Anders Bagge

Utan Bagge, inget Idol!

Hemma SPA

Nu ska jag testa massa härliga spaprodukter. Allt från kroppspeeling, ansiktspeeling, masker, lera till body butters. Återkommer med resultat och vart dessa produkter finns. Ska nog fixa till en tävling där ni kan vinna ett fint spapaket. Så kom tillbaks snart!

Måste ses!

Kör en repris!

Britneys nya

Vad tycker ni om Britneys nya "Womanizer"? Sådär, men det här blir säkert en hit!

Glöm inte

In och rösta på årets blogg!

Ångest igen!

Såg precis Sofi på tv:n där hon berättade om höstens skor. Och vilka var det hon visade? Jo dessa som jag köpte förra veckan och lämnade tillbaka. Nu när jag såg dom igen så var dom ju så snygga. Men men, man kan inte ha allt!

Smutskastning

Nu pågår full smutskastning mellan Katrin och Alex Schulman. Katrin la härom dagen ut ett inlägg där hon "talade ut". Bra skrivet och hon verkade uppriktigt sårad över Alex beteende i media. Alex påstår sig ju nu ha hittat kvinnan i sitt liv och berättar detta mer än gärna i media. Katrin blir sårad och känner sig förnedrad. Problemet är ju bara att hon några dagar senare berättar om sin nya kärlek i sin blogg. Fast allt kan ju vara ett PR-trick, för går det att ta dom på allvar?

Tårarna bara rinner

Såg detta klipp på en annan blogg. Kärlek och tårarna rinner. Äkta kärlek!

Snart slut

Måndagsironin börjar övergå till tisdags....nånting. Nu är jag seg och trött och tänkte kolla på Djävulen bär Prada, men bara för att Simon Baker är med, har ju redan sett den, men för hans skull så kan jag offra mig.

Men va fan Gynning!!!

Så löjligt att du sjunker till den här nivån. Att du vill ha mediautrymme genom att klanka ner på andra. Du är snygg som du är, du behöver inte hela tiden ha bekräftelse på det. Och att du skulle jämföra dig i ligan med Picasso och Tant Nielsen, nej, bättre kan du, så låt dom se ut som dom vill så får du se ut som du vill.

Vem är det som påstått att det är okej att tycka om sin kropp om man har några kilo för mycket, men att det ska klankas ner om man är för smal? Det är ju du själv som drar upp debatten, antagligen för att du själv kan tycka att du kanske är för smal emellanåt och blir pissed off när du inte får mediautrymme och kan berätta hur fin du är som smal. Äh, bara min måndagsteori för jag vill ju också vara så smal som du. Btw, jag var uppe inatt och käkade tårta, ångest!

H&M?

Jag har inte ens tagit fram vinterjackan och löven har inte hunnit falla från träden, så fick jag detta mail från H&M idag med uppmaningen att beställa vårkatalogen, okej!

Lite kurser kanske

Kanske skulle ta och läsa lite kurser på Universitetet till våren. Vad sägs om:
Nätgemenskap,
Öppenhet på nätet,
Hot och Svek,
Att tolka och förstå omvärlden

Ja som ni ser så finns det en del kurser för sådana personer som mig. F.ö känner jag mig på ett ironiskt humör idag!

Tänk om...

Man var lika snygg och inne som den här tjejen, Fröken Hibbs. Hennes coola blogg, tänk om min var lika cool. Hon bara festar och är bakis hela tiden, om hon jobbar har jag inte aning om, men hon har ju säkert betalt för att blogga. Hon är ju The Queen of Stureplan. Jag vill vara The Queen of Slöddertälje. Sa jag att det var måndagsångest och att jag är så uttråkad?

Måndagsångest

Ligger fortfarande i sängen, vaknade till liv vid 12-tiden, men somnade vid 5-tiden så det är okej. Gjort så tråkiga saker som att betala räkningar och annat tjafs så nu gapar kontot tomt...Men jag får väl ta och kolla på Prinsar & Prinsessor på Tv4!

Kvällis

Förkylningen släpper inte, måste vara den där influensan. Så nu kryper jag ner i sängen och kollar tv!

Nu blev jag sugen

Nu är det köpstopp vad det gäller skor, men så såg jag dessa och blev såååå sugen. Supersnygga och skulle passa så bra i höst. Från Ellos för 999:-

Test nagellack

Nu har jag testat OPI nagellack för första gången i den nya gråa färgen "You don't know Jacques". Vad ska jag säga? Förväntningarna var ganska höga då jag bara hört gott om OPI. Lite besviken, nagellacket var svårt att måla på då penseln var så robust och lacket var nästan krämigt. Jag var tvungen att nästan måla 3 lager för att färgen skulle komma fram. Jag målade naglarna inatt och nu när jag kollar så ser jag att det börjat skava av på en nagel. Jag använder nästan aldrig överlack, dock alltid underlack, men t.o.m. Mavala håller bättre. Färgen då? Jag får för mig att det ser ut som måsskit...

Fröken Gynning

Hon är smart som går på dejt med Van Gilsmannen (reklam för doften) och får 50000:- för besväret, hade jag också gjort. Men jag tror fortfarande att det var Kleerup bakom masken och sen gick dom hem, garvade och drack dyr Champange för pengarna...Äh om man kanske skulle försöka sova istället!

Kan inte svänga bättre

P, det här borde du lyssna på just ikväll så du blir lite galnare:) Bra sväng det här!

Här är dom

Mina nya godbitar från Vagabond. Perfekt lagom klack och sitter snyggt och riktigt sköna. Nu ska det nog inte bli några fler skor i höst!

Snygga Amanda

Hur snygg är inte Amanda? Jag såg henne på ett café och hon är så vacker och låååång!

Lite shopping

Förutom skor så blev det lite smink igår också. Fick tag i det sista gråa Opinagellacket på Åhléns City. Ser snyggt ut och jag hoppas det är det på också. Sen blev det Max Factors nya cremepuder som jag testat, superbra, men inte speciellt drygt. Ett läpstift i en beigeaktig nyans, hur länge sen var det inte man använde läppstift? Den här är dock mer som ett glans, snyggt!

Skor

Dom här fick följa med mig hem, men just nu är jag tveksam. Hittade nämligen ett par andra på Vagabond så dom här åker nog tillbaks till Din Sko.

Härlig fredag

Idag blev det en heldag på stan tillsammans med Jenni...Tack J för en härlig dag. Det blev en långfika i Gamla Stan, promenad på söder till city och där blev det lite shopping. Får visa bilder sen för jag glömde ju sätta in batteriet, smart. Sen mötte jag upp Mary och vi drog hemåt och käkade Yakiniku, mums. Nu ska vi snacka lite skit så en lugn kväll!

Rösta på mig Please

Gå in här och rösta på mig nu, pleaseeeee, kanske en muta?

Wow

Lilla jag blev inbjuden, vad glad jag blev. Säkert dom flesta bloggar som fått, men jag är lika glad för det.

Skvaller

Lite skvaller är på sin plats. Katrin och Alex Schulman har separerat, men var ändå inte lagligt gifta i Sverige. Dom hade visst inte registrerat det polska bröllopet i folkbokföringen. Så var det med den kärlekssagan eller om det är ytterligare ett PR-trick, vem vet när det handlar om det där paret!

Apropå TV

Hösten och vintern 2008 är bokad. Undrar om jag missat nån serie? Sen börjar ju 24 igen i januari, den ser jag mest framemot.

Prison Break

Jag satt precis och funderade på vad som hände med Prison Break, vart tog serien vägen? Så jag kollade och såg att säsong 4 börjar den 29/9 i USA, perfekt. Jag måste bara fixa säsong 3 för jag har minne som en guldfisk!

Mina armband

Här kan man också hitta mina armband

Sova?

Vad är sova för nåt när man gjort det i nästan ett dygn? Så nu ligger jag här halv 3 och börjar bli frisk och läser allt som går att läsa på nätet för att jag är så uttråkad. Ser då det fina att Whyred har öppnat webbshop med en massa snygga kläder och annat fint. Såg dessa skor och ja, Whyred har lyckats igen, så snygga. Jag är ju fortfarande (för 3 vintern i rad) inne på stövletterna från Hope, men jag tvekar fortfarande. 2800:- på ett par skor eller 2800:- på massa massa budgetkläder? Jag har ju tänkt så rätt länge så det har ju blivit en del kläder, men inte just dom stövletterna. Ska se om jag ska slå till i helgen.

Fortfarande sjuk

Det här går inte över. Jag inbillade mig att jag kanske skulle vara förkyld i nån dag och sen skulle det vara okej. Men nähä, halsen är supersvullen och rösten håller på att försvinna och på det en grymt skön hosta. Vad är väl en bal på slottet...SÅ nu får jag försöka läsa och kolla lite filmer, om jag orkar. Lite bloggar ska jag läsa iaf!

Idol

Såg ni kvällens Idol? Jag tyckte så synd om Katia, hon som inte gick vidare för att hon hade fula kläder och var för gammal enligt Laila Bagge. Men hur ser den människan ut själv i sina kläder? Jag håller med Martin på Aftonbladet!

Sjuk

Jaha, så vaknar man till liv med en täppt näsa och igensvullen hals, kul! Varit lite småförkyld ett par dagar, men trodde det var allergi, men icke. Så nu ska jag bädda ner mig och kolla på film och sova, so long!

Jag & Zigge

Vi har lagt oss i sängen. Zigge ligger på rygg och snarkar. Godnatt!

Snyggt Tiger

Jag hittade lite snyggt på Tigers webbshop som jag måste gå och kolla på. Underkläderna i dova färger och svarta detaljer samt den snygga stickade tröjan, my style!

Vacker kvinnokropp?

Är det här en vacker kvinnokropp? Vad är vitsen med att färga den lilla tussen vit? Fasiken vad gammal jag börjar känna mig...


Snyggast

Vackrast på hela Emmygalan var helt klart Brooke Shields, vilken klänning och vilken färg.Hon var nog den ende som stack ut och vågade färg, annars var det mest svart och lite bleka färger.

Blogg Awards

Wow, röda mattan och hela baletten rullas ut den 16/10 då årets blogg ska utses. Det är Veckorevyn med Ebba i spetsen som står bakom och det är ett superbra initiativ och jag hoppas verkligen på de lite mindre bloggarna!

Update: Den här bloggen borde få ett specialpris. Vilken tjej och vilken kämpe, även så hennes mamma och pojkvän!

Så fint

Söta söta söta Martin i BWo har gift sig, titta vilket par, så fina!

Dansar så golvet går sönder


Fredagskärlek

Mina underbart snygga skor kom idag. Sköna och snygga. Nu ska jag gå i höga klackar varje dag. Jennifer ville så gärna prova dom och mina nya glasögon, det får hon så gärna. Nu ska vi fira hennes 15-årsdag både ikväll och imorgon. So Long!

How about?

Att jag vågar visa mig i myskläder, totalt osminkad och rufsigt uppsatt hår, men jag vill ju så gärna visa mina nya glasögon. Så nu slipper jag kanske huvudvärk och div. synfel. Va med på utmaningen också!

Utmanar alla bloggare

Nu utmanar jag alla bloggare att skänka pengar till Cancerfonden. Du får göra det precis på ditt sätt. Mitt bidrag är dessa armband. Armbanden är antingen 3flätade mocka med plasthjärta, 4flätade mocka med hjärt och lövberlock eller läderflätat med hjärt och lövberlock. Priset är 130:- inkl. frakt och där 40:- går till Cancerfonden. Vågar du utmana?

Rosa bandet

Nu drar Cancerfondens stora rosa bandetkampanj igång. I år är det Mavala som är sponsor och dom har till kampanjen tagit fram en mängd olika nagellack som säljs för 39:- varav 4:- går till Cancerfondet. Självklart köper jag ett gäng!

Wannabe?

Ibland läser jag Natacha Peyres blogg och jag tycker mig uppmärksamma att hennes blogg mer och mer börjar likna en annan donnas blogg, både till text och bild. Men jag vill ändå påstå att den andra donnan Carolinas blogg är ett orginal och helt i sin egen stil som inte så många kommer i närheten av. Carolina tog ut silikonet och vem hängde på? Carolina drog till USA och vem hängde på?
Bara jag som spekulerar...Ser ni några likheterna på bilderna? Vem hängde på vem?

Lite inspiration

Alexa Chung har alltid så cool stil och hon får med den här bilden vara dagens inspiration. Snygga heels, skinny jeans, kappan, halsduken och väskan, perfekt höstoutfit!

Vidrigt

Det är inget kul att läsa tidningarna dessa dagar. Ena dagen har en ung tjej blivit våldtagen, nästa dag en grupp killar som våldtagit en ung tjej och så nu detta om den kända artisten. Enligt häktningsframställan/åtalet ska han ha misshandlat henne vid 2 tillfällen samma dag. Först knuffade han in henne i en vägg (finns vittnen) så att hon nästan svimmade. Sedan gick dom på Emma Wiklunds 40-årsfest. När dom kommer hem så hittar grannarna henne blodig och sönderslagen i trappuppgången, mannen kommer ut och undrar lugnt vad som hänt. Stämmer det att han misshandlat henne så är det så vidrigt, det var det sista man trodde om honom, var fan är världen på väg?

För alla utsatta barn

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.

Superbra initiativ och här är min länk.

Budgetkoftorna

Här är några fina koftor till bra priser hos H&M och Lindex.

Gina Tricot på nätet

Snart öppnar Gina Tricot sin nätbutik, efterlängtad. Snabba leveranser (dagen efter) och nyheter varje vecka kommer att bli en stor konkurrens till H&M:s webbutik!

Webbtidningen Weekly

Jag har hittat ett nytt bloggforum, vet inte hur nytt det är, men jag kände inte till den. Det handlar om Weekly, en slags webbtidning om vad som sker inom bloggvärlden, lättläst och skoj. Bakom denna webbtidning ligger dom suveräna bloggerskorna Käthe och Alexandra. Du hittar Weekly här där jag också lånade bilden ifrån!

Mysfarbrorn Bagge

Jag gillar Anders Bagge, han är den bästa i Idoljuryn, han verkar ha så skön humor. Sen har han ju sina gräsklippare.

Hål i väggen

Fasiken vilket roligt program. Kolla in deras dräkter, speciellt på Björn Gustafsson, vad hände där liksom?

Tokio Hotel engagerar

Jag skrev ju att han som jag råkade kalla för Billy såg ut som en liten flicka. Vilket liv det blev. Men jag tycker ju det, visst är dom väldigt söta, men alltså jag är ju värsta kärringen så jag har ju den synen på så unga killar som sminkar sig. Man måste få tillåta sig att andra har sina åsikter, vilket jag gör, men tillåt mig att ha min på min egen blogg. Sluta skriv så vidrigt språk och kalla mig för en massa otrevliga saker, what goes around comes around!

Till mig

Är fortfarande förbannad över det här som jag skrev igår. Irriterande så därför var jag tvungen att beställa ett par skor till mig, kanske jag blir lite lugnare när jag får sätta på mig dom? Tror inte ni det också?

Artist misstänkt för sexuellt våld

Så var det dags för en annan artist att hängas ut i media och naturligtvis blir intresset stort med dom rubrikerna Nu visade det sig att Ken Ring var oskyldig och släpptes direkt efter förhör hos polisen. Förundersökningen mot honom lades ner idag, dock kvarstår alla anklagelser mot hans bandkollega. Det är här jag börjar undra....Ken är oskyldig, han vet inte alls vad som hände. Hans bandkollega var inne på kontoret där dom hade spelat och hade sex med en 15 åring mot hennes vilja, men Ken visste ingeting, ingen annan heller i bandet. Denna bandkollega är 21 år, men måste ha en hjärna som en 3-åring som inte fattar hur fel och avskyvärt det är att ha sex med en 15 årig tjej mot hennes vilja.

Så Ken, du som rappade om att våldta Prinsessan Madeleine för några år sedan, var en man och stå upp för den här tjejen istället. Skriv på din blogg att du tycker att det är avskyvärt, du som nu vill visa att du älskar och har all respekt för kvinnan.
Hitta på en massa lögner att ni trodde hon var 18 år för att hon sa det. Visa nu, stå upp för henne och alla andra tjejer som råkat lika illa ut. Istället hänger du ut henne ännu mer och smutskastar henne. Var det inte du som tyckte illa om media som dömde dig på förhand? Du har ju dömt henne som icke trovärdig genom att hänga ut henne med de mail du fått om henne. Kanske det är hon som ska stämma dig så att du är tvungen att stanna kvar i förorten?

Förtydligande: Jag väljer att tro på tjejens historia, hon sa nej! Däremot är ingen dömd för detta avskyvärda brott, så fram tills dom faller, ingen skyldig enligt svensk lag!

Tokio Hotel

Jag tycker att Bill (inte Hilly Billy) (han till höger) i Tokio Hotel ser ut som en liten flicka!


Om jag fick välja

Så skulle vi ha J Crew i Sverige.

Ny vecka

Så var det måndag och grått och regn i luften, en riktig höstdag. Veckan är lugn och hemsidor ska fixas så mycket tid framför datorn ska spenderas. Sitter och kollar efter skor emellanåt och såg dessa från Din Sko. Dom har verkligen rykt upp sig i sitt sortiment, mycket snyggt finns det där. Det är ju den här modellen jag är ute efter så jag måste gå och spana in dom!

Kleerup & Gynning

Vad hände? Förra veckan var Kleerup lycklig med Elsa Hosk och Gynning med sin kille, men nu är det tydligen Kleerup och Gynning som gäller. Någon har lämnat en kommentar på Gynnings blogg där hon undrar om Carolina byter stil när hon byter pojkvänner? Att hon anpassar hela sitt liv efter valet av kille. Tänkvärt, men är hon verkligen så svag? Jag tror bara hon är vilsen...

Söndagsslapp

Somnade sent och vaknade vid 11-tiden. Ska ligga kvar en stund i sängen och läsa Denise Rudbergs nya bok som jag fick i födelsedagspresent. Perfekt lättläst bok en seg söndag. Sen blir det ett par kilometer i skogen så man vaknar till lite.

Vad händer?

Var på väg hem och hamnade i en skottlossning, nåt gängkrig. Herregud har aldrig sett så mycket poliser på samma plats och helikoptern åker runt här och letar antagligen efter gärningsmannen. Dom lyste in i alla bilar också. Blivit värsta Los Angeles här!

Lördagsstädning

Nu ska det städas med musiken på högsta volym och det blir bl.a en gammal goding, den här.

Tänk om..

Så här gör man i USA för att få folket att gå och rösta till valet i november. Bondagebilder på Jessica Alba. Tänk om vi i Sverige skulle göra nåt liknande med t.ex. alla partiledarna på bondagebilder...Hahahah inte många som skulle gå och rösta då!

Nu börjar jag närma mig

En sko som jag vill trippa runt i höst. Från USA för 500:- och det är tur att man har moster där så hon kan skicka över dom. Kanske man skulle slå till? Ska kolla lite mer amerikanska skobutiker först

Snygga

Är ju desperat ute efter nya höstskor/stövlar så vad gör man inte en fredagskväll? Jo spanar in utbudet på nätet. Hittade dessa hos La Redoute, snygga, men nja är inte riktigt säker.

Åh...Johsua, Abel & Robyn

Den här är ju nästan ännu bättre. Fasiken, allt var nog bättre förr, fast Robyn är ju ännu coolare idag!

Blacknuss

När ska Blacknuss släppa nytt? Den här svänger ju ordentligt och med grymma Swingfly och Stephen Simmonds. Han är ju också en annan som det inte hörts något ifrån på länge...Where is the good Swedish music?

Här var det armband

Sitter och gör beställningar och rensar. Nu har jag samlat ihop alla färdiga armband och det blir ju en del. Dom flesta använder jag, dock inte samtidigt. Nu är det dags för halsbanden!

Gårdagens shopping

Det blev ju lite shopping igår också. Puderrosa tunn t-shirt och en skön stor mjuk kofta, båda från Lindex. Smala svarta byxor med dragkedja nertill från Cubus, plommonfärgad stor tröja från Gina Tricot + kappan från H&M som jag köpte för ett tag sedan. Snart är det dags för skor också!

Snygg kavaj

Jag har inte riktigt hitta den rätta kavajen ännu och Second Hand är inte riktigt jag. Hittade dock en tweedkavaj på Kappahl, och sen såg jag att H&M fått in den här snyggingen, dessutom är ju priset bra 400:-, kanske slå till?

Klassisk höst

Japp, nu är det den klassiska stilen som gäller, makten styr. Snyggt som attans, men jag föredra fortfarande jeansen tillsammans med kavajen. Ett tips på en jättesnygg tweedkavaj är den som finns på Kappahl för 600:-. Allt som syns på bilden här är från H&M!

Nytt armband

Idag har dagen bland annat bestått av shopping och jag har köpt massor av nya berlocker. En del ser ni här på bilden. En berlock är ett blixtlås, en annan ett stjärnfall och sen en pusselbit med texten best friends. Sen har jag gjort ett testarmband av rött sammet, jättesvårt att jobba med, men det blev väldigt sött. Berlocken är en stjärna med budskapet: Make a wish!

Jag är kär

Herregud vilka snygga skor jag såg på Din Sko idag, har iofs sett dom förutom, men nu lite mer ingående. Dom är sååå snygga, hade dom bara haft 3-4cm lägre klack hade jag köpt dom direkt. Jag vill inte vara 185cm.

Ipod

Fasiken vad tiden rinner iväg, redan torsdag. Tänkte åka och kika på nya Lager 157 (Outlet) eller så blir det Barkarby som vanligt. Sen såg jag att nya iPod presenterades igår, så snygg och med det gamla utseendet. Den hade jag inte tackat nej till, men jag ska nog införskaffa mig en schuffle istället, den lilla röda!

Idol

Den här tjejen sjöng ju trosorna av en:) Herregud vilken röst. Hoppas dom tar rätt hand om henne och att hon får utveckla sin stil, ingen ny Britney tack!

Ut på stan

Ska strax iväg på möte och efter det ska jag bege mig ut på jakt efter en kavaj och skor, dom skorna med snörning och klack, jag hoppas så jag ska hitta dom. Nu ska det bli lite mer kaffe innan jag drar!

VB i sin nya pojkfrisyr

Victoria Beckham visade igår upp sin nya frisyr på Marc Jacobs visning, vad tycks? Ingen verkar gilla den, hon har blivit totalt nerskriven av de flesta media att frisyren är så ful. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, men så ful är den inte. Snart går väl alla runt med en sådan frisyr...

Dags för utförsäljning

Välkommen till
denna veckas utförsäljning!

Onsdag 10 september kl 10.00
startar fyra dagars lagerutförsäljning
med fynd för alla;

SHERIDAN  & BELLORA
Exklusivt  sänglinne i nya mönster,
Påslakan, örngott och underlakan.
Exklusiv satinkollektion.
Fräsch hotell kollektion i bomullssatin, m.m.

FORNARINA.
Utförsäljning av äldre tidigare
HÖSTPROV KOLLEKTIONER.
Jackor, jeans, byxor, tröjor, m.m.
Allt skall bort till super priser!!
Dessutom ett urval för KILLAR.


Vacka hårprydnader och ringar.
Smycken från Snö och Dyrberg/Kern,
från Eivy Flodins Parfymeri.

Nyinkomna höstprodukter
från Saint Tropez
Superpris på koftor och toppar.

Välkommen!

Onsdag 10 sept kl 10-19
Torsdag 11 sept kl 10-18, Fredag 12 sept 10-18
Lördag 13 sept kl 10-16

Betala med Kreditkort!

OUTLETBUTIKEN
Öregrundsgatan 3, T-bana Gärdet, Uppgång Värtan
( Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen )
Lagret är begränsat. Reservation för slutförsäljning.

Inspiration

Snygg outfit från H&M, men jag hade valt jeans och gubbskorna!

Sugen

Jag är väldigt sugen på ett par gubbskor i kvinnlig tappning med klack. Så snyggt både till klänning och jeans. Snörningen gör hela skon. Vet att både Din Sko och H&M har liknande, men den här var så snygg, men dyr (1300:-) från Rizzo

Vilket drag

Alltså, den här låten kan få vem som helst att röra på sig. Så damn bra!

Trött

Har sovit en timme och ska gå och lägga mig igen. Såg ni Brittan på Video Music Awards? Så fräsch hon var, hon är back!
(Bilden är från nattens VMA)

Svart & Guld

Jag är just nu helt såld på den här låten. Snart är den nog sönderspelad på radion (om den inte redan är det) Sam Sparro "Black and Gold)

Dagen bara går

Vad hände med den här dagen? Blev lite släktkalas och sen en fika med C, så roligt att träffa henne, hon är lika söt och gullig som vanligt (Ja C det är du):) Tiden bara rann iväg och nu ska jag nog lägga mig och läsa. Fick en bok av P, Denise Rudbergs nya och hennes böcker gillar jag, enkla och roliga. Så nu läsa och kanske en film senare, so long!

God middag

Nu har jag och P haft en riktigt god middag med god dricka och chokladdessert. På maten blev det också film i form av Sex and the City. Jag är fortfarande mätt och nu ska jag lägga mig och kolla på första avsnittet av nya serien Fringe, so long!

Retuscherat?

Ser ni vem det här är? En ledtråd, Lindex!

Hur snygg?

Hur snygg får man bli? Kolla in Liv Tyler spm var på nån gala arrangerad av Samsung i förrgår, så snygg!

Går varm just nu

Housemusiken står på högsta volym för det är ju så braaaa, perfekt fredagsmusi!

Så bra

Ibland är jag lite efter när det gäller vissa låtar. Nu har den här låten kommit tillbaks i min hjärna och jag kan inte sluta spela den. Oj så bra den är, bra eftermiddagslåt!

Grace

Dom otroligt snygga stövletterna Grace från svenska Hope har nu också ynglat av sig till et par stövlar som är nästan lika snygga. Jag måste ha stövletterna, det har jag sagt i 2 år nu, men så får man alltid så mycket annat för pengarna och då blir det aldrig ett köp. Men nu ska jag ha dom!

Bessy & Majsan

Roffe, nu är Majsan och Bessy i Vitabergsparken. Majsan har t.o.m köpt ett 6-pack Faxe så ni kan snacka ännu mer skit. Majsan tycker du är mysig. Och Bessy hon blir svartis, hur ska det här sluta?

Gårdagen

Svårt att gissa vad alla stora Stockholmsbloggare var igår, alla var på Fleminggatan på Acnes utförsäljning och plockade det bästa. Idag är det öppet för oss vanliga döda, undrar om det finns några godbitar kvar? Kanske några jeans. Äh, det går lika bra att åka ut till outleten.

Igår blev det så mycket tårta att jag idag får ta en extra runda i skogen, kl.16 ska vi ut. Faktiskt riktigt skoj och idag blir vi 4 st + 2 hundar, så nu ska vi kämpa. Nu ska jag fortsätta med diverse hemsidor!

Heroes tillbaka

Hur var Idol då? Helt okej och roligt med den nya juryn, man var ju lite trött på den gamla, men han den där Andreas, vilka läskiga ögon han har...huuu Nyss började ju Heroes igen, men det var ju gamla avsnitt. Dom nya börjar sändas den 22/9 i USA så man får hålla ut. Snart börjar också Lipstick Jungle och den kan jag verkligen rekommendera, både boken och tv-serien. Nu blir det nån film och sen sova. Imorgon blir det en runda igen i skogen, blev ju lite för mycket gottis idag:)

Tack Anna

Så roligt att få handgjorda och handskrivna kort. Det här kortet fick jag idag av bästa bästa vännen Anna. Så himla fint och så duktig hon är, tack Anna!

Höstdag

Det spöregnar idag, riktigt höstväder, men ganska mysigt ändå på nåt sätt!

Till mig


Dags för nattis

Time for tv. Alltid lite tv innan sömnen infaller. Ikväll blir det nog ett avsnitt av CSI. Imorgon är det så hysteriskt som att jag fyller år. Inget större firande mer än att jag blir äldre och förmodligen ännu klokare, nu har jag ju hela livet framför mig (vem försöker jag övertyga?) Jaja, tårta blir det i allafall.

Jo just det, har ju börjat ta hand om mig rent fysiskt och idag blev det en runda i skogen. Jag och systerdotter ska vara med tjejmilen och nåt annat lopp nästa sommar och vi har satt upp vissa tider som mål. Klarar vi vårt mål för tjejmilen så ska vi få en resa, så nu kör vi. Fasiken om jag kanske skulle ta och vinna tjejmilen nästa år? Dream on!

Rizzo Skon

Undrar hur många som kommer blogga om dessa skor (inte jag) och höja dom till skyarna. Jag tycker dom har något, coola, men samtidigt är dom lite fula, fulsnygga helt enkelt!

Jag & Belinda

Dagens rekommendation, läs denna blogg och ni är fast. Hon och jag rör oss i samma viktterritorium och det känns så skönt att jag inte är ensam! Fast idag ska jag ut i skogen och GÅ några kilometer, det finns ett visst mål inte bara gå ner i vikt, men imorgon ska jag ta mig en riktigt fet tårta för jag fyller år och har rätt att deppa då!

Why, Blogg.se?

Varför bytte man layout på blogg.se? Jo för man vill synas ännu bättre och nå ut till ännu fler läsare samt ännu fetare annonsintäkter, bara min teori. Men, det jag gillade med gamla blogg.se var att man kunde följa alla oss små osynliga bloggar, dom små smultronställena. Man kunde se de senaste inläggen från oss små smultron och man kunde t.o.m. hamna på heta listan, ens blogg fick smaka på 5 minutes of famouse. Men nu är den goda tiden förbi och alla dom stora bloggarna som redan syns ska få synas ännu mer. Varför får inte vi små smultron plats? Fast lite finns vi kvar :)

Löjligt!

Vem har inte hört talats om Oksanas och Chippens bilder i Café? Tycka vad man vill, men vad löjligt att bära en t-shirt från American Apparel som dom ritat YSL-loggan med tuschpenna på. Enligt stylisten för att driva lite med den nyrika aura som paret omger sig av. Vilken nyrik aura? Vad är det för fel på en t-shirt från American Apparel?

Vakna

Vaknar till The Voice och ska höra vilka skor som är "inne" enligt Elin. Vad tror ni? Jag gissar på kilklackssko och mc-boots, eventuellt att hon också visar Minimarkets uppmärksammade skor och en del från Top Shop. Jaja, jag har mina höstskor redan!
Update: Ja vilka överraskningar Elin visade. Kilklacksskor (dock inga från Top Shop) och MC-inspirerade boots. Undrar hur många som kommer blogga om kilklacksskon från Rizzo?

Snurrig och trött

Nu ska förkylningsmänniskan spana lite tv och sen sova. Har hjälpt min syster med hennes webbshop så nu snurrar det runt i skallen, alltså dags att krypa ner i sängen. Finns ju en dag imorgon också, so long!

Till mig

Kunde inte motstå att shoppa H&M när man fick 25% rabatt. Så nu är kappan (svart), byxorna och koftan på väg hem till mig!

40-årskris?

Nu är det som så att jag också har födelsedagar oavsett om jag vill eller inte. Min mentala ålder är 27 eller nåt sånt och där har jag stannat. I går kollade jag klart säsong 1 för Lipstick Jungle och den var lite seg i början, men sen var jag fast. Jämför den inte med Sex and the City, visst finns vissa liknelser som att den utspelar sig i New York, kvinnliga karktärer, men som snarare visar hur de får sina liv att gå ihop med familj och karriärer. En av huvudrollskvinnorna faller för denna uppenbarelse som i serien heter Kirby (hon är gift och har alltså en liten affär) och det är nu som serien blir bra. Bara att titta på honom är värt att se hela serien för. Börjar jag få en 40 årskris?

Mina Halsband testas!


Fräsch tjej?

Kan man bli fräschare och snyggare? Förkylningen har slagit till, men skillnande är inte så stor jämfört mot normaltillstånd :)

Bättre bild

Peace & Love

Spana in halsbandet

Här är mitt nya halsband som jag gjort själv. Idag fanns inspirationen :) Halsbandet har ett löv, peaceberlock och 2 hjärtan. Vet att bilden är suddig (tagen med datorn) men kika in lite senare på lovefromj.se så finns det fler bilder och fler halsband!