Årets svenska sommarlåt

Den här kommer slå ordentligt i sommar, njut av underbara Fibes Oh Fibes!

Helgen

Blev mycket jobb i helgen. Igår blev det middag hos M, mycket trevligt och tack M. Sedan vankades utgång och den avslutades inte så bra, men det är en annan diskussion. Avslutade helgen idag i solen och nu i kväll har jag testat Body Shops ansiktsrengöring och ansiktsscrub med Vitamin-E. Stramade något, men rent blev det. Hoppas den funkar för jag behöver verkligen en bra rengöring. Nu blir det en sista avslutning på helgen med en film, so long!

Vilken helg

Underbart väder hela helgen, speciellt på söndag då jag är ledig, men innan dess jobb och sen party hela lördagsnatten med festartjejerna. Naturligtvis lite drinks på Anglais där det finns söta pojkar som jobbar...haha Nu ska jag försöka sova så jag orkar jobba imorgon, alla verkar vilja köpa skor i solskenet...so long!

Haha Sextips

Fröken Peyre ger sextips på sin blogg. Hennes fina moral säger att det finns sådana krav bland de yngre nu för tiden, att dom ska ha trekanter, analsex osv. I nästa meningen ger hon tips för hur analsex kan bli skönt och bra....haha Hur tänkte hon nu?

Jobb & Flytt

Bara jobb, bara massor utav av jobb...Nu börjar ju pressveckan i Sthlm och jag har en inbjudan till Star-Pr, men jag hinner inte. Jag som så så gärna ville spana in höstens trender, men men, en annan gång kanske. En annan sak som är bra är att jag ska hyra en lägenhet från en bekant som ligger 10 minuters promenad från jobbet, kan det bli bättre? Så nu  slipper jag nästan 4 timmars pendlande varje dag.

Tack A för att du såg det där med youtube-klibbet, jobbigt när dom tar bort klipp. Här kan man se det klippet med killen som avbryts och ombeds sjunga en annan låt, grymt!

Vårens armband

Dessa 3 armband används just nu. I svart flätat läder, turkost flätat läder och turkost flätad mocka. Lindas flera varv så det blir maffigt, självklart har jag gjort dom själv!

Vårkänslor

Ute växer vitsippan och inne har sommarskorna åkt fram. Snart är sommaren här!

Resa

Är sugen på att åka iväg på min semester i sommar. Mallorca lockar för några dagars vila. Såg det här hotellet som verkar perfekt med spa och närhet till havet. Kanske att man tar sig en resa dit i sommar....

Leeeedig

Yes ledig hela helgen och här ska slappas, ja kanske lite städning och så där, men i övrigt ta det lugnt. För att fira helgen så beställde jag ett par röda fina byxor från H&M och med rabattkoden 8283 får du 25% rabatt på valfri vara, trevlig helg!

Ego


Twittergalen

Japp, så har jag också fastnat för mikrobloggandet Twitter. Vill du så kan du följa mig här. Good Night!

Vänner

Härligt med vänner, vill bara säga tack P för att du ställer upp för mig. Tack M för hjälpen. Hoppas alla har goda vänner att ta hand om och verkligen bry sig om varandra. Allt jag ville säga för idag innan sängen kallar och en ny jobbdag imorgon!

Massa fina skor

Riktigt snygga skor från Friis&Co och de flesta i äkta läder, snyggt!

Wow

Först blir hon nästan utskrattad och dömd på förhand av publiken, sen började hon sjunga...Wow. Englands nya Paul Potts kallas hon redan!

Justin gör låten!

Fasiken vilken grym låt, passar perfekt nu i påsk:) Utan Justin hade låten aldrig varit riktigt lika bra. Mer Justin tack!

Glad Påsk


Fint par

Åh vad fina dom är ihop, Carolina Gynning och Mattias Trotzig. Hoppas det håller i sig!

I love Timo

Kolla T-shirten...I love Timo and all I got was this losy t-shirt...Och allt jag fick var this losy picture (och hans hand på min axel) Haha

Favoritarmbandet

Det här armbandet i läder med kedja från Bik Bok används nästan dagligen just nu, en favorit!

Skön vårlåt

Den här funkar fortfarande, den är skönt vårig och imorgon är jag ledig och ska bege mig ut i vårvädret hela dagen!

Vår

Vilket underbart väder vi har fått. Tyvärr jobbar man ju inomhus, men tog en promenad i solen igår vilket var superskönt. Såg lite krokusar, men tussilago är ju ändå det ultimata vårtecknet. Snart dags att bege sig till jobbet, hoppas jag hinner ut i solen idag, om det blir någon sol...

Det här gillar jag

Fan vad jag gillar polacker. Hur tänkte den här polacken?

Sliten

Äntligen fredag, men veckan har gått fort. Varit i en annan butik och byggt om. Det är som att vara på ett gym 10 timmar/dag så rent fysiskt är det bra för kroppen. Jobba hela helgen så ingen vila ännu, men ska försöka ta lite ledigt nästa vecka. Lite nytt i garderoben har det blivit också. Kavajen dök upp idag från Ellos och resten kom i veckan, dom gråa skorna var riktigt snygga och sköna på. Dom bruna skorna var lite obekväma. Byxorna satt som ett smeck och blir fint nu till våren. Allt från H&M, likadana jeans från Acne 1700:- så jag gjorde ett budgetkap:) Trevlig helg!