Vacker kvinnokropp?

Är det här en vacker kvinnokropp? Vad är vitsen med att färga den lilla tussen vit? Fasiken vad gammal jag börjar känna mig...


Kommentarer
Postat av: P

Hahahahahaha!

2008-09-22 @ 19:08:59
Postat av: sara

ja, man ska ju inte trycka ner folk för deras utseende men hon har inte jättevacker kropp precis om man får säga så! no hips and to tits!

2008-09-24 @ 17:10:51
URL: http://fuckyouimcute.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sara & P: Jag kan bara hålla med er båda två

2008-09-25 @ 02:32:25
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Jessika

En av mina absoluta favoritmodeller! Utan tvekan! Agyness Deyn. Sjukt vacker sångröst med! Men visst, jag håller med...färga vitt!? :s Men vem avgör hur en kvinnokropp bör se ut? Stora bröst eller små, smal eller kraftig? Jag tycker att hon är sjukt vacker, fast då föredrar jag ju henne påklädd som tex här http://www.listal.com/viewimage/773461h där hon går med sin pojkvän.

2011-07-17 @ 09:25:11
URL: http://f-freak.blogspot.com
Postat av: Sofie

Vad är det för fel på den här kroppen nu då? Alla kvinnor kommer alltid se olika ut, en del föds kurvigare än andra, och en del smalare. Men vem har rätten att säga hur en kvinna ska se ut när alla alltid kommer se olika ut. Varför är alla så besatta vid hur den perfekta kroppen ska se ut när i så fall kommer det bara vara en person som kommer äga den, och det är den personen som blir utnämnd till att ha den vackraste kroppen, sen kommer fortfarande alla se olika ut. Att hålla på att säga att små bröst är okvinnligt och stora lår är osexigt är idiotiskt och visar bara hur hemskt och fel det här samhället är. Inte konstigt att kvinnor svälter sig själva eller tränar som idioter i hopp om att klassas som vacker! Dem gör de pga av såna här inlägg där man trycker ner på människor som ser ut på ett speciellt sätt. Det är lika hemskt att lägga upp en bild på en kurvig tjej och säga att hon är tjock. Jag tycker alla kvinnor är vacka och alla borde bara sluta va så besatta när det kommer till kropppen. Vi kommer ta död på oss själva av stress om inte samhället och dess orimliga ideal stoppas. Kvinnor som kvinnor säger jag bara!

2012-01-03 @ 01:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0