For me

Den här är på väg till mig just nu. Gillar den grymt mycket och kommer passa perfekt till jeans och heels!

Håkan is back

Äntligen är ljushuvudet tillbaks...hahah

Snart dags att mörka

Nu är det bara 27 minuter kvar. Ska ni vara med? Godnatt, måste sova bort dagenefteråååångesten!

Vilken kväll

Konserten med Fibes oh Fibes och Veronica Maggio var verkligen över all förväntan, grymt bra. Speciellt Maggio var grym, mycket också tack vare den grymma publiken. Tyckte hon gjorde sig bättre live än på skiva. Kvällen fortsatte på Anglais för lite drinks och vidare till Collage. En mycket rolig kväll/natt med flickorna fest, tack!

Fredag

Vart tog den underbara solen vägen nu när jag äntligen är ledig? Jaja, den kommer nog. Ikväll vankas konsert med Veronica Maggio och förbandet är inga mindre än härligt snygga göteborgarna Fibes Oh Fibes, det här kommer bli asbra, härlig start på helgen!

Nytt i skosamlingen

Dom här har jag samlat på mig under den här veckan, alla lika snygga:) Fler är på väg för som sagt, skor kan man aldrig ha för många av!

Skor som rekommenderas

Dom här hängde med mig hem idag från Din Sko. Sjukt sköna och i äkta läder, klacken är 8,5 cm, men det känns knappt. Riktigt snygga och kommer passa till white trash jeansen:) Finns i brunt också!

Lite shopping

Jobbar för fullt, ska strax iväg till jobbet. Hann dock med en liten beställning på HM:s webbshop. Dom snygga trasiga jeansen och 2 nya pjucks. Skor kan man ju aldrig ha för mycket av:) Nu iväg till jobbet!

Mycket

Bloggen får vara vilande när jag har så sjukt mycket att göra. Återkommer väl runt söndagen. Ska genast svara på kommentarer och lite besök hos er då. Trevlig helg!

Dyrt eller?

Här är mina biljetter för Veronica Maggio, 2 st, kan det bli dyrare?

Bara jobb

Nu är mitt jobb avklarat i den nya butiken, så igår blev det en ledig dag. Tyvärr har min syster blivit sjuk och är på sjukhus så tiden spenderades där. Nu ska jag iväg och jobba några timmar och sedan tillbaks till sjukhuset. Bloggandet får vänta, so long!

Sliten

Vi kämpar på i Nacka Forum med nya skobutiken. 12 timmars fysiskt arbete för att få upp alla varor. Tufft, men himla skoj och ett roligt gäng. Ikväll var vi på middag sedan skulle vi gå vidare, men jag var alldeles för trött, så nu blir det sängen.  God natt!

I väg

Nu ska jag iväg och vara med att bygga upp en ny skobutik i Nacka Forum, tufft jobb i 4 dygn, wish me luck!

Så bra!


Trist

Hade det ganska tråkigt igår och sladdade hemåt tidigt. Anglais är alltid trevligt, vi drog förbi Collage, men där var det ganska dött så jag drog hem istället. Ikväll vankas middag hemma hos M sen ska vi discodansa på Solidaritet. Nu blir det lite städa och sen försöka fräscha till sig inför kvällen, so long!

Watch out

Skinnbyxorna på, håret rufsigt och utsläppt för första gången på länge, nu vankas utgång. Fördrink på Anglais sedan vidare ut i natten. Skål!


Fota

Nu ska vi iväg till studion och fota Mikaela från NRJ för Bracys armband!

Bra konsert

Igår blev det konsert med Timo. Verkligen avskalad då han inte hade något band med sig utan bara en snubbe på synth och han själv med sin gitarr. Det var riktigt snyggt upplagt. Jag blev imponerad av hans röstresurser, trodde aldrig han skulle vara så bra live. Han bjöd verkligen på sig själv och hade världens underbaraste mellansnack. Efteråt stod han och sålde sina egendesignade t-shirts, coolt!

Bra

Snyggt initiativ av Lindex och riktigt snygga accessoarer!

Discolördag

Vaknar upp till ett underbart väder, nästan lite vår i luften. Igår blev det en utekväll på Solidaritet, askul. Träffade på 2 coola tjejer som hade mina armband, coolt. Grymt bra musik, mycket dans, men stack hem tidigt, det var inte ett ställe för min kompis, men jag gillade det. Nu ska jag städa lite och försöka fräscha till mig. Middag borta kl.17, so long!