Irriterad

Vi hade planerat att gå på Veronica Maggio ikväll. Kollade biljetter igår och det fanns. Men så kollade jag idag då var det slutsålt hos Nalen. Kollade då med en skivbutik som säljer och dom hade kvar. Åker dit och är där efter en halvtimme. Naturligtvis så är det slutsålt när jag kommer fram. Va fan är det här? Men dom sa att det antagligen finns restbiljetter direkt på plats så vi åker och kollar. Hoppas verkligen för jag vill se henne!

Happy Halloween


Coola skor

Tänk att ha dom här hemma i garderoben, mums!

Sexleksaker för alla

Teknikmagasinet har ingen åldersgräns för att få köpa sexleksaker, så skönt att det fick bli sagt. Så här säger Teknikmagasinets VD: Händerna-på-täcket-moral är inte något som Teknikmagasinet ska stå för. Vi tänker inte sätta käppar i hjulet för folk som söker sexuell stimulans, oavsett ålder, säger Jannis Östlund, vd och grundare för Teknikmagasinet
Så härligt med folk som står upp för den öppna moralen...hahaha

Nice dress

Riktig partyklänning från H&M, men som vanligt är allt det fina slut!

Mysa

Vill bara mysa runt så här idag!

Mysigt Halloweenväder

Jag trodde det skulle komma snö, men nej då, regnet bara vräker ner och det blåser något enormt. Nu vill jag ligga kvar i sängen hela dagen och bara mysa, men även på en fredag finns det saker som ska göras. Idag firas ju Halloween och en massa ungar ska väl springa runt, jag tycker inte alls det är guligt, bara jobbigt. Dom har säkert kul, men det har inte jag, men det är bara jag!

Och vinnaren är....

Det här var ju inte så lätt, men nu har jag kommit fram till en vinnare. Priset, en body scrub och en body butter går till denna tjej, brunetten:) Så nu får du produkterna du tittat på. Stort grattis till dig Sanna!
Maila mig dina uppgifter så jag kan skicka produkterna till dig!

Snyggt H&M

Dom här klänningarna var ju riktigt snygga!

Åh Ricky

Söta Söta Ricky försvann också lika snabbt som han dök upp. Vart är du? Han fick ingen rättvis chans med sin musik och sin grymma röst.Vi behöver den här musiken i Sverige, ge mig!

Vart tog dom vägen?

Sitter på Youtube och började kolla efter Prominent. Kommer ni ihåg dom? Ett av Sveriges bästa soul/funk/hiphop bandet i början av 2000-talet. Det här är en av deras hitar från 2002 (She). Jag undrar vad som hände? Det verkar som det är nåt på gång, hoppas verkligen då jag gillade deras musik skarpt!

Den stora skådisen

Jag hade en bild av Ola Rapace som en mjuk och lugn kille, men man blir lika lurad varje gång. Tydligen ligger han i hårdträning inför någon film. Det är visst inte bara protein han häver i sig. Observera att det just nu bara är rykten, men oftast brukar det finnas en viss substans i dessa rykten!

Kärlek

Tänk så mycket kärlek man kan känna för sina husdjur, dom blir ju en del av familjen. Tyvärr finns inte mina kissar kvar, mina 2 stora kärlekar, men jag glömmer dom aldrig. Akilles (randiga) han var en buskille som öppnade dörrarna och smet ut. Tuss (svartvita) var mest sur, men som försvann på äventyr och kom hem med stor mage och verkade lite mindre sur. Hon älskade att bada med mig och var riktigt sur om hon inte fick vara med. Gud så fina dom var och någon dag ska jag köpa mig nya katter!

Dagens tips!

Den här primern från Lumene använder jag under mejken. Den är perfekt för mig med torr hud. Den slätar ut, ger lite skimmer och mejken sitter hela dagen. Perfekt budgetprimer för runt 100-lappen!

Minnas

Igår var det 10 år sedan discoteksbranden i Göteborg. Imorgon börjar allhelgonahelgen och då minns vi alla våra nära och kära!

Tidningskonkurrenterna

Idag släpper Expressen sin nya Fredagsbilaga, ja en fredagsbilaga på en torsdag, försäljningsknep. Aftonbladet ska tydligen också piffat upp sin Klickbilaga. Båda tidningarna tappar så något måste dom ju göra. Ska bli intressant att se den nya bilagan som bl.a Annika Leone, Cecilia Blankens & Elin Kling ligger bakom!

Brrr

Klockan är 9.30 och det är nollgradigt ute, så kallt. Till helgen ska det komma snö, kanske man ska sätta på vinterdäcken? Jag gillar snö och tycker att det lyser upp bara det får ligga kvar och inte blir slask.

Senare kommer jag presentera vinnaren av spaprodukterna så jag återkommer. Nu lite kaffe och kika runt på nätet!

Så söt

Den här nyckelringen från See By Chloé är ju bara för söt, men 750:- är inte något bra pris för en nyckelring. Fast jag köpte en för samma pris från Gucci och den använder jag fortfarande 8 år senare!

Avslutad

Nu är tävlingen avslutad och jag kommer presentera vinnaren imorgon, så håll utkik. Sen har jag ett superspännande samarbete på gång där det ska bli tävling. Tävlingen kommer presenteras senare i november, så spännande.
Nu blir det lite tv, Who wants to be a supermodel, eller är det Make me a supermodel?

Stämmer detta?

En bloggerska lottar ut en Chanel. Så klart jag är med, men kan den vara äkta för vem ger bort en Chanel? Äh det spelar ingen roll för den är ju bara för snygg!

4 timmar kvar

Nu är det bara drygt 4 timmar kvar för att ha en chans att vinna Body Scrub och Body Butter. Tävlar gör du här

Gillas

Jag gillar starkt flera kedjor ihop i ett halsband. Jag gjorde ju ett själv som jag hade på Blog Awards. Det här supersnygga hittade jag på forever21!

H&M:s nya sida

Har ni sett H&M:s nya webbshop, snygg och enkel. Här är lite dagens önskemålsklädsel som är från H&M!

Vimmelmamman

Ni som fortfarande inte hittat till bloggen Vimmelmamman måste kika in där. Lotta Berg (kanske bytt efternamn då hon är gift?) heter tjejen som har bloggen, jobbar som reporter på den kanske inte alltför älskvärda Se&Hör :). Jag har ju hela tiden trott att hon är runt 30 år, men hon är faktiskt 41 år, vilket är riktigt svårt att tro, så fräsch vill jag också vara som 41-åring!

Vad är då så speciellt med denna tjej och hennes blogg? Jo, hon har en levnadsglädje som är helt enorm, det känns som ett slag i magen när man läser hennes egna ord om hur hon hanterar sin cancer. Hon berättar på ett så öppet sätt. Man får inga "tycka synd om" känslor, mer att man känner sig peppad. Jag brukar besöka hennes blogg när jag känner mig lite down och genast blir man på så gott humör. Jävlar vilken spirit hon har och vi är många som hejar på dig Lotta. Jag ska nog skicka henne ett armband med ett fint budskap!

(Lånad bild från Vimmelmammans blogg)

Värme

Den här vill jag ha och skulle verkligen behöva en ny värmande jacka. Tyvärr kastade jag min Goose, det var ju dumt!

Vakna

Uppe med tuppen och skrapade bilen från frost klockan 5.30 på morgonen, vem är så galen och gör det? Skulle hämta syrran från båten så det var bara att masa sig upp. Kallt var det och halka på vägen, men det gick bra. Kollar på Vakna med The Voice och speciellt då på Paul Haukka, han är en liten mumsbit:) Missade Blondinbella som tydligen skulle marknadsföra sin födelsedagsfest på Café Opera. Minns när jag fyllde 18, då hyrde mamma lokalen i kvarteret och gjorde lite mat och tårta, sen hade vi säkert lite tävlingar också, kanske en fiskdamm..Jaja, inte var det en kändisfest på Cafét iaf, tiderna har ändrats!

Update: Blondinbella kommer visst 8.30

För jävligt

Kan man bli mer förbannad? Vår lilla Ica butik här ska stängas för att ungdomsgängen snor, saboterar och hotar personalen. Folk vågar inte handla där längre då man blir hotad när man går förbi gänget, alltid samma gäng. 2 grova misshandelsfall har det varit också utanför butiken. Det är så mycket skadegörelse och stölder att butiken nu ska begäras i konkurs. Vad är det här? Hur står det till i vårt samhälle?

Chanel lookies

Såg i Sofis Mode en väska som var lite Chanelinspirerad. Visst är den lik och finns hos Modekungen.se. Ganska dyr tyckte jag (700:-), det går att hitta billigare, men fina är dom. Den svarta verkar slutsåld, men en röd funkar också!

To do

Dags att överlämna datorn och bege sig ut i regnet, men jag tyckte det såg ut som att solen tittade fram. Så nu blir det en lång prommis med hundarna. Glöm inte tävlingen som pågår till imorgon 20.00! Ciao!

Enkla & Snygga

Jag gillar ju svart och det lite enkla. Hittade dessa ankelboots i mocka som skulle passa till mig.

Test mascara

Vi som var på Blog Awards fick ju en mascara från Maybelline, deras nya volymmascara. Riktig stor borste så för mig som är van med små borstar blev det ett stort ojdå. Men det är bara att vänja sig för volym blev det, inga långa fransar, men de gav mycket volym och den klumpade sig inte. Nackdelen med Maybellines mascaror är att dom är så svåra att få bort. Trots allt tycker jag att det här är en bra och prisvärd mascara som jag kommer fortsätta använda.

Halloween

Läser precis på Ebbas blogg om Halloweenhetsen, jag orkar inte bry mig om den. Halloweenhelgen tillhör min mamma som då har sin födelsedag (hon lever tyvärr inte längre) så jag har inte firat Halloween i vuxen ålder. Det verkar ju vara värsta hetsen, för vaddå? Jag har nog inte riktigt hajat det här med Halloween!

Dagens

Idag hade jag gärna satt på mig ett par manchesterbyxor med lite bootcut, skön stickad tröja, snygg kappa och naturligtvis det mesta i svart. Allt kommer från delias! Glöm inte detta!

Vinn!

Vi kör en höstlovstävling! Nu har du chansen att vinna en Body Scrub och en Body Butter från BasicSpa till ett värde av 329:-. Båda doftar underbart och lämnar huden återfuktad och silkeslen!

För att vara med i tävlingen ska du svara på frågan: Varifrån kommer saltet och mineralerna som alla Basicspas produkter innehåller? Svaret lämnar du här som en kommentar och tävlingen pågår till på onsdag 20.00 och vinnaren presenteras under torsdagen! Lite vägledning till svaret kanske du hittar här!

Utförsäljning

Nu blir jag sugen att gå och kolla om det finns nån fin Tritoniklocka. Utförsäljningen kör igång imorgon!

Ett parti väskor från Friis & Company.

Boutiqueutförsäljning av
exklusiva skinnväskor, klockor bl,a Tritoni,
UNISA skor och stövlar, allt till 50-70%.

DESSUTOM
fortsätter vi att sälja ut
CCDK Festkläder och kollektionsprover.
Massor av Saint Tropez höstnyheter.
Gossip Jeans, tunikor  och

Kvarvarande lager av
damskor, dam stövlar ,
samt barnskor och barnstövlar från
PIPPI, VINCENT, VIKING m.fl.
Alla barnskor 100 kr.

Lagren är begränsade och alla erbjudanden är med reservation för slutförsäljning.

Öppettider:
Tisdag 28 okt kl 10-19
Onsdag 29 okt kl 10-18
Torsdag 30 okt kl 10-18

OUTLETBUTIKEN
Öregrundsgatan 3, T-bana Gärdet, uppgång Värtan.
( Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen )


Bloggande skönhet

Jag vet att alla bloggare redan visat denna skönhet från Topshop, men jag kan inte låta bli att visa dom. Hur snygga är dom inte?

Dagens

Jag älskar ju svart och det är verkligen min färg, nåt jag aldrig lessnar på. Det här hade jag gärna satt på mig idag. Tröjan har ju lite färg så det väger upp det svarta. Tröja, skor och strumpbyxor från H&M, väska från Friis och jacka från Ellos!

Måndagspan

Strax iväg och köpa Sofis mode för att se H&M:s samarbete. Sofi visar upp kläderna och då är det lite lättare att se hur kläderna ser ut och hur de sitter på. Idag blir det en lång runda i skogen, så himla fint väder och det blåser ju inget så ett perfekt promenadväder, men nu behöver jag mer kaffe så jag vaknar till liv!

Wow

Något har hänt. Igår hade jag 601 unika besökare och 45 kommentarer på ett enda inlägg. Någon måste ju ha länkat till det inlägget, men jag hittar inte vem det är. Vet du så får du gärna berätta. Så himla skoj att ni hittar hit och att ni lämnar en kommentar. Jag försöker besöka er alla och svarar på kommentarerna, tack ska ni ha!

Vilken tönt

Kan ju inte låta bli att ta upp det här om Fadde och hans nya tjej, skitskvaller, jag vet, men jag måste. Han har ju tydligen träffat nån ny pingla (vad ser dom hos honom?) och hon ville ju också ha lite fame så hon började med att spy galla över Linda Rosing, att hon var billig, pinsam och ful, men vad är hon själv? Åker runt i en billig Limo med Fadde och kastar sten på eget glashus då hennes karriär består av diverse utvik! Riktigt pinsam brud!

Spakväll

Det blev inte så mycket bilder, var fullt upptagen med att testa. Produkterna kommer från Basicspa som är min systers nystartade företag, jag hejjar på henne och ska hjälpa henne så mycket det går. Är ni sugna kolla in Basicspa.se, dom doftar underbart och är väldigt prisvärda. Alla produkter är gjorda av naturliga ämnen från Döda Havet. Meddela mig om ni är sugna på att testa så ska jag nog kunna ordna rabatt!

Test nagellack

Nu har jag testat nagellacket China Glaze som börjar säljas på Kicks, finns redan nu att beställa på eleven.se. Jag testade färgen Ravishing Dahling som ser väldigt mörkt vinröd ut i flaskan (mörkare i verkligeheten än vad bilden visar). Men när man börjar måla så är den väldigt ljust röd, inte alls samma färg som man ser i flaskan, alltså ett tunt nagellack som kräver minst 3 lager för att bli någorlunda mörk. Nagellackat har en förstärkande effekt och det känns verkligen, naglarna blir hårdare. Ett medelbetyg skulle jag sätta då det är en stor flaska man får för 98:-, helt okej!

Just nu!

Tilde på TV4 intervjuar just nu Andreas Carlsson från Idol och jag tycker mig nog kunna ana lite spänning mellan dom, kan det bli en fling? :)

Förvirrad?

Glömde ju bort det här med att ändra klockan, så jag trodde den var 11, men den var ju bara 10, skönt med en extra timme. Men nu blir det ju mörkare mycket tidigare och snart kommer snön. I mitten av november förra året så var det ju snökaos i Sthlm, men efter det kom det inge mer snö. Får se hur det blir i år.

Trevlig kväll igår med en massa testande av spaprodukter, visar lite bilder sen. Vi testade produkter härifrån som bara är rent naturliga produkter från Döda havet.  Nu ska det bli lite kaffe, sen kommer lite bilder.

Lite stress

Vaknade precis till liv och allt ska vara klart till kl.18 då alla kommer till spafesten. Hjälp, hinner jag? Det ska städas, handlas, fixas med broschyrer, printas ut, ja en massa saker och här ligger jag och dricker kaffe. Äh, allt ordnar sig!

Just nu

Dansas det vilt och sjungs till Madonnas Like a virgin (versionen från Confession tour)

Fashion night i Gbg

För dig som bor i Gbg, missa inte kalaset på Freeport. Jag bor ju inte kvar längre så inget kalas för min del tyvärr!

Spafest på G

Imorgon ska syrran visa sina spaprodukter för inbjudna gäster. Så idag fick jag göra massa armband som skulle in i goodie bagsen, riktigt skoj att fixa allt. Titta så fina goodie bagsen ser ut. Hoppas alla blir nöjda nu. Får visa lite bilder imorgon. Nu blir det en god fredagsmiddag!

Hur normalt?

Såg den här reklamen och jag håller med, det är inte normalt!

Bra dag

Jag började känna i förrgår att det kliade på halsen, tänkte att det var parfymen jag inte tålde. Jag brukar vara känslig mot vissa starka parfymer. Imorse när jag vaknade så kliade det ordentligt så jag gick och kollade i spegeln, herregud, små utslag på hela halsen, ser för jäklig ut. Fick några starka piller av syrran så nu ligger jag här lite lullig. Bra och billig fredagsfylla!

Fredag Fredag Fredag

Visst är det skönt med helg! Ikväll blir det förberedelser inför morgondagen då min syster ska visa spaprodukter. Vi ska packa goodie bags, ta fram skyltar och göra iordning produkter, skoj ska det bli. Imorgon ska det också bli riktigt fint väder, soligt hela dagen, hoppas det inte blåser så man kan gå ut. Nu blir det lite kaffe och läsa lite bloggar!

Burfitt

Inte direkt budget, men Burfitts tröjor är som små konstverk och jag vill verkligen ha ett konstverk från henne!

Titiyo tillbaka

Äntligen är hon tillbaks med en ny skiva Hidden, vet dock inte riktigt när den släpps, men snart. Det är en massa samarbeten så det ska bli spännande att lyssna på. Annars är min favoritlåt med henne Never let me go och här är en annan tillsammans med Kleerup!

(Foto Annika Aschberg)

Grymma

Grymt snygga byxor från Pour och faktiskt till ett hyfsat pris (895:-), ursnygga!

Gärna

Hade gärna satt på mig detta idag från H&M. Koftan är dock slut (som vanligt) och ankelbootsen är grymt osköna. Efter 5 minuter börjar dom göra riktigt ont. Jag la in en extra gelkudde under fotdynan, men det hjälpte inte alls, så inga skor jag rekommenderar, men snygga att titta på:)

Bagge

Sitter och kollar på Anders Bagge på TV4 och han är ju bara för mysig. Vilken människa, så ödmjuk med tanke på hans framgångar. Han bjöd verkligen på sig själv och berättade om sin panikångest, vilket jag tror hjälper många som inte vågar, dom som kanske skäms över sin sjukdom. Anders Bagge skulle gärna få sitta i min soffa och berätta en hel kväll..mmm:)

Snart helg

Torsdag redan och imorgon börjar helgen. Det vankas nog utgång imorgon och sen är det produktlansering på lördag. Då blir det massa härliga spaprodukter tillsammans med 20 andra tjejer. Nu ska jag strax kila med syster till doktor, men först det viktiga kaffet, so long!

Kärlek

Dom här ska jag drömma om när jag väl somnat. Väldigt lika mina från H&M fast med nitar. Hur snygga är dom inte? Jag är nog galen i skor, men vilken tjej är inte det? Dessa ankelboots är från Topshop!

Hur bra?

Robyn släpper nytt tillsammans med Christian Falk (Dream on). Så grym och otroligt snygg video, coola coola Robyn!

Läs

Har du en dålig dag och tror att livet är orättvist mot dig så ska du läsa den här bloggen.

Test nagellack

Nu har jag fått hem 2 lack från China Glaze som nu börjar säljas på Kicks i PUB-huset. Jag fick ett vinrött/mörkrött och ett lite genomskinligt med glitter i. Jag är ju såld på nagellack så dessa ska genast testas. Återkommer med rapport!

Rabatt

Josefssons erbjuder 50% rabatt på valfri vara. Jag hade kikat närmare på dessa godsaker och kanske slagit till!

Kling söker assistent

Du som vill in i modebranschen, ta din chans och sök som assistent till Elin Kling. Men Elin ska gilla din stil annars får du inte jobba för henne. Även om alla andra gillar din stil så ska hon gilla din stil för då vet hon att hon kan lita på dig. Så en assistent som inte har en stil som Elin gillar kan inte göra ett bra jobb eller klara av jobbet alls kanske? Kriterierna för att söka till ett jobb har uppenbarligen förändrats....

Inspiration

Fin bild från H&M:s webbshop. Naturligtvis fanns inte tröjan. Nu blir det lite tv innan sömnen infaller!

Lurad i Bangkok

Precis det här hände mig i Bangkok. Dum jäkla turist man är!

Den här

Skulle passa fint hos mig. Vad mysigt det skulle vara med en öppenspis, och varmt!

Fy

Usch vilket trist höstväder det är, vill bara dra täcket över huvudet och kolla film och äta godis. Men det går ju inte, godis finns bara på helgerna, kroppen behöver motion och hundarna måste ut. Så det är bara att bita ihop. Imorgon ska det dock bli en riktigt fin höstdag så då kan man vara ute hela dagen!

Lite span

Just nu är det riktigt tråkigt ute i butikerna märkte jag igår. Det var mest rea och inte så mycket nytt som kommit in. Här är lite som jag har hittat. Kolla in toppen från Ellos med den fina rosetten, sött!

Spännande

Imorgon bitti ska jag träffa Unicef för ett intressant uppdrag som jag hoppas mycket på. Så fort jag vet lite mer och om det går vägen så ska jag berätta mer. Men det är en bra organisation och ett arbete för den goda sakens skull! Nu blir det väl lite skämmistitta på färjan för man kan ju inte låta bli!

Lite ego...

Jag är 5:e mest besökta bloggen i min lilla stad Södertälje som har 92 bloggar enligt bloggportalen, kul va. Registrerade inte om bloggen förräns i morse, hade ju glömt byta stad så jag hoppas ju på number one så snart som möjligt! :)

Inte missat?

Ni har väl inte missat att Gina Tricot har öppnat webbutik? Perfekt för er som inte har butiken i er stad.

Halsband

På förfrågan från Maja så visar jag här halsbandet jag hade på Blog Awards, ett halsband jag gjorde själv. Vet i fasiken hur jag ställt in kameran, får ta nya bilder senare, hinner inte nu!

Jagat biljetter

 Nu är morgonens bestyr avklarade. Jag har jagat Metallicabiljetter åt svåger, så nu är han en lycklig man då jag av ren tur kom över 2 biljetter. Biljetterna sålde slut på ungefär 30 minuter. Allt som allt köade jag 20 minuter och tyckte lite synd om dom som köat hela morgonen, men man ska ha tur ibland!

Jag vill också...

Så här på söndagskvällen skulle jag gärna roa mig med att sticka nån skön halsduk eller kunna sy nån snygg klänning. Nu kan jag inte det, men jag kan en massa annat så jag får väl roa mig med det. Så nu får jag ta och kolla nån film istället, för se kan jag om jag sätter på mig glasögonen. Upp tidigt imorgon för att fixa Metallicabiljetter, vilken start på måndagsmorgonen va:) So long!

Vinterstassen på!

Zigge och Betsy är nu redo för Vemdalen dit vi åker över jul. Söta va?!

Härliga traditioner

Varje år i slutet på oktober så träffas hela vår släkt för att äta palt. Vi bestämde denna tradition efter att mamma och mormor hade gått bort och för att fira dom på något sätt, deras favoriträtt (och allas i släkten) är palt. Inte många i Sverige som äter det längre, kanske några i norraste Norrland, men inte mer än så. Det ska vara pitepalt, inte kroppkakor, stor skillnad. Det ser kanske inte så gott ut, men det är mums så en gång per år får man smaka denna delikatess.  Jag gillar den här traditionen. Har ni några traditioner i familjen?

Visst ser det smaskigt ut? Hahahha

Sjuk humor

Det här ska föreställa 2 plastdjur som härmar en fransk porrfilm. Så roligt hade vi på en lördagskväll!
Dålig bild då vi filmade med en kass mobil!

Underbara drömmar

Hur snygg är den här människan, spelar ingen roll vad hon sätter på sig, allt är snyggt på Blake Lively.

Apropå snygg så drömde jag i natt att jag vägde mig och hade gått ner 6 kilo så jag vaknade med ett leende på läpparna, men kom på att det bara var en dröm. Så jag gick och hämtade lite mat istället och kaffe med massa mjölk som lite tröst.

Jag tar dagliga promenader alternativ springer ca. 5 km, äter på någorlunda fasta tider och snaskar bara på helgerna. Inte ett gram har jag gått ner på 7 veckor, vad är problemet? Måste man gå på diet, må piss för att försöka gå ner några kilo som jag ändå har för mycket? Jag vägrar äta gräs i 5 veckor för att gå ner, då skiter jag i det här!

Disco

Kör coola Madonna från Confession Tour igen. DANSA!!!!

Snygg rumpa saknas?

Här är lösningen så här i sista minuten en lördagskväll!

Idol

Jaha, så löste TV4 "problemet" med Katrin Zytomierska, hon fick gå sent i gårkväll. Tydligen hade ledningen redan bestämt sig innan sändning, men Katrin var visst helt ovetande. Bakgrunden skulle vara ett hot om stämning från Birro som känner sig kränkt av Katrin (som skulle kallat Birro för judehatare på sin blogg). Katrin har använt orden bögig och tjockis under direktsändning och det skulle ha skapat tittarstorm och svenska folket och alla idolerna krävde hennes avgång.

Men jag säger men, TV4 var väl medvetna om vem de anställde som programledare när dom valde Katrin. Jag känner henne inte privat utan har skapat mig en bild om henne genom hennes blogg. Min uppfattning är att hon har en sjuk uppfattning om alla andra som inte är lik henne och de som står nära henne. Hon verkar vilja skapa en skev uppfattning om sig själv. Hon har stora stavningsproblem vilket gör att det uppstår missuppfattningar.

Hon vill provocera, men oftast blir det för billigt för hon gör det inte på något smart sätt. Att göra narr av andra på grund av deras utseende är inte kul, det är aldrig kul. TV4 trodde att dom upptäckt en stjärna som ny programledare, en ny Carolina Gynning, men den klassen kommer aldrig Katrin till därför att Carolina gör lite narr av sig själv och bjuder på hela sig. Katrin är nog för osäker för att öppna sig så. Men det var ett bra försök TV4, men programformatet var fel val för en person som Katrin!

Fin dag

Idag är det en sån där fin höstdag igen, men ganska kallt. Full rulle idag. Bygga hyllor från IKEA och det vet man ju hur det kan gå. Sen ska jag vara med och planera ett bröllop, jag ska arrangera dukningen och alla blommor och det ska bli riktigt skoj. Sen blir det en träff med C ikväll, kanske ta en runda på stan, vi får se vad kvällen bjuder på!

Tårögd

Nu får jag nästan tårar i ögonen när jag läser det här Jag är verkligen din medmänniska!

Vicky dök upp

En av våra svenska "supermodeller" dök också upp igår, Vicky Andrén som här delade ut pris. Snygg kvinna!

Har läst på många bloggar att dom inte tyckte det var en bra galakväll. Jag känner mig mest nöjd så här dagen efter. Nöjd att jag fick en inbjudan överhuvudtaget, tog med mig systerdotter som hade ett riktigt äventyr. Vi fick god mat, vi slapp stå ute i kylan i kö, vi fick goda moodies och sist men absolut inte minst, en otroligt generös goodie bag. Några var dessutom missnöjda att ingen alkohol serverades, det var inte jag för jag körde ju och hade systerdotter med mig.

Läste hos bloggkommentatorerna att dom var missnöjda med sitt pris, varför det? Jag hade svimmat och inte brytt mig över priset man fick, bara äran av att ha vunnit...Men dom som har mycket kanske vill ha ännu mer...All heder till Ebba och hela Veckorevygänget som fick ihop det till en strålande galafest!

P.s Jag är så kass på kameror, ställde in helt fel bildläge så bilderna blev mest små och suddiga, typiskt va?!

Läs om Blog Awards

Det var en hel del media på plats igår och här kan ni läsa massor om galan och se bilder!

Mycket fina skor

Uppklätt rådde ju under kvällen och det var nog inte många som hade klackar under 5 cm. Mötte fina bloggerskan Frida (Littlepeaché)

Gynnings rumpa?

Hon var lite spinkig för min smak, fröken Gynning, men otroligt rolig!

Ännu mer från Blog Awards

Ebba var supersnygg och väldigt trevlig. Spana in hennes klackar!

Vem där?

Oksana smög fram i ett hörn brevid Bingo Rimér!

Lite bilder från Blog Award


Vinnarna

Här är vinnarna från gårdagens Blog Awards:

Årets blogg:
Kenza

Bästa bloggbusiness
Blondinbella   

Kaxigast i bloggvärlden
Hanna Fridén   

Bästa kändisblogg
Carolina Gynning    

Bästa sminkblogg

Makeupoholic   

Bästa veteran
Englas Showroom   

Guldpennan
Bloggkommentatorern

Bästa bloggform
Emmas Closet   

Bästa nykomling
Linda Rosing   

Bästa manliga modeblogg

Manolo       

Bästa foto
Maria Ulmefors   

Bästa fashionista
Style by Kling   

Bästa dagens outfit
Amanda Berg   

Mest originella

Nio till fem       

Bästa partyprinsessa
She city       
    
Functional Lifestyle Award
Linda Skugge

Back från galan

Hemma tidigt och missade sista biten om vem som blev årets blogg. Tror nog det blev Kenza eller Blondinbella. Galan var riktigt bra anordnad, Ebba kom fram och pratade lite, hon var riktigt snygg och supertrevlig. Träffade på en av mina favoritbloggerskor, alla var liksom där. Gynning var roligast under hela pristutdelningen, jag skrattade ihjäl mig. Sen trippade vi hemåt med världens största goodie bag. Tack Veckorevyn. Visar massa fina bilder imorgon, so long!

Sneak peak

Här är en liten tjuvtitt på kvällens klädsel, snart färdig och vi drar om nån timme. Återkommer till kvällen med förhoppningsvis massa roliga bilder!

Koll på läget!

Hysteri inför kvällens gala? Nja, blir mest hysterisk när jag läser alla andra bloggare som ska dit som har gjort upp värsta planerna. Jag gör en sista check:

Klänning: Nope, byxor och lär vara den enda som har det
Skor: Japp, står här och glänser
Smycken: Självklart armband och coola kedjor runt halsen
Överdel: BH:n är klar, men resten...3 olika val, så vi får se
Väska: Jorå, kuvertväskan som alla andra också kommer ha, men med eget bling bling på
Smink: Kanske lite djärv med sotade ögon och glossiga läppar, men bara kanske...
Humör: Släpar med mig ett bra humör och har en kul kväll
Inte glömma ladda kamerabatteriet!

Galaväder

Perfekt väder ute inför Blog Awards, man blir ju deppig. Vill helst stanna i sängen hela dagen. Men håret ska fixas, sminket på, måla om naglarna och kläderna ska på. Det är bara att ta med paraplyet och gilla läget!

Posh

Jag tycker mer och mer om Victoria Beckhams korta frisyr. Här är en bild från häromdagen när hon visade upp sina nya jeans!

Why?

Jaha, då var det bekräftat att Madonna & Guy Richie skiljer sig. Why? Dom var ju perfekta för varandra. Han tog nog ner Mads på jorden när hon svävade iväg. Undrar vad hon ska hitta på nu i kärleksvägen? Massa unga lovers, eller kanske gå i celibat?

En annan viktig fråga så här på kvällskvisten är; hur stirrigt ät det nu bland alla bloggare som ska på Blog Awards? Är allt fixat? Är kläderna okej? Har alla dom rätta accessoarerna? Cool bil? Vad finns i goodie bagen?
För egen del kan jag säga att jag är den enda som ska ha byxor, make upartisten sket sig, bilen får jag köra själv, men herregud vilken kul kväll jag ska ha!

Naglarna fixade

Vet inte om jag började i rätt ordning, men nu är nagellacket på. Borde kanske ha varit det sista som fixades för det här lär jag vara förstört tills imorgon, så klantig som jag är. Men nu är dom lila (lite mörkare än vad bilden visar) och fina i alla fall!

Vilken ska man välja?

Nu är det dags att välja armband till partyt imorgon. Vilken färg? Hur många eller kanske bara en? Tror att det blir ett helt gäng..Svåra stora onsdagsproblem...

Har ni sett?

Kolla in Veckorevyns sida om Blog Awards, där finns nu namn, bild och länk till alla inbjudna bloggare som kommer till festen. Jag hoppas man kommer träffa på några bloggare där som man läser ofta. Kameran åker ju med för det är här blir säkert ett minne för livet!

Gratis är gott

Idag har jag nog haft lite tur. Jag har fått en helårsprenumation av Plaza Kvinna. Sen såg jag ett mail från återförsäljaren av China Glaze nagellack att dom skickar ut prover till bloggare, så klart man tackar ja. Vem vill inte ha gratis? Ska bli skoj med ett nytt nagellacksmärke i lilla Svea. China Glaze finns redan på eleven.se, men snart finns dom hos Kicks i PUB-huset. Hoppas dom är bra!

Kom igen nu, röstaaaaa!!!

Snart sista chansen att rösta på mig, så gör det nu!!! Lite argument om varför ni ska rösta på mig:

*Maila mig om du röstat på mig så kommer en liten muta på posten
*Jag gör en del intressanta inlägg
*Uppdaterar ofta
*Svarar på alla kommentarer (sorry om jag missat någon)
*Jag besöker alla som besökt mig och lämnar oftast ett inlägg efter mig
*Ger sjukt bra budgettips

Mums

Vad mycket kärlek ett par snygga skor kan förmedla. Dessa från Jessica Simpson är mycket kärlek!

Jag vill ha

Just nu är jag extremt sugen på en fukspäls, men vem är inte det? Alla kommer ha det så då kanske man hinner lessna. Kollade in den som finns på H&M och den var superfin!

Idol & Katrin

Vad hade man förväntat sig från en galen polska? Att hon skulle va snäll som ett lamm? Fast nu tycker inte jag att det var så farligt att fråga om killen var för bögig, om det var därför han åkte ut. Han var ju extremt feminin och det gick inte hem hos svenska folket. Katrin var dock inte så bra som programledare, hon glömde ju titta in i kamerorna + att hon spärrar upp sina ögon för mycket så man blir rädd. Äh, hon bättrar sig säkert. Nu, lite The Voice!

Väskor

Danska smyckesdesignern Pilgrim har nu också börjat med väskor. Lite dyrare klassen och vissa helt okej. Inget jag skriker wow över, men som sagt helt okej. Dom här två är mina favoriter!

Färjan Hahah

Ser ni färjan på Kanal 5, så himla patetiskt egentligen, men något dom flesta någon gång gjort. Själv ska jag med färjan om 2 veckor...hahaha Hur ska det gå?

Skinnbyxan

Här är byxorna som åker på när det är dags för Blog Awards på torsdag. Det är inte äkta skinn, men dom här var snyggare och ser inte alls plastiga ut och med snygga dragkedjor nertill!

Hiss eller diss

Det här med "fuck me-bootsen", är det snyggt eller bara trashigt? På vissa kan det passa, men för egen del så står jag över, passar inte mig!

På väg upp

Måndagsuppåt överallt. Börserna bara stiger och stiger, så länge varade den krisen. Britney är också på väg upp. Videon har släppts och den är helt okej, inget nytt med den, låten är också okej, men jag gillar inte att hon sjunger som en kille i verserna. Låten kommer bli en megahit, men jag tycker inte den är så fantastisk. Jag väntar istället med spänning på Daniel Karlssons nya video med Pernilla. Den kommer vara het precis som låten!

Slut på dagen

Åh vilken fin dag det var idag. Jag var ute i stort sett hela dagen. Var på marknad som mest innehöll krimskrams, men det var lite skönt att glida runt där. Sen blev det en runda i skogen, men planen sprack efter 3 km då jag fick vissa magproblem och var tvungen att ta mig hem snabbt. Så kan det gå ibland. Just nu skulle inte jag vilja bo i Bromma, har bott där och redan då misstänkte jag att nu är det inte långt kvar innan bron rasar. Jaja, nu blir det lite tv innan sömnen infaller!

Underbar Söndag

Nu får det vara nog av slappande i sängen med datorn i knät. Kikade ut från fönstret och möttes av en vacker höstdag. Snart ska jag bege mig ut i skogen för en lång runda. Ut och njut av den fina höstdagen!

Lördagskvällen

Lördag blev lugn för mig och P, vi drack varm choklad utomhus sen fick vi för oss att gå på bio. Hur ofta händer det, att man går på bio? Vi valde Mamma Mia som var helt okej. Det var typ bara vi i hela bion. Vi gjorde vissa upptäckter inne i biografen och vi var laddade för en helkväll i salongen!

Får inte nog

Är fortfarande inne på Madonna och speciellt Confession. Showen är enorm, kläderna, skorna och dansen. Grymma Madonna!

Spana in


Skinnbyxan

Hur snyggt är det inte med skinnbyxor? Kolla in Kate Moss som matchar med kavaj vilket jag också ska göra, men med en lila t-shirt istället, höga klackar, massa silverkedjor och enkel kuvertväska. Det låter väl snyggt!

Seg lördag

Vilken seg dag. Blev lite shopping och jag fick tag i apsnygga skinnbyxor som ni får se på galadagen. Nu blir det lite käk, Ugly Betty och vila. Ska träffa upp P senare och det blir alltid skoj och garv när vi träffas. So long!

Heldag

Nu ska vi åka iväg och shoppa. Vi tänkte dra till SKHLM som faktiskt har blivit riktigt bra. Så nu blir det en heldag med shopping!

Angelina ammar

Jag tycker bilden för W var fin på en ammande Angelina Jolie. Tydligen är det Brad Pitt själv som tagit fotot. Håller inte med Ebba, tycker den var fin och personlig. Sen kan man tycka vad man vill om att ställa upp på så personliga bilder...

Coola shoes

Från Victorias Secrets och kostar runt 700 + frakt. Massa godbitar här

Linda Rosing

Får hon aldrig nog av media? Varför ställer hon upp på att jag efter kärleken på tv? Vilken tur att vi har så många kanaler att välja mellan så man slipper se eländet! Men jag kände mig tvungen att skriva om det!

Blog Awards

Jag hoppas den här coola bilen hämtar oss den 16:e då det blir Blog Awards. Visst, det blir inte samma uppmärksammade entré som tjejerna här. Men den är cool, snygg och det tycker killarna i Entourage också!

Ja tack!

Det här hade jag gärna trippat runt i idag. Älskar ju svart som alltid funkar sen kan man ju alltid ha väska eller annan accessoar i annan färg. Allt kommer från Ellos förutom väskan som är från Friis&Co.

Underbara Sverige och svenskar

Alltså, ska man skratta eller gråta? En kvinna i Stockholm skulle gå en foxtrotkurs och hon ville gärna vara mannen i dansen och föra. Dansskolan sa nej till det med hänvisning att en kvinna kan inte vara en man och tvärtom. Kvinnan anmälde då dansskolan till Jämo. Hon kände sig diskriminerad. Det är ju tur att Jämo finns och att dom får nåt att göra!

Planen sprack

Förra veckan beställde jag skinnbyxor från Haléns som såg riktigt schyssta ut. Planen var att ha dom på Blog Awards. Igår kom dom. Har aldrig sett något fulare plagg, såg ut som ett par termobyxor. Inget glans alls utan helt matta, korta i längden och vida ner till, nej tack, dom åker tillbaks. Så nu måste jag fixa en ny klädplan till galan. Jaja, idag är det ju fredag, så skönt med helg, men det är synd om alla stackare som investerat i aktier då börserna fortsätter rasa. Tur att man är lika fattig som vanligt!

Skäms

Jag tar fram skämmiskudden varje gång den här killen visar sig på tv:n och han öppnar munnen. Detta inlägg är ju också relativt...hmmm...ska man skriva patetiskt?

Aha

Nu kan man ju förstå varför den norska politiken är som den är. Politikern ringde spåtanter för 50 000:- av skattepengar. Bra jobbat!

SPA

Förra veckan fick jag ju testa lite nya spaprodukter som snart finns ute för försäljning, antagligen nästa vecka. Jag har nu testat fotscrub, duschcreme och body butter. Herregud vad dom luktade gott. Jag har väldigt torra fötter och brukar få fila dom ofta. Nu använde jag bara fotscruben och dom blev som bebisfötter igen, rev ordentligt. Produkterna luktade supersupergott, är dryga och innehåller bara naturliga ämnen från Döda Havet. Kan poängtera att jag inte får betalt för denna test, men naturligtvis gratis produkter. Senare kommer jag också att lotta ut spaprodukter. Återkommer så fort jag vet när butiken öppnar. Snart ska jag testa leran, spännande!

Schyssta skor

Dom här kom hem idag från H&M. Jag blev riktigt förälskad i ankelbootsen. Supersköna och så snygga. Kilklacksskrona var tyvärr för små så dom gav jag bort. Ankelbootsen kommer användas ofta!

Stickat

Den här ska nog beställas. Superfin från Ellos och med 40% rabatt blir det ett kap.

Torsdagsskvaller

Kan det verkligen stämma att Jamie Spears är med barn igen? Behöver hon bara titta på ett par kalsonger för att bli med barn? 17 år och tvåbarnsmamma, jaja hon har ju alltid Brittan som kan hjälpa henne. Annars så fortsätter världens börser att rasa och dollar blir bara starkare och starkare. Bopriserna fortsätter sjunka, kan inte bli bättre då jag ska slå till på en lägenhet under nästa år. Då är det rea!

Fin kille

Det där programmet gillade jag. Andreas Halldén är ju värsta mannen som verkar ha allt och kunna allt. Dessutom begåvad med en mjuk sida, fram för fler av Andreas!

Män

Nu ska jag titta på Världens härligaste män på Kanal 5, ska du?

Uggla is back!

Vill ni läsa en riktigt bra blogg och få skratta mycket så ska ni läsa Magnus Ugglas som kommit tillbaka!

Eftermiddagsmums

En anledning till att titta på Lipstick Jungle:)

Är det okej?

Ska man som Nyheter24 namnge en person som ännu inte blivit dömd? Vad är nästa steg? Ligger det i som Nyheter24 skriver i allmänhetens intresse att namnge personen? Uhhh, kan bara tänka mig om han nu inte blir dömd....

Höstskorna framme

Nu är dom svarta höstskorna framme, kängorna är favoriterna och svart!

Britneys nya video

Bilder från Brittans nya video "Womenizer" har börjat komma ut och här är en när hon är servitris. Hon ser fräsch ut och jag ser fram emot videon. Låten behöver ett par lyssningar, men den växer.

Nya visitkort

Idag fick jag mina nya fina visitkort. Enkla och med den nödvändigaste texten. Fina va!

Mitt i veckan

Dagarna bara går och redan onsdag. För alla er som ska gå på Blogawards så är det bara en vecka kvar. Jag hoppas ju mina kläder är klara, att dom passar ihop som jag tänkt mig. Måste kolla make up-artisten + att vi ska åka i värsta bilen, oj vilken kväll det kommer bli:) Den här fina skinnjackan från Lindex hade passat ganska bra till outfiten, äh den hade passat bra i min garderob i alla fall!

Insnöad

Ofta när jag hittar en låt eller skiva jag gillar så går den hela tiden, absolut non stop. Just nu har jag gått tillbaka till Madonnas Confessions on a dancefloor. Hur bra är inte Jump för att inte tala om Like it or not (kaxig text)? Grym, supergrym skiva!

H&M Rabatt

Vi måste tyvärr meddela att Shop online stänger för ett planerat tekniskt underhåll fredag 10/10 kl. 23.00 (CET) och öppnar igen under söndagen 12/10. Passar du på att handla innan fredagens stängning ger vi dig en extra rabatt som kompensation.

Ange rabattkod 8259 så får du både 25% rabatt på den dyraste varan du beställer och 10% rabatt på resten av din order. Går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden.
Passa på att beställa innan fredag.

Fin höstdag

En lten paus i alla ärenden. Så underbart höstväder ute. Några dagar framöver ska ju tempraturen ligga över 10 grader, superfint. Ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Kängorna är på så nu är det bara att bege sig ut!

Busy day

Hela dagen uppbokad med syster. Ingen dator så inget bloggande, men är hemma till kvällen. Då kan jag stilla mitt bloggberoende:) So long och hoppas det blir fint höstväder idag!

Säger godnatt!


Lugna skogen

Så här fint är det i skogen där jag tar mina promenader och springer. Lugnt och fint!

Smygtitt

Här är en liten smygtitt på halsbandet som jag ska ha på Blogawards. Massa kedjor och lite berlocker, gjort själv och kommer bli super till den svarta outfiten!

Vad är det här?

Är det någon som sett "Färjan" på Kanal5? Vad är det för program och är det verkligen så många som vill se det? Folk är packade, slåss och är otrogna. Färjorna är ju svenskarnas fylleparadis, det vet ju alla så spännande kan det väl inte vara att se folk bli packade och göra bort sig? Eller är det skadeglädjen som är den sanna glädjen?

Snygga Camilla

Träffade Camilla & P igår och Camilla var så snygg i sin hatt och P var ju inte mycket sämre i sin huvudbonad:) Camilla ska ni hålla kolla på om ni har modelldrömmar, haffa henne på stan nästa gång ni ser henne så kanske hon kan hjälpa er då hon jobbar som modellagent, men hon är kräsen:)

Söndagsslapp

Härliga söndag och regnet vräker ner och jag ligger i sängen. Har precis ätit en härlig brunch och druckit massa kaffe. Strax göra mig i ordning och träffa en kompis jag inte sett på ett tag. Så nu blir det att bege sig ut i regnet, so long!

Jag & Zigge

Nu tar jag med mig Zigge på ett par kilometer i skogen. Han behöver röra på fläsket precis som jag!

Snygga klockor

Nu har Cocoo fått in mer nyheter som du kan kolla på här. Jag blev ju lite kär i klockan som är i mitten på bilden, skulle passa perfekt och ett bra pris har den ju också!

Oj

Vaknade till liv alldeles nyss och jag kollar klockan, den är 13. sovit bort halva dagen känns det som. Äh, spelar ingen roll ska ändå inte göra nåt speceillt. Ikväll ska jag iväg och träffa lite vänner jag inte träfat på ett tag så det ska bli skoj. Nu ska jag dricka kaffe och kolla tv, so long!

Snook

Ännu mer musik, det är ju fredag och det här är bra. Gillar Snook och Kihlen gjorde ju en så bra skiva åt Veronica Maggio.

Så fin

Leona Lewis är ingen favoritartist, men den här låten är så fin. Den spelas också i Lipstick Jungle där den passade så bra, superfin låt!

Röstning årets blogg

Ni glömmer väl inte att rösta på din favorit till årets blogg? Röstar gör du här. Sen vill jag köra ett tacktal redan idag:) Marie, J, Anna Dianna, P, Sandra och ni andra som röstat på mig, TACK! För vissa av er väntar finfina presenter för jag lovade ju lite mutor. Finns fler mutor kvar så rösta nu på mig:)

Medvetet mode

Ni missar väl inte att Centralen i Sthlm imorgon förvandlas till en stor second handaffär. Det är bl.a Myrorna och Stadsmissionen som har små minibutiker på plats. Det är Naturskyddsföreningens årliga Miljö Veckan som anordnar detta!

Lindsay - Inte Lohan

Hon är så bedårande söt och jag gillar hennes stil. Det är med stor behållning jag tittar på hennes outfits i Lipstick Jungle.

Beställde hem

Dessa skor är på väg hem till mig (ja, jag skulle inte köpa fler), men jag tänkte kolla om dom matchar till skinnbyxorna. Tror nog båda gör det, eller jag hoppas det iaf. Nu måste jag gå på kavaj jakt i svågerns garderob!

Gynning?

Måste bara visa en bild på Carolina Gynning som är ett par år gammalt. Vad ska man säga? Tjejen har verkligen utvecklats (till det bättre)

Fredag=Läsning & Godis


H&M snackis?

Detta blir väl riktigt bloggämne nu när bilderna är släppta, fast det är det ju varje år H&M har designsamarbete. Jag gillar inte det här och inte priserna heller då klänningarna hamnar runt 2000:-

Nya säsonger

Nu blir det titt på Lipstick Jungel & Prison Break från de nya säsongerna. Speciellt Lipstick Jungle har jag väntat nya avsnitt på och nu är dom här.

Idol påverkar?

Skulle måla naglarna och titta på Idol. Svårt att välja färg, men Idolkillarna var inga höjdare ikväll så naglarna blev svarta!

Skinnbyxan

Nu är dessa skinnbyxor (imitation) på väg till mig. Tänkte köra coola svarta stilen på Bloggalan, ingen galaklänning här inte. Lite egendesignade smycken (kedjor och armband) höga klackar, t-shirt och kavaj. Har jag tur ska jag träffa en make-upartist innan som ska försöka snygga till mig. Vilken fest!

Glöm inte Rosa Bandet

Glöm inte bort Oktobers rosa bandet. Jag bidrar med mina armband där 40:-
(130:- inkl.frakt) går till Cancerfonden. Maila mig om du är intresserad: [email protected]

Byta adress

När man flyttar är det inte bara den fysiska adressen som ska bytas hos div. myndigheter mm. Även bloggen måste ha rätt adress. Så nu har jag pekat om min blogg till rätt stad. Förstå att det bara finns 19 bloggar här enligt bloggkartan, ska kolla upp det här.

Whitney designer

Supersnygga Whitney från tv-serien The Hills har nu också designat sin egen klädlinje. Även Lauren Conrad har ju designat sitt. Whitney lyckas inte riktigt hela vägen, håller med Ebba där!

Det knarkas i kyrkan?

Den här var rolig. Kyrkan skickade ut infoblad i Umeå. Så kan det gå!

Ser dubbelt

Har suttit hela dagen framför datorn och byggt webbshop så nu ser jag nästan dubbelt. Inte lätt med koder och dataspråk man inte fattar, men jag tror det börjar likna nåt. Presenterar sidan så fort den är klar. Nu blir det lite tv innan sömnen förhoppningsvis infaller!

Len & Mjuk

Nu har jag testat spaprodukter så att jag är som en baby i huden. Bilder och beskrivningar kommer till kvällen. Igår kom också bekräftelsen på att man fanns med på gästlistan till Veckorevyns Blogawards. Jag kommer ju vara äldst där, vad ska tanten göra där? :) Äh, jag känner mig inte en dag över 25 så jag platsar där. Tar med mig systerdottern och har en kul kväll. Nu gäller det att hitta lämplig klädsel, mer party än gala blir det nog för min del. Kanske kolla efter en make up-artist som kan fixa till en? Ja det här ska bli skoj!