Små funderingar

Härlig söndagsmorgon med frukost i sängen och slalom på tv, kan det bli en bättre start på dagen? Har iofs inte sovit så mycket då mitt öra värkt hela natten och jag skulle gissa på öroninflammation, får jag aldrig bli frisk? Det får bli en penicillinkur så blir det säkert bra.

Jag har funderat rätt länge på en sak när det gäller amerikanska filmer. Jag undrar om amerikanska producenter tror att vi är helt blåsta här i Europa. Jag tänker på t.ex bilscener eller deras datorer. I serien 24 som är en påkostad serie så ser man att när dom sitter i bilarna att det är inspelat i en studio, men vi skulle ju inte fatta det. Sen när dom använder sina datorer så blippar dom och har sig. Roliga program i datorerna har dom också där dom kan hitta allt. Dessutom, har ni någonsin sett dom använda musen till sin dator? Dom gör allt med tangentbordet, men vi over here fattar ju inte ändå. Jaja, bara små söndagsfunderingar..

Kommentarer
Postat av: Nina

tack vännen :)



kramar.

2009-01-04 @ 11:42:20
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: P

De e amerikanerna själva som alltid måste överdriva för att bräcka den senaste sensationen. De ska alltid överdrivas. Cup cakes med extra fyllning är bland det äckligaste jag ätit och är det barnkalas så har dom fyrverkerier som man har i Sverige på Nyårafton. En skolavslutning i all enkelhet med psalmen "den blomstertid nu kommer", vita klänningar och buketter av syrener berör dom ej, de e för rotlösa och kulturlösa.. det ska vara askungenbal och pornografiskt ytligt sentimentalt.



krya på dig

2009-01-04 @ 11:56:35
Postat av: Jessica

Nina: Varsågod:)

P: Dom överdriver allt!

2009-01-06 @ 11:31:25
URL: http://accessoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0