vi ska börja vid 9-tiden och köra på till 16. Ska bli skönt. Nu blir det snart dags för en god middag och sedan lite kaffe framför brasan. Ha en bra fortsättning på kvällen!

Bortrest

Nu åker jag till Vemdalen en vecka för lite mer skidåkning. Ska kolla om det finns nåt nät där uppe för lite bloggande, annars back om en vecka!
image64

Kylie

Såg dokumentären om Kylie Minouge på nyårsdagen. Hade ganska stora förhoppningar om att få höra hennes gamla låtar, lite disco, kanske en liten hint om hur det var när hon fick reda på att hon hade cancer. I reklamen som jag hade sett innan så verkade dokumentären väldigt avslöjande och privat och en lång lista med alla hennes hits. Men oj så besviken jag blev. Min kompis tyckte den va så tråkig att hon gick. Knappt en endaste hit spelades, inga känslor från Kylie, utan bara hennes söta glada ansikte visade hela tiden. Kan bero på att hon hela tiden intervjuades av sin bästa kompis och stylist + att han filmade. Det blev aldrig riktigt privat, emellanåt spelades någon annans låtar samtidigt som ett kollage av vad Kylie gjorde visades upp. För fansen så blir det säkert underhållande, men för övriga intresserade...Näpp, funkar inte 1 av 5. För mig blev behållningen att titta på hennes fantastiska scenkostymer och hennes snygga privata outfits, thats it!image53

Disney

Mycket fina saker hos Disney som känns lite hett igen. Du kan hitta Disney Couture här!

image62

Stackars tjej

image61
Jag undrar vad som händer med Britney, var det en överdos eller? Nu står det klart att Kevin har full och ensam vårdnad om deras gemensamma barn. Jag vill så gärna att Brittan försvinner ett tag, kommer tillbaks stylish och fräsch och att hon tar värsta revanschen...hoppas!

Vill ha ännu mer

Enkel snygg Musse t-shirt, Acne Hep, snygga ballerinas och ett enkelt armband från One Of a Kind. Kan det bli enklare och snyggare?
image59

Vill ha

Skull så gärna vilja ha...Åh så fin den är!
image57

Nyårsafton

Här kommer lite bilder från nyårsafton. Blev inte så många och jag tycker vi ser lite halvtokiga ut, jag och min kompis (jag är den mörka). Kissarna mös med varandra när fyrverkerierna smällde av.image56

Tävling

Det pågår en fin fin tävling här som jag gärna är med på, har ju aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv, men nu kanske det är dags? Dessutom kan man vinna smycken och det tackar jag inte nej till! Jag skulle gissa på att rumpan tillhör Lindsey Lohan, eller är det Paris Hilton? Hmmm kan inte bestämma mig, äh det är Paris. Lycka till!

Gulligt

Titta så sött. Hjärtat är handgjort och låter när det rör på sig, ska tydligen vara lugnande och bra för gravida kvinnor, men jag tar det gärna!
image55

REA

Idag körde Acne igång sin rea, även på nätet, fanns inte så jättemycket där. Var runt och kikade på stan igår och bästa rean hade Monki och Fiorucci. 50% på det mesta och det fanns mycket grejer kvar. Fiorucci var helt underbart med fransväskor och minnetonkas, härligt. Imorgon beger jag mig mot Sthlm för att på söndag åka till Vemdalen för lite skidåkning. Inte nog med det, när jag vänder hemåt mot Gbg så blir det lite tvättande och packa om väskorna för att åka till Thailand. På hemvägen blir det några dagar i Hong Kong, oj vilken resa det kommer bli, jag längtar!

Retro

image54

Minnetonkas

Dom här kommer säkert många gå runt i  under våren/sommaren tror jag. Dom är tillbaks och är säkerligen supersköna. Kanske man skulle skaffa sig ett par?image52

Väska

Hittade den här på rea:n, ja om man nu kan kalla det rea ca.8000:- (ord.11000:-). Tycker dock att den var snygg, med lite fina detaljer i axelbandet. Lagom stor att ha på armen eller på axeln. Sen ser det ut att vara i mocka, vilket känns kul med nåt annat material än skinn.
image51

Nyårsdagen

Idag är det segt. Gårdagskvällen var skoj (kort kommer) mycket god mat och dricka och naturligtvis en hel del fyrverkerier. En bra kväll med andra ord. Idag är det desto segare. Nu blir det film, tänkte se Kylie Minouges dokumentär och äta ännu mer och bara slappa. En bra start på det nya året. Hoppas ni också haft det bra. God fortsättning!