Stänger ner

Blir inget mer bloggande för min del ikväll. Ska väl kolla nån film sen blir det sängen. Cykeln imorrn till havet och läsa en bok, läsa klart den jag påbörjade idag. Nattis Nattis!

Märker ni?

Har ni sett mitt nya sommartema? Headern har samma bubbelgumstema som även kommer att dyka upp i en del inlägg här och där. Jag kallar temat för Bubbelgumsommar!

I Like

Kan inte sluta titta på Acnes fina blommönster!

Så matchar du byxdressen


Börjar förälska mig..

Mer och mer börjar jag gilla byxdressen. Du kan bära den enkelt eller till mer uppklätt. Snyggt är det och ser väldigt skönt ut också!

Björn Gustafsson

För alla er som diggar Björn Gustafsson och bor i Sthlm kan idag se honom helt gratis ute på Långholmen. Komiker hela dagen lång ute på Långholmen med start kl.12. Björn kör igång vid 21-tiden!

Havet

Tog en lång sovmorgon, klockan är nästan 11. Strax ska jag cykla ner till havet och lägga mig och läsa en bok. Bara slappa och sola hela helgen. Ska dricka lite kaffe och blogga först!

Nattis för mig

Ska spana lite tv som vanligt innan bädden kallar. Imorgon blir det nog en cykeltur ut till havet. Det ska ju bli runt 30 grader så lite plask i havet blir det nog. Nattis Nattis!

Byter header

Har lite skoj och vill gärna ha det såpbubbleaktigt på headern, vad tycks? Karamellfärger så det blir lite somrigt!

Fredagsdisco

Fredagar har blivit lite discotema. Den här outfiten hade gärna fått åka på om jag skulle ut och stuffa. Coola färger, sätta upp håret i en snedtofs och mycket smink, sen är det bara att stuffa på!

Så fin

Hittade den här på H&M:s webshoppen och hur snygg var inte den? Tyvärr var den slutsåld. nån som sett i butik? Jag kollade idag, men jag såg den inte!

Vilken lycka

Mysigt med fika och en sväng i centrum. Nu ska jag äta hemmagjorda hamburgare och titta på Glamour, vilken lycka va:)

Fikadags

Nu ska jag kila iväg på en fika. Sen blir det lite span på H&M och till Lindex och kolla efter en maxiklänning. Sola inte ihjäl er där ute i värmen:)

Kan du se vilken som är äkta?

Dom populära Chanelväskorna är heta. Den ena kostar från 9000:- och den andra kostar 900:-. Det är inte så lätt och jag skulle nog inte kunna avgöra vilken som är äkta!

Varför klanka ner?

Varför ska vi tjejer alltid klanka ner på varandra? Speciellt när det kommer till kläder och smink så ska vi vara där med pekpinnar. Får det oss att må bättre om vi klankar ner på andra? Här på blogg.se så tycker jag att de flesta är supergulliga och vi ger varandra positiva kommentarer, vad supergulligt det blev:)
Sen kan min dubbelmoral tycka att tjejer/kvinnor som medvetet vill synas/exponeras får lov att tåla kritik, det är väl därför dom vill synas?

Men det här gillar jag inte! Varför klanka ner på andra och deras klädsel? Om jag känner mig snygg och sexig i leggings så är det väl upp till mig, betyder väl inte att jag för den sakens skull är ute efter att ragga?
Äh, man ska skita i så långt det går vad andra tycker och hitta det man gillar själv!

Varför inte?

Varför har jag inte upptäckt den här söta klänningen från H&M tidigare? Den är ju en perfekt vardagsklänning med söta blommor, dessutom med fickor på sidan. Perfekt i sommar till sandalerna!

Helgen är här

Hade jag haft massor av pengar hade jag tagit en weekend på det här stället. Legat vid poolen och druckit goda drinkar och fått massa färg. Men nu är vi här och vi ska få 30 grader i helgen, ska man dra fram vattenslangen? Jaja, skönt iaf med fint väder!

Dags att stänga ner

Nu blir det ännu mer tv, sen sova. Vad händer imorgon? Lite ärenden, lite fika och massor av sol och det är fredag! Nattis Nattis

Cool Tv-Serie

Nu ska jag spana coola Dirty Sexy Money!

Vinnarna

Japp, jag kunde inte bestämma mig så jag skickar 2 armband till Sandra och ett armband till Mia. Sandra har hängt med min blogg och bloppis i stort sett sen början så det är hon värd. Sen pushar hon för alla tävlingar som bloggarna har. Mia har en superbra blogg mer välkänd under Miashopping med mycket bra tips. Mia kände att hon inte var uppdaterad på armband och då ska hon naturligtvis ha ett från mig. Grattis till er båda! (Maila mig era uppgifter så skickar jag armbanden, [email protected])

Titta här

Det finns ju en anledning till att jag valt en reklamfri blogg. Såg det här på en annan blogg alldeles nyss och blir lite konfunderad...mens...döden...

Rekommenderar!

Den här tunikan i 100% silke kan jag verkligen rekommendera er. Du kan ha den som klänning eller som top. Den faller supersnyggt och sitter som ett smäck. Du känner knappt att du har den på dig. Visst 400:- för att vara en H&M tunika kan vara lite mycket, men jag tyckte den var värd det!

Tävlingen

Nu är tävlingen slut där du kunde vinna 2 av mina armband, samma armband som Mikaela på NRJ bär. Ikväll presenterar jag vinnaren!

SATC

Nu längtar man ju ännu mer när den får så här högt betyg

Nytt hos Lindex

Det har kommit in lite nytt på Lindex och jag hittade denna söta topp. Enkel och söt rosett som passar bra till den vippiga kjolen. Tyvärr är inte färgerna det bästa tillsammans:) (om ni förstår vad jag menar)!

City Chic till budgetpris

Vill man vara lite chic i sommar till budgetpris så funkar det här ypperligt. Tajt färgad topp och vita byxor från H&M, lägg till massa guldiga armband från H&M, snygg vit guldig väska från Chique och ett par bruna heels från Din sko!

Den hypade H&M klänningen

Skynda dig om du är ute efter den här. Finns i webshopen just nu, men bara i storlek 38 och 42!

Med barn

Jag tycker Veckorevyn.com är en bra källa för att hitta nytt skvaller, där kan man hitta alla möjliga skvaller som dagens att Ashlee Simpson nu bekräftar att hon är med barn. Det var svårt att räkna ut!

Bling Bling eller Kärlek?

Mitt nästa par skor ska bli ett par Reebok. Kollade runt lite då det kommit så många nya Reebok sedan jag använde dom för typ 15 år sen. Dom här vita med hjärtan var ju hur söta som helst!

Dagarna går

Redan torsdag och snart var den här veckan slut, vart tar dagarna vägen? Vaknade upp till strålande sol och dag ska jag vara ute i solen och läsa böcker. Just nu tycker jag synd om alla Stockholmare som måste stå ut med utlandsbesöket ni har(alla fina ministrar). Vad var grejer med att ha konferensen på Infracity när dom ändå bor i stan?

Flyger iväg

Nu flyger jag iväg som en nattfjäril och ska kolla på Irene Huss-Nattronden, gillar svenska filmer i den här genre. Imorgon blir det en dag i solen. Glöm nu inte att det kan vara DU som hämtar hem armbanden! Nattis Nattis

Hämta armbanden då!

Nu är det inte långt kvar för din chans att vinna inte bara ett utan två av de armband som Mikaela På NRJ bär. Armbandet har en peaceberlock, men färgen på bandet väljer du själv samt vilken storlek du vill ha. Färgerna du kan välja mellan är: vitt, svart, blått, turkost, rosa, nougatbrunt, gammelrosa, rött, gult, orange och neongrönt.

Det enda du behöver göra är att lämna en kort kommentar här varför mina armband ska bli just dina! Sista dagen att lämna en kommentar är imorgon, torsdag kl.12. Vinnaren presenteras på torsdagkväll kl.19
LYCKA TILL!

Värmen

Förstå att det inte är ens 1:a Juni och vi ska få 31 grader här i Gbg imorgon!

Fler maxi

Hittade ännu fler fina maxiklänningar på Ellos och Lindex. Ska nog ta en besök på Lindex nån dag när det dessutom är 30% rabatt på valfritt plagg!

Do the Hippie

Lite hippiinspirerat, passar perfekt till sommarens festivaler.
(Tunika & Shorts från Sid&Sally, Skärp H&M, Skor och Örhängen Asos, Väska och hatt från dElias)

Fin

Den här var ju riktigt fin. Har ju börjat sukat efter en lång klänning, men hittar den inte. Den här är från Twist&Tango och på rea dessutom. Härligt mönster för bara 449:-

Ny tidning

På hemvägen kikade jag in i pressbyrån för att köpa lite nya tidningar. Såg då att det kommit ut en ny tidning, Glaze. Trodde först att det var brittiska Grazia, den är ju rippad rakt av därifrån. Till och med loggan är ju nästan likadan. Det stod att det var Sveriges kändistätaste modemagasin och mitt intryck efter ha läst den är bottenbetyg, tummen ner. Trist mode, inget som stack ut, inköpta bilder på Hollywoodkändisar och inköpta trista repotage om människors livsöden. I den här tidningen har man valt att ta in en bloggare i modedelen, jiippii tänkte jag, vad kul med en bloggare. Men det var samma bloggliga som syns i alla tidningar, den här gången var det Hotspot (Karolin Skande) som annars brukar vara på Aftonbladet. Hon är jätteduktig och har en bra blogg, men bloggligan (som jag kallar dom Hotspot, Linn, Kling mfl) kör alla med samma stil, inte nån som sticker ut, det händer inget nytt. Våga!!!

Back

Då var man hemma igen efter en dag på det fina hotellet och Liseberg. Måste bara visa lite bilder från syrrans svit. Vilka sängar, vilken utsikt från terassen, underbara skönhetsprodukter från Bulgari, stilrent och snyggt. Där vill jag gärna bo nån gång och plaska i poolen på taket:)

Nu drar jag

Ut i solen och mot Liseberg. Har inte varit där på ett tag så det ska bli skoj. Dock inga karuseller för mig, blir bara illamående, får titta på som värsta tanten:) men det bjuder jag på. Ha en skön dag ute i solen!

Vilket par

Så lovely. Dom är ett par på riktigt och dom passar så bra ihop att jag blir helt till mig. Sötaste paret just nu!

Skriv på

Det här är en bra grej att skriva på. Förändra synen på våldtäkt, en kampanj Veckorevyn startat, en namninsamling som ska skickas till justitieministern. Bra initiativ så SKRIV PÅ!

Dagens

Skulle vilja testa byxdressen från H&M, verkar passa perfekt i värmen. Avslappnat i solbrillor, sandaler och en lite hippieväska. Sätta sig i en park och läsa Jens Lapidus nya bok, det vill jag göra nu!
Byxdress H&M, Solglasögn och väska Forever21, Sandaler La Redoute

Härlig dag

Härligt att vakna och titta ut och se solen skina, man bara måste le. Tydligen ska det bli runt 30 grader i helgen, rena Spanien. Idag står det lek på schemat så jag ska dra mig till Liseberg. Det var länge sen så det ska bli skoj tillsammans med med kära syster och kusin. Nu ska jag ta en liten promenad i det fina vädret!


Nattis

Okej mina små fjärilar, nu blir det tv och sen sängen. Imorgon ska vi få 23 grader här i Götet och jag ska till Liseberg som det ser ut nu. Imorgon är en ny underbar dag. Nattis Nattis

Besök

Idag fick jag ett helt oväntat besök i form av min syster och kusin, helt oplanerat, så skoj. Dom är här över natten bara och har lite skoj i sviten på nybyggda Avalon Hotel, den sviten var inte lite snygg. Hängde lite där sen gick vi ut och käkade. Underbart väder och solen sken på oss. Var ju på intervju också och det gick super. Steg 2 för nästa intervju om man man går vidare är i mitten av juni, så nu är det bara att hoppas på det bästa!

Skandal

Har inte blogg.se bytt plattform? Nu är det ju världens strul, vet inte ens om detta inlägg blir postat. Nu struntar jag i det här och ska strax dra iväg på arbetsintervju, wish me luck!

Peace & Love

Fått ny peaceberlock och satte ihop ett grönt armband med den och en berlock som har texten love.Som vanligt dåliga mobilbilder!

Rea hos La Redoute

Superbra rea hos La Redoute, bra reasortiment, inte bara en massa skräp!

Rosetter

Dessa ursöta rosettberlocker har jag nu betällt hem från USA. Går allt som det ska har jag nog dom hemma om en vecka ungefär. Det kommer bli så söta armband!

iPhone

Nu är det klart att det blir Telia som kommer att sälja iPhone i Sverige och resten av Norden. När den släpps är inte bestämt, men ryktena säger att det inte kommer att ske förräns till jul då den kommer med 3g turbo. Orkar man vänta? Fast det blir en bra julklapp:)

Utförsäljning

För dig som bor i Sthlm.

INBJUDAN!

Välkommen Torsdag den 29 maj kl. 08.00 till
Vårens Stora
SKOUTFÖRSÄLJNING

Tusentals par damskor till galna superpriser!

ALLT SKA BORT!!!

Skor - Sandaler - Ballerinor - Espandriller m.m.

Dessutom ett stort parti
VINCENT BARNSKOR för endast 50 kr/par!!

Nu kan du även fynda
SMYCKEN FRÅN:
PILGRIM och Baglady

Välkomna!
Torsdag 29 maj kl. 08-19
Fredag 30 maj kl. 10-18
Lördag 31 maj kl 10-16

OUTLETBUTIKEN
Öregrundsgatan 3, T-bana Gärdet, uppgång Värtan
( Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen )


Härligt gul

Kikade i den nya webshopen Paprikastore och hittade den här. Fastnade direkt för färgen, så härligt gul. Tröjan funkar ju alltid också som baströja till chinos t.ex.

Vädret i Göteborg

17 °C
Klart
Vind: NO – 0 m/s
Luftfuktighet: 47 %
tis
Klart
18 °C | 6 °C
ons
Mestadels soligt
18 °C | 7 °C
tors
Mestadels soligt
19 °C | 6 °C
fre
Regn
17 °C | 12 °C

Sötaste paret

Vad mer kan man säga?

Sunshine

Vilken härlig dag att vakna upp till. Solen skiner, jobbintervju idag, nya armbandsbeställningar och jag är frisk. Kan det bli bättre? Klart det kan, allt kan alltid bli bättre, men man får lov att leva här och nu också!

Medium

Nu blir det Medium på tv:n och sen sängen. Imorgon händer grejer. Blev uppringd av ett företag som frågade om jag var intresserad av en tjänst och ville komma på intervju, vem tackar nej? Det lönar sig alltså att skicka in spontanansökan! Nattis på er!

Fortsätt tävla

Nu har du chansen att vinna inte bara ett utan två av de armband som Mikaela På NRJ bär. Armbandet har en peaceberlock, men färgen på bandet väljer du själv samt vilken storlek du vill ha. Färgerna du kan välja mellan är: vitt, svart, blått, turkost, rosa, nougatbrunt, gammelrosa, rött, gult, orange och neongrönt.

Det enda du behöver göra är att lämna en kort kommentar här eller här om varför mina armband ska bli just dina! Sista dagen att lämna en kommentar är på torsdag kl.12. Vinnaren presenteras på torsdagkväll kl.19
LYCKA TILL!

Röda

Tånaglarna fick bli röda idag. Rött funkar alltid!

Blåa naglar

Vad tycker ni om Mavalas nya sommarfärger, jeanskollektionen? Själv tycker jag sådär, kan tänka mig att testa den ljus och mellanblåa, ganska coolt med blåa naglar:)

Lång

Har varit emot lång klänning hela tiden, har aldrig direkt tyckt det är snyggt, men nåt har hänt. Nu skulle jag mer än gärna vilja ha en lång klänning, ser så skönt ut. Helst skulle jag vilja ha den från H&M, men som vanligt är det slutsålt!

Snyggaste

Titta så fin plånbok forever21 fått in bland nyheterna. Mycket fin patchwork i grått och svart. Jag är ju ute efter en ny plånbok och den här hade varit perfekt!

Trillar in

Det har börjat trilla in beställningar på armband, just idag ska jag skicka iväg ett gäng. Undrar vad som hänt, kanske någon som skrivit nånstans om det? Himla kul är det. Här ser ni alla härliga färger som finns på banden till armbanden + mitt snygga nagellack:)

Vippiga kjolen

Här är H&Mkjolen på, den var väldigt vippig och mycket tyg. Nu är inte jag världens minsta person, men det är lite tältvarning på kjolen, så den känns inte hundra %. Vi får se om den behålls!

Ännu mer turkost

Håller på att testa olika bomullsband till mina armband och hittade detta. Visst ser det lite häftigt ut med ett sicksackat band i härligt turkost? Suddiga bilder så länge jag måste använda en mobilkamera, sorry.

Tema Turkos

Verkligen en sommarfärg som kommer varje sommar och snyggt till brännan!

Flera klänningar

Här kommer ett gäng till med fina klänningar från delias. Ingen kostar över 300:- och tänk om vi hade den här affären i Sverige, men dom fraktar ju till oss så det är ju bra!

Klänning

Titta vilken fin klänning, med så söta detaljer. Klänningen kommer från delias och kostar ca.300:-. Just nu har dom 20% rabatt på allt du handlar. Frakten till Sverige ligger runt 150:-

Ska det vara så svårt?

Att det ska vara så svårt att få tag i silverrosetter, helst i metall? Vad är problemet? När jag hör av mig till en del företag för att fråga efter rosettberlocker så säger dom: Det är många som frågar efter rosettberlocker, men vi har inte de inne. Kan man inte då beställa in dom? Jag fattar inte vad det är med vissa "servicemänniskor"? Märks det att jag är irriterad? &%¤#"!)

Tvätta & Städa

Det är vad som står på schemat just nu. Har inte så mkt städ och tvätt så det går nog undan. Solen verkar gömma sig bland molnen, men det är runt 17-18 grader. Vad kul att det är så många som vill vinna armbanden, skitkul, fortsätt tävla, jag kör ju till på torsdag. Näpp en snabbis till tvättstugan!

Stänger igen!

Har precis sett World Trade Center som var så där, inte superbra, men lagom söndagsfilm. Nu ska jag kolla lite tv och sen blir det nattis! Glöm inte tävla om mina armband. Sov så gott!

Vinn armband

Nu har du chansen att vinna inte bara ett utan två av de armband som Mikaela På NRJ bär. Armbandet har en peaceberlock, men färgen på bandet väljer du själv samt vilken storlek du vill ha. Färgerna du kan välja mellan är: vitt, svart, blått, turkost, rosa, nougatbrunt, gammelrosa, rött, gult, orange och neongrönt.

Det enda du behöver göra är att lämna en kort kommentar här varför mina armband ska bli just dina! Sista dagen att lämna en kommentar är på torsdag kl.12. Vinnaren presenteras på torsdagkväll kl.19
LYCKA TILL!

Armband


Pysslade ihop 2 armband ute i solen. Den ena har en cool flip flop och den andra en hand och ett löv. Den svarta är av flätat läder och den vita är tvinnat satinband. Tyvärr är jag utan kamera just nu så jag får använda en kass mobiltelefon. Hoppas ni ser nåt:)

Skön klänning

För er som köpte den här på H&M kan jag bara säga grattis till. Det har blivit min favoritklänning. Så skön och sval och med snygga prickar, matchar det mesta. Ett riktigt kap för 149:-

Varför Gossip Girl?

För er som inte sett alla GG avsnitt bör inte fortsätta läsa!

Såg sista avsnittet och det här var inget bra. Varför blev det sådant dåligt slut? Att Blair och Chuck skulle blivit ett par hade ju varit perfekt, men nej då... och det sämsta av allt, Serena och Dan. Det skulle ju ha varit dom i hela serien. Nu måste vi hålla ut ända till 1:a september, why????

Fina kjolen

Idag ska den nya kjolen åka på. Den är så fin, men jag är lite orolig för att den är för vippig. Vi får se, men fint mönster har den och den passar bra en sådan här fin söndag :)

Glöm inte

En liten blomma till mamma idag. Mina tankar går till min egen mamma som tyvärr inte lever längre!

Fransväska

Satt och kollade i bildarkivet här på bloggen och hittade denna. Kommer ihåg att jag satt för ett par månader sen och trånade efter och när jag väl hade bestämt mig för att köpa den så var den slut. 249:- kostade den och jag velade, vad tänkte jag med?

Flätad

Just nu ska jag vilja ha en fläta i mitt hår. Tyvärr har jag för kort lugg och kan inte göra inbakad fläta, så jag får vänta lite. Men det är så snyggt, vill ha!

Vädret

Återigen en dag av sol och underbart väder. Senare ut och njuta av solen och läsa en bok. Hur gick det på Eurovision? Jag har redan glömt!

Sängen

Nu är jag sur över fiaskot och tänker strax lägga mig. Vilka skitlåtar  &%¤#"#¤%& Imorgon är ändå en ny dag och då har jag glömt vilken låt som vann...hahahah Nu tv, sen sova!

Usch

Vilket fiasko det här blev, vad hände? Hur kunde det gå så illa för Perrelli? och Rysslands låt var inte i min smak, min favorit var Ukraina som ändå kom tvåa. Usch vilken besvikelse Perrelli och hennes entourage måste känna!

Perrelliiiii!!!!!

Det gjorde hon riktigt bra och allt satt perfekt, nu kan hon ta hem det här. Men motståndet är tufft från Ukraina! Heja Sverige!

Vilket drag

Jäklar, Finland drog igång Eurovision ordentligt. Inte för att jag diggar den typen av musik, men vilket drag det blev. Som det verkar nu så är nog Perrelli den bästa tillsammans med Ukraina!

Schlagern

Mina gissningar ikväll är att Ukraina tar hem det här, men Perrelli kanske inte kommer ligga så dåligt till 5-6 plats, vi får se, det kommer att bli grymt spännande. Ladda med godis och håll tummarna nu. Själv har jag laddat med chockladdessert med fruktsallad. mums!

Men Lindex då..

Hur tänkte Lindex här? Trodde dom att dom skulle komma undan med en råkopia för att dom gör den 2 år senare? (Bilden med Lindex väska har jag lånat från veckorevyn.com) Orginalet är snyggast!

Så varmt

Nu räcker det med sol för idag, vill inte bränna mig. Nu blir det lite slappa och laddning inför kvällens schlager. Jag är ju rätt galen i skor och när jag var i Tyskland senast så hittade jag den underbara kedjan Deichmann, megastort utbud och låga priser. Som Din Sko, men lite bättre. Nu finns dom ju i Sverige också fast bara i Upplands Väsby och Trollhättan och jag tycker inte utbudet är lika bra som i Tyskland, men man hittar alltid nåt. Har du vägarna förbi så kika in där!

Titta

Hur vacker är inte Natalie Portman? Åh vilken vacker klänning hon bar i Cannes, passar henne som handsken! Nu blir det en paus från solen och lite sen lunch!

Dagens

Till den här gråa toppen skulle jag ha mina urskön sandaler och mitt knallgröna armband, flera på rad så att de verkligen syns, kanske t.o.m. en röd väska som bryter av?

Nygifta

Alltså, jag känner att jag har noll koll. Jag hade inte en aning att Jessica Alba gift sig. Jag hade hört rykten om Ashlee Simpson, men trodde inte riktigt på dom. Men båda är iaf gifta!

Schysst deal

För er som ska ut och shoppa idag, ett litet tips. Lindex har en liten kampanj just nu där du kan köpa dessa 3 klänningar, men bara betala för 2. Perfekt och mer sånt vill vi ha!

Solskydd

Det här använder jag idag. Lumene med solskyddsfaktor 30, perfekt att börja med. Sen övergår jag till Biotherm solskyddsfaktor 10 och om jag skulle bränna mig är Cliniques Aloe Vera perfekt. Blir det riktigt varmt brukar jag "duscha" av ansiktet med Evian, det svalkar superskönt och huden blir len och fräsch!

Solen skiner

Vaknade till solsken, underbart. Lite molning, men det ska inte börja regna så det är ingen fara. Strax ska jag bege mig ut till solen och lägga mig och läsa en bok. Fast jag ligger i solen perioder då jag inte vill bränna mig och jag vill ha en hållbar bränna. Naturligtvis nyscrubbad och med solskyddsfaktor 30. Först lite kaffe!

Nattis

Nu börjar CSI och jag ska spana. Säger nattis nattis och nej, hunden är inte min, men väldigt söt:) Imorgon är en ny förhoppningsvis underbar dag! Nattis

The Hills

Fasiken vad arg jag blev när jag kollade sista avsnittet av The Hills. Hur kunde Heidi sumpa ett sånt grymt jobb för slemmet Spencer, jag fattar inte!!! Sen kollade jag lite Gossip Girls, men den var seg och tråkig, ska kolla klart imorgon. Lördag imorgon och då ska jag bara slappa, fixa lite armband och läsa en bok ute i solen. Vad har ni för planer?

Vilken bakelse

Fick precis tips av queenpeach och hennes webbshop som jag bara var tvungen att visa er. Herregud vilka fina klänningar till bra priser. Den här föll jag för direkt, himla fin liten bakelse!

Kvällsmys

Känner mig lite down ikväll och då behövs nåt trevligt. Så nu ska jag kila iväg och köpa nötter och min favoritfanta. Sen ska jag kolla på en hel drös The Hills och Gossip Girlavsnitt. Kanske back lite senare!

Rosa

Snart får jag hem det här fina flätade rosa läderbandet. Oj så mycket fina armband jag ska göra. Har svart och brunt just nu. Har du några ideér på berlocker du skulle vilja se på armbanden?

Fredagsdans

Den här är en perfekt städlåt och sen blir man så himla glad av den. En riktig fredagssvängig sak, kör på.

Mors dag

Glöm inte bort mamma på söndag. Själv lever inte min mamma tyvärr, men en tanke räknas också. Fira mamma ordentligt på söndag med en god frukost eller middag, skäm bort henne och om du vill kan du alltid köpa ett gulligt smycke till henne. Här är några förslag där morhalsbandet kommer från bluebox, rosetthalsbandet från cocoo och resten av smyckena från accessora. Varför inte skicka ett blommogram från interflora?

Söta rosetter

Titta mina söta skor med den gulliga rosetten på sidan. Vilket kap jag gjorde för dom är supersköna. Från skopunkten!

Peace & Love

Här är dagens armband. Flätat läderband med en peaceberlock ( Love, Peace, Hope) och ett hjärta. Snyggt med flätat läder. Solen skiner på och Peace till alla:) (Suddiga bilder med mobilen)

Hissa eller dissa?

Byxdressen är ju rätt het igen. Kan vara snyggt på rätt person och med ett par heels blir det riktigt hett:)

Helgens väder




Väder för Göteborg
 
16 °C
Klart
Vind: N – 2 m/s
Luftfuktighet: 50 %
fre
Mestadels soligt
18 °C | 8 °C
lör
Mestadels soligt
17 °C | 6 °C
sön
Mestadels soligt
16 °C | 6 °C
mån
Mestadels soligt
18 °C | 10 °C

Tävling

Hannahsthlm har en perfekt tävling för mig, man kan vinna Essie nagellack i en härlig rosa somrig färg. Jag ska vinna!!!

Lite fika?

Kanske en söt klänning när det är dags att dra ut på fika? Den här finingen är från forever21 precis som skorna. Resten från La Redout!

Rakad skalle

Vad tycker ni om nyrakade Carina Berg? Själv tycker jag att hon passade i det, lite lik Sinead O'Connor!

Fredag

Så var det fredag igen, veckorna bara springer iväg. Solen skiner ute så vi får fint väder även idag.  Idag är det sla och njuta av det vackra vädret som gäller. Läsa en bok kanske..Vi får se. Nu ska jag dricka kaffe!

Nattis

Dags att dra sig mot tv:n en stund innan sömnen träder in. Imorgon är en ny ännu bättre dag, förhoppningsvis med mycket sol. Nattis Nattis!

Vad tror ni?

Perrelli var väl inte i toppform, lät lite falskt emellanåt, men hon kommer till final, men vinner hela klabbet gör den här! (Hoppas det är Ukraina:)

Update: Perrelli och favoriten Ukraina till final!

Den fick följa med hem

Den var riktigt fin, fanns i svart också, men var inte alls lika fin. Väldigt vippig, mycket vidare än vad jag trodde. Nu är den slut på H&M!

Problem

Fattar inte vad som hänt. Problemet är att om man lämnar en kommentar här så syns inte era namn. Någon som vet vart jag kan ändra så att det syns?

Update: Kära Albin hjälpte mig, är ju ganska kass på det här:) Så nu syns era namn när ni kommenterar!

I Solskenet

Jag hann läsa Grazia också, sen sorterade jag armbandslådan med alla mina prylar. Hade allt i burkar innan, men det här blev bättre så får jag lite mer koll på vad jag har!

Dagens

Har suttit ute i solen en stund och hann med en del. Gjorde dessa 2 armband. Ny färg på bandet är det också, lite gammelrosa. Satte dit en gammelrosa berlock i form av en glad sol. Gula bandet har en fjäder.

Ännu mer kärlek

Det här är en blogg jag brukar läsa, hon skriver bra och kort och en massa fina bilder. Gick precis in där och hittade ett inlägg om ett armband hon beställt från mig. Jag blev helt röd om kinderna av stolthet. Armbandet passar prinsessan! :)

(Lånat bild från A princess diary)

Kärlek

Sommarkärlek i öronen. Dom är som små godisbitar man inte kan låta bli:) från cocoo för 145:-
Nu ut på stan!

Väldigt fin kjol!

Hur fin är inte den här kjolen som Ebba har på sig? Jag var förbi H&M igår, men hittade den inte. Ska kika idag igen!

Bakom Götaplatsen


Tar man en promenad, som jag gjorde bakom Götaplatsen så hittar man en riktig oas. Fina gamla vackra hus och en park med en damm, kallad Näckrosdammen, slingriga gamla trappor, superfint och mysigt. Rekommenderar jag er verkligen att promenera runt nästa gång ni är vid Götaplatsen!

Jordbävningen

Igår när vi gick förbi Götaplatsen så stod det en massa kineser runt en ring. Nyfiken som man är gick jag fram och kikade vad det handlade om. Såg att dom tänt en massa ljus i form av ett hjärta. Alla ljusen var för offren i jordbävningen i Kina. Jättefint var det!

Inte ett moln

Det är verkligen inte ett moln (så långt ögat kan nå) :) Ska iväg snart på lite ärenden, men sen blir det solen och lite läsning!

Klänningen

Den här fick följa med hem igår från H&M. Superskön och snygg, perfekta till mina gladiatorsandaler!

Solen skiner

Lovely att vakna upp till solsken. Kanske inte så varmt, men det gör inget. Sitter och äter frukost och bloggar:) Lite senare ut i solen med en bra bok!

Magnus Betnér

Precis hemkommen från standup med Magnus Betnér mfl. Har ju inte gillat honom innan och det blev inte bättre nu. Han var inte speciellt rolig, drog en massa sexskämt och om självmord. Inte riktigt min typ av humor. Så nu blir det lite tv som avslutning på denna dag. Natti Nattis

Lite kändisar

Var en sväng på stan och tog en fika och vem satt där om inte Amanda Jenssen. Hur snygg som helst och väldigt lång. Sen när hon hade gått kom Karl Dyall, ett riktigt kändiscafé i lilla götet:) Fick med mig en klänning från H&M också, en enkel vit som funkar hela sommaren. Nu ska jag göra mig iordning inför middagen och Magnus Betnér!

Fika

Dags att dra sig, ska bl.a ta en fika på stan med en vän. Kanske hinner kika förbi H&M. Sen till kvällen är det trerätters som gäller och stand-up med Magnus Betnér. För att vara ärlig så känns han inte alls speciellt rolig, tycker mest han är elak, men nu är det gratis så det är bara att hänga på!

Matcha

Så här använder jag mina armband. Två stycken har berlocker och dom andra är utan, bara banden. Snyggt, och idag provade jag ett i läder också, det med peacemärket I Like:)

H&M:s höst

Satt och kollade igenom H&M:s höstkatalog. Så deprimerande, hittade ingeting förutom den här väskan som var riktigt höstig. Söt plånbok som matchade också. Men oj så tråkiga kläder det var!

Kate for TopShop

Den här kollektion ser mycket bättre ut än den förra. Massa snygga klänningar finns det och här är några!

Känner konkurrans?

Nu ska Ebba Von Sydow börja skriva modekrönika för Expressen. Sofi Fahrman som har Sofis Mode hos Aftonbladet kontrar med: "Ebba har varit väldigt anonym". Då undrar jag på vilket sätt hon varit anonym, hon bloggar ju och syns hela tiden tycker jag. Ebba dyker ju upp både här och där. Ska bli intressant att se vad Expressen kommer att göra för modesugna läsare!

Kisse i solen

Här njuter mina kissar av solen. Observera katten som ligger ned, hans tjocka svans brukar stå upp som en flagga, så honom hittar vi alltid när han är ute på äventyr:)

Sol

Vi har nästan klarblå himmel här nere och soligt, men det börja molna på. Får passa på att kila ut en stund!

Kolla in

Måste bara visa ett varuhus jag var på i Hong Kong. Fotot är taget från 3:e våningen och det är ett par våningar kvar. Varhusen var enorma där, man blev trött bara av att titta:) Det här var jättefint med fin takdekoration!

Poshan

Kolla vad snyggt med färg på byxorna. Själv har jag ett par kornblå som verkligen syns och man blir så glad när man har dom. Kul med lite färg och på byxorna eller strumpbyxorna passar det perfekt!

(Bild lånad från Fahrmans metroblogg)

Rea

När en butik har rea så brukar det oftast vara i etapper. Först 25% rabatt, sedan 50% rabatt osv. Jag gillar butiker som vill rensa direkt. Ellos & Josefssons har rea just nu och dom kör minst 50% på det mesta, så gör man en rea:)

Nattis

Nu blir det att stänga ner bloggen för ikväll. Ska kolla lite The Hills innan sängen kallar. Imorgon så blir det nog en ännu bättre dag. Sov gott, nattis nattis!

Ny header

Som några av er sett så hade jag en jättefin header gjord av en tjej som heter Isabelle. Tyvärr så upptäckte jag att det var ju felstavat, det saknades ett S, men nu är det rätt. Tycker det blev okej, enkelt. Har inte likadan font som hon använde så detta får duga!

Passar på

Visar mina fina fotokunskaper med mobilen. Alla utom jag klarar av att ta bilder med en mobil, hur jag än gör så blir det bara suddigt, riktiga problem det här:) Det här ska i allafall föreställa mina armband där 2 stycken har berlocker medans de andra bara är banden. Snyggt tycker jag!

Så kasst

Nu har jag så ont i öronen efter att lyssnat på de första bidragen. Jag skäms så dåligt det är. Estland skämde ju ut sig totalt. Måste lyssna på Ryssland och Grekland iaf!

Snart

Kl.21.00 smäller det för delfinal 1 i Eurovision Song Contest. Har ni hört några låtar ännu? Jag har själv lyssnat igenom dom, helt okej. favoriter ikväll ska tydligen Ryssland och Grekland vara som säkert går vidare!

Klockor

Tritoni kom ju starkt förra sommaren med sin färgglada platsklockor. Nu har också Chique kommit med en liknande klocka, men för halva priset. Vilken väljer du? En orange till sommaren hade inte varit helt fel!

Ny färg

Försökte ta ett kort på mitt nya amband som jag gjorde idag. Färgen ska vara grön, riktigt neongrön nästan och sen hängde jag på 2 hjärtan. Väldigt somrigt och sött!

Äntligen

Min blogg har legat nere pga. en felkod i en banner, så nu fick jag återställa allt. Får fixa till bloggen senare. Hoppas ni ser text och sånt!

Gossip Girl

Spana in tjejernas klänningar från inspelningen. I denna scen ska dom på bröllop och har då klätt upp sig och Serena lyckas som alltid bäst!

Titta

Vad fina Angelina och Brad är på den här bilden som togs i igår av tidningen People, hon ser superfräsch ut och kolla magen. Nu börjar det synas att det ska bli tvillingar!

Ursäkta alla Perrellifans

Men ser inte hon ut som en transvestit? Hur tror ni det går för Charlotte? Visst är låten bra, men tyvärr tyvärr så hamnar den nog i ett mellanläge.

Nattis

Nu ska jag spana lite tv. Så nu stängs bloggen ner fö rikväll. Imorgon är ny underbar dag som det tyvärr ska regna på, men men desto mer anledning att stanna inne:) Nattis Nattis

Vad tror ni?

Tror ni snickarbyxan kommer tillbaks eller är den redan här? Är det hiss eller diss? Personligen, nej tack!

Hemma

Då var man hemma igen efter ett par veckors sejour i huvudstaden. Här skiner solen och ganska behagligt ute. Nu blir det lite uppackning och städning innan lite tv. Ska se om jag kan få tag i Sex and the City-filmen, det hade vart något! Imorgon börjar ju Gossip Girl och det vill man ju inte missa, men samtidigt är det ju den första delfinalen i Eurovision vilket det lutar åt för mig!

En tusenlapp till

Mitt bloggvärde har gått upp en 1000-lapp till sedan igår, jiiipppiii:)

Hemåt

Strax bär det ner till Götet. Ska sitta skönt i 1:a klass och läsa en massa. Tillbaks till bloggandet ikväll, so long!

Gillar inte!

Jag har aldrig förstått hypen med Juicy Coutures mysdress. Den är så ful och jag förstår modellvalet man gjort till den här bilden:) Hur kan man betala 1200:- för något så fult? Jag sätter hellre på mig collegetröja och gympabrallor när jag vill ha softaskläder på mig. Smaken är ju delad, men jag gillar inte det här!

Härliga scarfs

Scarfs och sjalar kan man aldrig ha för många av. Här har jag hittat en del snyggisar från Nuk Nuk och forever21. Min favorit blir den svarta med peacesymbolerna, snygg!

Röda väskan

Den här är lite större än den svarta som jag köpte. Den här hade jag nog hellre velat haft och dessutom i rött. Tyvärr är just den här modellen slut, men om cirka 2 veckor får Nuk Nuk in en ny modell som liknar den här!

Dagens

Testar och gör ett inlägg med bilder så får vi se om det funkar. Detta hade jag nog velat haft idag om det varit lite varmare. Coola patchworkväskan från asos, byxa från Monki, T-shirt från Lindex och sandalerna från Din Sko


Okej

Nu har min blogg blivit flyttad, gud så skönt. Jag hoppas verkligen att det kommer att funka bättre nu. Är det någon som haft problem eller vet om det skett några större förändringar?

Designerinspirerat

BagsandFashion har en massa fina väskor till budgetpris. Dom flesta är inspirerade av olika designer. Just den här fina är inspirerad av Chloé, men kostar bara en femhundralapp. Tycker den är ursnygg till en mer nerklädd outfit!
image595

Ny vecka

Så var det måndag igen och strålande solsken, men lite kyligt. Helt okej. Idag drar Sthlm Fashion Week igång, gäller pressfolket och jag tar och drar mig från Sthlm då:) Får försöka gå i sommar då det blir en massa härliga modevisningar. Idag står åka tåg på schemat då jag drar mig hemåt för den här gången. Under veckan ska jag ut på berlockjakt i Gbg vilket ska bli skoj. I övrigt en lugn vecka.

Drar igen

Blev bara en snabbvisit nu på kvällsingen. Slår igen bloggen lika snabbt igen. Imorgon blir det tåget mot Gbg och hemmet. Höres imorgon igen!
image594

Vad hände?

Vart tog dagen vägen? Helt plötsligt är klockan 21. Fullt upp idag mao:) Haft besök och sen hade jag en del beställningar på armband som ska skickas imorgon. Har försökt ta lite bilder på berlockerna jag har just nu. Jag är så kass på att ta bilder, eller så är det en dålig kamera? Tror nog det är kameran:) Här är iaf några av dom berlocker jag har hemma nu. Fler finns att kika på i Bloppisen.

TV-Söndag

Gossip Girlmaraton på tv:n och det hade varit perfekt att ligga och lata sig på soffan. Istället är det en del människor här då vi har ett födelsedagsfirande. har ingen som helst lust till det, men men... Imorgon bär det hem till Götet, få komma hem till sin egen säng, sambo (helt egen) :) och kissarna. Nu blir det fika!


Nattis

Nu ska jag dra mig från datorn. Kollade CSI och Brottskod:Försvunnen, klart bäst var CSI, sen tröttnade jag:) Nu är jag segis så jag säger nattis nattis till alla!

Snart

Om ungefär en timme börjar CSI och sen fortsätter det på Brottskod:Försvunnen. Det ska bli riktigt spännande och se om det funkar. Nu, göra lite gott innan och sen spana!
image590

Ett gäng

Sen har jag ett gäng armband att välja mellan varje dag:)
image589

Dagens roliga arbete

Suttit ett tag och gjort några armband, här är favoriterna. tyvärr så har en av kamerorna gått sönder och den andra har bara försvunnit, så dessa bilder är tagen med en mobil vilket gör att bilderna är riktigt kassa, men lite ser man.
Den första har 2 peaceberlocker, tvåan har ett lås och nyckel och den sista har en hand som det står "handmade". påimage588


Lyx vs Budget

Vilken skulle du välja? YSL för 6000:- eller arbetartröjan för 100:-? Valet är egentligen inte så svårt för jag vill inte betala för en tröja med en fult blaffigt varumärke på. Vissa kanske skulle hävda att kvaliteten är bättre, men den går jag inte på för jag som köper arbetartröjan kan ju köpa några fler för 6000:- och slita ut. Vet att monki har en fin kortärmad collegetröja för 300:-, perfekt, så Nej Tack till YSL!
image587

Träff med EMD

Systerdottern fick precis en träff med EMD, eller Danny och Mattias, den tredje saknades, men det gjorde visst inget för det var Mattias som var favoriten. Och ja, han är söt:)
image586

Gult är inte fult

Fick ett tips från en annan bloggare om LeiLei och hittade dessa små underverk. Hur fin var inte klänningen och volangkjolen? Tyvärr har jag lite svårt för materialet chiffong, men fina var dom!
image585

Himla söt

Såg den här hos Åhléns och den är så söt. Jag har bara en massa svarta scarfs/sjalar så den här med fint blommönster skulle passa och för 149:- så är det ett bra pris!
image584

Norge

Idag är det ju 17:e maj och norrmännen firar för fullt. Säger man grattis på nationaldagen? Vi svenskar vet ju knappt när vår nationaldag är, men norrmännen dom firar med stolthet!
image583

Myslördag

Sov länge idag och har latat mig fram tills nu (klockan är 13.30), käkat frukost, kollat lite tv och läst lite. Ute smattrar regnet och det är mörkt. Idag är en riktig myslördag då jag bara ska vara inne. Resten av gänget här ska iväg ikväll, men jag stannar hemma. Ikväll kl.21 så smäller det för tv-historian, CSI samsänder med Brottskod: försvunnen. Brottet som ska lösas börjar i CSI på Kanal 5 och sedan kilar Grissom och gänget över till SVT för att hjälpa Brottskods gänget att lösa brottet. det ser jag fram emot!

TV-tajm

Dags och dra sig från nätet. Ska spana lite tv och film innan sängen kallar. Imorgon blir det en lugn och skön dag med lite egentid. Ska pyssla med armband då jag fick in beställningar efter att Mikaela på NRJ visat mina armband, så himla kul. Nu blir det nattis nattis!
image582

Skor

Det finns ju en sko-outlet på nätet. Allt har minst 50% rabatt. Visst det är mycket skräp, men små fynd går nog att göra. Jag skulle gärna vilja ha Golagympisarna!
image581

Discokläderna

Till discodansandet måste det vara bekvämt så jag skulle köra på det här till den här låten!
image580

Discostänkare

Jag diggar 80-tals discohits. Funkar perfekt till det mesta och man blir glad och uppåt, det svänger. Här är en gammal favorit!

Herregud vad segt det är på bloggen. Det går inte att lägga in videos heller. Jobbigt att länka hela tiden. Snart får dom se till att göra klart flytten till den nya plattformen. Jag börjar bli irriterad!!

Appropå klocka

Det är verkligen herrklocka som gäller och har gjort ett tag. Såg den här supersnygga hos Bettiesgalleria. Hur snygg var inte den för 199:-!
image579

Gulliga Mikaela på NRJ

Så glad jag blev när jag läste Mikaela de Villes blogg på NRJ. Hon hade skrivit om mitt armband som hon länge hade letat efter. Tack Mikaela, nu gjorde du min dag! Här har armbandet flyttat in brevid hennes coola klocka!
image578

Väskan

Köpte den här väskan förra veckan. Har länge varit ute efter en Chanelliknande och hittade den här. Men jag känner mig lite osäker, vet inte varför förutom att den känns för liten. Annars är den grymt söt med tofsen och att det är silverkedja istället för guld. Det blir nog att behålla! (Bild tagen med mobilen= suddig)
image577

Regnställ

Det här skulle kunna bli dagens då det regnar här. Lite soft outfit en slapp fredag som denna.
Paraplyet har motiv av konstnären Warhol och kommer från paraplyfabriken. Gummistövlarna från Viking där en del av pengarna av just denna modell stödjer rosa bandet. Resten är från H&M.
image576

Dagens kap!

image575
Måste nog springa ner till H&M idag. Den här snygga tröjan finns idag för 49.50:-, fasiken vilket fynd. Den ser extremt skön ut och i lite längre modell. Vill ha nu!!!

Fredag

Javisst ja, det är ju fredag idag och känner mig free as a bird:) Inga åtaganden och hemma hos syster i Sthlm. Tyvärr är inte vädret det bästa, men istället blir det pyssel inomhus. Ska knåpa ihop en del armband och uppdatera bloppisen. Har fått en del nya berlocker så det ska bli skoj. Nu ska jag kolla sko-outlet och se om nåt nytt kommit in!

Dags att kila

Nu kom lite besök så nu ska jag kila. Imorgon är en ny förhoppnigsvis underbar dag! Sleep well!

Hur mycket är din blogg värd?

Såg en rolig grej hos en annan bloggare. Man kan testa sin blogg och se hur mycket den är värd i pengar. Min var visst inte värd så mycket...hahaha Klicka på summan här nedan så kan du testa din blogg!



Brun utan sol

Vill du ha tag i bra budgetprodukter för BUS så kan jag verkligen rekommendera Doves summer glow. Den för ansiktet är grym och visst luktar dom lite efter ett tag, men helt okej. Den för kroppen lämnar ett fint shimmer. Dom bästa budgetprodukterna jag testat!
image574

OVÄNTAT

Ganska oväntat par, Jennifer Aniston och John Meyer som bara är sååå snygg. Han passar bättre med Jennifer än Jessica i allafall. Snygga är dom!

     (Bild från People)image573

Klänningar

Har faktiskt inte kikat in på La redoutes hemsida på ett tag, men kollade nu igenom den. Hittade en hel hög med fina klänningar. Här är några och alla kostar under 400:- och med rabattkoden 81302  som ger 30% så blir det bra priser!
image572

Åhh..

Som jag letat efter perfekta ballerinas, här är dom ju. Från La Redoute och med koden 81302 så får man 30% rabatt och skorna kostar då ca. 260:-, det blir perfekt, men rosa eller svarta?
image571

Den omtalade

För dig som var ute efter den här omtalade H&M klänningen så finns den nu för det dubbla priset på Tradera. Igår och imorse fanns den i webbshopen, men är nu alltså slutsåld, precis som i butik. Men vem köper en H&M klänning för det dubbla priset på Tradera?
image570

Nagellack

Satt och kollade på gamla bilder som ligger i arkivet och hittade det här. Ett grått nagellack som jag fortfarande inte har hittat. Jag har sett ett från OPI, men det är för ljust. Jag vill att det ska vara riktigt grått och i en matt färg. Har någon sett det nånstans?
image569

Vinnaren

Till dig som vann örhängena från Bettiesgalleria. Kan du maila mig dina uppgifter så vi kan skicka örhängena till dig. Maila mig på [email protected]!

Dagens gladaste

Blir så glad när jag ser knalliga färger på smycken. Det här armbandet från cocoo är så gulligt med alla färger. Snyggt att bara ha det och inga andra smycken!
image568

Kanske kvällsoutfit

Det här skulle funka en varm sommarkväll. Snyggt med guld och svart till solbrännan. Sen en färgglad väska och sjal som pricken över i:et! Näpp, nu blir det lite tv och sen sova. Så jag säger nattis med denna outfit!

Väska, sjal & ring: H&M
Klänning, halsband & skor: dElias
Armband: Asos
image567

Sött till budgetpris

Hur söta var inte dom här örhängena? Små söta fjärilar för 20:- från H&M, vilket kap! Jag har faktiskt gjort ett armband med en svart fjäril som blev så söt, får visa bild sen.
image566

Min dag

Min dag har inte blivit så bra, eller det kanske den ändå blev?! Jag började ett nytt jobb i måndags, men ganska snart fick jag en dålig känsla i magen om det här företaget, själva tjänsten var inte alls dålig, men det fanns en del fuffens i det här företaget. Känslan har bara växt sig starkare så idag tog jag ett samtal med chefen och sa som det var att detta inte var något för mig. Lika bra att göra det som känns rätt från början istället för att gå runt och må dåligt. Så nu står jag här utan arbete, men med en massa nya möjligheter, bara att bege sig ut igen på jobbjakt om jag inte ska studera på heltid, vi får se. Så kanske det blev en bra dag ändå?!


Fräscht

Det här däremot kändes sommarfräscht. Den gröna klänningen blir en favorit, kul också med lite nya färger, allt från H&M:s nyheter!
image565

Paljetter

Är det här hiss eller diss? H&M:s glittriga top känns sådär. Denna har precis kommit in på webbshopen och jag tycker inte det känns som någon nyhet iaf, men mönstret var snyggt!
image564

Dom är tillbaks

Dom balla fragglarna från när man var liten är tillbaks. Min goda vän L är överlycklig att det nu ska göras en film om fragglarna, härligt:) Visst är dom söta!
image563

Lite trött

Är så mosig i huvudet att det inte blir nåt mer bloggande idag för min del. Mat, dusch och sova gäller för mig. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Sex and the City

Så äntligen hade den premiär, SATC i London igår. Snart kommer den till oss, som man längtar!
image562

Härligt

Solen skiner och här får jag sitta inne. Sliter som ett djur och huvudet är ömt efter all ny information. Snart får man dock packa ihop och gå hem. Då hoppas jag på lite god mat, lite umgås och lite bloggande. Vi hörs under kvällen!

Bye Bye

Det blev bara lite bloggande idag, måste sova!!! Här kommer en fin sommarbild på solnedgången som precis sker. Hoppas alla får en fortsatt bra kväll!
image561

Skön T-shirt

Hittade en t-shirt från Dr Denim hos Sid and Sally också. En lite slappare tröja till vardags i bra grå/svart färg, ser väldigt skön ut och ett bra pris på 125:-
image560

Dagmar halva priset

Till dig som suktat efter Dagmarkoftan så finns den nu för halva priset hos Sid and Sally, så passa på innan den tar slut!
image559

Slut på dagen

Vilken dag, snurrar i huvudet efter all ny information, men det var en rolig dag på mitt nya jobb. Kollegorna verkar trevliga och en bra chef. Jag kommer dock att arbeta en del ensam från början då jag är med och startar upp kontoret i Gbg och innan all rekrytering är klar, men det känns bara bra. Nu är jag som sagt slut, ska ta en dusch och lägga mig tidigt. Mer utbildning imorgon!

Drömma

Nu tänker jag lämna bloggen för ikväll med en fin sommarbild som man kan drömma om. Tyvärr ska värmen försvinna nu och vi ska få kallt under hela veckan:( Nu blir det nån film, sen ett försök till att sova, lite nervös inför imorgon då det är första dagen på nya jobbet. Hoppas alla får en bra kväll!
image558

Coola Robyn

Hur cool var inte Robyn när hon dissade Madonna? "Jag jobbar inte med kändisar, bara med musiker", snacka om att bli dissad! Här uppträder hon i New York och publiken kan alla texter fast skivan inte ens var släppt då i USA, hoppas det funkar för henne i USA nu! (Det funkar inte att lägga upp videos på bloggen just nu)

Funkar fint

Det här skulle funka fint till kvällen, enkelt och lite färg. Ett par sköna flats, kofta och solbrillor så är kvällsoutfiten gjord! (Allt från Lindex)
image557

Jobba

Efter många månaders plugg börjar arbetslivet imorgon vilket ska bli skoj. Ska gå på lite kurs i några dagar och få lära mig allt om jobbet:) Ska jobba som föräljningschef inom en branschtidning och det ska bli riktigt spännande, det jobbiga blir att inte få bestämma över sin egen tid, att inte få ta sovmorgon när man vill, men jag ser ändå fram emot att börja jobba och få lite mer fasta rutiner. Sen kommer jag ju inte hinna blogga heller lika mycket och det känns lite tråkigare för det är så kul att blogga och hänga med i vad som händer. Jag får blogga när jag har tid över, så mig slipper ni inte:)
image556

Hissen eller dissen?

Vad tycker ni om Milajkis smycken? Själv tycker jag dom har så söta färger som passar nu till sommaren och lite annorlunda stil. Kul med fåglarna och frukterna, men det är inga smycken jag skulle bära dagligen. Dessutom kan jag tycka 1300:- är lite för dyrt för ett armband!
image555

Gottis

Det här skulle sitta perfekt nu i värmen när man steker sig i solen. Kanske att man skulle slå till på en miilkshake till eftermiddagen! Mmm...
image554

Äntligen

Jag kommer in på bloggen!!! Jag trodde min blogg blivit flyttad utan min vetskap. Jag har inte kunnat komma in de senaste dygnet, men nu så. Jag skulle ju ha presenterat vinnaren till örhängena igår, men eftersom jag inte kom åt bloggen så kommer vinnaren här:

Vinnaren av ett par örhängen från Bettiesgalleria blev Majken. Hennes motivering var bl.a att dom ska bäras på en massa 18-års kalas i sommar och där vill hon naturligtvis glänsa! Grattis Majken. Skicka mig dina uppgifter så du kan få hem dina nya örhängen!

Lite nytt och snyggt

Kollade in Din Sko och hittade alla dessa finingar, sen vet jag inte om dom är lika snygga i butik, men på bild ser dom snygga ut!
image553

Shoppingkväll i Götet och Sthlm

För er som vill se snygga klänningar, 25% rabatt på klänningarna och samtidigt göra en god sak ska anmäla  er här . Tillsammans med Topshop presenterar vi på Veckorevyn.com härliga klänningskvällar med modevisning, 25% rabatt och maxat klänningsmingel i Göteborg 14 maj och i Stockholm 15 maj. Du gör också en god sak eftersom delar av försäljningen under kvällen går till Stadsmissionen.
När
Den 14:e maj i Göteborg kl. 19.30 - 21.30
Den 15:e maj i Stockholm kl. 20.30 - 22.30

Var:
Topshop, Arkaden i Göteborg.
Topshop i gallerian SOUK i Stockholm, Drottninggatan 53
Dresscode: Klänning

Shopping

Det blev ju lite shopping igår och det här fick följa med hem:
* Gråa Chinos från Gina Tricot
* Rosa stor t-shirt från Gina Tricot
* Ekologisk tygkasse med rosa tryck från Lindex
* Chanelinspirerad väska från DEA
Väskan kommer dock att lämnas tillbaka då den känns för liten
image552

Värme

Idag blev ett sent besök här på bloggen. Har legat i solen hela förmiddagen och det kändes nästan som att befinna sig utomlands, bara havet som saknades. Säkert många som ligger ute idag och jag ska pressa ett tag till, med hög solskyddsfaktor. Ikväll är det grillfest och sedan revansch i bowling på Wii!
image551

Slut på dagen

Sådär nu var även fredagen slut, som har varit trevlig, men tyvärr inget solande blev det. Men lite shopping blev det, men inte från Barkarby utan från Gina Tricot. Därifrån fick ett par gråa chinos och en rosa tröja följa med hem + en väska. Visar foton imorgon. Nu ska vi väl umgås lite då min kära vän L är här. Sen blir det nattis och imorgon SOOOOLA! Nattis Nattis!
image550

Outlet

Nu ska jag snart åka till Barkarby Outlet och dessa är några av butikerna som ska besökas. Hoppas jag hinner med lite sol sen också!
image544

Doves reklam

Dove har ju hävdat att dom vill gå emot rådande ideal inom skönhetsindustrin och har därför använt sig av "normala" kvinnor. Nu har det dock avslöjats att bilderna från kampanjerna är retuscherade. Så kan det bli när man inte kan råda över idealen!
image543

Fint

Klänningen i bomull med vidd och lite längd tillsammans med fjärilhalsbandet blir ju så gulligt. Klänningen är från Topshop och kostar kring 300:- och halsbandet från H&M med det bästa priset 39.50:-
image542

Brittan

Ännu mer skvaller:) Det har ju snackats ett tag om att Britney börjat fräscha till sig och är på väg tillbaks. När jag ser den här bilden från i onsdags så börjar jag tveka. Hon ser skabbig ut och hennes klädsmak ska vi inte ens diskutera. Här är hon på väg till studion för att spela in en ny platta, eller?
image541

Kolla

Leighton Meester som spelar Blair i Gossip Girl ska vara med i Entourage som för övrigt är världens bästa Tv-serie. Hur bra kan inte det här bli? Undrar vad hennes roll blir?
image540

Fredag

Så var det helg igen. Fast som Veronica Maggio säger: Jag är ett måndagsbarn och hela livet är en helg:) Så kan man se på livet. Idag är det strålande sol och solstolen ska få sig ett besök. Först ska jag göra lite ärenden och sen ut till Barkarby Outlet. Det ska bli skoj, hört att lite nya svenska märken öppnat där. Men först blir det lite bloggande!

Bye Bye

Nu blir det faktiskt bye bye till bloggen för ikväll. Ska umgås lite med dom andra också. Sen har jag några beställningar på armband som måste göras. Så vi ses imorgon då en ny solig dag väntar!
image539

Budgetalternativ till Chanel

Det här nagellacket från Chanel (Rose Gloss) är supersnyggt och här är ett budgetalternativ från braiga Mavala. Färgen heter A Fondant pink och den kostar 39:- mot Chanels som kostar runt 200:-
image538

Vill ha

Är det någon som sett denna snygging på Bianco? Dom ska tydligen ha den här i sitt sortiment och har man inte råd med en äkta Chanel så duger det här super. Finns i rosa och vitt också!
image537

Drömma

Tänk om syrrans bakgård såg ut så här. Oj vad härligt jag skulle haft det då, perfekt. Men det är inte så fy skam nu heller med sköna liggstolar, härlig sol och bra läsning. Snart ska syrran också få bubbelpool på baksidan så då blir det njuta av!
image536

Tävling

Glöm inte bort att tävla. Du kan vinna dessa örhängen i vitt och guld som kommer från Bettiesgalleria. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här samt en kort motivering varför just du vill vinna dessa. Vi kör tills på lördag då jag klockan 17.00 presenterar vinnaren!
image535

Äkta?Falsk?

Kan du se vilken som är äkta och vilken som är falsk? Själv tycker jag det är ganska svårt och den här marknaden med falska väskor bara växer och växer + att dom bara blir duktigare på att imitera dom äkta väskorna. Den ena väskan kostar runt 10000:- och den andra 1000:-
image534

Idag på H&M

Den här skjortan/blusen kan man beställa idag för bara 98:-, kanske man ska slå till? Den ser rätt skön ut!
image533

Tingeling

Är det inte lilla Tingelingflickan jag hittat som berlock till mina armband:) Är den inte söt?
image532

Mango

Förra sommaren hittade jag hur mycket fint som helst på Mango, men sen dess har jag inte hittat nånting där. Kikade in på deras sida och hittade 2 söta vardagsklänningar, men är dom värda 700:-? det finns ju liknande på H&M för 3-400:-. Vad tycker ni om Mangos utbud?
image531

Solen

Nu verkar det bli fint väder, solen skiner. Idag har jag ont i hela kroppen, speciellt i ryggen efter allt bärande igår. Idag blir det mest ligga i solstolen och läsa. Lite andra grejer ska fixas, men inga större projekt idag. Så snart blir det solen så fort det blivit lite varmare och jag bloggat klart!
image530

Dags för mig

Nu ska jag dra mig mot duschen efter hårt slit med den nya gräsmattan och allt efterjobb. Sen blir det lite film innan sängen kallar. Ser fram emot helgen och det fina vädret samt grillfesten på lördag. Sov så gott allihopa. Nattis Nattis!
image529

Satt i solen

Har suttit på altanen en stund och njutit av solen. Gjorde några armband då och ett av dom är detta som har en peaceberlock med texten: peace, love, hope. Jättesöta! Flera armband hittar du här!
image528

TÄVLING

Glöm inte bort att tävla. Du kan vinna dessa örhängen i vitt och guld som kommer från Bettiesgalleria. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här samt en kort motivering varför just du vill vinna dessa. Vi kör tills på lördag då jag klockan 17.00 presenterar vinnaren!
image527

Systerdotterns fina

Ville bara visa min systerdotters fina nya klänning. Hon var på storshopping igår och fick bl.a med sig denna klänning från Åhléns med sig hem och skorna från Scorette. Jättesöt blårandig klänning med fickor!
(Fint med bandet som hänger på sidan:)
image526

Perfekt

Det här armbandet från bettiesgalleria blir ju perfekt till mammas dag. Jag hade själv köpt det om det hade funnits i silver, älskar ju dessa berlocker och till pangpriset 129:-!
image524

Sköna linnen

Har spanat in H&M:s linneavdelning och hittat några godbitar. Kul också med lite färg. Det blåa linnet kan jag verkligen rekommendera, helt i siden och superskönt.
image523

Presenter

Den sista söndagen den här månaden är det ju Mors Dag. Då får ni inte glömma att uppvakta er mamma. Kanske skicka ett nalle eller chokladogram? Eller köpa ett sött hjärthalsband. Det finns mycket fina presenter till mamma!
image522

Prickiga favoriter

Måste bara visa min favoriter. Jag är kär i prickiga klänningar:) och det här är några av mina prickiga klänningfavoriter. Alla från forever21 utom den rosa som är från H&M.
image517

Godmorgon

Solen skiner, men lite kyligt. Här har man varit uppe sen tuppen och tagit emot gräsrullar. Nu ska jag strax ut i trädgården och rulla ut ny gräsmatta. Så lite mer hårt jobb idag.
image521

Drar igen

Nu blir det inget mer bloggande för idag. Imorgon står "anlägga en gräsmatta" på schemat, trädgården är inte fulländad utan en ny gräsmatta. Så imorgon blir det fullt upp. Hoppas ni är med i tävlingen som är här nedanför. Imorgon är en ny underbar (solig?) dag. Nattis Nattis!
image520

Tävling

Nu kör jag igång en ny tävling. Den här gången kan du vinna ett par snygga örhängen i Nicole Richie stil i vitt och guld som blir supersnyggt till solbrännan. Vinsten sponsras av bettiesgalleria!
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar här och kort skriva varför du vill ha dom. Vinnaren presenteras på lördag klockan 17.00. Lycka till!
image515

Prickigt

Jag är ju lite såld på prickiga klänningar och forever21 har ju dom mest perfekta och till perfekta priser:) Tyvärr har jag hört att deras frakt är hög och att det tar lång tid för leverans, så jag är lite skeptisk till att beställa därifrån. Den här är nyinkommen hos dom!
image516

Gulligt

Hur gulligt var inte det här armbandet från kyssjohanna? Små pojkar och flickor, jättesött och endast 95:-, ett kap!
image514

Dagens

Det här skulle sitta fint som dagens. HM funkar alltid och klänningen är riktigt söt i verkligheten, den görs sig bättre i verkligheten än på bild, billig också 149:-!
image513

Blommigt

Vad tycker ni om Heidi Montags (The Hills) klänning? Klänningen var superfin, men jag hade nog skippat just den väskan och den stora klockan!
image512

Kallt och grått

Det såg ut att bli så fint, men nu är det kyligt och molnigt ute. Jag som ville ligga i solen. Får vänta till helgen då det ska bli upp till 25 grader. Såg det här halsbandet på Jessica Biel, så sött peacehalsband.
image511

Gokväll

Nu drar jag mig tillbaka. Imorgon har jag hört att det ska det bli kasst väder, så lite plugg och bloggande är på schemat. Sen tänkte jag köra igång en tävling imorgon, smycken naturligtvis, men inte mina armband den här gången. Jag kör igång den imorgon så ni får se då. Nu blir det lite tv innan sängen kallar. Nattis Nattis!
image494

Armband

Vi fortsätter på armbandstemat:) Titta här vad söta armband jag gjort. Gult band med fjäril. Svart band med en ängel och hjärta som har budskap på baksidan och ett turkost band med nalle med kristaller. Vilken ska man välja? :) Här hittar du fler
image510

Härmapa?

Roligt ord, härmapa:) I allafall så fick jag veta att det fanns ett inlägg hos modefeber om likadana armband som jag gör. Jag gick in och kikade och mycket riktigt så var det exakt likadan. Jag lämnade då en kommentar om att jag tyckte det var skoj att fler pysslar och har samma smak. Vad hände? Min kommentar togs bort. Varför? Jag har ju ingen ensamrätt på att göra dessa armband, jag har ju fått min inspiration från en massa andra personer så det kan väl dom också stå för att dom också har fått. Jag vet ju inte varför kommentaren togs bort, men skumt är det! Här är bilden från modefeber där du nu kan vinna deras egengjorda armband!
image509

Klänning

Idag fick en klänning från Vero Moda följa med hem. Den är så söt med lite volanger och korallfärg, sitter väldigt skönt och kostade bara 199:-, ett kap!
image508

Mumsbit

Vem skulle tacka nej?
image507

Så söt

Titta söt bebis Salma Hayek har, så gullig, men med den mamman så kan man väl inte förvänta sig nåt annat! :)
image506

Hello Kitty

Kitty är ju i ropet igen då Dior ska ha katten som modell. Själv har jag mitt söta armband med Hello Kitty-berlocken. Katten är söt!
image505

Gammalt mode

Måndag och grått väder ute, vart är solen? Äh till helgen ska det bli 20-25 grader, får sola då! Jag hittade ett gammalt repotage från 2005 vilka som jeanstrenderna då och såg detta. Inte min smak direkt. Det var mycket strass och stenar på jeansen under sommaren 2005, vilket kanske inte är så snyggt. Men jeansen på den här bilden ser helt okej ut, speciellt dom till höger!
image504

Drar igen dörren

Nu hinner jag inte med någon mer blogg för ikväll. Ska umgås och sen blir det film. Imorgon är en ny dag med förhoppningsvis mycket sol. Alla därute får ha en fortsatt trevlig kväll!
image503

Peace

Dom här berlocker och lite andra får jag hem nästa vecka. Har ju letat som en galning efter peaceberlocker, men det har varit svårt. Om ett par veckor får jag hem från USA peaceberlocker som är helt släta i silver.
image502

Fina berlocker

Dom här berlockerna tror jag skulle bli fina på mina armband. Jag är inte religös, men jag tycker det är fint med budskapsberlocker, inte alla på samma utan bara en berlock på varje armband!
image501

Nya armband

Nu har jag gjort lite nya armband. Här är en personlig favorit. Rosa band med en hjärtberlock som man kan välja sida på. Ena sidan står det love och har kristaller, den andra sidan är räfflad. Så sött med det rosa bandet. Fler nya armband finns på Bloppisen!
image500

Hippie

Var inte den här väskan lite hippieinspirerad? Jag tycker den var väldigt söt (från forever21). Hiss eller Diss?
image499

Så söt

Idag bara skramlar det inlägg från mig:) Den här klänningen från forever21 vara bara för söt. Och vilket pris, runt 170:- som hittat!
image498

Söndag

Söndagar är sköna dagar och tänk vad perfekt om solen tittade fram, ta med sig kaffe och en bunt tidningar och lägga sig i solstolen och såsa. Kanske få lite färg och känna sig somrig. Men här finns ingen sol, bara moln så långt ögat kan nå. Så istället blir det en fortsättning i syrrans trädgård (den ska göras helt om), vilket får ses som dagens träning:) Sen blir det grilla och lite film till kvällen!

Budgetväskor

Jag tycker bruna väskor är ett snyggt alternativ till svarta väskor som man alltid har. Dom här kommer alla från asos och är i budgetklass, supersnygga!
image497

Boende

Om jag hade massa pengar och fick fixa till ett bra boende så skulle jag gärna vilja ha den här stilen. Stilrent, inte så mycket saker, lugna färger och väldigt snyggt!
image496

Söndagsklädd

Det här skulle jag kunna tänka mig att ha på mig idag. Klänningen känns lite uppklädd, men med en enkel kofta, ballerinas och färgglada armband blir det lite mer nerklätt, fint. Klänningen är från dElias och resten från H&M!
image495

Nu blir det...

godnatt till bloggen. Ska umgås och kanske kolla lite tv. Imorgon är en ny dag (i trädgården). Hoppas alla får en superbra kväll!
image494

HM Klänning

Den här fick följa med hem idag. Slutsåld på dom flesta HM jag varit på, sjukt söt och superskön!
image493

Lite hänt var det här

Jobbat hårt i trädgården hela dagen, är slut som människa. Blev god mat och en god drink. Sen blev det lite bowling på Wii, skitkul! Här är skorna jag köpte (har en kass kamera), samma som på lilla bilden, men är mycket snyggare i verkligheten. Jättesöta dom till vänster med rosett, dessa 2 par blir nog bra vardagsskor.

image492

Lördag

Vaknar ont i hela kroppen efter alt lyftande av sand igår. Idag ska vi fortsätta med att lägga en del ton jord. Jag orkar inte, men jag måste! Min syster är nyopererad så hon får inte lyfta, men det här är nog snart klart. Igår hann jag iaf med lite shopping och vart hittade jag ett par söta skor om inte på Skopunkten! Perfekt, tag 3 betala för 2. Ska visa bild sen på ett par söta ballerina med rosett. Sen var vi på jakt efter den prickiga HM-klänningen, men den är slutsåld överallt, kanske den finns hemma i götet? Får kolla sen. Jag har också fått mer beställningar på armband så dom ska göras och skickas iväg. Är du nyfiken på mina armband kan du kika på min bloppis, länken ligger här till vänster. Återkommer senare med bilder!

Nattis

Idag har jag varit med och skyfflat 12 ton sand och är helt slut i kroppen. Lite shopping hann vi med också och bilder kommer. Nu blir det verkligen nattis för mig för imorrn ska vi lägga ut jord innan den nya gräsmattan ska rullas ut. Nattis Nattis!

Ny armband

Nu har jag gjort lite nya armband. Här är 2 av dom, den ena med peace-märke och den andra med svart jordgubbe med kristaller. Kolla i Bloppisen för mer info! (Bättre foton kommer)
image491

Nytt nagellack

Ska gå och köpa mig ett nytt lack idag om jag hinner. Funderar på ett riktigt ljust då jag har alla starka färger redan. Den här färgen var väldigt fin från Essie!
image490

Klänning

Den här klänningen har jag och jag kan verkligen rekommendera den. Den är i mjuk bomull och är superskön. SItter snyggt och den känns knappt att man har på sig, billig också (149:-) och det är verkligen valuta för pengarna!
image489

Vardag igen

Kanske inte är vardag för alla då många säkert tagit ut kompdag och har ledigt. Jag är inte direkt ledig, måste plugga och nästa vecka börjar jobb. Ska iväg till stan om en stund för bl.a införskaffande av nya berlocker till armbanden. Ska bli skojsigt och se vad jag kan hitta.

Igår fick jag höra att Sanna Bråding hade åkt dit i en knarkhärva, där hon tydligen både köpt och sålt. Det trodde jag aldrig om henne, fyfan säger jag bara!

Nu blir det sängen

Dags och dra sig till sin sovplats, är ganska trött efter en arbetssam dag. Imorgon är det fika på stan som gäller och lite shopping. Kommer med bilder imorgon. Nattis Nattis
image488

Ja tack!

Dom här klänningarna från Monki skulle jag inte tacka nej till!
image486

Kolla

Hur snygg får man bli? Kolla in Frida Fahrman i sin snygga outfit!
image484

Arbete

Är helt slut. Jobbat i syrrans trädgård hela dagen. Krattat löv, beskurit buskar, sågat ner träd och kämpat på. En ny gräsmatta ska anläggas så imorgon kommer 2 ton sand som ska läggas ut, ännu mer jobb. Men imorgon blir det en sväng på stan för lite fika och shopping. Nu ska det lagas middag för 7 personer så jag har lite att göra!
image483

1:a maj

Idag ska man arbeta:) Allt för att bryta gamla traditioner. Jag ska fixa min syster trädgård, så här blir det jobba. Hoppas alla hade en bra valborg igår, själv hade jag en trevlig kväll.

Jag undrar hur det går på blogg.se? Skulle inte allt varit klart igår? För min blogg har inte blivit flyttad, har er blogg blivit det?