Bloggbråket

Jag håller på Ebba. Hon har helt rätt i att ingen har ensamrätt på att gnälla. Linda Skugges aktie sjönk som sten med den åsikten att bara mammor kan känna stress och press i livet, stick och brinn säger jag bara. Vart är empatin för andra människor? Klart vi alla kan känna press fast vi inte har barn och bor i villa i förorten. Jag förstår att vi alla är individer och med olika känslor och beteenden, kan inte Linda Skugge också lära sig det?

Kommentarer
Postat av: LovelyC - Around the world

Godmorgon på dig<3

2009-02-24 @ 09:09:23
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag tror att den där Linda Skugge lider av någon slags storhetsvansinne-syndrom. Ibland är hon bara rakt av inte klok, inte sann! Hon med sådan livserfarenhet som hon påstår sig inneha och bära på, borde väl veta bättre än att trycka ner alla andra som inte håller på med trippel nattning. Hon ska dessutom vara sådan där som förespråkar att vi tjejer ska peppa varandra, inte tala illa om varanadra osv, men vad gör hon själv?! Eh, man är liksom mer än måttligt trött på henne.

2009-02-24 @ 10:51:56
URL: http://somaja.blogspot.com
Postat av: P

Jag kommer ihåg innan jag fick barn och jobbade på dagis. Då tyckte man att jag som inte hade barn kunde ju stänga varje fredag. Som om jag inte hade något liv och då vara jag ändå bara drygt 20 och inte direkt ovanlig med tanke på min den åldern och inte ha barn.Dessutom tycker jag Ebba verkar ha fullt upp med att fixa och å hitta på kul för alla er modebloggare. Jag fattar inte hur hon hinner!

2009-02-24 @ 14:52:57
Postat av: P

" och då vara jag" ... hahaha.. ursäkta..

2009-02-24 @ 14:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0