Ont i fötterna

Första arbetsdagen på nya jobbet och första natten i nya boendet hos syrran, allt känns toppen förutom fötterna. Tagit in mycket info och stått i stort sett hela dagen. Men det har varit skoj och jättegulliga arbetskamrater. Det här kommer bli kul då mycket kommer att hända i framtiden för den här kedjan. Jag får jobba med det jag tycker är så kul, väskor och smycken. Idag gick vi igenom vad som ska tas in inför hösten. Här ligger man inte ett år innan i planeringen då dom har en egen fabrik och allt sys upp snabbt och skickas direkt. Det här gör ju att deras grejer blir lite unika. Nu ska det satsas på nya butiken i SOUK-gallerian och det ska bli spännande. Nu blir det mottagande av flyttfirman som kommer med alla mina kläder, lovely och sen ringa P!

Hemma

Söndag och hemma hos syrran som blir min nya hemvist för ett tag. Imorgon börjar nya arbetet och det ska bli så skoj. Sen har jag massa armband som ska fixas. Från att ha haft hur mycket tid som helst till nästan ingen alls. Den stressiga storstaden stämmer nog:) Men det känns ganska kul att vara tillbaks efter 6 år på vift ute i Sverige. Nu är det en ny agenda i livet som singel och full rulle framåt!

Äntligen

Nu tar jag mitt pick och pack och lämnar Göteborg för huvudstaden. Mycket väskor ska med på tåget och jag lämnar Gbg med sorg. Kommer nog sakna Gbg, men på måndag börjar jag nya jobbet så allt skoj där kommer lindra:) Blir säkert besök här snart igen. Nu blir det inte så mycket bloggande, får se när jag får tag på en dator. So long!

Veckan har tagit slut

Tomt, ensam och ingen lust. Får se när lusten kommer, jag slänger väl in ett inlägg snart igen!

Time to go

Dags att flyga iväg mot tv:n en stund, men först ska jag iväg och hämta en grej och sen sova. Fotbollen var ganska trist, ryssarna var ju så trötta, men vilken final det kommer bli. Vem tar EM-guldet? Näpp, nu måste jag dra, imorgon är en annan bra dag!

Vill någon sälja?

Är det någon som har dom här till salu i storlek 7 (40)? Det är bara dom bruna jag är ute efter. Dom fanns inne i morse på asos webbshop, men nu är dom slut! Maila mig om du har ett par till salu: [email protected]

Härliga färger

Vilken underbar klänning som finns på Åhléns, ceriseblommig mot svart botten. Ett par silvriga ballerinaskor skulle jag matcha till!

Gult är inte fult

Dagens arbete, ett gult och ett brunt flätat mockaband.
Tillsammans är dom superfina!

Oh boy

Såg lite av allsången och klart bäst var Miss Li, vilken lycka att lyssna på henne. Vilken karisma och otroligt happy låt. Är man lite nere så ska man lyssna på den här, då blir man genast mycket gladare:)

Hope

Wow, den fina väskan och scarfen från Hope är på halva priset. Hade plånboken velat så hade jag slagit till direkt. Basic och snyggt!

Dagens budgettips

Såg ett flätat armband i en tidning igår som är ganska likt dom jag pysslar med. Dock så skiljer sig priset ganska bra, Lennse Andells armband kostar 595:- och mitt kostar 95:- som man också kan få i gult och med valfri berlock. Vilken väljer du?

Skön stil

Blått och brunt är så snyggt ihop och det här är min stil. Toppen från Lindex kostar bara 99:- så det är ett riktigt kap. Resten kommer från Asos. Är det någon som har sandalerna från Asos? Hur är dom i storleken?

Har ni testat?

Många känner nog till att Isabella "Blondinbella" har öppnat webbshop, Bellme där hon säjer en vara/dygn till rabatterat pris. Jag är väl inte så jätteimponerad av framförallt priserna. Igår var det Juicy Tubes för 99:- och det har ju Donnabeauty tagit hela tiden. Idag är det en hårfön från Braun för 289:- + frakt 69:- vilket ger ett pris på 358:-. Du hittar samma för 339:- inkl.frakt. Näe, ska man utge sig för att sälja till landets bästa pris så får man nog tänka om och lägga ännu lägre priser!

Ny dag

Så var det torsdag och veckan snart slut och på lördagmorgon går färden från götet. Innan dess massor att fixa. Imorgon är det ju den värsta dagen så nu måste jag ha massor att göra för att slippa tänka på det. Så jag satte mig och lyssnade på Heidi Montags (The Hills) låtar och här är en av dom, en ripp rakt av från en av Yazoo's låtar. Vilket skräp, kändismusik där dom kommer undan med vad som helst bara för att dom är kända.

Stackare

Så dåligt Tyskland så att jag tycker synd om turkarna. Som dom kämpat och hade varit värdiga vinnare ikväll. Men samtidigt, vilka har samma klass som Podolski och Klose? Jaja, nu väntar nästa semi där mina tior satsas på Spanien och sedan Tyskland-Spanien i final. Nu ska jag kolla lite tv och sent blir det sömn!

Nu blir det fotboll

Så var det dags för semifinalerna och ikväll Tyskland-Turkiet. Vad tror ni? Jag håller verkligen på Tyskland, turkarna får inte vinna, no matter what!

Nyheter från Lindex

Kikade förbi Lindex webbshop och det hade kommit in lite nytt. Dom här gillade jag skarpt!

Stray Boys

Stray Boys kläder funkar alltid, sköna baskläder. Nu har dom 50% rabatt på utvalda plagg och här är några av dom!

Jag är såld

Jag tycker Ne-Yo är grym och här är den senaste singel, sommarens hit garanterat. Snart är den säkert sönderspelad på radion om den inte redan är det (lyssnar nästan aldrig på radio).

Budgettips

Här är ett litet, men bra budgettips från mig. Jag har tidigare använt
Lancomes Bi- Facil ögonmake-up rengöring, men har nu testat Lumenes rengöring. Kan bara säga att den är i precis samma klass som Lancomes, superbra. Tar enkelt bort ögonmake (även vattenfast) på ett svep och den svider inte då den finns för känsliga ögon. Priset för Lancome är ju runt 300:-, medans den här kostar ca.75:-, det är skillnad på en produkt som funkar precis lika bra om inte bättre! Finns på Åhléns och Kicks

Dagens armband

Det här åkte på idag, ett som jag gjorde igår med grönt, svart och rött flätat mockaband. Berlockerna är Hello Kitty och en Swarovskikristall!

Klänningar

Jag vet inte med er, men själv har jag börjat ledsnat på blommigt och mönstrat och vill gärna ha en lite mer välskräddad klänning, eller i allafall att den ser ut att vara det:) Här är några fina klänningar som med rätt accessoarer och skor kan bli en hit. Alla kommer från dElias och kostar under 500:-

Shoes från USA

Vill du ha ett par coola skor som ingen annan har så är det här du ska kolla. Här hittar du skor som ser likadan ut som designerskorna, men har ett helt annat pris där dom flesta ligger runt 500:-
Dessa snyggingar kommer från Baker shoes som inte levererar till Sverige. Men genom att du registrerar dig på Myus så kan du handla i alla webbshopar i USA och det levereras hem till dig.

Dagarna går

Oj vad tiden går, redan onsdag. Nu är det bara 3 dagar kvar på bästkusten och sedan väntar huvudstaden. Idag blir det fortsatt packande och städande med musiken på högsta volym. Nu ska jag nog göra allt man inte får göra, typ störa grannarna mitt natten precis som dom har stört mig i över ett år. Men nu ska dom bli vräkta...hahahaha Så kan det gå när man inte sköter sig.

Jag tycker ni ska läsa den här delvis tänkvärda krönikan av Mats Strandberg!

Dags!

Tror jag ska dra mig mot tv:n. Den nya serien Big Shots var okej, men inte mer. Kanske blir bättre och bättre. Imorgon väntar sista packningen och städningen, sen blir det lite hej då till folk och till fina Göteborg. Nu tv och sen sömn!

Urgulliga tjejer

Här är 3 helt otroligt begåvade tjejer som dansar grymt och förmodligen får vi snart höra dom också. Det ska bli skoj att följa dom här tjejerna D'licious  för dom verkar så duktiga. Hoppas dom får rätt låtar och får lyckas. Nu ska jag göra massa fina armband only for them. Dom har jättebra bloggar också, kolla in 2 av tjejernas bloggar! Go girls, vi behöver fler divor i Sverige:)


Ny tv-serie

Ikväll börjar en ny tv-serie på Kanal 5, så spännande. Den verkar bra och är väl en lite manlig version av Desperate Housewifes och min favorit Michael Vartan (Alias) är ju med så den här ser jag fram emot. Dubbelavsnitt kväll!

Big shots handlar om fyra män på väg upp i karriären. De har alla olika hemförhållanden. En man gör allt som hans kvinna vill, en annan är skild men älskar fortfarande sin före detta fru, en tredje har en älskarinna vid sidan om sitt äktenskap och en fjärde har just blivit lämnad av sin fru. De fyra vännerna stöttar varandra genom alla utmaningar de ställs inför

Ännu mer rea

Det märks att det är den stora reaperioden nu och den ser bra ut. Här är lite fina plagg från Branten med bra rea på Burfitt tischan, fina Dagmarkjolen och massa mer. På rean ska man ju mest handla basickläder för annars vet man ju att det inte kommer till användning!

Liten tröst

Som en liten tröstpresent till mig själv så är den här snart på väg till mig. Jag hade ju en innan, men den ligger fortfarande här isärplockad. Åh så skoj det ska bli med lite ny teknik, I love Apple:)

Älskade Göteborg

Helt klart kommer jag sakna vackra Göteborg, men känn ingen sorg för jag återvänder helt klart för en semester på bästkusten!

Budgetväskor

Här är det inga 10000-kronorsväskor som gäller. Näe, jag lägger mig runt 500:- så kan man köpa flera. Här är några finingar från Asos, Charmant och Chique!

Life goes on

Det är ju så, livet går alltid vidare och antingen hänger man på eller så deppar man ihop. Jag går vidare hur tufft det än kommer bli!

Sitter och läser dom stora bloggarna som finns i Sthlm och precis alla visar att dom varit på rean och framförallt Natahlie Schuterman även kallad NS i dom kretsarna, och sen Acne och NK. Det är ofta så att något blir sönderbloggat så att man själv tappar intresset. Det var ju lite så senast med H&Mklänningen, den blommiga, man lessnade innan den ens kommit ut i butik. Intressant fenomen det här!

Tårarna rinner

Det är med så stor sorg som jag tar bort mina katter på fredag. Jag ska ju flytta och det finns ingen möjlighet för dom att följa med, det skulle dom inte må bra av. Min exsambo vägrar ha kvar dom, inget katthem kan ta dom och ingen annan heller så det finns ingen annan utväg än att ta bort dom. Då vet jag vart dom hamnar och dom far inte illa hos någon annan. Usch vad det här är jobbigt, att man kan bli så fäst vid sina katter. Dom är ju så fina och har sina personligheter.

Visste ni..

Blocket får man inte lägga in annonser och sälja osmakliga vapen. Vad är ett osmakligt vapen? Är inte alla vapen osmakliga?

ACNE REA

Nu startar rean hos Acne och just nu är det 40% rabatt. Här några reaplagg. Här går det att göra fynd!

Fin klänning

Såg att H&M fått in en fin långklänning mitt i all rea. Den här finns i webbshopen för 498:-

Ny vecka

Så var det måndag och så himla skönt, men jag har en jobbig vecka framför mig, mer om det sen. Idag blir det fortsatt packa och städa, men jag är snart klar. Och det är ju så trist väder också, bara regn här. Herregud vad det blixtrade och åskade igår kväll. Jag blev ju helt livrädd för det är så obehagligt när det åskar, usch. Äh, strunt i det, nu ska det drickas kaffe innan jag ska iväg på ärenden!

Orättvist

Usch vilken trist match och Spanien vidare på straffar. Så orättvist att vinna en kvartsfinal på straffar, men så är spelet och Spanien var ju det ledande laget emellanåt. Stackars Italien som jag trodde så mycket på. Nu kanske det ändå blir så att Ryssland tar hem det här om dom kan stå emot tyskarna. Jaja, nu blir det ännu mer tv innan sömn!

I Like

Oj så jag föll för den här stilen, min stil. Dock så hade jag bytt ut skorna mot dom här från Asos!

(Bild lånad från Sofis mode)


Lite music

Här är en av de bästa låtarna på Madonnas nya skiva. Give it to me bara växer och växer och kommer naturligtvis bli en riktig hit. Tyvärr gillar jag inte videon. Varför ska tanten visa sig i trosor? Det ser bara billigt ut och hennes ben är inte världens vackraste med alla muskler. Varför visar inte Pharrell sig i kalsonger i videon?

Ännu mer samarbete

Till hösten lanserar Lindex en kollektion som kallas för Arty. Det är ett samarbete mellan en konstnär (Cecilia Carlstedt) och en toppmodell (Vicky Andrén). Det här ser jag verkligen fram emot. Ska finnas i butik redan i juli!

Acne + Lanvin

Åh så snyggt resultatet blev mellan Acne och Lanvin. Här finns mycket "vill ha". Fler bilder här.

Söndag

Vaknar upp till regn, så trist, men vädret blir nog bätre snart. Riktigt söndagshumör idag, ska nog mest ligga och läsa och kolla tv. Kanske laga någon god mat, men lite trist att laga åt sig själv. Ikväll är det ju fotboll också och jag säger bara il fotbol italiano è meglio nel mondo (hoppas jag stavar rätt). Italien tar hem det här, dom är alltid bäst när det gäller. Det är så synd att inte Nesta är med, det var verkligen en kille att vila ögonen på:) Får titta på fotbollen istället. Nu kaffe!

Herregud

Så ryssarna spelade skjortan av holländarna, vilket jag aldrig trodde. Jag hade ju Holland tillsammans med Italien som guldfavoriter. Matchen imorgon vinner Italien mot Spanien och sen får dom möta Ryssland. Jag tror nu att guldet går till Italien, dom spelar alltid bra när det gäller. Men i det här EM:t vet man aldrig, kan lika väl bli Ryssland som tar hem det här. Nu blir det film innan sömnen infaller!

Inga kids längre


Midsommarfixande

Här har det packats hela dagen och pyssel med armband. Här är ett av resultaten. Berlockerna (löv, hjärta och peace) hänger i en kedja i rosa flätat läderband!

Sex and the city

Igår hade SATC smygpremiär, men det är idag den stora premiären är. Jag trodde verkligen den skulle vara slutsåld, men det finns gott om biljetter, förutom på kvällsvisningen, men det finns. Jag ska se den senare fast jag har den hemma också, men jag vill inte smygtitta än:)

Ny mascara

I slutet på juli så släpper Estée Lauder en vibrerande mascara. Hur funkar det? Kommer det inte killa på fransarna om mascaraborsten vibrerar? Det här blir jag nyfiken på. Lancomes vibrerande mascara kommer i november.

Sko Outlet

Spana in den här nätbutiken om du vill göra fynd där nästan allt har minst 50% rabatt. Det går verkligen att göra bra kap här!

Gillar skarpt!

Lauren Conrads (The Hills) stil är så snygg, väldigt basic, men en extremt snygg stil och avslappnat. Här är några bilder på Lauren!

Jay-Z

Jay-Z firade midsommar i Stockholm och åt libanesisk mat. Han verkade gilla Stockholm och ville komma tillbaks med frugan Beyonce. Var det någon som var på hans konsert?

Midsommardagen

Låg i sängen och drog mig till 11.00, herregud jag som skulle upp 8. Jaja, men jag behövde väl sova ut. Midsommardagen idag och en trist röd dag, allt är stängt och inget på tv:n, tror jag i allafall. Äh, jag måste fortsätta med packningen så egentligen spelar det ingen roll vad det är för dag. Nu blir det kaffe!

Fin bild

Säger hej då till bloggen för idag, varit ganska passiv idag och inte bloggat mycket. Skulle ha packat, men har bara slappat (rimmar:). Imorgon ska jag dock ta mig i kragen och packa och kanske blogga ännu mer. Fortsatt trevlig midsommar!

Trevlig Midsommar!


Dagens val

Om jag skulle iväg och fira midsommar så hade jag nog valt en ganska enkel klänning, med jacka eller kofta till och ett par ballerina. Beroende på fest så kan man ju ta en färgstarkare klänning. Allt kommer från Oasis.

Solen

Helt otroligt, vaknade till solsken. Det ser ut att bli riktigt fint väder idag på midsommarafton. Idag känner jag mig lite bättre, men känner mig inte helt frisk. Idag är det alltså midsommarafton som för mig just nu bara känns trist, jag ska ju bara packa och städa, men jag hoppas alla andra får en bra dag. Nu blir det lite kaffe!

Slappar vidare

Börjar nog bli sjuk. Ont i huvudet och näsan rinner. La mig på soffan och vaknade 3 timmar senare. Tog ett varmt bad, men nu känns det mest som att det snurrar i huvudet. Alltså börjar det bli dags att lägga sig. Imorgon midsommarafton som för mig innebär ingeting. Jag ska fira med att packa och fixa, kolla fotboll på kvällen och äta gott. Nu blir det säkert lite tv innan jag somnar in. Nattis Nattis!

Fira

Nu ska jag fira med jordgubbar och mousserande. Varför? Jo för att jag fick det jobbet jag ville ha och kör igång ganska omgående. Jag ska få jobba med det jag verkligen gillar, väskor och smycken. Kommer framförallt jobba med webförsäljning och grossistförsäljning, men lite i butik också när det behövs. Oj vad roligt att få flytta tillbaks till Sthlm nu, jiiihhooooo:)

Nya armband

Nu har jag lagt ut lite nya bilder på nya berlocker till armbanden och andra har sålts. Kika förbi!

Miu Miuinspirerat

Topshop och Asos har blivit Miu Miu inspirerade i sina kjolar och klänningar, snyggt och billigare!

Sofi Fahrman

Vad tycker ni om bilderna på Sofi i senaste numret av Café? Förväntningarna var väl att det skulle vara mer avklätt med tanke på tidningsval, men det är riktigt snygga modebilder och bara lyxiga märken. Men vad gör hon med munnen på alla bilderna?

(Bilder lånade från Café)


Prinsessan & Sthlm Fashion week

Äntligen lite kunglig glans på den svenska modeveckan. Prinsessan Madeleine blir beskyddare för Sthlm Fashion Week. Läs mer här!

Gummistövlar

Ett par nya gummistövlar hade inte suttit fel och helst Marc Jacobs. Jga har suktat efter dom i över ett år nu. Kanske ska ringa syrran som är i USA och se om hon kan hitta dom? I USA kostar dom runt 700:- och i Sverige 1500:-, så valet är ju enkelt. Här är fler snygga gummisar!

Mysigt

Jag fortsätter med mystemat för det är lite den stämningen idag. Vara inne och slappa och här är lite sköna kläder att göra det i. Allt från H&M,dElias och forever21.

Kofta

Idag är det verkligen koftväder, även inne. Det känns höstigt och dags att sätta på sig en varm kofta. Dock ganska svårt att få tag i en lite murrigare kofta så här i sommartider, men här är några koftor som passar i sommar. Den långa blå kommer från H&M och resten från Ellos!

Regn

Vaknar till regn och mörker, känns som om det är höst. Nu är det riktig svensk högsommar, bättre än så här blir det inte. Idag ska det packas och jag har ingen lust så det blir nog mycket bloggande för min del:)
Nu blir det läsa och kaffe!

Tomt

Man känner sig ju helt tom, ska man söka psykolog nu eller ska man göra som i Expressen, kräva att Lagerbäck avgår? Blir det bättre då, får vi 2 eftermål då? Hur kunde det bli så här eller är Sverige så dåliga? Ja dom är ju tydligen det. Nu går guldet till Holland eller Italien!

Röd om kinderna

Känner mig som tjejen på bilden när jag kollar på matchen, röd i ansiktet och väldigt frågande. Vad hände med det svenska spelet?

Nu smäller det

Håller ni i byxorna nu för nu blir det åka av! Vad tror ni, klarar Sverige Ryssland, nja säger jag, jag vill gärna, men jag tror det blir svårt!

Dags att åka vidare

Snart time att åka mot götet. Allt har gått bra här uppe och nu har jag gjort vad jag kunnat så det är bara att vänta på besked.

Ikväll är det Sverigematchen som jag såg så mycket fram emot, men just då ska jag visa mina katter. Dom är viktigare så jag får försöka hänga med i andra halvlek. Nu blir det en fika sen åka hem och fortsätta packandet innan flytten går!

Grillat

Här blev det grillat och god ugnspotatis till. Nu ska vi dricka kaffe och kolla fotboll.Imorgon hem till götet igen. Hoppas alla får en superkväll. Imorgon väntar ju dessutom Sverigematchen, vem vill missa den?

Sverigematchen

Måste ju berätta fortsättningen på den helt otroliga historien om systers man som var och kollade Sverige-Spanien. Alla deras biljetter var ju förfalskade så VD:n för deras företag fixade nya. När systers man väl kom fram till arenan visade det sig att det var VIP avdelningen han skulle vara på och vem satt inte där? Kung Juan Carlos (Spaniens kung) och i logen brevid satt svenska prinsen Carl-Philip. Kung Carlos skakade hand med systers man och gratulerade till en bra match. Han sa också att han inte gillade Torres, att han bara filmade. Vilket scoop:) Det finns tyvärr bara en endaste bild på kungen och hans rygg, systers man vågade inte ta fler kort::) Här hans vipbiljett!

Stockholm

Då var man framme i stora staden som är en stressig stad som vanligt. Intervjuen gick superbra, och en liten uppvisning av mina armband. Det ser mycket lovande ut för båda delarna, nu väntar jag på spänning om jag fått jobbet. Det verkar vara ett sånt roligt jobb och skulle passa mig, men konkurrensen är hög så man vet aldrig.

Nu blir det matlagning och ett samtal till P, vi hörs snart igen!

Time

Nu ska jag och en bunt tidningar strax sätta oss på X2000, inget mer bloggande förräns ikväll. Min bärbara ligger i visst antal delar på bordet här hemma. Det blev ett klädbyte till klänningen då vädret verkar bli helt okej. Nu time att dra!

Dags

Stänger ner för ikväll. Har haft en riktig skönhetskväll. Tagit ett långt bad, skrubbat hela kroppen, smörjt in mig och sen bus. Målat om naglarna + tånaglarna samt att jag klippt luggen. Måste ju vara fixad inför morgondagens intervjuer:) Klädsel blir dock enkel i svarta byxor + en aprikos tröja + svart kofta, kanske tar nya skorna:) och skinnjackan åker på imorgon då det inte ska bli så varmt.

Armbanden är nerpackade, har nu 2 butiker som vill titta på dom, vilket inte behöver betyda nåt, men dom vill titta i allafall och jag är så glad för det.

Blir säkert nåt inlägg innan jag åker, annars tillbaks imorgon kväll live from Stockholm. Glöm inte matchen imorgon, det är då de gäller!

Midsommarklädsel

Kanske det här är något att ha på midsommarafton?

Imorgon

Imorgonbitti bär det iväg till Sthlm och lite intervjuer som ska bli så skoj. Sen ska jag om jag hinner visa mina armband för en butik. Det ska bli så spännande, tänk om dom gillar mina armband? Då hamnar jag nog i chock, bara tänk om...Annars finns det alltid nya möjligheter. Nu är det tvättstugan, städning och laga mat som står på listan, är man hemmafru eller? Nej, bara stökigt, skitiga kläder och hungrig!

Shopping

Det blev inga ballerinaskor utan det blev dom här istället. Så snygga, coola och supersköna, sitter som ett smeck. Äntligen får jag mina fransar:)

För er som är i Sthlm imorgon


Snobben är med

Idag åkte ett flätat armband i vitt, lila och grönt på. Snobben hängde också med som en söt berlock!

Vinnaren är....

Det här var tufft att välja ut en vinnare av er drygt 250 personer som deltog. Ni var super och era motiveringar var riktigt bra. Jag måste dock välja en vinnare och denna gång går armbandet till en kille, ja klart att killen ska ha ett armband. Så grattis till dig Joel som nu verkligen kan visa att du vill ha fred på jorden, grattis! Maila dina uppgifter till mig så jag kan skicka armbandet!

Skulle någon av er andra vilja beställa armband så uppge i mail till mig att ni var med i tävlingen så ordnar jag till ett bra pris!

Ny tidning

Nu har Chic landat på diskarna och första numret kostar bara 10:-. Tidningen är ganska tunn och en rätt bra kopia av engelska Grazia. Jag är inte jätteimponerad, men nya tidningar är alltid välkomna. Dessutom ges det tips på hur du gör mina armband så håll till godo!

Så vackert

Det är med blandade känslor jag flyttar tillbaks till huvudstaden, men när jag ser en sådan här bild över Sthlm blir jag bara glad, vackert!

Härlig dag

Så underbart med måndagar. Början på en ny vecka där allt kan hända. Idag blir det en vända på stan, städa och packa. Imorgonbitti åker jag till Sthlm för 2 dagar och sen ner till Gbg för att packa alla mina saker innan jag flyttar upp för gott, men det är då det!

Just det, så fort jag kommer hem så ska jag presentera vinnaren av mitt armband!

Prinsessas Dagbok

Efter ha läst dom tråkiga nyheterna om ESB så tar jag och kollar på En Prinsessas Dagbok 2. Säkert många som tycker att den är barnslig, men jag tycker hon är så söt och storyn är ju bara för gullig, men 1:an var bättre.

Imorgon presenterar jag vinnaren av mitt armband, men du har fortfarande
3 timmar på dig att vara med
Med detta inlägg så säger jag nattis till bloggen och ett tack till alla som är med och tävlar!

Så tragiskt

En av Sveriges bästa musiker Esbjörn Svensson avled idag till följd av en dykolycka. Esbjörn Svenssons Trio är Sveriges största och bästa pop/Jazzband vi haft, vilket även resten av världen tyckte. Han blev bara 44 år och det är så synd om hans fru och två barn som måste gå igenom detta!

10 timmar kvar

Nu har du 10 timmar kvar att tävla om mitt armband. Armbandet är brunt flätat med 2 peaceberlocker.

Reglerna är enkla, lämna en kort kommentar varför du vill vinna så drar jag en vinnare som presenteras under måndagen! Vill du skriva om tävlingen på din blogg så blir jag bara glad, men inget tvång. Lycka till!

Regn

Här regnade det hela natten så imorse fotade jag alla blommor som hade blommat så fint efter regnet. Det behövdes en dusch efter all torka. Det luktade verkligen härligt sommarregn ute!

Nu blev det jobbigt

Wedins har 50% rabatt på valfri vara och precis när jag behöver ett par nya ballerinaskor.

Ett tips

Jag har en känslig hårbotten som nästan alltid blir torr och kan klia. Då hjälper den här. Jag lägger lite i hårbotten när håret är nytvättat, masserar in det och sen är hårbotten superfin och inte torrt längre, superbra produkt som du kan köpa här.

Vi kör en till

Här är det Marc Jacobs plånbok. Den ena kostar 2500:- och den andra 350:-. Kan du se vilken som är äkta?

Så fin

Den här hade jag inte tackat nej till, så fin!

Äkta eller falsk?

Kan du se vilken som är äkta och vilken som är flask? Den ena kostan 1600:- och den andra ca.11000:-

Vintage

Kikade runt lite och hittade den här gulliga nätbutiken, New Vintage. För dig som älskar vintage kan göra bra fynd här.
Söta klänningar och en snygg väska hittade jag!

Men please...

En rubrik i dagens Expressen: Psykologens råd: Så bearbetar du förlusten!
Allvarligt, finns verkligen dessa människor som mailat Expressens psykolog? En frågar vad han ska göra med alla sina trasiga bord han slår sönder, varför slår han sönder dom undrar han? Jaja, man får ju alltid skratta lite!

Söndag

Jaha, då var den här helgen slut och en härlig måndag väntar. Det har regnat hela natten, men nu är solen framme. Ska ut en sväng och känna på vädret. Annars blir det en lugn och skön söndag, nu kaffe!

Bye Bye

Nu stängs det ner här för ikväll. Filmen väntar och sen sömnen. Imorgon slappsöndag, vilket innebär läsa massa tidningar, göra armband som ska skickas, plocka lite och massa bloggande. Imorgon är också sista dagen att tävla om mitt armband, missa inte det. Nattis Nattis!

Måste berätta

Min systers man åkte i torsdags ner med sitt jobb till Tyskland med privatchartrat plan för läckert boende i Mũnchen på femstjärnigt hotell. Idag tog bussen dom till Innsbruck för att se Sverigematchen. När dom kom fram visade det sig att alla deras biljetter var falska. Lite kalabalik uppstod, dom var nämligen en av sponsorerna till EM. Hur som så fixade det sig som så att min svåger fick vara i VIP-avdelningen och träffa en del ganska intressanta människor och fri champange. Tror ni han har det bra eller? :)

Filmtajm

Det här blir nog kvällens filmval. Jag älskar svenska filmer!

Tävlingen

Så kul att så många vill vara med och tävla om mitt armband. Fortsätt gärna då du har ända till söndag natt på dig.

Reglerna är enkla, lämna ett kommentar varför du vill vinna så drar jag en vinnare som presenteras under måndagen! Vill du skriva om tävlingen på din blogg så blir jag bara glad, men inget tvång. Lycka till!

Nu blir det nog en fortsatt lugn kväll med film!

Arga

Här var verkligen 2 arga killar efter matchen.Nu är det slutskrivet om fotbollen tills nästa gång!

Luften gick ur

Jaha, då var det roliga slut för den här gången. Sverige ska dock ha all credit. Vilket försvarande lag. Spanien var förtjänta av sitt sista mål, men det satt surt ändå på övertid. Nu är det bara att se framåt, ta av sig armbandet och vänta på nästa match! Resten av kvällen blir lugn och skön!

Heja Sverige


Say no more

Respekt till Sverige. Sverigearmbandet sitter fortfarande på!

Nu blir det åka av

Turarmbandet som var på förra Sverigematchen har nu åkt på. Nu ska vi skrika oss hesa och hetsa. Hej Sverige Heja Sverige!

Helgtävling

Nu kör vi en helgtävling som börjar idag och slutar nu på söndag 00.00. Vinsten är mitt bruna flätade läderarmband med 2 peaceberlocker.

Reglerna är enkla, lämna ett kommentar varför du vill vinna så drar jag en vinnare som presenteras under måndagen! Vill du skriva om tävlingen på din blogg så blir jag bara glad, men inget tvång. Lycka till!

Sjukt sött

Hur sött var inte det här? Topp från Haléns och skorna från Indiska!

Eiffeltornet är hett

Tornet är inne nu på halsband och armband. Här ser ni Sofi Fahrmans halsband och till vänster mitt armband. Eiffeltornet är hett nu!

(Bild på Sofi lånad från Sofis snapshot)


Armband of the day

Idag bär jag ett rosa läderflätat armband med en söt nalle samt ett brunt läderflätat med 2 söta peaceberlocker. Söta va?!

Ett tips!

Har du som jag problem när du målar dina naglar med att en del hamnar utanför. Testa den här, tar enkelt bort allt kladd där det inte ska vara. Kostar 50:- och finns hos Åhléns, Kicks mfl.

Fredagsläsning

Idag är det fredag och då ska jag ta mig ett långt bad och läsa massor!
Obs! Jag badar inte bara på fredagar, händer även andra dagar!

Tips på webbshop

Här är en engelsk webbshop som har en del märkeskläder, men med låga priser som kan vara ner till halva priset. En del skräp, men det går att göra fynd. Fraktar till Sverige för 12:-/produkt

Coolt

Stockholms bästa sneakersaffär Sneakersnstuff har inlett ett samarbete med Reebok. Första skon kommer 25/7 och är denna, dalahästen följer med när du köper skon. Vill du ha dom får du nog jaga, dom släpps bara i 300 par och kommer kosta 999:-

Fredag

Nu går tiden fort, den bara springer iväg på sommaren. Redan fredag och imorgon blir det fotboll igen, så spännande. Annars ska jag bara fortätta mitt packande och dra ner till förrådet och röja där med. Sen ska vi se hur det gick i tävlingen där jag var en av de nominerade till veckans blogg, spännande. Nu lite kaffe!

Dags att stänga ner

2 timmar tog det bara att öppna datorn, och det är inte för att jag inte kan datorer, det tar sån tid. Nu ska felet hittas också. Äh, nu skiter jag i det här och kollar tv istället, sen sömn. Nattis Nattis

Min dator

Min kära iBook har gått sönder och just ska jag laga den, eller laga och laga, jag öppnar den och sen får proffset kolla på den. Bara att öppna den lär ta nån timme, det är inte bara en skruv och alla skruvar är olika. Undrar hur det här kommer sluta?

Packas ihop

Oj vad det packas och röjs här. Håller just nu på att tömma garderoberna och man har mer grejer än vad man tror. Flytten går hem till syster i Sthlm tills jag hittat mitt drömboende, så får det bli och det ska bli riktigt skoj. Nu ska packningen fortsätta, rasten är slut!

Färgvalet

Det blev ett riktigt mörkt nagellack, #170 från Biotherm. Snygg färg på mina för övrigt torra nagelband (bortse från dom) och min icke existerande kunskap att kunna måla naglar!

Sista dagen

Ni vet väl om att jag är nominerad till veckans blogg (jihooo)? Idag är det sista dagen att rösta och det kan du göra här!

Dagens

Här är dagens armband som åkte på. Rosa och blått tillsammans med princesskronan:)

Världens snyggaste

Adam Levine måste vara den snyggaste kille som går på 3 ben. Den här videon med Rihanna är så sexy och den blicken han har, jag blir knäsvag...åhhh känner mig som en tokig tonåring med idoler, men för Adam Levine hade jag gjort...Musiken, rösten, Maroon 5 är så bra!

Bruna Sandaler

Är på jakt efter bruna sandaler, men jag hinner väl lessna innan jag hittat dom. Dom här var dock fina, 250:- med frakt på ebay!

Ilandsproblem!

Jag har ett stort världsligt dilemma, att välja nagellacksfärg. Måste fixa naglarna och började kolla färgerna och här är en del av valen. Vilken ska jag ta? Är lite sugen på mörkare, men det är ju sommar:) Ja ni förstår vilka problem jag har va!

Bra rea!

Lindex kör en bra som nu startat. Man kör nästan 50% på rean, vilket är bra och inte köra med nån tia hit eller dit!

Vi människor!

Vi ska nog inte lägga oss i så mycket i djurens värld. Sa den här grisen att han inte ville bli lerig om tassarna?

Väskor

Jag skulle vilja ha en ny väska till hösten. Oftas slutar det med en svart, men nu skulle jag vilja ha en grå eller brun. Här två som är ganska snarlika med söt rosett, priset skiljer dom dock åt. Jag hade nog valt den billiga från Asos. Den andra kommer från Inwear!

Kenneth Jay Lane

För dig som gillar hans ormarmband och halsband kan hitta det här halsbandet och armbanden på rea här

Vad är det för dag?

Fasiken, jag tror det är onsdag, men är det inte torsdag? Gud så förvirrad jag känner mig, som en tant som blandar ihop dagarna. För att råda bot på min förvirring så hade en latte och scones från Starbucks inte suttit fel, mmm tänk om det fanns en Starbucks i hörnan.Idag är det annars ganska full rulle. Fått beställningar, ska skicka beställningar. Strax iväg och joxa med lite papper och myndigheter sen hemåt igen och bloggen:)

Trött

Känner mig ungefär så här som tant på bilden, huvudet är fullt efter hela dagens lek med kameran och sen sitta och fixa med bilderna i Gimp (tufft liv:). Nu är jag trött, men först ska jag ta ett bad och sen lite tv innan sömnen infaller. Nattis på er!

Pular lite

Sitter och gör om alla bilder på Bloppisen. Ni kan kika in där om ni är intresserade av mina armband. Alla uppgifter finns där. Är det nåt ni undrar över är det bara att maila: [email protected]

Update: Nu har jag fixat med alla bilder på bloppisen och det var mycket jobb med dom. Jag har lagt ut info om priser osv. Är det nåt du saknar hör av dig!

Carrieväskan

Say no more, men Eiffeltornet är snyggare på mitt armband än som väska, eller hur!

Stå på dig, Blondinbella!

Nu har det gått för långt. Vad man än tycker om en annan persons utseende eller leverne så är det aldrig en ursäkt till att trakassera den personen. Det som hände i Kungsträdgården igår är ju helt befängt. Hur kunde det ske, är den enda ursäkten alkohol, slog det inte slint i personens hjärna också?

Min personliga åsikt om Isabella "Blondinbella" är att jag uppfattar henne som en smart tjej som är väldigt driftig och ambitiös. Hon har mål i livet och det är hennes mål som ingen annan ska försöka trycka ner genom att kalla henne diverse saker. När man läser en del av kommentarerna på hennes blogg så ser man att det till största del är tjejer som lämnar extremt negativa kommentarer. Gör dom det för att dom själva mår så dåligt och måste trycka ner andra tjejer som det går bra för?

Isabella, stå på dig och fortsätt lev ditt liv som du vill leva det!

Kommer ni ihåg?

Det här fick jag på posten idag. Nostalgin blev stor. Det här köpte man när man var liten och fick veckopengen, sen hade man lite gottis för hela helgen. Det hängde med runt halsen och sen tog man sig en bit när man blev sugen. Köpte ni också det här godishalsbandet?

Nya berlocker

Massa söta berlocker fick jag hem idag. Musse, Hello Kitty, Vakande handen och princesskronan!

Stort leende!

Idag känns det som en riktigt bra dag. Fick ett samtal för en stund sedan att jag var välkommen på arbetsintervju i Sthlm. Efter 10 minuter ringde det igen, då var det ett annat företag i Sthlm som ville att jag skulle komma på intervju. Den ena är inom smycken (vore drömmen) och det andra jobbet är inom skor. Båda känns helt underbara. Jag går runt med ett stort leende och sen tittar jag på min nya kamera med kärlek i blicken:)

Premiärbild

Min kamera har kommit, min nya kärlek. Här är en första bild, måste öva öva och öva ännu mer. Här är också ett nytt armband i flätad mocka (rosa, blå,vit) med hand som det står handmade på!

Gud har landat!

Det är min husgud sedan 20 år tillbaks som släpper sin nya skiva idag, Eric Gadd. För första gången sedan debuten så har han gjort en skiva på svenska. Jag föredrar dock hans engelskspråkiga skivor, men jag är inte objektiv för fem öre så det här är säkert precis lika bra. Nu, beställa skivan!

Tjallamalla

Jag gillar Tjallamalla. Här finns alltid en massa snyggt och oftast till bra priser. Bra utbud i webbutiken annars kan man alltid besöka butiken på söder!

Herregud så snygg

Så vacker hon är Charlize Theron i senaste numret av GQ!

Kanye West

Ganska intressant att Kanye West på sin blogg skriver om reklamen för de svenska flygbussarna!

Kallt

Jag fryser. Har fönstret öppet och jag fryser, så kallt är det ute alltså. Man har blivit lite bortskämd med det fina vädret så att man tycker att 16 grader (normal svensk sommar) är kallt. Annars då, jo här är det lugnt nu, ingen mer fotbollschock förräns på lördag så inget mer tjat om det. Idag blir en relativt lugn dag. Paketet från England som hade förvunnit har verkligen försvunnit så dom ska skicka om allting. Sen hoppas jag att kanske kameran dyker upp idag, gör den det så är jag väldigt upptagen resten av dagen:)

Helt slut

Efter den här persen hade jag behövt ta in på hotell och vila upp mig. Halsen svider efter allt skrikande. Jag hoppas dock att det kommer göra ännu mer ont på lördag. Nu blir det strax Rocky II och sen sömn. För er som kan sova så säger jag nattis nattis!

Satan i gatan

Mitt armband gav turen med sig. Det är bara att bocka och buga. Det här trodde jag aldrig, jag är i chock och hyllar Zlatan och Chippen!

Nå?

Vad tror ni, är det spännande eller är det spännande? Tyvärr klarar inte Sverige av att pricka målet, så det blir oavgjort eller grekisk vinst, tyvärr. Men Sverige spelar ändå rätt bra med ett bra försvar och Chippen vågar utmana och har fart. Nu börjas det igen!

Spänningen

Jag håller på att kissa på mig av all spännande fotboll. Det här kan ju sluta hur som helst!

Hur ska det här gå?

Svenskar har ju lite av ett rykte att vara fega, att stå kvar vid det som alltid varit. Vad ska man säga om Sveriges startelva inför kvällens match?

Andreas Isaksson – Niclas Alexandersson, Olof Mellberg, Petter Hansson, Mikael Nilsson – Christian Wilhelmsson, Anders Svensson, Daniel Andersson, Fredrik Ljungberg – Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson

Sverigebandet på!

Snart kör vi. Kvällens armband går i de svenska färgerna och kungakronan är på. Jag känner att det här armbandet kommer ge Sverige vinsten ikväll, bara vad jag känner, vad känner du?

P.S Den här dagen känns större än nationaldagen

Schysst rea

H&M:s rea verkar faktiskt bra, den på nätet alltså. I butikerna finns det ingeting, bara skräp, men här fanns det lite. Säkert utplockat i storlekarna. Här är lite H&M rea!

På stan

Hemma igen efter en runda på stan. Fick tag i allt jag behövde + en klänning från H&M som fick följa med hem. Hade glömt bort presentkort som jag hade så den blev gratis. Vinröd som verkligen är en färg jag suktat efter. Den faller fint och är supermjuk, passar bra med mina sköna sandaler. Sen pågick förberedelserna inför kvällens Sverigematch på avenyn.

Mot stan

Nu blir det en sväng till stan. Måste införskaffa material till armbandstillverkningen. Har fått en hel hög med beställningar och jag blir så glad för det, otroligt tacksam till alla er som köpt mina armband, tack!

Rösta på mig

Glöm inte bort att rösta på mig. jag har ju blivit nominerad till veckans blogg. Hur underbart är inte det, nästan som om Sverige vann över Grekland med 5-0, så rösta nu!

Cool

Hade gärna sett ut så här idag. Riktigt cool avslappnad stil!

(Bild från StockholmStreetstyle)


Jackan på?

Den här skulle man kunna sätta på sig ikväll så det blir en riktig Sverigekänsla framför fotbollen:)

Test av nagellack

Igår fick jag hem Creative Nails nagellack i färgen Gotcha, en ganska knallig rosa färg. Får visa sen när jag fått kameran. Jag har testat dom flesta märkena på nagellack och det här märket CND (Creative nail design) tillhör det sämre.

Penseln spretar när du målar så lacket läggs på ojämnt. Täcker dåligt så du måste måla 3 gånger. Torktiden är superdålig, du får vänta och vänta. Jag använder alltid underlack, men nästan aldrig överlack, har aldrig behövt det. Jag målade naglarna på kvällen och satt still runt en timme och använde inte naglarna. Sedan tog jag kallt vatten, ett knep för att det verkligen ska torka. Idag vaknar jag med utsmetat nagellack, ser ut som jag lagt mig med nagellack som inte torkat. Det här är nog det sämsta nagellack jag använt, rekommenderar ingen det här!

Avslappnande

Såg den här bilden och var tvungen att visa den. Hur skönt ser inte det här ut? Tänk och ligga där, läsa en bok, dricka lite gott och sen ta ett dopp i poolen. Gärna nån som passar upp också, lyxigt!

Funkar?

Undrar hur det funkar här på bloggen idag? Igår kväll vad det ju katastrof, men jag tror nog att det här ska gå bra. Idag är det kasst väder, börjar nog regna snart. Men vad gör väl det? Det behövs lite regn.

Ikväll gäller det och vad tror ni om Sveriges chanser? Personligen tror jag dom är ganska små, men Sverige kommer ändå ge Grekland en match. Tänk om dom skulle vinna. Gud, jag skulle skrika mig hes. Jaja, nu har jag en massa beställningar på armband som ska göras och som ska skickas. Så himla skoj, sen ska jag leta efter ytterligare ett försvunnet paket. Vad har ni för planer?

Slänga mig i soffan

Uselt Italienskt lag som förlorar mot ett i och för sig bättre Holland, men jag trodde verkligen på italiano. Nu ska jag slänga mig i soffan, spana tv och sen sova. Imorgon blir det nog en superbra dag. Nattis Nattis! (Inte min soffa, bara nästan)

Gud så bra det går på bloggen ikväll. Lite smått irriterande börjar det här bli. Har försökt publicera det här hur länge som helst och bilder funkar inte alls
, när ska den här plattformen funka igen?

Blir så upphetsad

Ny snygg teknik gör mig riktigt upphetsad. Här är den, den nya slimmade iPhone som nu kommer till Sverige. 35% snabbare nedladdning än Nokia och med inbyggd GPS, 3G mm. wow! Åh jäklar, nu ska det bli snygg fotboll i form av det Italienska landslaget mot Holland, upphetsning:)

Nya iPhone

Ni vet väl om att iPhone släpps i Sverige nu?  Jorå, just nu pågår Apples utvecklarkonferens och där kommer Steve Jobs att presentera den. Äntligen!
Update: Den släpps i Sverige med 3G och en massa nya program. Det bästa är ju att den kommer kosta ca. 1300:- med abonnemang

Jag = Nominerad

Tänk att någon som läser min blogg uppgett att dom vill se min blogg som "veckans blogg" i den här tävlingen. Jag blir ju så glad i all röra, så himla glad. Det där lilla kan göra en så glad. Tack till dig som nominerade mig!

Inte bara jag

Det är inte bara jag som ska separera. Trist när man har barn, nästan alltid dom som blir lidande. Men man ska inte heller hålla ihop bara för barnen, det mår dom inte bättre av. (Obs, jag har inte barn)

Att vara singel

Nu ska jag bli riktigt privat här på bloggen, men skönt att skriva av sig lite!

För första gången sedan jag var 16 år är jag singel (36 år ung nu:), hur det känns? Omtumlande, häftigt och nu ska livet och jag göra värsta egotrippen. Jag ska bry mig om mig själv, inte ta hand om någon annan. Ska städa när och hur jag vill, bjuda mina vänner på middagar, köpa vad jag vill ha, njuta av det jag vill njuta av. Livet leker. Är jag bitter? Man ska inte ångra så mycket här i livet, man gör ju sina val själv!
Jag har nu 2 kortsiktiga mål som ska nås senast inom ett år:

1) Skaffa ett jobb där jag trivs
2) Skaffa en lägenhet som ska bli min borg och då är ni alla inbjudna på fest:)

Efter 6 år på vift så flyttar jag hem till huvudstaden och där bli jag nog kvar, så nu ska det packas, men jag gör det av lycka!

Precis när jag ska publicera detta så står det PAGE ERROR

Till mig

Den här är på väg hem till mig nu. Det blev en choklad. Nu ska det fotas som aldrig förr och aldrig mer med mobilen. Den här får duga tills jag har råd med en bra systemkamera!

Mitt paket

Hämtade ut ett paket och det var min Beautybag. Vilken superbra idé. Du betalar 299:- och får hem en mängd produkter anpassade efter din hudtyp. I det här paketet var det nagelförstärkare från Sally Hansen, ett fint rosa nagellack, regöring, duschcreme som luktar citron och en massa annat. Superbra om man vill testa lite nya produkter!

Dagens suddiga

Idag är det lite kallt så det blev en lite tjockare kofta på + gråa skrynkliga chinos:) Brukar inte bjuda på dagens utklädnad, men idag är jag givmild:) Nu iväg och hämta paket!

Etnolinnet

Dessa linnen har lite samma stil men skillnad på priset. Det gröna kostar 600:- från Pepe Jeans och det andra från H&M för 98:-, vilket väljer du?

Nya berlocker

Nu har jag fått hem mina nya berlocker från USA, så söta. Dessa är några jag fick hem. Uppifrån vänster:
1) Peaceberlock
2) IloveNY
3) Solglasögon
4) Eiffeltornet

Rad två från vänster:
1) Äpple
2) Liten rosett
3) Rosett
4) Kungakrona

Lyx vs Budget

Asos har ju verkligen lyckats kapa Guccis sommarklänning rakt av, ganska lika, men till ett bättre pris!

Dagens val

Hade jag haft det här hemma hade det åkt på direkt. Snyggt med vinrött och brunt och sandalerna ska jag bara hitta. Dessa sandaler är från Nine West, klänning från American Eagle, väska och halsband från Chique!

Solen skiner

Det är inte lika varmt idag, men solen skiner så det är bara skönt. Själv kommer jag nog stanna inne mestadels hela dagen. Jag håller på att packa, ska nämligen flytta tillbaks till Sthlm efter 6 år. Därför är jag också på jobbjakt i Sthlm då det blev som det blev. Jaja, allt känns ändå super och nu börjar livet som singel på äldre dar:)

Drar igen

Nepp nu blir det läggdags. Jag ser att folk lämnat kommentarer, men kan inte svara på dom, får försöka imorgon igen. Regnet är på väg hit, det blåser och är kallt och en del mörka moln. Imorgon ska en del grejer fixas, kolla jobb, fixa garderoben, skicka iväg armband och en massa bloggande. Nattis på er!

Hur mås det på blogg.se?

Är det flera som har problem med bloggen? Mina inlägg visas inte, kommentarer syns inte, bilder försvinner osv. Skulle inte dessa problem vara lösta i och med flytten till den nya plattformen? Jag gör en chansning om detta inlägg blir publicerat eller inte. Det här är ju som ett lotteri...

Inte sig likt

Oj vilken match det är. Polen är faktiskt riktigt bra, men Tysklands Podolski avgör ju med sina mål. Imorgon är det ju Italien som möter Holland, men Italien är sig inte likt. Mumsbiten Nesta spelar inte, hur ska det här gå? Vad ska jag titta på nu? Jaha, det var fotboll man skulle kolla på...

Glass och Fotboll

Nu ska jag gå och köpa mig glass och jordgubbar och titta på när Tyskland krossar Polen:)

Lättsmälta böcker

Sommar = läsa böcker och jag läser dom nästan uteslutande i pocketform. Här är några som jag skulle vilja läsa i sommar, otroligt lättsmälta och perfekta ute i solen. Jens Lapidus måste jag nog köpa i kartonnage för den vill jag verkligen läsa!

Seriöst, vad är det med bloggen? Inga kommentarer syns, inlägg som försvinner. Är det fler som har problem?


Så skönt

Det var en skön stund ute på klipporna, men det känns som om hela ansiktet kokar. Nu blir det lugnt med solandet för ett tag. Det ska ju regna här med början på tisdag och en vecka framåt. Sverige spelar ju sin första match då, så regnet är välplanerat:) sen ska det sluta regna när EM är slut. Bra att bo på bästkusten!

Ikväll är det ju en väldigt intressant match, Tyskland-Polen, oj så mycket känslor det finns mellan dessa två lag, mycket historia och sen de senaste händelserna i polsk och tysk media. Sen ska vi inte glömma dom två polackerna Klose och Podolski som valde att spela för Tyskland. Dom har möts 15 gånger, Tyskland har vunnit 11 matcher och 4 är oavgjorda, så kvällens match känns som en given tysk seger!

Filmen 21

Innan jag glömmer (bra minne, men kort) så såg jag filmen 21 igår. Kate Bosworth och Kevin Spacey är några som har rollerna, men för mig så var killen (Jim Sturgass) som spelade huvudrollen okänd, men han spelade sin roll i den här filmen riktigt bra.

 Filmen handlar lite kort om ett gäng MIT-studenter som tillsammans med sin lärare räknar kortleken (för att veta exakt nästa kort) för att kunna vinna i Blackjack. Dessa studenter är matematiskt begåvade och läraren (professor) är inte heller helt borta:) Iaf så åker dom till Las Vegas och testar sina begåvningar och allt ser ut att gå bra. Dom vinner massor, men någon annan har börjar förstå att dessa studenter är brighta och kan räkna korten. Ja, så händer det en del där som gör att filmen blir riktigt spännande.

Överlag en okej film, ingen storfilm direkt och jag skulle ge den ett medelbetyg!

Värmen fortsätter

Idag ska vi få runt 30 grader igen och stekande sol, men sen ska det börja regna på tisdag. Kan det bli bättre? Precis till Sveriges match så ska det regna, superbra! Nu ska jag iväg med min bok ut till klipporna och njuta av solen!

Segare än segast

Nähepp, nu slår jag igen bloggisen för ikväll. Ska nog se filmen 21 om jag orkar, fotbollen är ju inte slut ännu och sen så är det maffiatema på tvåan. Jaja, snart somnar jag i allafall. Imorgon drar jag ut till klipporna och fortsätter sola och läsa. Nattis Nattis!

Om ändå

Om jag ändå bodde i USA, oj så mycket man skulle kunna shoppa. Just nu är jag riktigt sugen på ett par bruna sandaler som inte är alltför dyra, men hittar inga. I USA däremot är ju utbudet enormt och alla dessa kostar under 500:-

MTV

För er som missade MTV Movie Awards och inte ska kolla fotboll kan se galan igen ikväll kl.20.30 på MTV. Eller kanske som jag, kolla på maffiadokumentären Schackmatt, Provenzano på tvåan kl.20.00!

Nya smycken

Tv:n med fotboll står på i bakgrunden medans jag kikar runt på nätet. Såg att forever21 har fått in en massa nya snygga smycken, här är några!

Matcha bodyn

Så fint, mer finns inte att säga! (Body från Nelly, Kjol och sandaler från forever21)

Vinrött och blått

Nu börjar jag redan tröttna på alla knalliga färger och vill gärna ha lite mustigare. Blått och vinrött är två supersnygga färger att mixa med vitt och brunt. Dessa fina klänningar och sandaler kommer från American Eagle!

Nu laddas det

Efter en slapp dag ute på klipporna så kommer jag hem med röda axlar (aj), men det blir nog fint sen. Nu ska det handlas gottis till kvällen då fotbollen kör igång, Portugal-Turkiet, vilken match det kommer bli. Kommer ni följa Fotbolls-EM (inte bara Sverige)?

Fina skor

Rules by Mary gör inte bara fina kläder utan också snygga skor. Dom här har jag spanat in ett tag, men jag vill ha dom i brunt. Då hade dom varit perfekta. Finns bl.a hos Nelly. Hela deras damkollektion kan from. i höst att hittas på nya Åhléns i Göteborg!

Nostalgi

Mitt favoritland är Italien. Jag har besök Italien ett par gånger och framförallt Perugia, Bologna, Florens och Rom, men jag har även besökt ett tiotal städer till. I Perugia befann jag mig till och från under 6 månader och det är den vackraste staden jag känner till.  Är det någon som varit där? Nu har jag inte besökt Italien på ca. 6 år, men snart blir det dags och hoppas på ett besök innan årets slut!

EM börjar

Äntligen, som vi alla har väntat, men vi väntar ju främst på Sveriges matcher, men nu kör EM igång.
Schweiz-Tjeckien är den första matchen och senare ikväll är det Portugal-Turkiet. Innan fotbollen så blir det att cykla till klipporna och njuta av solen och en bok, men allra först blogga och läsa andra bloggar!

Nu kilas det igen

Lämnar bloggen för ikväll. Jag har haft mycket besökare idag, vilket har varit superkul med en massa nya läsare, hoppas ni kommer tillbaks. Imorgon blir det ett besök på klipporna med en bra bok. Hoppas ni också får en fin solig dag. Nattis Nattis!

Nya armband

Pysslat ytterligare med mina armband. Ikväll blev det ett blått, vitt och ett rött flätat. Passar bra i sommar!

Blått/Gult

Linn Gustafsson har ju börjat på Sofis Mode och här är hennes första jobb som finns på Aftonbladet idag. Den blåa klänningen hade jag gärna velat haft. Har dock en liknande som jag köpte på H&M förra året för 149:-

(Bild från aftonbladet.se)


Känsligt ämne

Det här med vikten hos tjejer kan vara ett känsligt ämne, för mig är det de och är också en av anledningarna till att jag undviker bilder på mig själv. När det känns bättre för mig så kanske det kommer lite mer bilder. Jag blir väldigt förvånad när man tycker att den här tjejen anses vara modell större. Vad har vi för ideal egentligen och hur kan man ställa frågor om vad en person väger och om hon tycker det är jobbigt att ha smala kompisar??? Hon har storlek 36/38 är 168 cm och väger mellan 60-64, hon är hur fin som helst. Jag tycker det är fint med former och kläderna sitter oftast bättre. Acceptera att vi alla ser olika ut och ha respekt för det!

(Lånad bild från Fahrmans blogg)


Imorgon smäller det

Då är det dags för Fotbolls EM Jag är väl ingen sportfantast, men fotboll är skoj och jag kommer garanterat följa EM. Första matchen att kolla in blir imorgon då Portugal möter Turkiet. Sen är det Sveriges första match på tisdag och möter då Grekland. Sveriges chanser tycker jag iaf ser ganska små ut, tror tom. att dom kan ha svårt att gå vidare från gruppspelet, men man vet aldrig och turen ska vara på deras sida också. Sveriges hunk och en av de bästa spelarna tror jag blir Sebastian Larsson!

Svensk musik

Jag är uppvuxen med en dragspelande pappa och fick som yngre följa med på spelstämmor i Hälsingland. Jag är väl inget fan som sitter och lyssnar på det här varje dag, men jag tycker det här är musik och som vi inte ska glömma bort, den ursvenska musiken. Sånt ska firas idag på nationaldagen!

Firande

Idag firas det för fullt, flaggan är hissad och Benny Anderssons Orkester spelas på full volym och jag dansar. Morgon inleddes med Nationalsången Du gamla du fri du fjällhöga nord...

Seriöst så tog jag en lång sovmorgon, tvättstugan är bokad och dammsugaren kommer snart fram. Ingen speciell dag här inte och jag tror inte svenskarna firar lika hårt som norrmännen. Hade jag haft barn hade det kanske sett annorlunda ut!

Dags att kila

Blir nog nån film nu innan sömnen infaller. Glöm nu inte bort att det är Svergies nationaldag imorgon och alla är lediga så fira som norrmännen. Nattis Nattis!

Nämen...

Titta vad jag hittade på nätet. Dom snygga pjucksen i rosa, hur söta var inte dom? Kärlek. Måste verkligen hitta en butik och testa dom!

Hemma igen

Varit en sväng på stan. Kunde inte motså en t-shirt från Gina Tricot modell större som man kan ha som häng och slängklänning. Hade den rosa innan och nu blev det en aprikos, så skön. Delade ut kärlek till min vän i form av mina armband och hon blev så glad. Så kul att man kan göra så lite för någon annan, prova det någon gång. Vi bestämde också en riktig Sex & the Citykväll med fördrink, middag och sen se filmen, det ser jag fram emot!

Lite sportigt

En kjol från adidas var ju lite oväntat, men den här var faktiskt ganska söt. Matcha enkelt med vit topp, röd kofta (båda från ellos) och enkla vita tygskor från Superga. Lagom sportigt. Nu ska jag dra mig mot stan för en träff och massa snackisar!

Test LDB

Har nu testat LDB Pink Gold. Testade duschcremen igår kväll och smörjde sen in mig med bodylotion med shimmer. Båda luktade underbart av melon, riktigt fräsh doft. Duschcremen var guldig och ganska tjock i konstistensen, men den var inte dryg för den löddrade inte så mycket och då kändes det som att man behövde mer. Det står att det skulle vara shimmer i duschcremen också, men inget jag såg. Bodylotion luktade så gott och huden kändes mjuk. Först såg jag inget shimmer alls, men efter tag skimrade det så fint, inte alls för mycket, precis lagom. Doften satt dock inte kvar så länge. Produkterna är ju också förpackade i snyggt rosa vilket ger ett extraplus:)
Jag rekommenderar er verkligen dessa produkter då dom är billiga, doftar himla gott och ger ett snyggt sommarskimmer!

Back

Så skönt det var vid havet, lugnt och stilla och lite med folk. På vägen cyklade jag förbi macken och skulle köpa tidning, fick för mig att jag skulle testa den nya eco-tidningen. Gick in, köpte den och lite annat. Kom ut till klipporna och skulle lägga mig och läsa. Ser på tidningen och ser att jag tagit fel tidning. Istället fick jag med mig nån tidning som heter Queen, bara skvaller och trams om kungligheter. Hur lika var inte dom här tidningarna? Och nästan samma namn Eco-Queen och Queen!

Mot havet

Packar ryggan och drar till klipporna ute vid Fiskebäck. Ska solas och läsa en massa. Hoppas alla får en lika bra dag som jag med mycket sol!

Svenska drömmar

Dom här är så snygga vilket jag sagt förut, men jag får inte nog av dom. Ska nog gå och testa dom om dom är sköna och sitter bra på. Undrar vilka som säljer dom här i Gbg? SÅg att Wedins fått in ett gäng träskor, men inte den här modellen, får kolla upp!

Axelvaddar

Snart är axelvaddarna tillbaka med full kraft, säkert redan till hösten. Igår när jag var inne på H&M så hade höstkläderna börjat komma in och där var flera plagg med axelvaddar. Jag kommer ha svårt för det här, axelvaddar är inte min grej. Vad tycker du, hissen eller dissen?

Inte ett moln...

...så långt ögat kan nå. Det är verkligen sommar och värmen fortsätter. Härligt, men jag tror att det finns dom som redan klagar att det är för varmt och torrt, att det räcker nu. Sen när det regnar så klagar dom att det regnar för mycket. Varför finns den här typen av människor? Är det för att vi andra som inte klagar på vädret ska ha något annat att klaga på? :) Äh, det blir en underbar dag idag med sol!

Ännu fler

Har suttit i stort sett hela kvällen och trixat med mina armband. Här är senaste alstrerna som går i rosa och gul/orange. Jag är galen i armband, märks det? :) Strax blir det lite tv, sen sova. Imorgon är det torsdag och en lugn dag på klipporna blir det för att senare möta upp en kompis på stan. Innan dess sova, nattis nattis! (GE MIG EN KAMERA NU!!!)

Sommarens armband


Det här är ju verkligens sommarens armband. Nu har jag flätat i massa härliga färger. Mycket pill med dessa, men tycker dom blev så söta! Btw, hur segt är det inte här på blogg.se ikväll? Vad händer?

På stan

Var en runda på stan idag, varmt...puhh. Hittade inte så mycket. På H&M höll man på att packa upp för fullt. Monki hade inte så mycket och det jag hade tittat på innan levde inte riktigt upp till förväntningarna. Fick med mig lite smågrejer som nya thigts, filar och LDB:s limited edition Pink Gold med shimmer. Ska testas!

Rabatt

Har du CSN eller Mecenatkort kan du nu få 20% rabatt på dessa och mycket mer hos Topstreetwear. Ska man slå till? Näpp, nu blir det sol, sen stan!

Fina flickan

Lite overclasstil, men allt är budget från forever21. Passar också fint till hösten med en tjock kofta till!

Burfitt

Gud vad jag vill ha en t-shirt från Burfitt, men min plånbok klarar inte av att köpa en tischa för 1000 bjuck, fast nu har ju skattepengarna kommit:), näe ska ha dom till annat. Trycken är så coola och hennes illustrationer ska vi inte prata om. Kolla in dessa!
image276

Basic fräscht

Varje gång jag varit inne på H&M:s hemsida så har jag fallit för den här bilden och kläderna som ser så fräscha ut, lite basic. Naturligtvis föll jag så hårt att jag beställde byxorna, men vilken besvikelse. Står att det är bomull, men dom är supertjocka och drar åt sig allt damm och konstant skrynkliga. Ser ut som ett tält på också. Inte ofta man blir så besviken på H&M!

Ny hudcreme

Behöver ny dusch och hudkräm och tänkte testa LDB:s Pink Gold som ska lukta cocos och melon. Shimmer funkar ju super på sommaren och det här ska vara riktigt bra budgetprodukter. Någon som testat?

Monki

Idag eller imorgon blir det ett besök hos Monki. Jag har alltid hittat så mycket fint på deras hemsida, men sen finns det inte eller ser inte ut så i butik. Hoppas iaf att den gråa tröjan och bodyn kan se likadan ut i butik, för dom vill jag ha!

Härlig onsdag

Dagarna springer iväg och det är redan onsdag. Solen gassar på och vi hade klockan 7, 22 grader, som i Spanien:) Vi får njuta så länge det varar. Nu blir det vänta på posten för att se om mina paket dyker upp, sen blir det lite tvättstugan och ut i solen.

Segis

Stänger ner för idag, är så seg och ska spana på tv innan sömnen infaller. Imorgon blir det fortsätta att jaga försvunna paket, lite sol hoppas jag på också och kanske en runda på stan. Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll!

MTV Movie awards

Några som hade klätt upp sig för MTV-galan!

Mina ballerina

Märks det att jag gillar ballerinaskor (men finns nog dom som har ännu fler)? Jag har ännu inte hittat dom perfekta så jakten pågår fortfarande. Kanske hittar jag dom på torsdag när jakten på stan fortsätter!

(Måste ha en ny kamera nu!)

Emaljerade armband

Nuheterna börja komma in hos Cocoo.se och dessa är några fina armband. Dom är rätt lika A.V Max, men i silver (min favorit) och nästan en hundring billigare, så det blir inte svårt att välja:) Färgerna är ju underbara och perfekta till sommaren!

Ny kamera

Jag är på jakt efter en ny kamera och fick ett bra tips på en annan blogg. Helst hade jag velat haft en systemkamera, men pengarna tryter så den här verkar perfekt. Kostar 2000:- och då får man extra minne och väska på köpet + en helårsprenumeration på Plaza Kvinna. Frågan är vilken färg man ska slå till på? Rosa känns som trist, likaså silver. Får bli choklad eller karamell. Vilken tycker du är snyggast?

Perfekt

Jag hittade den perfekta necessären och smäller iväg en beställning. Set på 3 supersöta med rosetter kostar bara 139:- och det kallar jag ett kap!

Necessär

Jag behöver en ny necessär (nytt liv ny necessär:) och har lite svårt att hitta en som både är praktisk och snygg. Hittade dock detta märke, Pia & Pio, supersöta och relativt prisvärda, väldigt somriga!

Littmarcks armband

Dom har verkligen blivit en hit den här sommaren, gamla hederliga Littmarck. Många nya modeller har kommit och jag hade gärna köpt det knallrosa, men kan tycka att 600:- är för mycket för ett armband, speciellt när jag har mina egna!

Wonderful

Återigen en vacker sommardag. Kom inte sommaren ganska snabbt i år? Eller tycker man det varje år, precis som när snön dyker upp i december så står man helt handfallen och chockad att det snöar? Men nu är det sommar, bensinpriset sjönk för första gången idag, skattepengarna kommer tillbaks och det blir runt 27 grader idag. Kan det bli bättre?

Kilar för ikväll

Nu stänger jag ner bloggen för ikväll. Ska kolla film/tv. Ni vet vad som händer imorgon va?! Skattepengarna börjar betalas ut, får en liten slant och det är ju inte helt fel. Imorgon blir det soltajm, bygger ju sakta men säkert upp min bränna (viktiga saker). Annars får alla ha en bra kväll!

Bloggligan

Det här gänget är vänner, jobbar inom media (en del inom samma) har likadan stil och smak dock är cecilia på Expressen en liten outsider med sin coola stil. Jag läser dom nästan dagligen och dom ligger i topp på bloggtopplistorna. Därmed är bloggligan de stora påverkarna! Vilken är din favorit?

Ännu mer pyssel

Nu blev det flätade armband. Den ena har blått, rött och vitt band. Den andra har rosa, gammelrosa och vitt band. Båda har Handmadeberlock. Båda väldigt somriga!

Armband

Ingen sol för mig idag, vill inte sola för mycket. Sitter på sköna balkongen och pysslar lite. Skickat iväg armbanden som Sandra & Mia vann och gjort lite nytt. Mina favoritarmband som jag använder nu är de med flätat läder. Den ena har en lövberlock och en hand. Den andra har ett hjärta, peace och hopeberlock. Mina favvisar:)

Essie

Här är Essies sommarkollektion som du kan hitta här. Underbara karamelliga färger. Måste spana in!

Orolig

Beställde grejer till mina armband från England och USA för 2 veckor sedan. Inget har kommit fram, vart är dom? Börjar bli riktigt orolig. Butikerna säger att dom skickat paketen. Paketet från USA har säkert fastnat i tullen, så då åker man på tullavgift också, så trist!!!

Alltid Acne

Fasiken, Acne lyckas alltid. Den här vill jag ha!

Ser fram emot

Den här ser jag också fram emot. Jag älskar ju alla dessa svenska mode/skönhetstidningar. Namnet låter ju perfekt "Chic". Kommer några dagar innan SATC så perfekt förfest med den här tidningen!

19 dagar kvar

Snart, mycket snart får vi vår längtan stillad!

Skönhet

Jag brukar kika in på Donnabeautys hemsida då och då. Dom har alltid bra erbjudande. Den här veckan är det Juicy Tubes för 99:- och Decleors brun utan sol för 199:-, riktigt bra erbjudande.

Måndagsklädd

Slappt och skönt från H&M och skorna som sålde slut samma dag dom kom in på Din Sko!

Något trevligare

Man kan inte vara arg hela tiden:) och nyheten att Yves Saint Laurent har avlidit skriver väl var ända blogg om. Nu ska vi vara glada!
 Titta, vilket fint spa som finns uppe i norraste norrland. Tänk och få ligga där och plaska och sen få massage och ansiktsbehandling...mmm Men nu är verkligheten att det är 26 grader ute, solen skiner och det är måndag!

Riktigt förbannad

Vad ska man göra med grannar som man har problem med? För min egen del är måttet rågat, det har gått för långt för hur man får bete sig. Idag fick mina katter utstå stenkastning och andra föremål som kastades upp på balkongen. Ska försöka göra en lång historia kort:

För ca. 1 år sedan var det en lugn och trevlig gård vi bodde på, trevliga grannar, rent och fint. I den vevan fick vi nya grannar (vägg i vägg) och problemen började ganska omgående. Höga skrik fram till två på nätterna, fotbollspelande på innegården (förbjudet) fram tills på nätterna. Många och vi också började ringa störningsjouren, inget hände. Problemen bara blev värre och värre. Nu började också nerskräpningen, något störningsjouren fick bevittna en kväll när skräp slängdes ner direkt från fönstret. Under nyår så var det nyårsrakter under nätterna som sköts direkt från balkongen och en gång på mig. Naturligtvis blev det polisanmälan, men inget hände.

Förra veckan stod dom och skrek utanför mitt fönster och jag bad dom att sänka volymen och blev då kallad både rasist (Wikipedia:
Rasism är ett ord med många definitioner, som beskriver uppdelningen av människor i ett rassystem där vissa raser är underställda andra) och hora. Så jag är både underställda dom och en hora!

Bostadsbolaget kan inget göra för dom har gett bort lägenheten till flyktingändamål. Fastighetskontoret svarar inte på frågor om den berörda lägenheten. Enligt bostadsbolaget ska 2 personer bo där, men det är i dagsläget runt 10 stycken. Min slutsats blir att samhället accepterar detta så jag drar härifrån!!!

Så tråkigt att detta får ske, någongång är det fel personer som blir inblandade och något tragiskt kan hända, det går för långt. Dessutom drar dom en vanära över andra utländska familjer, då det är dessa som missköter sig som märks. En annan granne (Libanes) varnade mig att jag inte ska säga nåt till dom för att dom är galna, hon har själv blivit utsatt av dom, som hon säger för att hon är kristen. Vad är detta?
Har vi inte religionsfrihet i vårat land? Vem är dom som ska diktera vem som får tro eller inte? Jag är så förbannad och jag är nog tyvärr inte ensam med dessa känslor!

Victoria

Hittade en bild på söta paret Victoria och Daniel. Dom var på nån fest igår i Danmark och titta vilken söt klänning. Men hon är lite feg i färgvalet, hon ska ha knalligare färger och inte bara sätta upp håret i en tråkig hästsvans!

Dagens

Underbart ute på klipporna, solen stekte rejält så jag var bara ute ett par timmar för jag vill inte bränna mig. Hemma på gården blommar det i full prakt. Såg lite fotboll, men det var bara trist och det gick visst inte så bra fast inte Ukraina hade sina bästa spelare med. Hur ska det gå i EM?

Lovely day

Bäst att passa på medans solen är framme, här kan det ju börja regna vilken dag som helst. Idag blir det bilen som åkmedel, ska åka runt och leta efter fina klippor och stränder. Ska packa väskan, sen drar jag ut till solen!