Valborg

Undrar hur valborg slutar för en del? Hoppas det går lugnt till... Själv har jag stressat hela dagen. Kom hem, hjälpt syrran, den andra syrran kom på besök och vi har ätit gott och en god efterrätt. Jag har gjort fler armband och fått fler beställningar. Så himla kul. Sen så gör min systerdotter smycken också, hon är 14 år och superduktig, får visa hennes grejer nån dag. Kul med kreativa människor. Nu ska lillasyster få skjuts hem och sen blir det lite film innan sussning. Imorgon blir det sovmorgon och sen ska det bli stort röj i trädgården, fast det är 1:a Maj...hahah Det är då man jobbar som bäst! Ha en riktigt bra fortsatt valborg!

Sandalerna

Här är dom, mina nya fina sandler. Ser ni hur smart, istället för jobbig knäppning så är det kardborreband, så smart när man snabbt ska iväg:)
image482

Vilken dag

Från ha haft en ganska lugn tillvaro till att helt plötsligt känna sig ganska stressad, är det för att jag är i Stockholm? :) Idag blev det ett jobbmöte som var intressant, sen fick ett par gladiatorsandaler följa med hem och lite nya berlocker som du ser på bilden. Visst är dom söta? Hello Kitty, Princesskrona, hjärta mfl. Är du intresserad av något armband så kan du slänga iväg ett mail eller varför inte kolla in min bloppis?
image481

Elden

Är det inte stora eldardagen idag, valborg? Alla super sig fulla, bränner sig på eldarna och går ut på stan och slåss? Är det inte de som är valborg? Hoppas ni förstår ironin:) Är lite less på allt detta supande som sker kring valborg, måste man supa skallen i bitar? Själv ska jag ha det trevligt utan att supa skallen i bitar, för det kan man ha. Nu ska jag dra iväg. Återkommer senare med lite nya bilder!
image480

Nattis

Nu blir det lite film för att varva ner, sedan kallar sängen. Imorgon händer massa saker, ska bl.a träffa "The Boss" och det ska bli intressant. Sen blir det en repa i lite affärer innan syster ska tas omhand, då ska vi bara softa i solen med lite tidningar, fika och ta det lugnt. Hoppas all får en god natts sömn. Nattis Nattis!
image479

Vilken dag

Fick sova 3 timmar inatt, sen väckte jag min syster som skulle till sjukhuset för att operera sig. Stress iväg och se till en massa saker. Sen ringde ett företag mig som jag hade sökt jobb på tidigare och meddelade att jag fick jobbet...Jihooo, men jag har inte bestämt mig, försäljningschef på en branschtidning. Ska träffa VD:n imorgon så vi får se hur villkoren ser ut. Sen har jag bokat upp mig med en massa träffar med gamla vänner och det ska bli skoj, men jag  måste hinna hjälpa min syster nu också vilket är prio ett. Nu blir det utgång med syrrans hund och senare kanske tv, men först ska jag göra klart armbanden som jag har fått beställningar på. Jag är så glad för det! Får se om jag hinner förbi bloggen något mer idag, annars är det en ny underbar dag imorgon:)

Långa shorts

I år kommer jag bära långa shorts, nästan ner till knäna. Korta shorts känns lite passé, speciellt dom som nästan visar rumpan. Långa shorts ser mer avlslappnat ut med ett par sandaler eller ballerina, klä upp till en snygg topp och pumps, snyggt!
image478

Ännu mer jakt

Ska ju naturligtvis ut och kolla efter berlocker till mina armband. Målet för idag är att hitta peace-berlocker och lite indianinspirerade berlocker. Det här ska bli skoj. Ska göra lite nya armband ikväll, visar då och sen får ni kolla i bloppisen
image477

Sandalerna

Nu när jag är här ska jag passa på och kika i affärer man inte har i Gbg. Idag ska jag bege mig på jakt efter ett par gladiatorsandaler, trodde jag skulle tröttna, men jag vill verkligen ha dom. Jag tror dock att min jakt slutar på Wedins, där jag hittat ett par, vi får se!
image475

Segis och solis

Så var man framme i huvudstaden. Solen ligger på , ska bli 20 grader idag, men sen ska det bli svalare och på torsdag regn. Jaja, man får ta tillvara på den lilla sol man ser. Ska lägga mig på altanen och läsa en bok. Innan dess ska jag dock ut i skogen och gå långpromenad med syrrans hund!
image474
(Bild från stiggesnickare)

Mot Stockholm

Snart tar jag tåget mot Stockholm. Där kommer jag vara en eller två veckor. Ska ha en massa skoj och träffa en massa skojiga människor. Back on the blogg imorgon. Hoppas alla får en riktigt bra fortsatt kväll!
image473

Hannah på VR-vilken tjej

Hannah som jobbar på Veckorevyn försöker pusha (få andra att förstå hans storhet) för Eric Gadd på sin blogg, underbart säger jag bara. Hon har haft ögonkontakt med honom på ICA (jag hade svimmat), sen har hon satt ut en snygg bild på honom på bloggen. Hannah, jag säger bara, den blicken är ju to die for och musiken (allra mest). Hur många konserter har det blivit Hannah? Här är han ju min husgud och har så varit de senaste 20 åren. Den 4:e september blir det konsert i Gbg, men innan dess blir det Grönan 22/8, vilken sommar det här kommer att bli!
image472

Nytt armband

Har lagt in ett nytt armband på min bloppis, ett sommargult. Mer armband finns på bloppisen!
image471

Schampo

Beställde nytt schampo från England. Med frakt kostade det 170:- och tog en dag för leverans. Kollat runt på nätet och det billigaste jag hittat var för 240:-, men så kilade jag i fredags in på en frissa på stan och där kostade redken schampo 179:-, så min affär på nätet blev inte så mkt billigare!
image470

Ja tack

Det här halsbandet är riktigt coolt. Till det tycker jag att man ska ha svart och enkelt. Någon av de här klänningarna och enkla sandaler till hade jag gärna haft på mig idag om vädret tillät!
image469
(Klänningar & sandal från delias. Halsband från cocoo)

Rabatt

Just nu har du 50:- rabatt på alla klockor hos Betties Galleria. Den i orange hade inte varit helt fel!
image468

Ebba i reklamkampanj

Har ni sett Ebba Von Sydow i systembolagets nya kampanj? Där är hon tillsammans med bl.a Adam Tensta i fronten mot langning. Bilderna var ju inte särskilt glamourösa, men fina och det var ju säkert meningen att inte bilderna skulle hamna i fokus utan budskapet, langa inte , köp inte ut till dina syskon!
image467

Ny dag

Måndag och ny vecka. Ikväll tar jag tåget till Sthlm och kommer väl vara där i 2 veckor. På tisdag och onsdag ska det bli runt 18 grader i Sthlm och det ska bli så himla skönt. Här har vi faktiskt sol just nu, men inte så varmt. Det mesta är klart inför resan så dagen blir lugn idag, blogga så klart!

Filmtajm

Nu lämnar jag nog bloggen för idag. Först ska jag spana på Nip/Tuck och sen blir det nog lite action i form av The Bank Job. Imorgon kväll drar jag mig mot Sthlm, ska bli skoj för det var ett tag sen. Där ska jag umgås med familjen, plugga och fixa armband. Ska kolla efter massa fina berlocker, ska försöka hitta peace-hängen till armbanden. Hoppas alla får en fortsatt bra kväll!
image466

Vinnaren är...

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren av mitt armband är....."trumvirvel" Caroline. Hon charmade mig totalt med sin motivering som bl.a löd: Jag har letat efter ett sådant armband, men aldrig hittat och Caroline skulle se det som en ära att få bära (rimmar) mitt armband! Jag liksom smälter:)
Nu har du ett Caroline, ett stort grattis till dig! Maila mig vilken färg du vill ha och en adress så jag kan skicka armbandet till dig!

Tack alla som ställde upp, ni går inte lottlösa för alla ni får 20% rabatt (gäller under hela v.18) på valfritt armband från min bloppis. Rabatten gäller bara er som var med i tävlingen!
Nästa vecka kör jag igång en ny tävling, och då kommer det handla om musik. Vill du kika på mina armband så finns dom här.

50 minuter kvar

Kom igen, lämna din kommentar här och vinn mitt armband. Om 50 minuter drar jag en vinnare!

Nytt på bloppisen

Jag har precis lagt upp ett nytt armband på bloppisen. Det är ett rött armband med en söt rosett. Kika förbi!

Schlagerkväll

Ikväll blir det inför Eurovision kl.19.30 på ettan. Panelen kommer att visa bidragen från Montenegro, Israel, Estland, Moldavien, San Marino, Belgien, Azerbajdzjan, Slovenien, Norge och Polen. Inget av bidragen är väl någon vinnare. Schweize och Ukraina är mina favoriter och ja, Charlotte kan gå långt!

80 kvar

Tävlingen avslutas 19.00 idag söndag, men 80 till krävs innan tävlingen avslutas. Så vill du vinna ett av mina armband så lämnar du en kommentar här!

Samarbete

Nu har jag lagt in en banner från Betties Galleria. I dom tävlingar där du kan vinna smycken så kommer dom från Betties Galleria om det inte är mina egna armband.
Även detta är en tjej (precis som cocoo) som har sin egen webbutik som säljer smycken och skönhetsartiklar.  Bettie som flyttade till USA 2004 startade sin försäljning på  bl.a Tradera och bestämde sig sedan för att starta en egen webbutik. Nu har hon denna butik som en hobby vid sidan av sina studier och hon kämpar på och ska ha all uppmärksamhet för det!
Här är några av mina favoriter från hennes webbutik!
image453

Sunday

Helgen är snart slut och regnet trillar ner, en riktigt trist start på dagen. Men så får man se Brittan och ser att hon ser ut precis som vem som helst (nästan), men liknar hon inte en brottare eller nåt? Hoppas det går bra för Brittan. Idag ska det städas och fixas, för imorrn går tåget till Sthlm och besök i huvudstaden under en tid. Sen blir det väl att göra lite armband idag, har en söt rosettberlock som jag ska fixa med, ni får spana in Bloppisen senare under dagen!
image465
(
Bild från expressen.se)

Gå och drömma

Lördag och snart söndag, dags att säga godnatt och stänga bloggen för idag. Inatt ska jag drömma om pengar och att jag ska bli rik, brukar inte drömmar slå in? :) Glöm inte att vara med i tävlingen som slutar imorgon kl.19.00 Nattis Nattis!

Gossip Girls

Nu har jag precis sett det nya avsnittet av Gossip Girls, verkligen bra. Jag har dock funderat varje gång jag sett GG vem Serenas mamma i serien är lik. Nu har jag kommit på det, Whitney i The Hills är ju kopia av Kelly (övre bilden) som spelar Serenas mamma i Gossip Girls. Båda lika snygga!
image462

Lördagkväll

Inte är det nåt körslaget här inte, usch! Nu ska det istället bli ett nytt avsnitt av Gossip Girl. Har också lagt upp en del info på min Bloppis så besök den om du är intresserad av mina armband. Glöm inte heller att lämna en kommentar här för att ha chansen att vinna ett av mina armband!

Ny tävling

Nu kör vi en snabbtävling med minst 100 deltagare. Vi startar nu och avslutar imorgon, söndag kl.19. Det enda du behöver göra är att lämna en kort kommentar här om varför du vill vinna. Priset är ett av mina armband, färg (svart, röd, rosa, orange, blå, turkos eller rosa) kan du välja själv. Lycka till!
image461

Min bloppis

Nu har jag startat min egen Bloppis där du kan köpa mina armband. Jag lägger ut bilder där på armband som finns just nu. Jag visar också vilka berlocker du kan välja mellan. Antingen köper du ett färdigt armband eller så väljer du färg och berlock själv, glöm inte kolla vilken storlek du vill ha, dom flesta brukar ha mellan 16-20 cm. Kika in nu på min Bloppis!

Tävlingen avgjord

Det här var så svårt, bidragen var helt underbara, men jag tror att vi kommit fram till en värdig vinnare. Eftersom det var svårt att utse en vinnare så blir det två tröstpris också. Therese för sin förlovningsring, den perfekta accessoaren som alltid bärs. Julia för sina 100 par Converse som man inte klarar sig utan. Therese, till dig skickar jag ett Juicy gloss och till Julia skickar jag en nyckelring med hjärta.

Vinnaren då? Jo det blev Sandra  med sin ring som hennes mamma gjort och Sandra har själv bestämt hur den ska se ut. Den är enkel och snygg och hon bär den jämt. Ett stort GRATTIS till dig. Du har vunnit min necessär som bl.a innehåller 3 olika armband, hårmousse, ansiktsrengöring från Clinique, och en del annat. Återigen, stort grattis Sandra, Therese och Julia!

Kan ni alla 3 maila mig era adresser innan måndag så jag kan skicka era priser. Jag åker bort på måndag, så jag vill hinna skicka det innan dess!
image459

Skjorta

Jag vill verkligen ha en storskjorta, gärna vit eller randig. Har testat hm:s, men dom satt konstigt. Här är några från H&M och Ellos!
Fasiken vad bloggen strular, är det flytten som spökar? Nu ska jag dra på marknad och leta berlocker till mina armband!
image460

Tävlingen

Tävlingen är nu slut och jag vill tacka för alla bidrag som har varit superfina. Snart presenteras vinnaren. Under kvällen startar jag en ny tävling, så håll utkik!

Matcha med mitt armband

Så här kommer jag att matcha mitt egna armband. Enkelt, skönt och rätt cool stil med skinnjackan när det blir lite kyligare på kvällen! (Kass bild på armbandet, jag har problem:)
image458

H&M köp

Jag köpte dessa 3 plagg nyligen och dom var helt underbara, första gången jag blev så supernöjd med hm-kläder. Linnet var lite liten i storleken, tunikan var ganska stor i storleken och i 100% silke. Klänningen var ganska liten i storleken, men vilken volangklänning, den har verkligen volym och jätteskön. Detta är verkligen 3 köp jag kan rekommendera!
image457

Nattis bloggen

Först vill jag bara tacka er som berömt mig för mina armband, det är så kul att få dessa fina ord, tack! Imorgon ska jag försöka lägga upp priser på armbanden så får ni höra av er om ni är intresserade. Imorgon presenteras också vinnaren av min tävling där du kan vinna min necessär som bl.a innehåller armband, hårmousse, Depends nagellack mm mm. Ikväll 24.00 stängs tävlingen. Nu blir det nog nån film efter att jag gjort ett armband till. Nattis på er allihopa!

Fredagsarmband

Och jag bara sitter och gör mina armband, men det är så kul:) Här kommer två nya, en med turkost band med fjäril och ett svart band med stjärna, lite fredagscoola:) Några har frågat om jag kan tänka mig att sälja dom, och visst kan jag göra det, måste bara komma fram till ett rimligt pris med frakt och allt. Jag lägger ut priser senare så får ni höra av er om ni är intresserade. Många av armbanden gör jag dock bara en av då jag vill hålla dom lite unika och det inte går att få tag i fler sådana berlocker!
image456

Nya armband

Idag blev det 2 nya armband gjorda. Den röda har två hjärtan och den vita tvinnade har en turkos sten och ett räfflat hjärta. Söta va!
image455

Madonna

Idag släpps Madonnas nya "Hard Candy" (snuskig titel) :) och jag tror att förväntningarna är stora. I de flesta tidningar har skivan fått högt betyg och med Timbaland som producent så kan man väl inte misslyckas. Dock så tror jag inte att skivan kommer att sticka ut, men att den blir en storsäljare är ju ingen tvekan när det gäller Madonna. Min favoritskiva med Madonna är True Blue!
image454
(Bild från dn.se)

Flickstilen

Jag tycker om den här stilen, flickigt och sött. Lite sekreterarlook över det hela. Snyggast tycker jag att det blir med ett par enkla ballerina eller pumps. Kläderna är från forever21 och skorna från Topshop!
image452

Fredag & ny webbutik

Redan fredag och full fart framåt. Vädret är tyvärr jättetrist, men det var väntat så det är inget att deppa över, efter regn kommer solsken:) I Stockholm finns det en butik som heter Grandpa som säljer både kläder och div. inredningsprylar. Prisnivån är från billigt till dyrt och i klädväg är det mest svenska märken, mycket snyggt kan jag lova. Deras inredsningsprylar kan verka lite tokiga, men det är de som är så kul med den här butiken, den är lite galen. Besök den nästa gång du är i Sthlm. Bor du inte i Sthlm så har dom nu öppnat Webbutik...Titta här!
image451

Mannekänga

Du göteborgska som är intresserad av att mannekänga och samtidigt göra en god gärning, hör av dig till [email protected]. Den 14/5 är det modevisning/klänningar tillsammans med Topshop och Veckorevyn i samarbete med Stadsmissionens arbete för unga kvinnor. Mer info kommer förhoppningsvis snart och vi bloggare i Götet ska kanske ha en kul kväll tillsammans:) Nu ska jag se rysaren The Eye (om jag vågar), så nu stängs bloggis för ikväll!

Tävla

Imorgon är det sista dagen för min tävling. Jag kommer att välja en vinnare som presenteras här på lördag senast kl.18.00 så skynda på nu och var med!
image450

Nya berlocker

Nästa vecka får jag hem fler berlocker och ska då göra fler armband. Dom här är ju så söta, ankare, princesskronan och hopebandet. Det blir lite Hello Kitty och hjärtan också. Sen blir det nya färger, rött och cerise. Vad fina dom kommer att bli:)
image449

Kungen är här

Idag intar Eric Gadd scenen i Gbg och jag är inte där och det är nästan så att tårarna rinner. Bättre konsert får man leta efter. Jag tror jag sett hon vid ett 10-tal tillfällen och jag har aldrig blivit besviken, han är min kung!
image448

Snart kraschar den

Vad händer här på bloggen? Det går inte att lämna kommentarer eller svara på dom. Jag vet inte ens om det funkar att göra inlägg, men jag testar. Här är 2 armband för dig som gillar rosa på suddiga bilder:)
image447

Kändisarna

Här är några som använder liknande armband som jag gjort. Det är ju så snyggt att blanda med större armband eller använda flera stycken samtidigt. Jag ska nog ta och göra några röda också!
image446

Mina favoriter

Det här blir nog mina favoriter av mina egna gjorda armband, dom kommer nog bäras varje dag!
image445

Mina egna armband

Titta vilka fina armband jag gjort själv. Fick inspiration från Natalie + att jag gillar One of a Kinds armband, men dom är lite för dyra så nu pysslade jag ihop egna. Fina va.
image444
1. Rosa satinband med mynt
2. Svart tvinnat satinband med löv
3. Blått tvinnat satinband med 2 droppar
4. Rosa satinband med 2 svarta pärlor
5. Svart tvinnat satinband med glassten
6. Dubbelt mockaband med mynt
7. Läderband med buddah

Gossip Girls

Idag börjar Gossip Girls sändas i USA och någongång i maj börjar den på Kanal 5. Jag längtar, en hett eftertraktad serie!
image442

Nicole?

Jag såg inte att det här var Nicole Richie, hon ser så fräsch och snygg ut. Hon är verkligen någon som ryckt upp sig!
image441

Design by

Här är delar av Lauren Hills kollektion. Jättefin färg, men ganska alldaglig design, inget som direkt sticker ut, men det gillar ju jag och det passar mig:) Finns i vitt också, priserna ligger runt 500-800:-/plagg!
image440

Vill ha

Det här skulle jag mer än gärna vilja ha på mig idag. Rött och svart är snyggt ihop. Klänningen är från H&M, skorna från dElias och armbanden från accessora!
image439

Torsdag

Redan torsdag och snart helg. Idag är det sol, men lite molnigt. Ska tydligen vara sista dagen med fint väder, sen ska det vara molnigt och regna, kul helg. Jaja, nu blir det lite bloggande, sen till stan och efter det blir det plugg!

Dags

Snart dags att stänga ner bloggisen. Det går ju så segt här, men det är väl flytten som göra att inte alla funktioner beter sig som dom ska. Imorgon är sista dagen för ett någorlunda fint väder, sen kommer moln och regn:( Imorgon ska jag bege mig iväg och köpa material och göra mina egna armband i stil med dessa, det ska bli riktigt kul. Får visa er bilder om det blir något att ha. I
morgon är en ny underbar dag!
image438

Gift i kläderna

Naturskyddsföreningen har nu testat ett antal tröjor och där hittat gifter. Dressmann, Stadium, Intersport, NK, MQ och andra stora klädbutikskedjor säljer plagg med höga halter av nonylfenoletoxylat, som vid nedbrytning bildar det mycket giftiga ämnet nonylfenol, även kläder tillverkade inom EU innehöll gifterna fast det är förbjudet. Värst var det hos Cubus och Cheap Monday som nu drar tillbaka försäljningen på den testade tröjan. Filippa K hade en svanmärkt t-shirt som inte heller klarade av testet och innehöll alltså det giftiga ämnet nonylfenol, trots svanmärkningen. Om inte inköparna på dessa stora klädföretag känner till att deras kläder innehåller giftiga ämnen, hur ska vi konsumenter kunna göra det då?

Till mig

Den här ska få följa med mig hem nästa gång det blir stan. 49:- och det blir en perfekt sommarkasse!
image437

Designerinspirerat till budgetpris

Här är några jättefina armband inspirerade av Gucci och Tiffany, men priset är inte i närheten. Dessa kostar runt 300:- + frakt!
image436

Tävling

Rebecca har skickat in sitt bidrag till tävlingen. Hennes favoritaccessoar är denna klocka fast i svart. Klockor är alltid schyssta accessoarer. Glöm inte att du också kan delta i tävlingen som håller på tom. 26/4. Här hittar du den!
image435

I Luv Monki

Från den ena ytligheten till den andra. Måste göra ett besök hos Monki nån dag, där hittar man alltid nåt till bra priser, Göteborgarna kan dom!
image434

Utmanad

Klart jag låter mig utmanas av Hertiginnan för hon är så nyfiken på mig då hon inte riktigt vet hur hon ska kategorisera mig. Hon vet inte vad hon ska tycka om mig så jag svarar gärna på hennes frågor så får vi se vad det ger!


1. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Förälskad och förälskad, jag följer Linns blogg dagligen

4. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Vilken fråga, varför måste dom tycka nåt? Jag bloggar utifrån mina egna behov och för att jag tycker det är kul!

5. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja

6. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränser hela tiden?
Ja, jag känner till mina gränser

7. Nämn några saker som du aldrig skulle blogga om och varför?
Skulle aldrig hänga ut någon mot deras vilja

8. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse tror du?
Till viss del ja, men också att få uppmärksamhet för det jag uppskattar

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Samma här, till viss del

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar. Och isåfall: Hur har du hanterat detta?   
Nej, det är i sådana fall bara att borsta av sig. Det är ju oftast inget personligt eftersom dom inte känner mig


Bloggarna

Här är en superbra (gammal) artikel på hur vissa bloggare (bl.a Engla) blir utsatta. Den är lika om inte ännu mer aktuell idag!

In i debatten

Tänkte ge mig in eller kanske skapa en debatt/diskussion om mobbning på nätet. Läste i Solo igår om att en del bloggare upplever att mobbningen har blivit utbredd på nätet. Många har kanske p.g.a. av anonymiteten lättare för att uttrycka sig och ger personlig kritik, vilket är helt okej så länge den är konstruktiv, men även jag märker att det är mycket elaka saker som skrivs om bloggarens utseende, att hon/han är ful, dum i huvudet osv. Detta är något som jag personligen inte tycker är okej! Är det avundsjuka som ligger bakom och att det på nätet ges andra möjligheter att mobba? Är svaret så enkelt?

Hur är det med janten i Sverige? Är den en orsak till det sämre klimatet på nätet? Ja, till viss del skulle jag vilja påstå. Ta t.ex.Blondinbella, alla ska hoppa på henne. Visst hon uttrycker sig som en omogen tjej som gärna vill vara vuxen (hon är bara 17 år), men jag tror det finns en enorm avundsjuka att det går så bra för henne, att hon kan shoppa, gå på partyn osv. Någon undrade varför hon inte skänkte bort pengar till välgörenhet, en annan undrade varför hon inte försökte förändra världen. Varför ska hon göra det, gjorde hon det innan hon blev Sveriges största bloggare? Hon påverkar på sitt sätt och skriver en hel del om politik och det är hennes sätt och det är bara att gilla läget, men man behöver inte skriva en massa kommentarer om hennes utseende eller andra massa personliga påhopp.

Jag har själv fått kommentarer att jag är tråkig/ytlig och ointressant och att jag aldrig kommer att få läsare för det. Men detta är min blogg/dagbok och ingen kan diktera för mig eller någon annan bloggare vad man ska skriva om. Att skriva om "ytliga" saker är jätteskoj och det är lika roligt att läsa om "ytliga" saker hos andra bloggare. Att få utlopp för allt det fina man ser på nätet är helt underbart och en effekt jag märkt är att man inte blir lika shoppingsugen, för man har hunnit tröttna innan man går till butiken för att kolla in det plagget:)

Tycker du att det är okej att få uttrycka sig precis hur man vill, lämna personliga (påhopp) kommentarer hos bloggare? Det finns t.om. bloggar som bara handlar om att ge sig på andra bloggare, är det okej?

Har vi gått för långt i vår strävan efter uppmärksamhet i strålkastarljuset?

Formar

En sån här skulle man ha som formar och håller in på de rätta ställena:)
image433

Wow

Vilken smällkaramell till armband. Hittade detta hos cocoo, superfint!
image430

Ännu en härlig dag

Så var det redan onsdag, mitt i veckan och för en del lillördag:) Jag ska göra så roliga saker som att ha tvättstugan, kul va! Blir lite plugg och ut och cykla också, få vara ute i solen. Här har vi nu +12 grader och solen skiner!

Stänger dörren

Nu slår jag igen bloggen för ikväll. Det går riktigt segt här just nu, knappt detta inlägg gick igenom. Imorgon ska vi få 15 grader här i Gbg så utgång väntas i stort sett hela dagen imorgon. Nattis Nattis!
image432

Lauren Conrad

Dom här fina plånböckerna har Lauren Conrad (The Hills) varit med och designat. Verkligen hennes stil och jag tycker dom var snygga med ett bra pris på runt 250:-. Nu blir det lite Desperate Housewifes!
image431

Budgetalternativ

Kyssjohanna har massa fina peacearmband och budskapsarmband, men dom kostar mellan 300-400:-
Dessa på bilden kostar mellan 150-200:- och tycker jag iaf är snyggare, skulle gärna köpa alla!
image429

Havet

Tog cykeln och hojjade ner till havet. Så himla fint där, men det blåste rejält. Skönt att man har så nära. Sen såg jag att körsbärsträden börjat blomma, det är vackert!
image428

14:e maj

Något är på gång den 14:e maj för alla shoppingintresserade. Kan det vara  bloggmingel för alla bloggare i Göteborg? Det är ju på tiden att Göteborgarna samlar sig också:)

Tävlingen

Ytterligare ett fint bidrag till tävlingen. Daloafts favoritaccessoar är hennes halsband med bokstaven D som står för pojkvännens namn och som införskaffades på deras ettårsdag. Mycket gulligt!
image427

Plånbok till sommaren

Söta plånböcker som får mig att längta rejält till sommaren. Härliga färger och mönster. 300:- kostar de och skickas till Sverige från shopintution.
image426

The Hills

Det här paret är konstiga, vad gör den där Spencer egentligen? Vart får han alla pengar ifrån för han verkar ju inte jobba så mycket, är det rika föräldrar? Det verkar ju vara rätt mycket bluff över serien eftersom dom är ihop, men i serien har Heidi lämnat Spencer, kanske för att skapa drama? Sen kan jag inte bestämma mig om han är snygg eller inte, hans beteende gör ju att han blir rätt slemmig. Min favorit är iaf Lauren Conrad som inte verkar göra så mycket heller, sitter framför datorn på Vouge, glider runt på fester eller sitter och snackar med klasskamraterna i skolan. Dom lever livet där i Hollywood helt enkelt:)
image425

Söt väska

Hittade den här söta väskan på asos.com i rosa och grå. Den är inte så stor,perfekt snett över axeln. Sött med rosetten och en grå väska är snyggt, 300:- är ett okej pris!
image424

När?

När kommer Starbucks och Bananarepublic till Sverige? Speciellt Starbucks har jag väntat på i många år, när?
image423

Tisdagsmorgon

Vaknade tidigt här idag och sitter och kollar på The Voice. Snart kommer Klingan och ger modetips. Hon är väldigt duktig, men jag tycker inte TV är hennes grej, hon verkar så nervös så oftast blir det väldigt rörigt, men det är bara vad jag tycker:) Idag ska cykeln fixas innan jag beger mig ut på en cykeltur. Smörja in ansiktet ordenligt då jag blev rejält röd i ansiktet igår. Sen blir det lite pluggande ute i solen, ska nog dra till Slottsskogen, men först blogga och läsa lite dagens!

Slut för idag

Blogg.se strular så nu ger jag upp. Innan sängen så blir det dom sista avsnitten i The Hills. Imorgon blir det med cykel till Slottsskogen. Nattis Nattis!
image422
(Bild från mio.se)

Underbart

Vad säger man om det här då? Imorgon får man försöka vara ute så mycket det går när det ska vara 17 grader. På torsdag ännu varmare. Så underbart, njut!
image421

Linne

Det här linnet verkar poppis, sett det hos många bloggare. Just nu kan man köpa det med 100:- rabatt här, ett litet tips!
image418

TÄVLING

Glöm inte bort att tävla. Inte många dagar kvar! Tävlar gör du här.
image417

Min budgetfavoriter

Är väldigt inne på solglasögon just nu, märks det? :) Här kommer mina budgetfavoriter från asos och dElias. Alla kostar mellan 50-200:- vilket är ett lagom pris för att par nya solglasögon/säsong!
image423

Solglasögon

Här är solglasögon jag fick idag. Vad tycks? Guld är ju inte min favorit, men jag ville testa och sen ett par stora svarta kan man aldrig ha för många av. Köper du nya solglasögon varje år?
image422

Cykla

Nyss hemkommen från stan. Cyklade först 40 min, gick en vända på stan. Käkade på Göteborgs bästa italienska rest. (Caprese), köpte solglasögon, hämta böcker på GU och sen blev det cykel igen i 40 min. Så nu är jag slut som människa. Ska nog ta en bok och lägga mig ute en stund!

Hittade

Två jättesöta, speciellt den blå var ju hur söt som helst. Dessa kommer från forever21, men annars var det ganska svårt att hitta prickiga klänningar. Känner du till några?
image421

Bedårande

Den här har jag missat helt på H&M:s webbshop. Hur söt är inte den? Hade passat perfekt nu till våren med en kofta och leggings och söta ballerinas, perfekt. Har haft lite motstånd mot prickigt tidigare, men det kan vara riktigt sött. Måste kolla upp fler prickiga klänningar!
image420

Kate Moss

Jag har aldrig förstått hypen kring Kate Moss. Mina personliga åsikter om henne är att hon ser alldaglig ut, vindögd, spinkig, inga kvinnliga former alls och ser nästan jämt allmänt sur ut. Vad är det med hennes klädstil som alltid ska höjas till skyarna? Jag hittar inte så mycket som är så radikalt snyggt att jag vill kalla henne trendsättare, hon är ju så smal at det inte är så mycket som sitter snyggt på henne. Det som fick min sista lilla förståelse för Kate Moss storhet att försvinna är hennes supande och knarkande, fattar inte hur man kan hylla en knarkare!
image419

Tävlingen

Här har vi Julias bidrag till tävlingen. Hennes favoriaccessoar (och många andras?) är hennes Converse. Vad jag förstår så har Julia 100!!! par Converse hemma, hur har man lyckats få ihop så många? Snygga är dom iaf och lycka till i tävlningen Julia!
image418

Måndag

Härligt, då hade vi måndag igen och man vet aldrig vad som kan hända den här veckan. Vi har fint väder och just nu 9 grader. Efter lite bloggande ska jag sätta mig och plugga i solen. Så himla skönt!

Sommar Sommar Sommar

Nu är jag sugen på sommar då jag kommit på att jag är besatt av klänningar. Äger inte så jättemånga (om man inte räknar in tunikor) så kanske lite klänningar till garderoben? Några av dessa skulle jag inte tacka nej till, sommar! Med dessa fina klänningar säger jag nu godnatt till bloggen för ikväll. Imorgon är det start av en ny härlig vecka!

Drömma

Någonstans har jag en dröm att allt på min badrumshylla med mejk ska innehålla samma märke, alltså allt smink + rengöring från samma märke, som Chanel här på bilden vore ju en dröm. Det blir ju inte så dyrt att beställa från Strawberrynet, men det är så lätt att hitta nåt man gillar från olika märken. Varför jag vill ha alltfrån samma märke är för att jag tycker det ser så snyggt ut på hyllan:)

Favoritmascara

Det här är min favoritmascara som jag använt i ett år ungefär. Jag har testat dom flesta mascaror, men den här slår alla enligt mig. Den kostar ungefär 250:- i butik, men nu har jag hittat den för 189:- (samma nätbutik som har juicytubes för 99:-) medans den på Strawberrynet kostar 149:-, men då kan tull tillkomma. Vilken är din favoritmascara?
image417

Ut och cykla

Det här skulle jag gärna ha på mig en kväll som detta, cykeln vill jag också ha:)
image416

Lite Canvas

En canvas väska (shoppingkasse) är perfekt att ha lediga dagar i sommar om man ska till stranden eller ut på picknick. Perfekt med plats och en massa snygga färger finns det nu. Själv ska jag dra fram en gammal Marimekko som jag haft ett par år!
image415

Aldrig, någonsin!

Detta kommer aldrig på mig, jag avskyr leopardmönstrat. Passa säkert andra, men leopardmönstrat känns så passé, men ändå tar Lindex fram en tantklänning i det mönstret som en sommarnyhet!
image414

Hittat ny favorit

J Crew har ju en massa fina saker, skor, kläder och accessoarer. SÅ mycket finingar till bra priser. Dom här armbanden är ju helt underbara precis som alla andra armband hos J Crew. Måste verkligen kolla om någon säljer det här i Sverige. På deras hemsida shippar dom bara till USA och Japan av alla ställen. Jag ska kolla!
image413

Snygga armband

Hittade dessa hos J Crew, handmålade och med fina detaljer. I USA kostar dom ca. 180:- och jag måste genast kolla upp om dom säljs här!
image412

Sunny Day?

Idag var det inte lika molnfritt, så vi får se vad eftermiddagen har att bjuda på. Den här bilden hittade jag på fru Beckham och jag fastnade för klänningen, den marinblå skapelsen, hur fin som helst!
image411

Slår igen bloggis

Nu låser jag bloggen för ikväll. dags för lite film. Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll. Imorgon ut i solen!
image410

Älskar glossiga tidningar

Det är ju dags för en ny modetidning i Sverige som kommer komma ut varannan vecka. All media trodde tidningen skulle heta Charlotte, men istället blev det Chick. Den ska vara ett glossigt alternativ till månadsmagasinen och har hämtat inspiration från det bästa glossiga magasinet som finns, Grazia. Har ni inte läst Grazia så kan jag verkligen rekommendera den. Chic släpps någon gång i sommar och kommer att ha ett bra pris på 25:-
image415

Lördagskväll

Tant som man blivit så lockar inga discon eller utekvällar längre, inte finns det fylla kvar heller, man har helt enkelt blivit gammal:) Istället har jag bakat en pecanpaj och ska kolla på film. Men ett meddelande till min goa vän P, när jag kommer upp nästa gång ska vi ha partaj som vi hade förr. En sådan kväll vet man aldrig hur den slutar:) Nu ska jag vänta på pajen och lyssna lite på underbara Takida (Curly Sue)!
image414

Favorit i repris

Här kommer en av mina vårfavoriter. Mycket bättre än Madonnas nya. Lite mer drag i den här, bra till förfesten!

Vad säger man?

Kan det bli bättre nästa vecka?
image413

Ut till havet?

Jag bor inte så långt från det här stället så kanske man skulle ta med sig lite fika och cykla dit? Problemet är att det alltid blåser där, så risken finns att man fryser rejält. Äh, en tjock tröja och sköna byxor, lite kaffe så ordnar det sig!

Klänningen Jessica

Den här klänningen har ett underbart namn, Jessica:) Kommer från dElias och är verkligen en stämningshöjare med det fina blomstermönstret. Passar perfekt en lördag ute i solen!
image404

TÄVLING

Påminnelse! Inte långt kvar nu så passa på och försök vinna min necessär. Tävlingen hittar du här!
image401

Prickig Katt

I Göteborg finns en butik som heter Prickig Katt. Där finns allt inom accessoarer, en del kläder, cyklar, lite inredning och det mesta i rosa. Allt är jättegulligt och det känns som att man är i en godisbutik
Vem som äger butiken märker man direkt när man kommer in, om hon är där. Så himla trevlig och glad och tar sig tid med alla. En annan fördel är ju att det är billigt:) Jag såg världens sötaste väska där igår, rosa med hjärtnitar, så söt och endast 99:-, men tyvärr skulle jag nog inte ha användning av den, men väldigt söt!

Sen vill jag bara slå ett slag för pensionärsbutiken Cassels, där kan du göra fynd. Titta på blusen, 79:- och så söt. På den övre våningen finns lite trendigare kläder så kika där nästa gång du går förbi!
image411

Godmorgon

Det blev en rejäl sovmorgon idag, men det blev sent igår så det behövdes. Idag ska vi sitt aute i solen och läsa böcker. Fika lite, bara njuta av det vackra vädret. Men först blir det lite bloggande!

Solsken

Solen sken över Götet idag, cafeérna var fulla och alla hade solglasögon. Imorgon blir en lika fin dag och nästa vecka ska bli ännu varmare, härligt. Med dessa vill jag säga godnatt till bloggen, nu är det filmtajm!
image410

Solglasögon

Behöver ett par nya solglasögon nu, tappade mina så att plasten sprack och kanske att det går att fixa, men jag vill iaf ha nya. Testade dessa som var supersnygga. Alla mina solglasögon ser likadana ut så nu vill jag ha en annan modell. Dom här kommer från Prestige och har bra pris: 249:-
image409

Coola sneakers

Kommit hem efter en runda på stan i det härliga solskenet. Mobilen åkte fram både här och där för att allt snyggt man såg. Kolla in dessa Adidasgympisar, så snygga. Visar lite mer bilder senare! Btw, jag rekommenderar er inte H&M:s sandaler för 498:-, tunna och inte så snygga. Wedins för 399:- ser mycket bättre ut!
image408

Världens sötaste

Han är ju min stora idol, husguden Gadd:) Han och hans fru är ju bara för gulliga, i 24 år har dom hållit ihop, slå det du!
image407(Bild från dn.se)

I butiken

Var ute och snabbspande lite med mobilen. Hittade massa söta skor på Skopunkten och snygga mösntrade klänningar på H&M. Så himla bra med Skopunkten, att man kan köpa 3 par och betala för 2. Nu har dom också 50:- rabatt om man bara köper ett par, super!
(Klicka på bilden för större bild)

Haléns

Var inne och kikade på Haléns hemsida om det fanns nåt. Hittade då accessoarer från Playboy. Hur f-n kan Haléns sälja saker från ett sexföretag? Vill verkligen Haléns framstå som så billiga? Jag tänker inte handla där iaf. Jag tänker inte gynna Playboy och uppmuntra till de ideal dom står för. Upp till var och en om man vill gå runt med enligt min personliga åsikt sjaskiga grejer. Jag hoppas jag slipper se det här märket i fler nätbutiker, det är bara ett billigt säljknep och dåliga företagsvärderingar!
image403

Helg igen

Veckorna går alldeles för fort, gick dom så här fort under vintern? Fredag idag och helgen är här, vilket inte är så annorlunda för mig. Måste plugga då det är tentadags. Snart ska jag bege mig ut i solen och titta om jag ser några tussilago, det ultimata vårtecknet!
image402

Leker

Sitter och leker för fullt i Gimp (gratis typ av photoshop) och det är roligt. Tiden rinner iväg och snart dags för sängen, men som vanligt, ett avsnitt CSI. Nattis Nattis!

Tävling

image401
Dags att påminna er igen om tävlingen!

Gossip Girls

Finally! Gossip Girls är tillbaka på måndag, men först i maj någongång i Sverige på Kanal 5. Kolla vad snygg "Serena" är, hon är min favorit, vilken är din?
image400

Tävlingen

Jennifer har skickat in sitt bidrag till tävlingen. Hennes favoritaccessoar är ett par pilotglasögon. Perfekta nu till sommaren. Lycka till Jennifer!
image399

Bloggen

Jag känner att många bloggar liknar varandra och för att få läsare (och få dom att komma tillbaks) så tror jag man måste hitta sitt sätt att blogga på. Det finns så himla många bra bloggar, speciellt med modeinriktning. Många gånger känns det dock som att alla visar samma bilder och dyker nåt hett nytt plagg upp så bloggar alla om det. Kan bero på att Sverige är ett litet land och alla har samma bra smak:)

Som namnet säger på min blogg så har jag mitt intresse främst inom accessoarer, smycken, skor och väskor. Jag kommer fortsätta hålla mig där, men bara budgetalternativ. Detta för att jag själv inte har råd att köpa den senaste märkesväskan eller andra märkesaccessoarer. Jag scannar av nätet ganska ofta efter billiga alternativ som är minst lika trevliga och det vill jag gärna dela med mig. Bloggen är ju bra på det sättet också att min sambo slipper höra mitt tjatter om smycken, väskor och skor:)

Olycka

Det brukar vara rätt bilfritt utanför vårt fönster, men alldeles nyss var det kö!!! Jag hörde en liten smäll och folk som pratade högt, men tänkte inte så mycket på det. Några minuter senare hörde jag sirenerna och ganska många bilar som åkte utanför fönstret. Kikade ut och såg då att det var en olycka. Folk stod och tittade, grannarna hade satt på sig finkläderna för att kolla och jag fotade. Vad märkliga vi människor är va?!

Herregud-Gåshud

Hittade det här klippet hos bloggaren Rania. Ni måste se det här om ni inte sett det innan. Pojken är mobbad i skolan och det enda han vill är att sjunga. Tårarna nästan rinner när man ser detta...

Ändringar

Var tvungen att gå in och ändra allt i stilmallen. Fick tom. byta stilmall så nu hoppas jag verkligen att alla ser allt. Säg gärna till om något ser konstigt ut!

Svt & Kanal 5

Vilken kväll den 17:e maj för er som gillar CSI och Brottskod: Försvunnen. Då ska nämligen Svt och Kanal 5 synka dessa två program, ett historiskt samarbete. Ett mord ska lösas och det börjar i CSI och avslutas sedan i Brottskod: Försvunnen. Det ska bli spännande att se och något jag ser fram emot!

Fjädrar & Peace

Mycket fint med fjädrar i öronen och peacearmbanden runt handleden, det här är sommar!
image395

Jens Lapidus

En av förra årets bästa böcker var ju helt klart Snabba Cash av Jens Lapidus. Nu är nästa bok från honom på gång, "Aldrig fucka upp". Den släpps sista april och jag är den första att köpa, eller kanske vänta till pocketen kommer. Han är ju rätt stilig också:)
image394

H&M & Unicef

När du köper den här söta scarfen så går 25% direkt till Unicef. Du gör alltså en god gärning när du shoppar, bra intiativ!
      image393(Bild från hm.com)

Mode

image392
Det går ju inte bara mode i kläder utan även bakverk har jag märkt. Har läst hos flera stora bloggerskor att det är Cupcakes & Macarons som gäller nu. Macarons är ett franskt traditionellt bakverk medans Cupcakes är en slags muffins med olika fyllningar och alltid frosting eller topping. Ja se där, vad man lär sig, får det lov att vara ett trendigt bakverk? Med dessa kakor och trender säger jag godnatt till bloggen. Imorgon är en ny underbar dag!

Gott skratt

Jag hade aldrig sett tv-serien Rent Hus tidigare, så idag var mitt första avsnitt. Som jag skrattade, den där hunden såg ju helt grotesk ut...hahaha Men jag undrar ju hur mycket som är uppgjort för kan folk verkligen ha det så skitigt? Det var riktigt äckligt, att en människa inte kan ta hand om sitt egna hem. Men ett gott skratt fick jag mig:)

Tävlingen

Här är ett bidrag jag fått in till tävlingen från Sara. Hennes favoritaccessoar är detta armband från Panduro som hon tycker är enkelt, men samtidigt fint. Man kan lätt byta berlocker när man känner för det. Själv ska Sara hänga ett silverkors på armbandet när hon konfimerar sig!
image390

Span i butik

Gick ut en runda och kunde inte låta bli att spana i butiker. Var inne på Wedins och såg att dom börjat med träskor. Skrev ju om dessa i ett tidigare inlägg, kanske det blir en liten träskotrend? Hittade fina sandaler där också. Sen blev det en sväng förbi Åhléns och hittade ett fint brunt läderarmband med fin silverplatta framtill. Sen kan man ju alltid hänga upp sina smycken på deras fina förvaringsträd eller den blommiga handen. Bilderna är tagna med mobilen så det är inte världens bästa kvalitet!
image389

Ego?

Är man ego när man googlar sig själv? :) Tyvärr hittar man oftast inte så mycket om sig själv, men den här hittade jag på mig (i mitten) tillsammans med den fd. underbara rektorn på högskolan och stadens kommunalråd. Vad roligt jag har va, men jag ville så gärna visa er..hahahah
image388

Dagens

Det blev lite blått idag:) Gillar den randige från H&M och med mina slitna Converse, kanske dags att köpa nya?
image387

Vinn Vinn Vinn

Kom igen nu och skicka in bidrag till min tävling där du kan vinna min necessär. Delar av innehållet ser du här nedan. Tävla nu! Nu blir det utgång till det fina vädret och sunshine!
image376

Vad tror ni?

Det verkar som att träskorna är tillbaks, men i lite snyggare variant. Dom här får mig att tänka på lärarna i mellanstadiet, dom traskade runt i bruna flätade träskor. Jag tror att dom naturfärgade låga och flätade kan vara riktigt snygga till jeans eller en söt klänning! Vad tycker ni, hit eller miss?
image386

Blått

Jag har blivit helt kär i blått, marinblått. Snygg färg till sommaren och matcha med vita jeans, men lika snyggt till vanliga blåjeans. Blått och svart är dessutom två färger som är riktigt snygga ihop. Här är ett litet blått ihopplock från H&M, Urban Outfitters, Top Shop, dElias och forever21!
image385

Favoritskådis

Jennifer Garner är min favorit. Hon är väl inte känd för att ha medverkat i dom största filmerna direkt, men hon är min favoritskådis ändå speciellt efter tv-serien Alias. Jag tycker hon verkar så naturlig och har en fräsch stil, hon verkar stå med bägge fötterna på jorden. Så söt!
image384

Ny modetidning

Vad tror ni om den nya tidningen Charlotta? Det är Charlotta Flinkenberg tidigare Glamour & Veckorevyn som ska starta tidningen som släpps nån gång i vår. Behövs den verkligen? Ja tycker jag, jag läser gärna en modetidning till. Problemet tror jag är att den här kommer likna Cosmo & Glamour alldeles för mycket, det kommer nog inte vara så nyskapande. Jag vill gärna ha en modetidning med bara mode och skönhet, inga sextips, inga mattips, inga träningstips, bara mode och skönhet!

Mitt i veckan

Onsdag redan! Tiden bara rinner iväg. Här skiner solen och det blir snart dags för lite utgång. Idag blir det mest plugg och lite bloggande naturligtvis, hoppas alla får en lika bra dag som jag ska ha!
image383

Strax bädden

Snart ska sängen intas, men det blir nog lite CSI innan, en av mina favoritserier. Imorgon onsdag och ännu mer plugg och en massa annat småfixande. Bloggar gör jag säkerligen, det går ju inte att vara utan bloggen:) Strax nattis nattis!
image381

Spaning

Sitter här och kollar på Hermés nya armband som bara är för snygga, men 3000:- för ett armband, nja, lite saftigt kanske. Dom här är fortfarande mina favoriter!
image382

Miu Miu utförsäljning

Jag hittade en sida på nätet som har utförsäljning av märkesväskor bl.a Miu Miu. Dessa är ju så snygga och billiga ca. 1700:- inkl.frakt, frågan är väl om det är äkta? Jaja, snygga är dom!
image380

En till

Här är Therese bidrag. Naturligtvis är det hennes förlovningsring som är hennes favoritaccessoar. Varje gång hon tittar på den så tänker hon på sin sambo och vilken tur dom haft som hittat varandra. Kärlek säger jag:) Underbart!
image379

Mer bidrag

Påminner igen. Skicka in ditt bidrag och var med och tävla!
image376

Desperata hemmafruar

Satt precis och undrade hur många som skulle se Desperate Housewifes ikväll. Så såg jag att det hade börjat..hahaha Så kan det gå, men jag såg också att det var ett gammalt avsnitt eller är det bara en liten tillbakablick? Jaja, jag tycker serien har tappat lite så jag får se om jag kommer följa den!

Bidrag till tävlingen

Här kommer ett bidrag till tävlingen som du också kan vara med på. Detta är Sandras favoritaccessoar för den är gjord av hennes mamma i äkta silverlera. Skicka in ditt bidrag också!
image378

Roliga collage

Det är så roligt att sitta och leka med alla olika collage. Du kan själv testa, klicka bara på bilden så kommer du till sidan. Här är ett litet marint tema!

Titta

Jag hittade ju denna söta väska som jag letat efter. Man har ju inte råd med en Chanel så en second hand duger super. Den här är från Mint & Vintage
image365

Orange

Så mycket snyggt det finns i alla nätbutiker. Det blir lätt ett par timmar som går när man kollar runt. Nu har jag hittat en massa i oranget. Orange är hett, mycket snyggt, speciellt som accentfärg och när man fått lite färg. Här är små godbitar från H&M, dElias och forever21.
Du vet väl om att du kan vinna Depends nagellack här hos mig?
image374

Stressigt

Oj Oj Oj så stressigt kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har det idag. Dom måste åka vagn genom stan, möta Luxemburgs storhertigpar, titta på regalskeppet Vasa. Jag undrar hur dom ska klara av det? Vilken stress...(ironi) Vad har dom på huvudet förresten?
image377

Bloggen

Nu har jag ändrat i koderna för att bloggen även ska funka i  Internet explorer. Jag hoppas verkligen alla kan se den nu med header och sidomeny på rätt ställe. Säg jättegärna till om det ser konstigt ut.

Vinn min necessär!

Nu påminner jag igen, jag vill ha fler bidrag. Här kan du vara med och tävla om min necessär!
image376

Expressen

Sitter och läser tidningar på nätet och såg detta. Jag blir lite förvirrad. Vad har Liza Marklund med Engla-mordet att göra? Försöker man utnyttja situationen och folks vrede till att bli något kommersiellt? Varför skulle jag vilja ställa frågor till en författare om mordet på Engla? Jag blir väldigt förvirrad. Hur kan Liza Marklund ställa upp på detta, snacka om att förlora förtroende. Bara för att hon skrivit böcker om kvinnomisshandel...Hjälp mig, men jag fattar inte det här?
image375

H&M

Godmorgon. Nu blir det lite bloggande innan plugg väntar. Det blev visst en beställning. Men dom är ju så dåliga på att leverera. Jag måste vänta till vecka 19, är det bra service?
image370

Nattis

Snart blir det sängen. Imorgon är en ny dag med plugg på schemat och förhoppningsvis fint väder. Glöm inte tävlingen, jag vill ha fler bidrag, mera mera mera!
image371

Guld

Här är ett litet urval av accessoarer i guld för er som gillar det. SJälv föredrar jag silver, men guld kan vara riktigt snyggt! Undrar hur många som kollar på Cashmere Mafia?
image373

Bidrag till tävlingen

Här kommer ett bidrag till tävlingen från Linda. Hon älskar rockmusik och fashion vilket hon tycker att det här halsbandet står för, coolt!
image372

Ser ni detta?

Jag måste verkligen få hjälp med hur bloggen ser ut. Har fått info om att den ser konstig ut om man använder explorer, sidomenyn hamnar längst ner, profilbilden är borta osv. Här har jag tagit en bild av hur det ska se ut, ser bloggen ut så för dig?
image369

Mina favoriter

Tänk dig en sommardag, skönaste sommarklänningen på, du lyssnar på din favoritlåt, du kanske är kär, du känner dig fri och lycklig och kvällen går i bästa vänners lag, en perfekt sommar helt enkelt. Då passar dessa örhängen, härliga färger som du blir så glad av när du sätter på dig dom. Dom kommer bli min sommarfavorit, blir det dina? Det här är mina favoriter bland nyheterna hos cocoo!
image368

Nya butiker

Var ute en sväng idag och spanade. Kollade in på Åhléns och dom hade fått in en del vårfint. Den vita storskjortan med fickor var jättesöt, och den korallfärgade kjolen med fickor är också fin. Sen var jag och kollade in den nya kedjan Shyme (kan den ha hetat så?) som var ganska trist med Vilasortiment, alltså ett nytt Vero Moda. Nästan samma sak kan man säga om Rut M.fl. som ju ägs av Vero Moda, men bättre sortiment.

Klockor

Sitter och kollar på klockor runt om på nätet så nu bara måste jag visa er. Dessa klockor från Marc Jacobs tröttnar man aldrig på. Jag gillar att hänga klockan runt halsen, snyggt. Dessa finns hos MrsH och Net-a-porter
image363

Färg

Jag är ganska trist i mitt färgval, men ibland kan jag ta någon annan färg än svart, grått och vitt. Snyggt att ha något i färg, väskan, skorna eller sjal. Här är ett litet färgcollage från dElias och forever21.
image364

Konstig blogg?

Sitter nu framför en PC och bloggen ser riktigt skum ut. Vart är sidomenyn? Använder jag Firefox så ser allt superbra ut. Någon annan som tycker bloggen ser konstig ut?

Pengar över?

Kanske tillbaka på skatten? Du kanske har lite pengar över och behöver en ny bil. Då kan du nu välja ditt eget mönster till din nya bil, miljövänlig dessutom. Det finns lite mer diskreta mönster än dessa, snygga var dom och kul att ha en bil som inte ser ut som alla andras!
image366

ANNORLUNDA TÄVLING

Här på bilden ser du en necessär med en massa innehåll. Innehållet kommer delvis att vara en överraskning, men jag kan redan nu avslöja att den bl.a innehåller detta och peace-armband från cocoo, den är fullproppad med överraskningar!

Tävlingsregler:
*Maila mig en bild/länk på din favoritaccessoar och berätta varför det är din favorit
*Skriv en kommentar här i inlägget att du är med och tävlar
*Varje dag visar jag här på bloggen några av de bilder som skickats in
*Jag och min juryvän Pernilla kommer efter 2 veckor att utse en vinnare och detta kan inte överklagas
Vill du inte ha din bild publicerad här på bloggen så skriver du det i mailet!
Skicka ditt bidrag till: [email protected] senast den 26/4 som är sista dagen att tävla! Lycka till!

image342

Madonnas "ring"

Hur snyggt är det här? Madonna har tillsammans med juvelaren Chopard designat en ring, eller snarare ett knogjärn. 258 diamanter som bildar ordet M-dolla, i guld naturligtvis. Hon har tagit fram den i samband med sitt nya album Hard Candy, ja hon ser väl knogjärnet som hard candy!
image362

Orange på naglarna

Det blir/är nog vårens hetaste färg på naglarna. Snyggt när man är brun och ha orange nagellack. Dom här 3 färgerna är ju perfekta att kombinera mellan. Ena dagen orange, nästa rosa och till kvällen mörklila. Dom här ligger faktiskt i min necessär som du kan vinna, så var med och ta chansen!
image361

Brun

Skulle vilja ha lite färg, helst nu. Det här verkar ju vara en superprodukt, spraya på så är det klart. Den ger färg direkt samt en brun utan sol-effekt. Innehåller olja så den skyddar även huden och gör den mjuk och len. Snygga flaskor också:) Undrar om den har kommit till Sverige, någon som vet?
image360

Måndag

Så var det en ny vecka igen. Strular blogg.se? Ska man kunna blogga i veckan? Just nu verkar det rulla på så hoppas det håller i sig. Idag blir det mest plugg, hur ser din dag ut?

Nattis

Snart sängdags, men kanske lite film innan. Imorgon ska jag fortsätta tjata om tävlingen, så det slipper ni inte. Förhoppningsvis funkar bloggen bättre imorgon för idag har det varit segt. Jag hoppas verkligen att allt löser sig här på blogg.se, undrar om kanske ska säkerhetskopiera ifall nåt skulle hända? Kanske bäst så, men tillbaks imorgon är jag garanterat. Nattis Nattis
image357

Problem?

Jag har förstått att många har problem med att se min blogg, allt är bara rött. Olika orsaker kan vara förklaringen, både ny design samt att blogg.se håller på att byta till nya plattformen, vilket gör att blogg.se är extremt segt igen. Testa nedanstående så ska ni se att det funkar!

Alt.1


1.
Öppna kontrollpanelen
2. Välj Internetalternativ
3. Välj ta bort webbhistorik
4. Tryck på temporära internetfiler, ta bort cookies och rensa tidigare besökta webbplatser.
5. Tryck på OK
6. Öppna bloggen i ett nytt fönster



Alt. 2


1. Meny raden VERKTYG längst ned Internetalternativ.
2.Ta bort cookies
3. Därefter Ta bort filer.
4. Därefter OK


PS. Har du Firefox eller Safari gör du så här:
I Safari: Töm_cache.. under Safarimenyn
I Firefox: Verktyg>Rensa_ut _känsliga_data>Cache (Lånat instruktionen från Linn)


Mysdag

Idag har det blivit en riktig mysdag ungefär klädd så här, så skönt. Vädret har varit fram och tillbaks, ibland sol ibland regn, typiskt aprilväder. Btw, Chanelväskan var falsk, men jag själv tycker det är ganska svårt att se om det är en falsk eller inte. Vill återigen påminna om tävlingen, jag vill ju att så många som möjligt ska vara med. Det är lite annorlunda tävlingsregler, jag länkar till er istället för som det brukar va. Häng med nu och vinn!
image351

Kuvertväska

Här kommer Marielles favoritaccessoar som hon har skickat in som bidrag till tävlingen, en fin kuvertväska från forever21. Den är jättesöt och lite somrig och den är Marielles favorit för att den är lite annorlunda!
image350

Fejk väska?

Det är ju ett dilemma det här med att köpa äkta eller inte. Om man köper en kopia, stödjer man då också olagligt barnarbete? Stödjer du även det när du handlar på H&M? Jag har köpt både äkta och kopior i mitt liv. Här är ett bra inlägg om det här, kom ihåg att det är du och din moral som bestämmer! Här på bilden är en Chanel, tror du att den är falsk eller äkta? Svaret får ni ikväll!
image349

Me like:)

Här kommer ännu ett bidrag till tävlingen. Det är Elin som valt detta som sin favoritaccessoar. Det är ju så snyggt att ha klockan i kedja runt halsen, tröttnar jag aldrig på!
image348

Snyggt armband

Sandra har skickat in sitt bidrag till tävlingen, ett riktigt snyggt armband, coolt! Var med och tävla du också, jag slutar aldrig att tjata om tävlingen:)
image347

Julias favorit

Julias favoritaccessoar som hon har valt till tävlingen är ett armband. På armbandet finns budskapet Hope och Julia får alltid ett litet leende när hon ser det! Var med du också och tävla!
image346

TÄVLING

Nu kör jag lite påminnelser om tävlingen. Vinn den proppfyllda necessären!

Tävlingsregler:
*Maila mig en bild (eller länk) på din favoritaccessoar och berätta varför det är din favorit
*Skriv en kommentar här i inlägget att du är med och tävlar
*Varje dag visar jag här på bloggen några av de bilder som skickats in
*Jag och min juryvän Pernilla kommer efter 2 veckor att utse en vinnare och detta kan inte överklagas
Vill du inte ha din bild/namn publicerad här på bloggen så skriver du det i mailet!
Skicka ditt bidrag till: [email protected] senast den 26/4 som är sista dagen att tävla!

LYCKA TILL!

Härliga Söndag

Solen skiner, rätt behagligt ute och idag vankas det kalas, födelsedagskalas. Sen blir det slappt till kvällen med film eller tv.
Jag satte ju igång tävlingen igår och det har börjat komma in lite bidrag. Jessica är en av dom som berättar att hennes favoritaccessoar är en nyckelring med bild på sina barn. Sofi har peace-armbanden från cocoo som favoritarmband, som du också kan vinna i tävlingen. Mer bidrag visar jag under dagen, fortsätt skicka in och tävla!
image345

Nattis

Nu blir det filmtajm innan sängen kallar. Glöm nu inte att tävla. Det är min allra första tävling och det blir så mycket roligare ju fler som är med! Natti Nattis
image344

Äkta? Falsk?

Kan du gissa på rak arm vilken som är en äkta Miu Miu? Den ena kostar 8000:- och den andra 250:-
image343

Fira designen med en tävling

Nu är den nya bloggdesignen på plats, äntligen. Jag kommer att testa lite färger ett tag, men jag trivs just nu med vinrött. Det här ska vi fira med en tävling. Här nedan på bilden ser du en necessär med en massa innehåll. Innehållet kommer delvis att vara en överraskning, men jag kan redan nu avslöja att den bl.a innehåller detta och peace-armband från cocoo, den är fullproppad med överraskningar!

Tävlingsregler:
*Maila mig en bild (eller länk) på din favoritaccessoar och berätta varför det är din favorit
*Skriv en kommentar här i inlägget att du är med och tävlar
*Varje dag visar jag här på bloggen några av de bilder som skickats in
*Jag och min juryvän Pernilla kommer efter 2 veckor att utse en vinnare och detta kan inte överklagas
Vill du inte ha din bild/namn publicerad här på bloggen så skriver du det i mailet!
Skicka ditt bidrag till: [email protected] senast den 26/4 som är sista dagen att tävla!

LYCKA TILL!
image342

Botkier

För er som gillar Botkiers väskor så har Monica Botkier nu inlett ett samarbete med lågpriskedjan Target. Fatta att få en väska från Botkier för några futtiga hundralappar. Kollektionen släpps 21 Juli.
image340

Gummistövlar

Jag är ju fortfarande kär i Marc Jacobs gummistövlar som kom förra året. Kanske man ska slå till nu när dollarn är så låg? I Sverige kostar paret runt 1500:- och i USA 600:-, så valet är ju ganska enkelt. Har testat dom och dom är supersköna och snygga!
image341

Stämmer det här?

Ska man tro på allt som skrivs i tidingarna? Såg nyheten hos Linn for Win.
Veckans affärer skriver nu att blogg.se kanske måste stänga efter ett avtalsbrott från grundaren. Måste kolla upp det här. Jag tror nog det löser sig för oss bloggare här!

Skyskrapor

Appropå New York och skyskrapor, här är en bild jag tog i Hong Kong. Där fanns det lite skyskrapor och det var en ganska maffig känsla när man stod där och såg ut över Hong Kong Island.
image339

Prada

Dom här som två konstverk man bara kan sitta och titta på. I USA kan du sätta upp dig på väntelistan och sedan hyra en av dom för ungefär 1500:-/månad. Hur snygga är dom inte?
(Har tvättstugan och fördriver tiden på nätet:)
image338

Cameron for W

Hur snygg har dom inte fått till Cameron Diaz i senaste numret av W magazine? Jag gillar hennes stil, hon har alltid en fräsch avslappnad stil. Hennes hud är dock inte alltid den bästa, men med photoshop så får alla en perfekt hud!
image336

Helgens klänning

Helgens sötaste klänning vill jag gärna strutta runt i med ett par enkla sandaler. Tänk om det vore så varmt. Den här klänningen kan man ju alltid klä upp sig i med höga klackar och rätt accessoarer eller klä "ner" med en enkel kofta och enkla sandaler. Priset är ju också bra, ca. 200:- från Delias!
image335

New York

Jag och min kompis har alltid haft en dröm om att åka till New York tillsammans, nångång ska vi dit! Det första vi ska göra när vi kommer dit är att ha picknick i Central Park och sen ska vi shoppa. Nu pågår en filminspelning om New York med regissörer som Scarlett Johansson och Natalie Portman, en ren reklamfilm om New York och den vill jag gärna se!
image334

Beställning

Man kanske skulle lägga in en beställning på det här? Kan inte riktigt bestämma mig...hmmm ska ha en sjal och leggings också. Jag tycker både tunikan och linnet ser så himla sköna ut. Jag känner efter idag så får vi se:)
image333

Smart

Idag är jag sen här på bloggen, ibland finns annat emellan:) Jag såg att en hög med relativt kända bloggerskor i Stockholm gått ihop sig och startat en bloppers. Bloppers är sida där dom säljer ut sina kläder och accessoarer. Man kan göra riktigt bra fynd där. Helt värt att kolla in!

Snart sängdags

Slut som människa (fråga mig inte varför) och ska väl strax bege mig mot sömnen. Imorrn ut på stan. Alla Göteborgare: Glöm inte utförsäljningen på Magasinsgatan! Nu önskar jag alla en riktigt god natt!
image332

Filmtajm

Nu blir det mys. Ska kolla på Vantage Point och käka glass i stora lass med frukt och chokladsås.
image331

Ny webbutik

Brukar läsa bloggen och nu sett att Amanda öppnat sin alldeles egna webbutik. Det fanns en del godbitar och mer är nog på väg in så kika in där, mycket snyggt. Alltid kul med nya webbutiker!
image323

I Butik

Kikade runt lite i butikerna för en stund sedan. Såg dessa coola skor från Vagabond, dom populära rosa pumpsen från Din Sko (ett par kvar) och den snygga kuvertväskan från Don & Donna, snyggt!
image330

Pinkie

Vilka härliga färger jag hittade på nagellack i webbutiken eleven. Namnen var rätt skoj också, Pinkie Swear-Pinkie Sheer är själva märket och färgerna heter bl.a, Crazy Daizy & Flower Power. Fina färger till sommaren!. Näe nu måste jag plugga, skärpning!!!
image326

Rabatt på H&M

Uppge kod 8069 så får du 25% rabatt på valfri vara nästa gång du beställer något ur webbutiken. Bra va!

På jobbintervju

Ett gott skratt är aldrig fel. Gör inte så här på din nästa jobbintervju:


1. En sökande tog med sig en konsult till intervjun som ?ombud? och sedan sade den sökande ingenting under hela intervjun


2. En sökande sade att hans mål i livet var att köpa en Ferrari.


3. Den sökande svarade på sin mobil under intervjun. Det var hans chef som ringde för att avskeda honom på grund av sexuella trakasserier. Den jobbsökande berättade för intervjuaren om samtalets alla detaljer och sade ?Du får hjälpa mig skaffa ett nytt jobb ? jag fick precis sparken.?


4. Den sökande förklarade att social kompetens innebär att man respekterar äldre personer och gör som de säger.


5. Den sökande flirtade och stötte på intervjuaren.


6. Den sökande kom inte till intervjun utan skickade istället ett sms från sin mobil där han sade att han var sjuk.


7. Den sökande sade till intervjuaren: ?Jag vill jobba så lite som möjligt och tjäna så mycket pengar som möjligt?.


8. Den sökande fick en fråga och väntade i två minuter innan han svarade.


9. Den sökande berättade att hon bara ville arbeta för att kunna betala av sina studielån.


10. Den sökande kritiserade sin förre chef, som var intervjuarens bror.

(Hämtat från svd.se)


Solsken

Vill bara visa att solen skiner över Göteborg idag och det känns som vår i luften. Nu blir det utgång innan plugg i bibblan!
image329

Ha begär

Hjärtat tar ett skutt när man ser något så här fint. Det här skulle passa så bra i min garderob, men inte min plånbok. Kjol från Anna Sui och koftan från Marc Jacobs. Ser ni fickorna med hjärtan, så sött!
image327

Blekning

Det kom en liten trend för ett tag sedan att huden skulle vara blek igen. Alla dom stora märkena tog fram vitt puder, vitt förstärkande serum, vit ögonskugga, ja det mesta finns att få i vitt. Dock är detta inte en trend jag tror på långsiktigt.Vem vill vara vit på sommaren? Här hittade jag en extrem produkt, den bleker huden! Vem använder detta? Det måste ju förstöra huden, eller?
image325

H&M & Marimekko

Har fortsatt kolla på kollektionen nu på morgonen. Det här var det enda jag kunde tänka mig att köpa från kollektionen, naturligtvis slutsåld!
image324

Godmorgon

Så var det fredag igen, veckorna bara rinner iväg, vad gör man med tiden? Nu är vi i allafall där och helgen är här. Imorgon är det stor utförsäljning av kläder från b.la Monki, Weekday mfl. på Magasinsgatan mellan 10-16. Jag tror att det är ute på gatan som det var förra gången, supermysigt. På söndag blir det kalas, sambon fyller år. Så det är fullt upp hela helgen. Vad är er planer?

My love

Ja tack! Vill ha! Nu ska jag lägga mig och drömma att någon hittade den här väskan och gav den till mig, för drömma kan man alltid göra:) God natt på er!

Skepp Ohoj

Gillar det marina modet som dyker upp varje vår. Allt detta kommer från Topshop!
image322

Nya färger

Det tillkommit lite nya färger på dom fina armbanden från Angela Gotborn. Snygga färger, speciellt rött och blått till sommaren!
image321

Bloggberoende/Bloggstress

Läste precis ett inlägg på Ebbasblogg om bloggstress. Bloggare utsätts för fysiska och psykiska påfestringar enligt en artikel i New Yorks Times. Dom utsätts för en extrem konkurrens och allt mäts i sidklick, sidvisningar och besök på bloggen. Alla vill ju vara först med det senaste och t.om. när du sover så är du orolig för att missa något. Känner du igen dig?

För min del känns det här ganska amerikanskt, den mördande konkurrensen, jagandet, vara bäst och först hela tiden. Men till en viss del så har det ju även blivit så här bland bloggarna. Jag vet ju själv hur glad jag blir om jag klättar på listor och får fler besökare. Hamnar man på blogg.se heta lista så är ju dagen liksom gjord. Helt klart har man blivit mer bloggberoende sedan man nådde ut till lite fler läsare. Kan tänka mig dom som också lever på sina bloggar, dom som hela tiden måste jaga läsare för att tjäna pengar.

Hur känner du? Känner du igen dig?

Taskig timing

Hur tänkte H&M här? Helt plötsligt är hemsidan nere för teknisk uppdatering. Idag, när dom släpper nyheter och Marimekkokollektionen. Jaja, så kan det gå!
image320

Gör ett undantag

Jag har ju hela tiden hävdat att jag inte ska vara med på tävlingar där man Måste länka och göra inlägg om tävlingen på sin egen blogg. Jag är den första att ge mig, för jag kunde inte motså denna tävling. Man (jag) kan ju vinna detta underbara armband hos hannasthlm. Jag är med!
image319

H&M:s hyllning till Marimekko

För min del så avstår jag, hittade inget som tiltalade mig, inte min stil. Men det finns nog massor där ute som gillar stormönstrat. Kollektionen släpps ju idag och blir säkerligen slutsål ganska snabbt. Här ä ett litet axplock!
image318

Ny BH

Vad tror ni om det här då? Bandlös bh gjord av silikon, kallas för Freebra Strapless Bra och finns hos nelly. Jag undrar hur den sitter och om den inte känns, ser konstigt ut utan band, men jag kan tänka mig hur bra det måste vara om man t.ex. ska ha en tubtopp på sig. Någon som testat?
image317

Armband

Innan jag går vill jag visa er dessa finingar. Hoppas jag kan beställa snart. Dom är ju så fina och mig veterligen så var det Natalie som började med just dom här.
image308

Ännu mer

Kna inte låta bli, det är ju så kul med massa snygga grejer. Här är några ringar!

Kjolar

Här är en bild till från sidan där du kan sätta ihop dina egna små collage. Gjorde den väldigt snabbt, men jag tyckte kjolarna var så söta!

Torsdag

Godmorgon!
Dimman ligger tät här utanför, usch. Nu verkar som att det ordnar sig med bloggdesignen, jag håller tummarna för jag vill verkligen ha omgjort. Idag är det viktiga saker som händer. Ska iväg strax på en jobbgrej och är lite nervös, men det går nog bra. Sen blir det en snabbis på stan för att sen hem och plugga. Hur ser din dag ut?

Låser dörren

Nu låser jag dörren för kvällen och säger godnatt. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar!
image315

Spana in


Miashopping hittar allt man behöver:) Det här är perfekt för dig som vill sätta ihop olika outfits på ett snyggt sätt utan att kunna photoshop. Outfiten här ovan satte jag ihop, busenkelt. Klicka på bilden så får du reda på vart du kan köpa kläderna och accessoarerna.
Samtidigt som du sätter ihop ditt collage så ser du vart du kan köpa det, så smart idé! Kolla in!

Hjälp mig & få denna!

Jag behöver verkligen hjälp med bloggdesignen nu! Jag hade 2 tjejer som skulle hjälpa mig, men det blev inte som vi hade tänkt oss. Jag har en ganska klar bild av hur jag vill att det ska se ut, här är ett bra exempel med följande ändringar:
1. Menyerna på höger sida
2. Bakgrundsfärg vinrött/gråa blommor eller smycken istället för blommor (kom med tips)
3. Inga bilder förutom på presentationen som det är idag
Hoppas någon därute kan förstå mina önskemål och hjälpa mig så fort det bara går. Den som kan hjälpa mig med detta får den här som belöning av mig!
image314

Tuffa bud från Quetzala

Sådär nu har Quetzala själv sagt sitt om vart hon tar vägen och varför. Tack Quetzala för din kommentar och lycka till nu!

Min sminkhylla

Har ni sett någon rörigare sminkhylla än dessa? Kanske dags att gå igenom den och organisera upp lite, kanske till helgen...:)
Kan någon förklara för mig varför alla egna bilder blir som tecknade när dom publiceras här? Dom ser ut som vanligt på min dator, men när jag tar med dom i inläggen här på blogg.se så ser det tecknat ut, någon annan som har samma problem?
image313

Besökare

Satt och kollade Google Analytics (ja, jag är såld på listor och få sitta och analysera besökarstatistik)
och upptäckte att jag igår hade 19 besök från Finland och 9 besök från USA. Hur hittar dom min blogg? Hur gick det till?

Nytt socialt nätverk

Nu ska jag testa ett nytt socialt nätverk. Jag är ju väldigt glad i listor och alla dessa nätverk man kan hitta andra bloggare på. Det här verkar vara ett nytt nätverk och man lägger till en liten knapp i sin kodmall som sen syns i alla inlägg. Så här skriver dom på hemsidan:
Lemeno är en såkallad social bokmärkningssajt där man kan dela med sig av sina bästa länktipsbästa sidorna klättrar upp till toppen samtidigt som allt ointressant försvinner till bakgrunden. På så sätt är det alltid lätt för dig att hitta något kul att uppleva på den stora vida webben till alla sina vänner. Jag ska testa så får vi se vad det ger, inget att förlora:) Någon annan som testat det?

Nyheter från Ellos

Även Ellos har fått in lite nyheter. Här är ett urval av mina favoriter.
image312

Blake från Gossip Girls

Här är Blake Lively - Serena i Gossip Girls på väg till inspelningen av tv-serien. Hon verkar vara helt osminkad och rufsig i håret, men ändå är hon så himla söt, hur lyckas hon?
image311

Armband med budskap

Så har vi återigen ett par snygga enkla armband med budskap. Som vanligt från cocoo:) Perfekt att vakna till och hitta dessa, jag som är lost på armband. Kan aldrig få nog. Idag ska det bli plugg, kanske lite bloggande, men annars bara plugg. Vad ska ni göra idag?
image310

Sandaler

image309
Hur snygg färg är inte det här? Hade velat haft dom direkt om dom inte hade varit riktigt så höga i spännena, en rad mindre så hade dom varit perfekta, från La Redoute. Får drömma om dom inatt för jag ska verkligen försöka lägga mig i tid och gå upp tidigt. Innan sovandet blir det The Hills!
(Sega jäkla blogg #¤%*"*)

Min favorit

Äh måste köra min favoritlåt, den som gör mig så glad just nu. Hoppas du också gillar den!

Rosetter

Det ska visst vara rosetter på topparna nu. Ganska snarlika toppar tycker jag iaf och båda med samma pris 198:-
image307

Nyheter H&M

Har kommit lite nyheter på H&M:s webbutik. En del finns ju redan ute i butik, men här är några av mina favoriter!
image304

Blommigt

Hittade den här söta blommiga klänningen hos Haléns, så söt, speciellt i svart!
image306

Plugg Plugg Plugg

Min motivation är som bortblåst, sitter heller och slappar, bloggar, läser, ja allt annat utom det jag ska göra, plugga! Insåg nu när jag kollade i kalendern att jag har en liten lista att beta av:
Inlämningsuppgift Marknadsföring 15/4
Inlämningsuppgift Marknadsföring 30/4
Tenta Metod 30/4
Tenta Marknadsföring 14/5
4 inlämningsuppgifter Metod inne senast 6/6 då sommarkurserna startar
Äh, jag har visst lite att göra!
image305

Vad händer?

Först säger Katrin Schulman upp sig från stureplan.se och stängde igen bloggen med omedelbar verkan fast den skulle varit öppen till den 25/4. Nu är det Quetzala Blanco från Veckorevyn.com som ska börja blogga på stureplan.se. Vad händer? Inte nog med det så är det visst något som rör om i grytan på veckorevyn.com då det nu är 3 stycken som sagt upp sig. En av dom kommenterar det hela med att man på veckorevyn.com inte har några tydliga mål längre som man vill nå. Ebba vill inte uttala sig, men det kommer nog nåt snart. Alltså, tycka vad man vill om Ebba, men jag tycker hon alltid får ta allt skit som händer inom bloggvärlden, handlar det om avundsjuka eller? Ingen är perfekt, inte hon heller, men jag tycker att hon lyckats med det hon åtagit sig att göra och kämpar säkerligen på!

Dagens

Idag blir det knallblå byxor (syns kanske inte så bra på bilden), svarta favoritkoftan, pradan och vita tygskor. Lite färg skadar aldrig!
image303

Mineralprodukter

Jag fortsätter min prisjakt på nätet. Nu har jag kikat på mineralprodukter då jag är lite sugen att testa. Ett märke jag hört gott om är I.D Bare Minerals som garanterat står för 100% naturliga grundämnen. Mineralprodukter ska ju vara skonsamt för huden och passa alla hudtyper. Här har jag kollat in 4 produkter och jämfört priserna i butik med nätet. Går säkert att hitta ännu billigare. Just dessa är från en engelsk nätbutik, men jag vet att priserna i USA ligger nästan på halva jämfört med de i svenska butiker.
image302

Juicy

Tittar runt på nätet efter nytt smink och hittade detta. I affären ligger dom runt 200:-, här kostar dom bara 99:-. Inte dom allra senaste färgerna, men har man nån gammal favorit så är det ju perfekt och för bara 99:-
image301

Vad har hänt?

Vilken dag, 7 grader ute, solen skiner och jag ska plugga, inomhus:(
Sitter och läser lite bloggar och en av dom jag läser emellanåt är Katrin Schulman som ligger på stureplan.se. Idag när jag går där så är hennes blogg borta och man möts av en artikel att den är nedlagd. Ingen information om vad som ska hända eller vart hon tar vägen. Jag skulle nog gissa på att hon hamnar hos 1000apor på ett eller annat sätt. Kan dock känna en viss mättnad på familjen Schulmans bloggar, så jätteledsen blev jag inte, men detta drastiska (från hennes sida) att plötsligt lägga ner bloggen betyder att dom har nåt i görningen!

Så söta

Såg att cocoo fått in dessa sötisar. Som att ha en liten napp runt halsen:) Nu blir det lite mer The Hills, sen nattis!
image300

Prison Break

Vilken tv-kväll; Anna Phil, American Idol, Cashmere Mafia och naturligtvis Prison Break. Underbart med nya avsnitt så man har nåt att se fram emot en måndag framför tv:n. Strax PB!

Vad läser du?

Här är en del av de tidningar jag läser varje vecka/månad, ingen är väl mer direkt favorit än den andra, men mycket läsning blir det ofta i sällskap av ett varmt skumbad. Ibland får någon utländsk tidning också följa med hem, men jag föredrar svenska. Vilka tidningar läser du?
image299

Wedins

Brukar kika in på Wedins då och då. Tycker dom har helt okej utbud och bra priser, kanske lite högre än sina konkurrenter. Tyvärr tycker inte jag att det är så roliga butiker att besöka. Dom är ganska opersonliga, ofta dålig service och trist inredning och upplägg. Det saknas nåt där. Jag tror också det är några av anledningarna till deras dåliga ekonomiska resultat. Idag gick jag förbi deras stora butik på avenyn och tyvärr måste jag säga att deras (och andra Wedins) fönster ser ut så här. Var är inspirationen, färgen, det som lockar mig in? Känner du igen det här, vad tycker du om Wedins?
image298

Härliga Götet

Idag sken solen över Göteborg, men den kalla blåsten fick vi inte vara utan. Skulle ta en runda på stan, men det hanns inte med. Istället blev det en fika med en god vän. Hon var nykommen från New York så hon hade massor att berätta. Kolla hennes snygga Converse i skinn och dom coola solglajjorna. Ganska avundsjuk på henne när hon berättade om alla butiker hon besökte och hur fint det verkade va i New York, dit ska jag också åka nån gång!
image297

Blir galen

Vad är det här? Är inte bloggen fixad? Nu försvinner både inlägg och kommentarer. Skulle inte allt vara fixat tills nu? Man kan ju bli frustrerad för mindre, men det här börjar bli lite smått irreterande!

Jeansen

Nu åker dom gamla bootcut-jeansen fram. Skulle gissa på att mina är 5-6 år gamla, men dom håller än. Dom får tillsammans med en skrynklig t-shirt, blommig sjal, Pradan och slitna Converse bilda dagens klädsel!
image296

Pelle Porseryd klantig?

Jag fattar inte att folk går på allt och blir så upprörda. Att bröderna Schulman har så stor påverkan på folk, trodde lite av den tiden var förbi. Historien som lyder är alltså att TV4 producenten Pelle Porseryd (han som är ihop med alla kändistjejer:) svarat på ett sms från Alex Schulman. Alex Schulman ville att Brolle skulle åka ur Körslaget vilket Porseryd svarade att det kunde han fixa eftersom allt var riggat. Alex la sedan ut detta sms på sin hemsida och folkstormen uppstod. Min första tanke var att allt var ett skämt, varför ta Schulman på allvar? Men tydligen så var det inte de och nu måste Porseryd be Brolle om ursäkt. Enligt Porseryd var allt ett skämt och det tolkade jag det också som, men nu rasar folk på att TV4 gjort fel och folket tycker att Porseryd ska avgå, är han någon viktig minister eller?

Sko Outlet

För er som missat så finns nu en sko-outlet på nätet. Det är webbutiken have2have som säljer ut delar av sitt sortiment. Det mesta är nedsatt till halva priset och det går verkligen att göra fynd!
image295

MÅNDAG

Solen är uppe, jag är uppe och det är måndag:) som det inte var så många som gillade märkte jag av kommentarerna. Gör ju mitt första inlägg idag ganska sent jämfört med många andra, många morgonpigga människor. Annars blir det nästan full rulle idag, iaf i eftermiddag, så jag hinner blogga ganska mycket idag innan jag sticker..jihoo
image294

Hong Kong

Sitter och går igenom bilder från resan till Bangkok och Hong Kong som gjordes jan-feb. Gjorde iordning några som jag så gärna vill visa. Hoppas det går att se något för det gick inte att ladda upp så stora bilder så jag fick skala ner dom. Håll till godo!
image293

Söndagsfördriv

Så börjar även denna dag lida mot sitt slut. Kollade på Hitmakers som kändes ganska anonymt och sedan på frågesportprogrammet Power to 10. Det var bättre och ganska spännande, men emellanåt zappade jag mellan kanalerna så spännande kanske det inte var:)

Imorgon måndag, ny vecka. Jag älskar måndagar, man börjar lite på ny kula, resten av veckan ska planeras. Imorgon blir det plugg, besök hos Monki och en träff med goda vänner och naturligtvis en hel del bloggande och planeringen av bloggtävlingar. Vad ska du göra?

Gifta

Så gick dom och gifte sig, äntligen. Som det har skvallrats om Beyonce och Jay-Z och deras bröllopsplaner. Temat för bröllopet var vitt och här är några av gästerna!
image292

Istället för Birkenstock

Det här funkar ju stilmässigt bättre än Birkenstock och nästan lika bekväma. Jag har samma problem varje år, kommer jag hitta dom perfekta ballerinaskorna i år? Och så blir det att man köper på sig alla dom ballerina man inte egentligen vill ha/behöver. Så nu sitter jag här med ett 20-tal ballerinaskor, men inte just dom perfekta, dom som jag verkligen verkligen vill ha. För dom man verkligen vill ha hittar man när man köpt dom man inte vill ha och pengarna är slut, förstår ni vad jag menar? :)
image291

Exklusivt?

Aftonbladet lägger idag ut en bit av Madonnas nya singel med den nya videon, väldigt exklusivt. Men jag hade ju hela videon utlagd redan för ett par dagar sedan, är inte det exklusivt?

Birkis

Vad tror ni om den här trenden då? Har sett att en del bloggare spekulerar i att dom här kommer att bli riktigt heta i vår. Såg också en bild hos en bloggare på Ashley Olsen där hon hade ett par Birkenstock på sig. Har hon på sig dom så brukar ju rätt många hänga på. Dom är ju extremt sköna, men trendiga, nja. Fast jag skulle inte bli förvånad om nån känd designer gör någon egen kollektion av Birkenstock och då tänker jag inte på Heidi Klum.
image290

No Style!

Jag har inte kommit så långt i mitt The Hillstittande, snart. Här är en kvinnan som jag inte tycker har någon som helst smak. Hon skulle verkligen kunna ha det, hon har ju allt i sitt utseende, hon har pengar så varför inte fixa en stylist som fixar en schysst stil åt henne? Jag tycker mest hon ser vulgär ut!
image289

Frisyren

Appropå The Hills, hur snygg frisyr har inte seriens stjärna Lauren Conrad på den här bilden? Jag tycker det är så snyggt med en fläta över luggen och sen sätta upp resten, så snyggt!
image288

Söndag

Vaknade upp till ett grått o trist väder och naturligtvis regnar det. SJälv har jag allergi (damm) och det kliar i näsan och rinnig hela tiden, irreterande. Nu får det bli nåt att äta och lite The Hills, sen bege sig mot stan och fixa lite, nu The Hills!

Lite ego

Måste bara visa en sak som gjorde mig så glad. Cocoo som har en smyckesbutik på nätet har också en blogg. Jag var där inne och läste idag och gissa om jag blev förvånad när jag började läsa detta:
Hej!
Det här inlägget är tillägnat till Jessica som idag har skrivit  ett inlägg om reklam på sin blogg!
Gå gärna in och läs fortsättningen här.
Vad go hon är, tack Cocoo och för att du har sådana fina smycken för oss med liten kassa!

Min stil

Här är verkligen en stil som jag älskar och alltid kommer att ha. Enkelt, klassiska plagg, bekvämt och jäkligt snyggt! Obs! Det ser ut som ett litet barn som skrivit på bilden:)
image287

Bloggar & hur det funkar för mig!

Jag har haft min blogg sedan december, ganska ny mao. Tidigare hade jag en annan blogg så lite längre än så har jag hållt på. Just nu har den här bloggen fått ett uppsving med x-antal unika läsare varje dag, något jag aldrig trodde skulle hända just nu, men det är riktigt skoj och det är bara att tacka blogg.se som satte upp mig på den mest aktiva listan. Fast det är ju jag som gör jobbet med alla inlägg och kommentarer.

Jag har en filosofi att man ska ta hand om dom som läser ens blogg och kunna ta åt sig både av positiv och negativ kritik, så länge man är konkret. I min filosofi så ingår det också att jag kommenterar alla inlägg som görs av er läsare samt att jag besöker alla som kommenterar hos mig (naturligtvis en hel drös med andra bloggar). Varför gör jag det? Jo, för att det är läsarna som gör bloggen och driver den och mig framåt, jag vill lägga ner den tiden på det. Så länge jag tycker det är kul och givande för mig så fortsätter jag med min filosofi och min blogg!

Ebba köper

Ebba kanske ska köpa "min väska" från Hope. Jag blir inte lite avundsjuk. Hope lyckas alltid göra dom perfekta väskorna och skor, undrar bara när stövletterna och väskan hamnar hos mig? Man måste ha drömmar:)
image286

H&M:s klänningar

Många modebloggare där ute verkar ha blivit helt lyriska över H&M:s nya klänningar som kommer i butik v.16. Visst är dom snygga på nåt sätt, lite annorlunda för att vara H&M. Den med blommor längst till vänster är ju supersöt, men dom andra, nej tack blir det för min del. Risken finns att man tröttnar på dom innan dom ens kommit, vilket är fenomenet med bloggarna:)
image284

Ekologisk skönhet

Titta här vilken bra sida jag hittade. Hon var inne och lämnade en kommentar hos mig så jag kikade in hos henne och hittade en massa tips på ekologisk produkter och behandlingar. Du kan också ställa frågor till Eva som har bloggen om ekologisk hudvård. Mycket intressant tycker jag då det är en ny djungel för mig i alla fall!
image285

Lördagsspaning

Sitter med kaffekoppen och läser tidningar och bloggar på nätet. Såg då att New Kids On the Block ska återförenas. Är inte det lite försent, är man inte lite trött på pojkband som ska återförenas? Känner folk idag till dom? NKOTB var ju megastora i USA på sin tid så det kanske funkar där, men det här blir nog en kortvarig historia!
image283

Bloggen

Jag håller på att ändra här på bloggen och testar nu under ett par dagar lite olika färger samt att fixa en ny header. Någon som känner sig manad att göra en schysst header? Hör gärna av dig!

Bra BUS

Som ett bevis  på att vara för brun inte behöver vara fräscht såg vi ju nedan, men använder man BUS på rätt sätt så blir det bara fräscht. Produkterna har ju blivit så bra nu för tiden, det enda är väl fortfarande att dom luktar lite illa. Här är mina favoriter i rangordning och just nu använder jag Lancome och Loreal bronzing, kan verkligen rekommendera båda!
image281

Miljökassar

Miljön tål att tänkas på när man går till Ica och fredagshandlar. Istället för alla dessa plastpåsar så kan du använda en tygkasse, snyggt och miljövänligt. Dessa kommer från forever21 och kostar runt 100-lappen. Mer tips och köp av gröna bandet kan du göra här!
image272

Brun utan sol

"Lånade" en bild från veckorevyn.com som jag bara var tvungen att visa. Är det en utlandsresas resultat eller är det som Veckorevyn skriver, brun utan sol? Kanske lite överdrivet...
image277

Jade Jaggers smycken

Ännu mer armband, men jag är ganska besatt av armband:)
Kollektionen kom för ett tag sedan och min favorit är det rosa armbandet. Priset är ju superhögt och det går säkert att hitta liknande billigare, men fint är det!
image275

Armband

Det här är så fint. Målat med vattenfärg och det ser ut som att blommorna flyter under vatten. Superfint, men kostar lite (ca.1700:-).
image274

Sommarkväll

Tänk dig en ljummen sommarkväll, då passar det här perfekt. Skönt, avslappnat och lite cool blandning. Hade jag gärna struttat runt i. Varje plagg/accessoar ligger under 300:- och kommer från delias som har en massa snyggt som dom fraktar till Sverige.
image273

Fredagsdisco

Idag är det ju fedag och för mig blir det alltid en massa musik. Här är ju en klassiker som kan vara bra att titta på innan man beger sig ut på golvet. Notera den coola svängen dom har och deras kläder. Det här funkar ju fin fint:)

Haléns satsar

Fler nätbutiker välkomnas alltid! Haléns finns ju redan, men nu ska dom storsatsa och bredda sitt utbud. Dom ska börja med en skönhetsavdelning och jag hoppas också på att dom kanske uppdaterar sin modeavdelning, samma resa som Ellos har gjort!

Fransar

Jag tycker att det är väldigt snyggt med fransar på skor och väskor. Jag väntar på att dom turkosa sandalerna på Wedins (ej med på bild) ska komma in, tills dess får det duga med att kolla på dessa!
image243

Godmorgon

Blev sovmorgon idag, men det kan man ta på en fredag. Vädret är tyvärr inte lika fint idag, ingen sol. Men det är ju fredag och helg så det gör inte så mycket. Nu ska jag kika runt på nätet vad som hänt i världen (bl.a på era bloggar)!

Härligt väder

Det var ju så skönt ute idag. Inte ett moln så långt ögat kan nå (började tänka på Tomas Ledin här). Men tyvärr tyvärr, till helgen kallt igen så nu får man njuta så länge det varar! Nu blir det film: Flyga Drake. Hoppas den är så bra som det sägs!
image268

Nya färger

Vad tycks om Depends färger? Använder du Depends miniflaskor eller är det Mavala som är bäst? Personligen tycker jag både funkar lika bra och det bästa är ju priset. Kanske dags att skaffa sig ett orange vårnagellack?
image267

Gossip Girl Tillbaks

Den 21/4 så börjar nya avsnitt rulla i USA, jihooo som jag har väntat, äntligen! Tack Mandy för tipset!
image269

Kungen i huset!

Här har vi en medlem i vår familj som ofta får som han vill. Men i gengäld är han väldigt kelig och vill ligga i knät och bli klappad. Kolla hans skitiga tassar, det är för att han är så nyfiken på allt där ute och bara måste trampa i all smuts. Min kära vän P är lite rädd för honom och tycker att han ser kaxig ut med sin stora svans som nästan alltid står rakt upp som en flagga!
image265


Så sjukt

Det här är ganska roligt, tycker jag. Jag blir som en gammal tant vid den här tiden för då ska jag kolla på Glamour. Vem kollar på Glamour idag? Vet någon om att det finns en tv-serie som heter Glamour och som gått i 15 år? Min mormor gjorde alltid kaffe och satte sig i sin tv-fåtölj för att kolla på Glamour, man fick inte störa. Så är det här också, har jag ärvt detta beteende?
image266

Min favvisar

Dom här har jag ju suktat efter nåt år eller så, men dom har varit omöjliga att få tag i. Men nu har Hope öppnat webshop och vad fanns väl inte där om inte "mina" stövletter. Tyvärr tillåter inte ekonomin dom just nu, men jag ska ha dom nån gång. Kan någon snäll ängel där ute sponsra mig med ett par, pleaseee? :)
image259

Heta Listan!

Tadaaa..vem har hamnat på den mest aktiva listan? Jo, jag, utan att behöva betala för det..hahah
Vad roligt och hoppas nu att fler hittar hit och fortsätter kommentera. Mycket kommer att hända snart, ny design, en massa trevliga tävlingar och fortsatt massa förhoppningsvis uppskattade inlägg!
Tack till alla som hjälpt mig på vägen till listan!

Jag vill inte

Jag skrev för ett tag sedan om att jag gissar på att trasiga/slitna jeans säkert snart är en trend igen. Mycket riktigt, nu börjar dom dyka upp både här och där. Jag vill inte! Jag vill inte se dom! Jag kommer nog var den enda som inte kommer att sätta på mig några!

Rea

Lindex har nu kört igång med rean. Dessa är några godbitar jag ska gå och kika på!
image263

H&M:s gästdesigner

Det här kan nog bli riktigt spännande. Men vi får vänta ända till november.
image262

Solglasögon

Varje vår är det samma sak. Vilka solglasögon är hetast nu, vilka ska man satsa på? Just nu så verkar många bloggare och tidningar uppmärksamma Wayfarer och gärna i någon rolig färg och helst vintage. Wayfarer hängde ju även med förra våren så dom håller i sig. Tyvärr ingen modell som alla passar i. Personligen är det inte min stil utan jag vill ha lite mer klassiska och svarta. Jag håller mig till mina svarta från Prada, dom håller ett par år till:)
image260

Sveriges mäktigaste..

Stureplan är ett torg i Stockholm (wikipedia)
Tänk att det här torget symboliserar framgång och rikedom för så många personer där ute.
Att vara mäktigast på Stureplan är det verkligen något dessa personer eftersträvar? Att vara mäktigast på ett torg? Tror inte det. Robyn är den som hamnat högst på stureplan.se lista över de mäktigaste personerna som på ett eller annat sätt anses utöva inflytande över nöjeskvarteren runt Stureplan i Stockholm. Jag tror nog att Robyn hellre hade sett en utnämning över de mäktigast på Liljeholmstorget, eller vad tror ni?

Madonnas nya

Vad tycks om Madonnas nya 4 minutes, producerat av Timbaland och Justin är med på ena hörnet. Helt okej tycker jag, en typiskt Timbalandlåt som kommer att bli en massiv hit. Här är den och släpps i Sverige den 28/4 (fel video).

Åhhh

Jag kommer ihåg för länge sen när livet lekte och det var sol ute. Då var det Reebok på fötterna. Nu blev jag påmind om den här tiden av Fahrmans blogg. Tyvärr fanns det bara svarta och vita då, men nu finns det en massa söta färger. Jag ska nog se till och skaffa mig ett par i sommar!
image258

Mobiltelefon

Den här med att skaffa ny mobiltelefon är ju som helt egen vetenskap. Utbudet är enormt. SJälv tycker jag att utseende, bra kamera och bra minne är viktigt. Drömmen är ju en iPhone. Här är ett urval av några snygga mobiler
image257

Hunden är med

Här åker jag bil med syrrans hund. Han måste ha bälte när jag kör:)
image256

Billigt

Hittade Pradas söta nyckelringar för en billig peng jämfört mot här i Sverige. Dessa ligger runt 400:-
image253

Ny plånbok

Skulle vilja ha en ny plånbok och det finns mycket fina till bra priser. Jag hittade de flesta hos forever21, men en Marc Jacobs vore inte helt fel. Lite billigare nu när dollarn är så låg!
image251

Ny bloggdesign

Jag är i stort behov av en ny design på min blogg. Skulle kunna fixa det själv då jag har en ganska klar bild av hur jag vill att den ska se ut, men tyvärr är jag inget proffs och tiden räcker inte till. Förhoppningsvis ska jag nu få hjälp av den här tjejen som verkar veta vad jag vill ha och framförallt verkar hon kunna fixa det. Så fort den är klar så blir det en liten surprise här för att lite fira den nya designen. Så nu väntar vi med spänning!

Dalamönstret igen!

Sett att många utländska nätbutiker tar in accessoarer med liknande dalamönster, Marc Jacobs kanske inspirerade. Den här är inte bara fin utan miljövänlig också!
image250

Vill ha

Är lite sugen på ny sjal från Hope, nya bootcutjeans, nytt armband och H&M:s snygga t-shirt! Åh vad jag vill ha nytt, men med liten budget så får man vänta på H&M:s nyheter som kommer snart!
image247

Jeans

Eftersom bloggen är igång och jag sitter med lite (blogg)abstinens så bjuder jag på en suddig bild av mina skrynkliga 70-tals jeans från H&M. Börjar dock redan tröttna på dom!

Blommigt

Den här är så fin med sina tofsar och vackra blommönster!
image245

Tidningarnas aprilskämt

Det här måste ju vara ett aprilskämt! UEFA vill att Max i Borås ska stänga...just det!

Äntligen

Jag tror att många bloggare där ute är rätt irreterade på blogg.se idag. Vad hände egentligen? Hur lyckades man inte byta plattform under 50 timmar? Jag undrar om det är ett aprilskämt att dom gick tillbaka till den gamla plattformen, ganska dåligt i sådana fall. Ja ja, nu funkar det igen så nu är det bara att blogga igen!