Haha Sextips

Fröken Peyre ger sextips på sin blogg. Hennes fina moral säger att det finns sådana krav bland de yngre nu för tiden, att dom ska ha trekanter, analsex osv. I nästa meningen ger hon tips för hur analsex kan bli skönt och bra....haha Hur tänkte hon nu?

Kommentarer
Postat av: p

Jag tycker att man på sin höjd ska para sig för att få en avkomma....

Eller så ska kan man leka med sina plastleksaksdjur och göra film med franska läten.

2009-04-21 @ 22:47:44
Postat av: Sessan

För det första så sa hon ju inte att hon har något emot analsex, bara att man inte ska göra det om man inte vill! Och för det andra är det väl bra att hon ger tips på hur man har analsex, om man vill ha det?

2009-04-22 @ 08:49:56
Postat av: Jessica

Sessan: För det första så ska du läsa vad jag skrivit igen och sen får jag tycka precis vad jag vill, men om man utger sig för att vara seriös osv så kanske det inte är det bästa att ge analsextips till småtjejer.

2009-04-22 @ 11:44:10
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Agata på Hasselbacken

Sessan: En människa vars handlingar andra människor upplever inte är kompatibla med den bild de själva försöker förmedla av förmedla av sig själva blir ofta inte tagna på allvar och respekterade. Om det sen handlar om mindre moralisk standard är andra där och ska fostra denne in i den sociala gruppen. Enkel "männiksoetologi"..

2009-04-23 @ 19:01:52
Postat av: Agata korr...

Människor vars handlingar andra människor upplever inte är kompatibla med den bild de själva försöker förmedla av sig själva blir ofta inte tagna på allvar och respekterade. Om det sen handlar om mindre moralisk standard är andra där och ska fostra denne in i den sociala gruppen. Enkel "männiksoetologi"..

2009-04-23 @ 19:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0